dombrufka 17.08.09, 13:21 Czy wiecie jak można uzyskać kartę stałego klienta w red rubin? Spodobały nam się tam obrączki, ale przydałaby nam sie jakaś zniżka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emily_valentine Re: Red rubin - karta stałego klienta? 17.08.09, 13:26 Pewnie trzeba najpierw zrobić jakieś większe zakupy, to dadzą kartę. Chociaż ja nic nie dostałam, a kupowaliśmy tam i pierścionek zaręczynowy i obrączki. Dostałam za to od razu rabat, odpowiednio 30 i 20 %. Odpowiedz Link Zgłoś
dombrufka Re: Red rubin - karta stałego klienta? 17.08.09, 13:58 A kiedy to było? i w którym salonie? Czy przy zamawianiu pierścionka / obrączek była mowa o rabacie? Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Red rubin - karta stałego klienta? 17.08.09, 14:04 W 2006 W Arkadii i Galerii Mokotów. Rabat dostałam od razu. Na pytanie o cenę sprzedawcy natychmiast mówili, że mają jakąś tam promocję i jest obniżka. Nie wiem czy teraz też mają takie rabaty jak kiedyś, bo tydzień temu oglądałam kolczyki do ślubu i na pytanie ile jest do zapłacenia, pani mi wyliczyła ok. 8,1 zł zamiast 8,5 tys. Wychodzi jakieś 5%. Dobre i to Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Red rubin - karta stałego klienta? 17.08.09, 16:01 Idz do salonu i potarguj sie. Oni zawsze moga dac kilka % rabatu tylko się z tym nie afiszuja. Jak pomarudzisz to napewno Ci dadza Odpowiedz Link Zgłoś
dombrufka Re: Red rubin - karta stałego klienta? 18.08.09, 08:33 No właśnie delikatnie zamarudziłam i zapytałam o ewentualny rabat, wtedy powiedziano mi że rabaty dają tylko klientom z kartą. Pewnie i tak kupimy tam obrączki bo nam sie spodobały... Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Red rubin - karta stałego klienta? 18.08.09, 09:21 A to dziwne? Gdy byłam tam w zeszłym tygodniu, to klientka obok pytała o kolię z bursztynami i sprzedawczyni od razu na głos powiedziała, że jest rabat 20%. Na moje kolczyki policzyli tylko ok. 5%. Coś tu jest nie tak Odpowiedz Link Zgłoś
marina111 Re: Red rubin - karta stałego klienta? 18.08.09, 11:41 dziwna sprawa. Nam w kruku kartę wyrobili przy zamawianiu obrączek, Bo N powiedział ze kupował tu pierścionek i nikt mu wtedy nie powiedział ze moze sobie wyrobic taka karte. Pani powiedziała ze to zaden problem i w takim razie już mu wyrania, odrazu policzyła nam rabat z okazji jej posiadania (choc karta przyszła do domu dopiero po miesiacu). Odpowiedz Link Zgłoś
dombrufka Re: Red rubin - karta stałego klienta? 24.08.09, 12:56 Zamowiliśmy, wymarudziłam 3% rabatu, zawsze to cos... Odpowiedz Link Zgłoś