Gość: asik IP: *.hortex.pl 15.02.10, 14:10 prosze o opinie na temat tego lekarza, chodzi mi głównie o endometriozę i niepłodność nią spowodowaną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: dr Polak ze Staszica IP: *.nplay.net.pl 22.02.10, 15:16 ja rowniez chcialabym wiedziec co o tym lekarzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: dr Polak ze Staszica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 11:39 Trochę znam tego lekarza, robił mi laparoskopię, nie specjalnie byłam zadowolona bo nie wiele się dowiedziałam od niego, ale to było juz jakiś czas temu. Teraz może być inny. Wiem że przyjmuje w Ab ovo w Lublinie prywatnie. Opinie na jego temat są na stronie: www.znanylekarz.pl/18037/dr-grzegorz-polak/ginekolog/lublin-krasnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: dr Polak ze Staszica IP: *.chello.pl 23.02.10, 16:50 Moge polecic doktora Polaka. Miły sympatyczny cierpliwy dokładnie robi usg, odpowiada na wszystkie pytania. Jezeli chodzi o leczenei edometriozy to ni ejestem w stanie powiedziec czy jest skuteczny. Jako lekarz gonekolog jest naprawde bdb. Ja leczyłam sie u niego w Ab Ovo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: dr Polak ze Staszica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 07:57 dziwny jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maargo Re: dr Polak ze Staszica IP: 31.135.26.* 29.06.14, 21:38 Zdignozowal u mnie problem z zajsciem w ciaze. Teraz prowadzi moja ciaze, ktora jest bezproblemowa, wiec zlego slowa nie powem. Jedyne co, to ze na pytania o porod i pobyt w szpitalu powiedzial ze nic nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś