tomelanka 14.01.09, 20:58 annaisbridal.pl/kolekcja_2009_kim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_malcova Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 14.01.09, 21:08 a po co chcesz ukrywać duży biust? To atut, nie wada Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 14.01.09, 21:21 miska_malcova napisała: > a po co chcesz ukrywać duży biust? To atut, nie wada hmmm,a może dziewczyna chce iść z klasą do ślubu a nie z biustem na wierzchu bez mała przed ołtarz - i ma rację . Do autorki wątku-suknia bardzo ładna . Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 14.01.09, 21:29 nie ze ukrywac od razu ale moze zeby sie nie wylewał, chyba powinnam napisac schowa wole takie niz gorsety, chociaz niektóre sa spoko ale ja bym sie chyba lepiej czula z jakimis ramiaczkami Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 14.01.09, 21:33 suknia jest boska! Ale zrób po prostu tak: pójdź do salonu i przymierzaj różne fasony. Czasem jakiś detal czy tkanina sukni potrafi zmienić sylwetkę i skorygować niedoskonałości, wydobyć atuty ale tez i ją zniekształcić. Sama zobaczysz czy w tym kroju Twój biust leży dobrze, czy się "wylewa" Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 14.01.09, 21:49 ee, ja to jeszcze maaam czaaaas ale lubie sobie w necie obejrzec, wiem ze to dobrze wyglada na kims niekoniecznie musi dobrze wygladac na mnie, i odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 15.01.09, 01:39 A duży biust, Twoim zdaniem, to jaki? Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 15.01.09, 08:52 pewnie chcesz napisac cos w stylu 75 b nie istnieje bluzki z guzikami nie istnieja Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 15.01.09, 19:26 Nie, chciałam wiedzieć, co znaczy, dla Ciebie, określenie "duży biust". Bo jeśli faktycznie jesteś posiadaczką takowego, to dekolt omawianej sukienki bardziej chybiony, niż trafiony. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 16.01.09, 11:33 hm <mysli> na stare to bedzie miseczka D, pod biustem 75-80, jak stoje prosto i patrze w dol to nog nie widze Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do tomelanka 16.01.09, 14:15 poczytaj tutaj: www.stylistka.pl/dobierz-fason-sukni-do-figury/ Odpowiedz Link Zgłoś