asienka13 18.05.09, 15:17 Dziewczyny, gdzie kupowałyście torebkę, a raczej torebeczkę do ślubu? Polećcie jakies sklepy (najelpiej internetowe) gdzie mogę dostać elegancką podręczną torebkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marina111 Re: torebka ślubna 18.05.09, 15:28 A po co Ci to? wszystkie klamoty niezbedne przeciez trzyma swiadkowa Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: torebka ślubna 18.05.09, 16:12 widocznie CHCE miec torebeczke... <wzdycha> Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: torebka ślubna 18.05.09, 22:57 Może i chce ale zastanawiam się po co. Moze jest potrzebna a ja tego nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
paskud_agg Re: torebka ślubna 18.05.09, 16:45 Asienko, na allegro znajdziesz bez problemu. Mnie się jednak wydaje, że to rzeczywiście może być niepotrzebny wydatek, bo zwykle swoje pierdółki oddaje się świadkowej, ale decyzja Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
grelcia81 Re: torebka ślubna 18.05.09, 17:53 Hej, ja swoją też kupiłam na allegro. Nie zamierzam jej brać do kościoła tylko dopiero na salę weselną, ewentualnie w samochodzie poprawić makijaż. Torebkę kupiłam bardzo tanio i jestem nią zachwycona. Nie wiem skąd jesteś ale można torebki ślubne znalżć w każdym salonie, poza tym w Galerii Centrum, KDT, Centrum Mody Nadarzyni Maximus. Zależy czego oczekujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
asienka13 Re: torebka ślubna 18.05.09, 18:18 Dzięki dziewczyny. mrozonka82 - właśnie czegoś takiego szukałam, dzięki Ogladałam już allegro, ale na Twoja jakoś się nie natknęłam. Jstem z Wawy i może faktycznie wybiore się do KDT. I tez uważam, że oddawanie wszystkiego pod opiekę świadkowej nie do końca się sprawdzi. O każdą rzecz będę musiała ją prosić. Do toalety też będzie musiała ze mną chodzić. Wolę wydac 50zł i mieć wszystko pod ręką niż być uzależnioną od świadkowej Odpowiedz Link Zgłoś
francesca12 Re: torebka ślubna 18.05.09, 18:31 KDT już nie ma, jesteś w wawy i nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
francesca12 Re: torebka ślubna 18.05.09, 18:30 Podaję bieżące informacje: W Galerii Centrum torebek typowo na ślub nie ma, a KDT to w ogóle już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
asienka13 Re: torebka ślubna 18.05.09, 20:12 Fakt, do KDT często nie zaglądałam. A z ciekawości, gdzieś się przenieśli? Odpowiedz Link Zgłoś
biala-kawa Re: torebka ślubna 18.05.09, 20:18 Kruszer skruszył chwilowo tylko halę Marcpolu. KDT tydzień temu jeszcze funkcjonowały Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: torebka ślubna 19.05.09, 16:50 obyłam się bez zbędnego wydatku jakim jest torebka na ślub. Potrzebne rzeczy miałam w kosmetyczce, która najpierw jeździła w samochodzie,a potem leżała w odpowiednim miejscu na sali tak aby sięgnąć w razie potrzeby . A może niekoniecznie kup białą, tylko nieco inny,ale niezbyt ciemny kolor-przyda się jeszcze kiedyś w razie co . Odpowiedz Link Zgłoś