przemyslaw-leniak 14.06.10, 23:11 no szczęscia to Lublin do inwestorów nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemyslaw-leniak propos kamienicy 14.06.10, 23:12 chcecie fotorelację (nieco archiwalną) z jej wnetrza? kiedyś sie wybrałem i kilka marnych fotek pstryknałem... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak ok to dziś po południu wrzucę 15.06.10, 09:21 z opisem... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
micsoda Po prostu się to nie opłaca 15.06.10, 10:52 To jest tak zrujnowane, że lepiej postawić nowy budynek. I lokalizacja niezła. A remontować? Po to żeby CI po "swoje" przyszli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lopek Ta ruina nadaje się na siedzibę PO IP: *.nplay.net.pl 15.06.10, 12:10 Ta ruina nadaje się na siedzibę PO. Będzie ruina w ruinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lulu Moze wyeksmitować Palikota na Niecałą? IP: *.nplay.net.pl 15.06.10, 12:19 Może wyeksmitować Palikota na Niecałą ? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Moze wyeksmitować Palikota na Niecałą? 15.06.10, 12:29 Gość portalu: Lulu napisał(a): > Może wyeksmitować Palikota na Niecałą ? Palikot już ma. Na Niecałej można umieścić regionalny sztab wyborczy PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Metropolia Lublin godna kamienicy na Niecałej IP: *.nplay.net.pl 15.06.10, 12:20 Metropolia Lublin godna kamienicy na Niecałej. Wart Pac pałaca a pałac Paca. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak wspomniane fotki wnętrza 15.06.10, 15:55 Niecała jakość nie zachwyca ale skoro obiecałem daję.. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: wspomniane fotki wnętrza 15.06.10, 16:11 Dzięki. Nigdy nie byłem w środku. Ktoś mi mówił, że w tej kamienicy wychował się Łazuka, ale nie wiem czy to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniak propos Łazuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 17:04 to znalazłem coś "Moja rodzina nawet podczas wojny aż tak nie zbiedniała, by wysyłać mnie do pracy w charakterze parobka. Bo moja rodzina była ziemiańska. Mieliśmy 150 ha ziemi, dwa domy. Mieszkaliśmy w Dąbrowicy, która dziś jest przedmieściem Lublina. Byłem jedynakiem, rodzina mnie rozpieszczała..." o tu link pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: wspomniane fotki wnętrza 15.06.10, 17:18 Absolwent Szkoły Podstawowej nr 24 w Lublinie im. Partyzantów Lubelszczyzny , to szkoła podstawowa obok tego budynku. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniak to możliwe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 17:24 w dalszej cześci wywiadu mówi że po rozwodzie rodziców mieszkali w róznych miejscach... to przecie nie wyklucza i owej kamienicy na Niecałej pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: to możliwe 15.06.10, 17:35 Ja to słyszałem od cioci mojej koleżanki. Ona całe życie mieszkała na Niecałej, ale w innym budynku. Zmarła kilka lat temu, więc o szczegóły już nie dopytam. Odpowiedz Link Zgłoś