sylwia_il 13.02.09, 12:54 Witam! Czy możecie podac mi jakieś fajne linki lub adresy ze stronami wiązanek slubnych? Szukałam w internecie, ale trafiałam na same takie oklepane bukiety. Może macie coś fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myk123 Re: Wiązanki ślubne 13.02.09, 13:03 może tu coś znajdziesz, mam kilka swoich typów z tych stron www.projectwedding.com/photo/browse?tag=flowers%20bouquet greenpoint.kielce.pl/g,7,Wiazanki_slubne.html www.sunflower.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
bellinetta Re: Wiązanki ślubne 13.02.09, 20:00 zależy czego dokładnie szukasz tutaj kilka roznych propozycji: www.fleurishfloral.com/portfolio/v/bold+and+brilliant+colors/DSCF4057.JPG.html www.chrysalisflowers.com/portfolio14.html www.simpleandelegantweddings.com/flowers.htm www.theperfectarrangement.net/occasions.htm www.foxglovesflowers.com/portfolio/bridal_bouquets.htm www.neibert.com/WeddingFlowers/BridalBouquet.html www.onlineweddingboutique.com.au/latest_trends-article-wedding_flowers_white_bridal_bouquets www.banquetevent.com/wedding/misc/bande/labels/Trends.html www.puertoricodestinationwedding.com/Bridal_Bouquet_Trends.htm fashionbride.wordpress.com/tag/bouquet/ Odpowiedz Link Zgłoś
foczkaka Re: Wiązanki ślubne 14.02.09, 09:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=619&w=63764468&v=2&s=0 tutaj znajdziesz bardzo dużo Odpowiedz Link Zgłoś