szczerbulec 25.01.09, 20:00 Drogie koleżanki bardzo proszę o radę. W maju ślub a ja nie mam jeszcze upatrzonej sukni ślubnej. Pojawia się wiele dylematów w tej kwestii Proszę o poradę w sprawie fasonu pasującego do niskiej i zgrabnej dziewczyny... 157 cmm wzrost- 47 kg. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basiawesele Re: Pomysł na sukienkę dla mnie 25.01.09, 21:40 Tez mam 158, szczupła. Dlugo szukalam sukienki dla siebie, nawet bylam w salonie i mierzyłam(podobna z linku 1) i bardzo ładnie w niej wygladalam. Ale zdecydowałam sie na suknie, ktora bedzie wygladac nastepujaco: gora sukienki bedzie wygladac jak ta z linku 1, a dół sukienki bedzie z linku nr.2. Jesli chcesz pełne zdjecie to podaj meila i ci przesle. www.coline.pl/suknie-slubne/white-one-kolekcja-2009/suknia-slubna-white-one-441.html www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3191LU Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje do basiawesele 25.01.09, 22:20 basiawesele napisała: góra bardzo piękna z linku nr 1,a doły z obu sukien są super . Będziesz szyć? Odpowiedz Link Zgłoś
agusia3107 Re: do stworzenje 25.01.09, 23:14 dziekuje bardzo. Tak bede szyc, mam super krawcowa z Bielawy, ktora ma swoja pracownie i szyje suknie slubne, wieczorowe. Wiem, ze jest swietna, bo widzialam juz kilka wzorow w jej wykonaniu. Jak moje bedzie juz gotowa, to przesle foto. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ga_lapagos @ Agusia 01.02.09, 17:45 Agusia , wysylam ci maila na adres gazetowy. - ja? wrednygalapagos.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbulec Re: Pomysł na sukienkę dla mnie 26.01.09, 23:10 Witaj Bardzo dziękuję za radę. Sukienki są śliczne. Podaję e -mail: binka_83@o2.pl chętnie zobaczę Twoją sukienkę Z góry dziękuję Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbulec Re: Pomysł na sukienkę dla mnie 01.02.09, 12:09 Basiu bardzo dziękuję za radę. Twoja suknia jest śliczna Ja wybrałam troszkę inny model : C-508 Classa www.classa.com.pl/pokazy2008.php. Pozdrawiam Cię i życzę szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.jan Re: Pomysł na sukienkę dla mnie 26.01.09, 15:10 Ja rowniez jestem podobnych wymiarow 47 kg i 160 cm, sukienke wybralam bardzo podobna do numeru 2, na poczatku chcialam bardzo skromna i prosta, ale wygladalam jak dziewczynka w sukience komunijnej dlatego zdecydowalam sie na model bardziej strojny. Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbulec Re: Pomysł na sukienkę dla mnie 01.02.09, 12:08 Moje drogie znalazlam już sukienkę dla siebie-daję szyć w salonie. Jest dosyć orginalna bo możę być jednoczesnie krótka i długa.... Co o tym sądzicie??? Podaję linka: www.classa.com.pl/pokazy2008.php model C-508 Odpowiedz Link Zgłoś
francesca12 Re: Pomysł na sukienkę dla mnie 02.02.09, 10:43 Mnie się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbulec Re: Pomysł na sukienkę dla mnie 02.02.09, 20:27 Widocznie mamy zupełnie różne gusta...Zapomniałam dodać, żę na tej stronce sukienka nie wygląda ciekawie...o wiele lepiej na żywo- mój narzeczony zdębiał Na stronce pokazana jest jako krótka, nie widać jej w wersji długiej...Zapomniałam również dodać że nie biorę ślubu kościelnego tylko cywilny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
francesca12 Re: Pomysł na sukienkę dla mnie 02.02.09, 22:00 A może się przestraszył, że chcesz założyć taką kiecę?? Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbulec Re: Pomysł na sukienkę dla mnie 02.02.09, 22:50 No cóż... Droga koleżanko myśl sobie co chcesz...ale zapewniem, żę tak nie było. Tak na prawdę ładnemu we wszystkim ładnie. Pochwal się w czym sama wystąpisz..Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś