emily_valentine 02.09.09, 15:54 Spodobały mi się takie majty: majtki Gdzie takie kupić? Najlepiej białe, ale czarne też mogą być Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mademoiselle_catastrophe Re: majtki z falbankami - poszukuję :-) 02.09.09, 16:01 chyba widziałam podobne w la senzie. też lubię takie frywolne gacie Odpowiedz Link Zgłoś
panistrusia Re: majtki z falbankami - poszukuję :-) 02.09.09, 17:38 Coś takiego : www.dopasowana.pl/product-pol-810-Szorty-Thrill- Me-charcol-pink-firmy-Curvy-Kate.html Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: majtki z falbankami - poszukuję :-) 02.09.09, 18:17 Fajnie. Ale nie pomogę, bo nie widziałam nigdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mademoiselle_catastrophe Re: majtki z falbankami - poszukuję :-) 02.09.09, 19:42 zobacz na stronie obsessive, mają fajną bieliznę i przebrania tam są takie kompleciki falbankowe royal set. jest biały i czarny. Odpowiedz Link Zgłoś
ni24 Re: majtki z falbankami - poszukuję :-) 02.09.09, 20:14 podobne widzialam w H&M i w Qusho Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: majtki z falbankami - poszukuję :-) 02.09.09, 20:20 haha no to ładnie będzie kankan wyglądał-a jakże . Fajne gacie . a patrzyłaś na intymna.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: majtki z falbankami - poszukuję :-) 02.09.09, 22:11 Ja na razie jestem na etapie staników i pończoch. I właśnie przy okazji pończoch trafiłam na te gatki A jak któraś wie skąd wziąć takie śmieszne kokardki do pończoch to będę bardzo wdzięczna: pończochy 1 pończochy 2 Mogą być białe lub niebieskie Odpowiedz Link Zgłoś
fuksiowy Re: majtki z falbankami - poszukuję :-) 02.09.09, 22:21 OMG... EMily, te kokardki są straaaaaaszne. Nie widziałam takich cudaków nigdzie. Ale one anty sexy wg mnie. Nie rób tego mężowi Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: majtki z falbankami - poszukuję :-) 02.09.09, 22:27 A otwiera się w ogóle ten fotosik? Bo coś zwiesił mi się. Mnie się te kokardki podobają. Mają być zamiast podwiązek. Odpowiedz Link Zgłoś
fuksiowy Re: majtki z falbankami - poszukuję :-) 02.09.09, 22:31 otwiera otwiera Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Re: majtki z falbankami - poszukuję :-) 02.09.09, 22:41 emily_valentine napisała: > A jak któraś wie skąd wziąć takie śmieszne kokardki do pończoch to > będę bardzo wdzięczna: > pomysł niezły tylko zdecydowanie mniejsze sobie fundnij-nota bene samemu łatwo zrobić. Bo nie wiem czy takie duże nie będą Ci gdzieś przez kieckę przebijać, poza tym falbankowe gacie+takie bycze kokardki to już trochę za dużo się dzieje. Ale pomysł fajny na to aby były niebieskie tym samym obejdziesz tę oklepaną podwiązkę... Odpowiedz Link Zgłoś
stworzenje Leg Avenue 02.09.09, 23:03 wejdź na ich stronę są tam np. białe pończochy z niebieskimi podwiązkami-samonośne, podobne dość majty do tych co szukasz, te ponczochy do ktorych szukasz kokardek.Podają tam gdzie kupić. A to inna propozycja już nie z tej firmy: te z kolei białe i beżowe widziałam w Metrze Centrum w tym sklepie dużym z bielizną. I w te dziurki była przewleczona błękitna tasiemka i zawiązana-czyli kolejny pomysł na coś niebieskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
emily_valentine Re: Leg Avenue 02.09.09, 23:12 Pończochy już sobie dzisiaj zamówiłam, w kolorze białym, 3 pary: pończochy Do tego pas do pończoch: pas Majtki z falbankami mają być na inną okazję Odpowiedz Link Zgłoś
mademoiselle_catastrophe Re: majtki z falbankami - poszukuję :-) 02.09.09, 23:02 haha takie pończoszki też mam, kupiłam na allegro. poszukaj Odpowiedz Link Zgłoś
amra24 Re: majtki z falbankami - poszukuję :-) 03.09.09, 11:42 Mam identyczne majtaski. Kupilam w La Senza. Jest nawet model slubny, rozowo ecru. Polecam- bo sa przeslodkie -- I still haven't found what I'm looking for... Odpowiedz Link Zgłoś