bridgewater 15.01.09, 20:37 jelsi macie jakis pomysł liczę na sugestie. na razie mam problem, bo nigdzie nie moge znależć miseczek samych tylko,z rozmiarze D, i byc moze wszyty stanik to moja jedyna opcja. ale mam wątpliwosci.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szampanna Re: lepiej wszyć stanik, czy same miseczki? 15.01.09, 21:24 miałam tylko miseczki. Też noszę D. Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos Re: lepiej wszyć stanik, czy same miseczki? 15.01.09, 21:40 az Ci sie przyjrzalam na fotkach, bo twoj biust na pierwszy rzut oka nie wyglada na D. Ja tez nosze ten rozmiaz.To mnie ciekawi kto jeszcze tak ma - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos do Szampanny 15.01.09, 21:42 powyzsza wypowiedz byla do Ciebie - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: do Szampanny 01.06.09, 12:48 Dobra zazdrościmy Wam i juz nie szpanujcie tym D! Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: do Szampanny 01.06.09, 12:51 ech, gdybym wcześniej wiedziała o stanikomanii, lobby biuściastych itd, to bym wiedziała, że nie mam D, tylko F... Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: do Szampanny 01.06.09, 21:57 Kurde, to moze ja się wymierze i wyjdzie mi chociaz jakies C Odpowiedz Link Zgłoś
bridgewater Re: lepiej wszyć stanik, czy same miseczki? 15.01.09, 21:56 przepraszam z góry za naiwne pytanie, ale gdzie je zdobyłas??? Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: lepiej wszyć stanik, czy same miseczki? 15.01.09, 22:38 w pasmanterii. Nie pytałam o rozmiar, tylko wzięłam pierwsze lepsze na oko duże Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: lepiej wszyć stanik, czy same miseczki? 16.01.09, 07:23 Zawsze można rozbroić stanik na części pierwsze... Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: lepiej wszyć stanik, czy same miseczki? 16.01.09, 09:57 ale D ze stanika o obwodzie 65 to zupełnie co innego niż te z obwodu 85 ja noszę 70 F i wszyłam cały stanik Odpowiedz Link Zgłoś
alraune Gdzie zdobyć...? 19.03.09, 13:03 Odświeżam temat. Czy naprawdę takie miseczki można kupić w pasmanteriach? A może jakieś propozycje takich miejsc w W-wie, bo pasmanterii nie widziałam chyba od wczesnych lat 90-tych Wszycia całego stanika jakoś sobie nie wyobrażam... W mojej sukni są wszyte miseczki + wkładki z gąbki, ale wydają mi się jakieś przymałe, więc będę musiała poszukać innych. Oczywiście chciałabym żeby wyglądało to jak najlepiej, a biustu wielkiego nie mam - 75 B. Może jakieś inne rady / sugestie? Stanik raczej nie wchodzi w rachubę, bo ramiączka sukni cieniutkie, a plecy odsłonięte. Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: Gdzie zdobyć...? 01.06.09, 09:46 Zajrzyj na Lobby Biuściastych lub Małobiuściastych i zaraz się miło przekonasz, że nie masz 75B Dziewczyny! Miseczka w staniku to nie jest wielkość bezwzględna! Miseczka d = obwód stanika + 18cm A więc 70d jest na 88 cm w biuście, a 85d na 103cm! Zobaczcie sobie: stanikomania.blox.pl/2008/10/Zegnaj-DD-witaj-H.html A teraz wracając do wątku głównego... Decyzja czy wszywać same miseczki czy stanik zależy od tego, które D nosisz Zawsze można też pójść w staniku bez ramiączek; dobrze dobrany nie ma prawa się zsuwać. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Gdzie zdobyć...? 01.06.09, 18:01 no, ja mam 80 D po "starym" rozmiarze i w nic mniejszego sie za skarby nie wcisne Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: Gdzie zdobyć...? 01.06.09, 18:06 tomelanka napisała: > no, ja mam 80 D po "starym" rozmiarze i w nic mniejszego sie za skarby nie wcis > ne No ale nie masz się w nic mniejszego wciskać Ogólna zasada brzmi: weź mniejszy obwód i większą miskę. Żeby nie robić offtopu, to po prostu zapraszam na Stanikomanię i Lobby Biuściastych, tam o stanikach jest wszytko Odpowiedz Link Zgłoś