stylwia1978 16.07.09, 21:31 Przymierzam się do zakupu bielizny pod suknie slubna. Suknia jest bez ramiaczek. Macie jakas sprawdzona firme, model a moze wkladki silikonowe?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marina111 Re: bielizna Panny Młodej 16.07.09, 21:39 ja chyba poprosze zeby mi w salonie wszyli miseczki w suknie i pojde bez. Nie ufam tym stanikom bez ramiaczek i mam obsesje ze mi to spadnie. O wiele wygodniej bedzie mi bez. Moze tez tak zrob. I taniej wyjdzie bo ci to w cenie zrobia Odpowiedz Link Zgłoś
allejra Re: bielizna Panny Młodej 16.07.09, 21:45 Też mam suknie bez ramiączek i zdecydowałam się na stanik z paskiem silikonowym.Polecam gładkie miseczki i ew. koronka naokoło.Staniki koronkowe marszczą się pod suknią co gorzej wygląda i często drapią. Taką radę dostałam od dziewczyn,które mają już ślub za sobą.Może nie jest to najpiękniejsze ale wygodne gładkie i ładnie sie układają. Odpowiedz Link Zgłoś
kahakasurdo Re: bielizna Panny Młodej 16.07.09, 22:25 jeżeli chodzi o wszywanie miseczek do sukni, to podobno można je wszyć tylko do określonego rozmiaru (biustu rzecz jasna )...tak mi powiedziały panie w salonie. Przy większych piersiach raczej polecają biustonosze. Ja kupiłam bez ramiączek beżowy, świetnie się trzyma (przetestowany ). Tyle, że drogi był Odpowiedz Link Zgłoś
zielone_jablko Re: bielizna Panny Młodej 16.07.09, 22:55 ja kupiłam z firmy Dalia - taki poleciła mi babka w salonie. Biały,prawie gładki z silikonowymi paskami.Nie był drogi. Przetestowałam go na jednym weselu i wszystko było ok więc ubiorę go też pod swoją suknię ślubną. Z tego co wiem to najgorszym wyborem są te silikonowe biustonosze które się niby przykleja do biustu - odparza, zsuwa się jak się człowiek spoci i w ogóle ble... Odpowiedz Link Zgłoś
lapwing123 Re: bielizna Panny Młodej 16.07.09, 23:54 ja idę bez. suknia sztywna, wyprofilowana na mnie. biust 70F. na przymiarkach ok. jak będzie na weselu się okaże. Odpowiedz Link Zgłoś
small_cloud Re: bielizna Panny Młodej 17.07.09, 09:18 ja tez kupilam bielizne tej firmy, a wlasciwie nie kupilam tylko skorzystalam z kuponu ktory dostalam na zakup w gorseterii. Strasznie lubie ten sklep - przede wszystkim dlatego ze tam zawsze kobitka dobrze dobierze mi biustonosz, poradzi jak powkladac piersi do miseczek i takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
agnessi44 Re: bielizna Panny Młodej 17.07.09, 12:34 Ja też kupiłam bieliznę firmy Dalia. Bardzo dobrze się układa pod suknią. Ale długo się zastanawiałam, że może lepiej bez stanika. Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: bielizna Panny Młodej 17.07.09, 19:01 Zajrzyjcie na lobby biuściastych, tam ostatnio coś o ślubnych było, to doradzą i w tym Odpowiedz Link Zgłoś
stylwia1978 Re: bielizna Panny Młodej 17.07.09, 20:50 A jaki konkretnie model tej bardotki z firmy Dalia? Mnie osobiscie spodobał sie Arlette ale niestety w moim miescie jest tylko koronkowa Ivette.Nie bylo mojego rozmiaru wiec nie moglam ocenic jak lezy na ciele. Moze ktos wie jak uklada sie ta Arlette bo zawsze mogalabym pojechac po nia do innego miasta. Tutaj link do bardotek www.twojabielizna.pl/ Dziekuje za wszystkie porady! Odpowiedz Link Zgłoś
kahakasurdo Re: bielizna Panny Młodej 17.07.09, 20:57 Ten mój biustonosz jest bez żadnych silikonów i trzyma się świetnie! Producent to Calvin Klein, kupowałam w Atucie w Warszawie na Grochowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
zielone_jablko Re: bielizna Panny Młodej 18.07.09, 00:19 mi tez się podobała inna ale mam bardotke Ivette bo była dla mnie najwygodniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
nocarka Re: bielizna Panny Młodej 18.07.09, 14:18 forum.gazeta.pl/forum/w,32203,95664557,95664557,Stanik_slubny.html Kompendium wiedzy. Częstujcie się Odpowiedz Link Zgłoś
stylwia1978 Re: bielizna Panny Młodej 18.07.09, 15:01 Zdecydowałam się jednak na Triumpha za 149 zł, raz się żyje) Tani nie był ale uważam, że wart swojej ceny. Ivetty nie było ale mierząc inne rozmiary zaczynałam mieć pewne obawy czy utrzyma moje piersi, bo nosze 75C/80B i mam pelne piersi o duzym rozstawie. Triumph ma paski silikonowe, jest mięciutki, gladki i ładnie sie uklada. Majtki za 75 zł sobie odpuscilam, kupilam z Dalii. Zastanawiam sie jednak czy dokupic jeszcze pas do ponczoch, bo przyznam, ze nawet jesli beda to samonosne to kuszaco to wyglada. Co o tym myslicie?? Tutaj link do mojego Triumpha cokupic.pl/opinie/Triumph-Angel-Curves-WDP-biustonosz/10f5b1197650cbd2 (dla mnie nie jest on sztywny, wrecz przeciwnie) Odpowiedz Link Zgłoś