Dodaj do ulubionych

suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :)

14.01.09, 20:58
annaisbridal.pl/kolekcja_2009_kim
Obserwuj wątek
    • miska_malcova Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 14.01.09, 21:08
      a po co chcesz ukrywać duży biust? To atut, nie wada smile
      • stworzenje Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 14.01.09, 21:21
        miska_malcova napisała:

> a po co chcesz ukrywać duży biust? To atut, nie wada smile

hmmm,a może dziewczyna chce iść z klasą do ślubu a nie z biustem na wierzchu bez
        mała przed ołtarz - i ma rację smile.
        Do autorki wątku-suknia bardzo ładna smile.
        • tomelanka Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 14.01.09, 21:29
          nie ze ukrywac od razu wink ale moze zeby sie nie wylewał, chyba powinnam napisac
          schowa smile wole takie niz gorsety, chociaz niektóre sa spoko smileale ja bym sie
          chyba lepiej czula z jakimis ramiaczkami smile
          • miska_malcova Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 14.01.09, 21:33
            suknia jest boska! Ale zrób po prostu tak: pójdź do salonu i przymierzaj różne
            fasony. Czasem jakiś detal czy tkanina sukni potrafi zmienić sylwetkę i
            skorygować niedoskonałości, wydobyć atuty ale tez i ją zniekształcić. Sama
            zobaczysz czy w tym kroju Twój biust leży dobrze, czy się "wylewa" smile
            • tomelanka Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 14.01.09, 21:49
              ee, ja to jeszcze maaam czaaaas big_grin ale lubie sobie w necie obejrzec, wiem ze to
              dobrze wyglada na kims niekoniecznie musi dobrze wygladac na mnie, i odwrotnie
              • miska_malcova Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 14.01.09, 21:58
                smile
    • maja_sara Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 15.01.09, 01:39
      A duży biust, Twoim zdaniem, to jaki?
      • tomelanka Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 15.01.09, 08:52
        pewnie chcesz napisac cos w stylu 75 b nie istnieje tongue_out bluzki z guzikami nie
        istnieja smile
        • maja_sara Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 15.01.09, 19:26
          Nie, chciałam wiedzieć, co znaczy, dla Ciebie, określenie "duży
          biust". Bo jeśli faktycznie jesteś posiadaczką takowego, to dekolt
          omawianej sukienki bardziej chybiony, niż trafiony.
          • tomelanka Re: suknia-ukryje duży biust i mały brzuszek? :) 16.01.09, 11:33
            hm <mysli> na stare to bedzie miseczka D, pod biustem 75-80, jak stoje prosto i
            patrze w dol to nog nie widze big_grin
            • stworzenje do tomelanka 16.01.09, 14:15
              poczytaj tutaj:

www.stylistka.pl/dobierz-fason-sukni-do-figury/
              • tomelanka Re: do tomelanka 16.01.09, 14:31
                dzieki smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka