mirabelka82 11.09.08, 12:23 Hejka Chcemy sie zareczyc w domu przy rodzicach. Jakie kwiaty powinna dostac moja mama od mojego chlopaka? Prosze o podpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marina111 Re: zaręczyny 11.09.08, 12:29 Jak chce się wkupic w łaski to najlepiej takie jakie lubi Twoja mama ale nei czerwone róze (takie powinny być dla Ciebie). Moja mam dostała bukliet z herbacianych róz. Odpowiedz Link Zgłoś
bakali Re: zaręczyny 11.09.08, 12:31 A moja bukiet z białych margarytek. Ale najlepiej dać taki, jaki lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
mpthomas Re: zaręczyny 11.09.08, 12:46 jak nie macie pomyslu na taka pie... jak kwiaty dla mamy to jaki macie pomysl na sama uroczystosc? Cale zycie razem? Odpowiedz Link Zgłoś
kamelia04.08.2007 Re: zaręczyny 11.09.08, 14:30 mój brat, jak mnie prosił by mu kupic kwaity dla teściowej na tę sama okolicznosc, powiedział: jakiekolwiek byle by ładnie to wygladało. Chyba wiesz, czego twoja mama nie lubi, ewentualnie na co moze byc uczulona. Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: zaręczyny 12.09.08, 14:01 żywe i niech to nie będzie wieniec pogrzebowy Odpowiedz Link Zgłoś
bakali Re: zaręczyny 12.09.08, 15:00 A tak na serio: my też zastanawialiśmy się nad kwiatami na oświadczyny, czy są jakieś standardy, że takie się daje, a takich nie wypada. Ale spokojnie, mogą być każde kwiaty, byleby spodobały się mamie. Każda córka chyba wie, jakie mama lubi kwiaty, więc nie powinno byc problemu. Odpowiedz Link Zgłoś