30.06.05, 23:36
ide jutro na usg i tez sie boje, jak arianka.

boje sie ze lozysko sie nie przesunie i doktor zapakuje mnie do lozka, albo
co gorsze do szpitala

tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20711;30/st/20051126/k/56bd/preg.png
Obserwuj wątek
    • konefka29 Re: Jutro usg 01.07.05, 09:32
      ja tez mam jutro usg i nie moge sie doczekac. Dotad moje dziecko nie che jeszce
      kopac, a jestem juz 19 tyg. mam nadzieje, ze wszystko jest w porzadku, a jesli
      tak to moze dowiem sie o plec...
    • ariana1 Re: Jutro usg 01.07.05, 12:08
      Mróweczko! Głowa do góry! A dlaczego ma się nie przesunąć? U przeważającej
      większości kobiet się przesuwa to i u ciebie łaski nie zrobismile A nawet jeśli
      się nie przesunie , to ma jeszcze czas do 7 m-ca. Masz wierzyć,ze wszystko
      będzie dobrze i koniec! Specjalnie wstałam z kanapy,zeby ci to napisać wink I daj
      szybko znać co i jak.
      • mrowka75 Re: Jutro usg 01.07.05, 18:41
        Łaski nie zrobiło. Odsunęło się. Znaczy się łożysko. I jest już nad ujściem
        wewnętrznym. i
        leż na kanapie. dzieęuję Ci bardzo.
        Poza tym okazuje się, że wszystko jest ok. Serduszko 4-komorowe, ładne,
        kręgosłup bez cienia podejrzenia patologii,
        I.....
        Kurcze jak się cieszę
        Strasznie się cieszę - bo jednak :::: DZIEWCZYNUSIA!!!!!!!

Mam nadzieję, że dalej będzie tylko lepiej, ale do roboty nie wracam i już.
        Rok dobrze płatnego urlopu przede mna i to z daleką wizją pobytu w szpitalu.
        Czyż to nie piękne?
        pozdrawiam ciepło.
        • ariana1 Re: Jutro usg 01.07.05, 20:59
          Hurra! A ja miałam z kolei dzisiaj wizytę. Moja ginka obejrzała wynik USG,
          ucieszyła się z mojego łożyska,ze też wyżej i.... skierowała mnie na patologię.
          Muszą mnie podobno poobserwować pod kątem skurczy zanim zdecydują o szwie lub
          pesarze. Założę się,że wypuszczą mnie po paru dniach bez niczego , ale za to z
          nakazem bezwzględnego leżenia sad
          • mrowka75 Re: Jutro usg 02.07.05, 19:40
            Bardzo Ci współczuję Arianko, ale trzymam kciuki. Wyjdź po kilku dniach bez
            żadnego szwu.
            Acha, a pytałaś o tn pessar??
            tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20711;30/st/20051126/k/56bd/preg.png
            • swietlik111 Re: Jutro usg 03.07.05, 11:55
              a ja jutro idę na usg... właściwie to na kolejna wizytę, ale że zawsze mam
              usg... to i tym razem pewnie też smile tym bardziej, że lekarz jeszcze nie oglądał
              żadnych narządów dzidziusia ani nie powiedzial mi jaka płeć... mam nadzieję, że
              jutro się czegos dowiem...
              trzymajcie kciuki smile

swietlik111 22tc 5dni

tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;10031;42/st/20051101/dt/6/k/fea7/preg.png

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka