przemyslaw-leniak 18.05.10, 00:22 tymem razem nie o dyrygencie lecz o .... ooo jak by go tu przedstawić? dla mnie to chyba jednak głównie członek doskonałego zespołu kabaretowego... ... jakie ma oko i pióro oceńcie sami makrele w pomidorkach pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: Maestro Wijatkowski 18.05.10, 00:29 Nihil novi sub sole albo w gazetach nam piszą jak ze wszystkim źle jakie marnotrawstwo, brud i zakłamanie dla nas to nie nowość o tym każdy wie czemu tak się zachwycają tym Amerykanie? Pióro też mnie nie porwało. De gustibus etc. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Maestro Wijatkowski 18.05.10, 00:32 Zacofanie raczej niż zakłamanie. Zacytowałem z pamięci, ale Ty to znasz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak Kaczmarskiego? 18.05.10, 00:48 poczułem sie jedną nogą w zaświatach 8:-)... fakt faktem kazdy o tym wie... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Kaczmarskiego? 18.05.10, 01:00 Tak, Jacek z Kosmopolaka, ale tytułu nie pamietam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: List z Lublina 18.05.10, 01:13 Dziś to zdecydowanie z Lublina. Moskwa poszła na przód. O lata świettlne :-))) Odpowiedz Link Zgłoś