monika2010r 20.02.09, 13:59 Czy ktoś organizował tam wesele? bądź był gościem weselnym? Proszę o opinie ponieważ ostatnie jakie znalazłam to były z 2006 roku.Jesteśmy poważnie tym lokalem zainteresowani. Pozdrawiamy Monika i Robert Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika2010r Re: Restauracja KAMRAT Stare Babice. 22.02.09, 12:31 Kurcze nikt nic na ten temat nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
radiowiec_wawa Re: Restauracja KAMRAT Stare Babice. 22.02.09, 18:00 Prowadzilem tam juz kilka razy wesele. Lokal jak lokal, mnie nie zachwyca ale nie ma sie tez specjalnie do czego przyczepic. Po prostu taka srednia krajowa Wesela Ci raczej nie poloza i to cieszy Odpowiedz Link Zgłoś
monika2010r Restauracja KAMRAT Stare Babice. 13.04.09, 20:51 Nadal czekamy na opinie odnośnie w/w lokalu z tym że umowę mam podpisaną ale chętnie dowiemy się czegoś więcej na temat. Pozdrawiamy Monika i Robert Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Restauracja KAMRAT Stare Babice. 22.10.09, 21:52 Skoro pisałaś w kwietniu, że macie podpisaną umowę, to chyba raczej jej nie zerwiesz po pół roku z powodu opinii na forum? Wybraliście tę salę z jakiegoś powodu, prawda? Ze względu na położenie, cenę, wygląd, wystrój, który wam odpowiada? To się raczej nie zmieni, nie przeniosą jej nigdzie, zapłacisz zgodnie z umową, wyglądać będzie tak samo, a ustroicie według swojego gustu. W tym układzie nie rozumiem, po co takie badania na forum PO podpisaniu umowy. PRZED - jest to zrozumiałe dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Restauracja KAMRAT Stare Babice. 13.04.09, 22:22 Z ciekawości weszłam na stronę i powiem, że jak zobaczyłam z zewnątrz to się troszkę przeraziłam ale w środku wygląda przytulnie. Bez jakiś rewelacji ale myślę, że będzie ok. Tak jak wyżej ktoś napisał średnia krajowa, menu też nie wyszukane, ale jak nie macie gości którzy lubią eksperymentować to ok. Tam jest jedna czy dwie sale? Bo trudno mi po zdjęciach ocenić. Ogólnie wygląda dość przytulnie i myślę, że jak się pokombinuje z dekoracją, to może być bardzo dobrze. A tak z ciekawości, jak się tam ceny przedstawiają? Odpowiedz Link Zgłoś
monika2010r Re: Restauracja KAMRAT Stare Babice. 13.04.09, 22:27 Sala jest jedna ale podzielona na tak jakby dwie częsci i odzielona kotarami jedna tylko i wył do tańców z podestem dla orkiestry druga czesc do siedzenia przy stole.Cenę mają przyzwoitą i z gwarancją nie zmiennej ceny w przyszłym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
monika2010r Re: Restauracja KAMRAT Stare Babice. 03.06.09, 21:42 Może ktoś miał tam wesele bądź był gościem??-potrzebujemy opinii osób,ponieważ zaczynamy mieć pewne obawy. Odpowiedz Link Zgłoś
marysias45 Re: Restauracja KAMRAT Stare Babice. 03.09.09, 12:53 Ja byłam tam na weselu w lipcu, PORAŻKA!!!! w życiu nie zrobiła bym tam swojego wesela, nie dość że ceny nie za niskie to jeszcze 1) nie ma co tak naprawdę zjeść 2)obsługa pożal się boże, kelnerzy chodzą jak chcą i ma się wrażenie że w pracy są od wczoraj Szczerze odradzam, dawno nie byłam w tak kiepskim lokalu Odpowiedz Link Zgłoś
monika2010r Re: Restauracja KAMRAT Stare Babice. 22.10.09, 20:46 Dawno nie zaglądałam na forum nie ukrywam ale Twój wpis bardzo nas zaskoczył,naprawdę było aż tak źle? Może ktoś jeszcze był na jakimś weselu bądź organizował tam swoje w tym lokalu?? Odpowiedz Link Zgłoś
roberta0 Re: Restauracja KAMRAT Stare Babice. 02.01.10, 16:58 Sylwester 2009/2010 Kicha , kicha i jeszcze raz kicha ,przez 20 lat chodzimy na imprezy sylwestrowe w naszym środowisku - Odpowiedz Link Zgłoś
kniggas7 Re: Restauracja KAMRAT Stare Babice. 05.06.13, 13:42 Hej, robił ktos wesele w tej sali? bo mam zamiar zrobic i interesuja mnie opinie o tej sali bo jest niska cena 160zl / os, wiec prosze o opinnie Odpowiedz Link Zgłoś
geno1 Re: Restauracja KAMRAT Stare Babice. 09.06.13, 20:42 Ja tez jestem bardzo zainteresowany opiniami. Pierwsze wrazenie było dobre, lokal wypadl na jeden z lepszych w okolicy. Dodam, że zwiedziłem 12 lokali weselnych na Bemowie i okolicach. Odpowiedz Link Zgłoś