Dodaj do ulubionych

dr Robak-dobry ginekolog dla młodej osoby

26.01.10, 08:00
byłam niedawno u dr Robaka w Luxmedzie, polecam go młodym dziewczynom które
planują dziecko w przyszłości. Niezwykle sympatyczny człowiek, przepisuje
konkretne badania i leczenie, nie szpikuje od razu hormonami tylko stara się
doradzić inne rozwiązania. Jestem bardzo zadowolona z wizyt u niego, bardzo
polecam
Obserwuj wątek
    • grudzien_marek Re: dr Robak-dobry ginekolog dla młodej osoby 16.02.10, 13:04
      znowu zostanę ojcem:) i zdecydowaliśmy z żona że to on poprowadzi jej ciążę,
      słyszeliśmy wiele pozytywnych opinii o tym lekarzu!
    • mikolajek_mis Re: dr Robak-dobry ginekolog dla młodej osoby 17.02.10, 17:05
      moja siostra chodziła do Robaka, była zadowolona z wizyt, dr podobno był bardzo
      miły i delikatny, poleciła go również mojej żonie do prowadzenia kolejnej ciąży
      i tez jesteśmy zadowoleni, myślę że to dobry wybór.
    • domiki23 Re: dr Robak-dobry ginekolog dla młodej osoby 17.02.10, 17:36
      a czy polecacie dr Robaka do prowadzania pierwszej ciąży? bo teraz chodzę na NFZ
      do pewnego Pana ale wo gule nie jestem zadowolona z wizyt u niego..jestem w
      5tygodniu ciąży a on mi nawet nie zleca żadnych badań...
    • monis_czubacka Re: dr Robak-dobry ginekolog dla młodej osoby 18.02.10, 10:48
      Robak to bardzo dobry lekarz według mnie, prowadził moja zagrożona ciążę i
      jestem mu za to bardzo wdzięczna.
    • pulalula83 Re: dr Robak-dobry ginekolog dla młodej osoby 18.02.10, 12:09
      ja rowniez polecam! prowadzil moja ciaze. bardzo cieply czlowiek, mozna z nim o
      wszystkim porozmawiac, pocieszy i wyslucha, zawsze powie cos milego. ja bylam
      bardzo zadowolona. jedyny minus to to ze nie robi usg, ale z drugiej strony
      jesli nie czuje sie w tym najlepiej to chyba dobrze ze odsyla do innych lekarzy
      ktorzy sa w tym fachowcami.
    • nicola.maj977 Re: dr Robak-dobry ginekolog dla młodej osoby 22.02.10, 09:20
      też chodze na wizyty do Robaka, prowadził moje 2 ciążę i za każdym razem obyło
      się bez komplikacji, dla mnie to godny polecenia lekarz.
      • gyokuro Re: dr Robak-dobry ginekolog dla młodej osoby 24.02.10, 23:39
        I ja polecam. Moją ciążę też prowadził i bardzo jestem zadowolona. Wyszło
        jednak tak, że ktoś inny robił mi cesarkę w szpitalu. Potem doktor Robak znalazł
        moje nazwisko w książce porodów i codziennie przychodził do mnie do sali, nie na
        obchód, ale ot tak, porozmawiać :)
    • Gość: gosc Re: dr Robak-dobry ginekolog dla młodej osoby IP: 80.51.153.* 28.02.10, 13:11
      a mozna prosic o jakis kontakt do niego ?
      • monjan Re: dr Robak-dobry ginekolog dla młodej osoby 01.03.10, 12:40
        przyjmuje w luxmedzie
    • bonifikatka Re: dr Robak-dobry ginekolog dla młodej osoby 19.08.10, 13:18
      polecam Robaka bardzo miły i symopatyczny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka