camelot 07.03.04, 21:57 dziś w telewizji pokazali skandal w gimnazjum w Łęcznej. Otwieram wątek ale jestem bardzo chory dlatego jutro napiszę co o tym sądzę. camelot z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GŁOS P Re: Gimnazjum w Łęcznej IP: *.net / 80.51.249.* 09.03.04, 09:35 Uczniowie bydło a ich rodzice to szambo ogólnie szkoda zdrowia na tych żłobów Odpowiedz Link Zgłoś
camelot Re: Gimnazjum w Łęcznej 09.03.04, 21:53 Otwierając ten wątek chciałem dużo napisac. Ale mój poprzednik w krótkich słowach oddał sens mojej wypowiedzi. Apeluję do nauczycieli aby wzorem uczniów zaczęli sami nagrywac to co się dzieje na lekcjach najlepiej ukryta kamerą. Potem puszczać rodzicom wystepy ich dzieci, nie rodzice zobacza jakich zwyrodnialców wychowali. Uczniowie gimazjów przechodzą samych siebie bandytyzm, bydło i motłoch. Rodzice tolerują takie zachowania. A co najgorsze władze nic nie robią. W takich stanach istnieje funkcja zawieszenia ucznia. Dlaczego odgórnie w Polsce nie wprowadzic takiej możliwości. Niech rada pedagogiczna ma prawo w okreslonych drastycznych przypadkach zawiesić takiego ucznia w prawach. Ale konsekwencją tego zawieszenia niech będzie obowiązek zdawania na koniec roku czy semestru egzaminu klasyfikacyjnego z pięciu podstawowych przedmiotów. Ręczę głową że mało kto go zda. Niech kara będzie karą a nie zabawa w kotka i myszkę. Nauczyciel do kamer taki mój apel camelot z Łodzi Odpowiedz Link Zgłoś