przemyslaw-leniak 17.07.10, 10:25 skoro moderatorów ni ma dawnych a nowi nie mają chyba odwagi żeby umieścić info że się "opiekują" wprowadźmy moze element demokracji mamy do dyspozycji sondę może zagłosujmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajnos.agentos Re: to jak z tym forum? 17.07.10, 11:52 Przemciu, tobie też udzielają się upały? To już prawdziwa epidemia...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Co, towarzyszu? 17.07.10, 12:40 Znów się obrażacie i odchodzicie w forumowy niebyt? Po co, przecież i tak wkrótce znów zrobi Wam się żal tak doborowego towarzystwa i wrócicie... Trochę luzu, bo na apopleksję nam się jeszcze wykończycie. Ja tu widzę tyle samo zwolenników Palikota, co innej menażerii autoramentu wszelakiego - do wyboru, do koloru. Tak ma być, demokrację w końcu mamy - co, pyski tym "niebłagonadiożnym" byście chcieli zamykać, jak za dawnych dobrych czasów?:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniak a coż ty mi za towarzysz? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 16:29 krów z tobą nie pasałem doborowe powiadasz... a ja mówię ze chamstwo i prostactwo że (u uwazasz trudniejsze słowo)degregolada ale co kto lubi ... ja z hienami cmentarnymi szczególnej przyjemności rozmów nie widzę dla ciebie to towarzystwo doborowe de gustibus tymczasem zas cóż bęe chciał napisać coś istotnego - napisze gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: a coż ty mi za towarzysz? 17.07.10, 18:49 Gość portalu: leniak napisał(a): > krów z tobą nie pasałem Pewnie że nie, ja do szkoły chodziłem...:P > doborowe powiadasz... Gardzisz?:) > a ja mówię ze chamstwo i prostactwo > że (u uwazasz trudniejsze słowo)degregolada > ale co kto lubi Nie podoba się? Więc, po co tu włazisz? Jest tyle pięknych for...:P > ... > ja z hienami cmentarnymi szczególnej przyjemności rozmów nie widzę > dla ciebie to towarzystwo doborowe Patrz wyżej. Masochista?:D > de gustibus > tymczasem zas cóż bęe chciał napisać coś istotnego - napisze gdzie > indziej Nie gadaj, i tak wrócisz...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos PS 17.07.10, 19:03 Przemciu, ja jestem jeden i nie jestem ani towarzyszem, ani Twoim podwładnym, ani królem. Nie musisz więc zwracać się do mnie w drugiej osobie liczby mnogiej.:P Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: to jak z tym forum? 17.07.10, 17:16 Forum jest w rękach podwładnych rabbiego Michnika. To oni eliminują wpisy przyjazne polskim patriotom, np. Jarosławowi Kaczyńskiemu i to oni pozostawiają wpisy gloryfikujace komunistów, komunizm (Barska), pełne wulgaryzmów antykościelne bluzgi (bosman), pełne pogardy dla Polaków wynurzenia gudłaja wampira... Kiedy działania arcykanalii Palikota są zbieżne z ich koszernym interesem, gazetowyborcze forum będzie go popierać. Gdyby podlubelski filozof zmienił front, kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: to jak z tym forum? 17.07.10, 18:53 elan13 napisał: > Forum jest w rękach podwładnych rabbiego Michnika. To oni eliminują > wpisy przyjazne polskim patriotom, np. Jarosławowi Kaczyńskiemu i > to oni pozostawiają wpisy gloryfikujace komunistów, komunizm > (Barska), pełne wulgaryzmów antykościelne bluzgi (bosman), pełne > pogardy dla Polaków wynurzenia gudłaja wampira... Pozostawiają też, zupełnie nie wiem dlaczego wpisy parszywców, bluzgających nienawiścią, propagujących rasizm i szowinizm, przyprawiających Polakom gębę oszołomów. > Kiedy działania arcykanalii Palikota są zbieżne z ich koszernym > interesem, gazetowyborcze forum będzie go popierać. Gdyby > podlubelski filozof zmienił front, kto wie? Parchu, tu jest forum liberalne i otwarte. Jak się nie podoba, pisz na forum ONRowców, weszpolaków, albo innego badziewia. Tam spotkasz się z pełną aprobatą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piołun Wyłącznie do Leniaka IP: *.enterpol.pl 17.07.10, 18:49 Moim zdaniem, Leniaku - forum opanowała niezwykle aktywna grupa prowokatorów połączona NIENAWIŚCIĄ do PiS. Jej poglądy są zbieżne z polityką gazety. Nie przypuszczam, by grupa świadomie współpracowała z redakcją w urabianiu poprawnych politycznie opinii. U podstawy takich zachowań leżą być może osobiste lęki przed nadchodzącym (hipotetycznie) Pisem lub „sieroctwo” po „byłej przewodniej sile” i brak perspektyw Lewicy. Stąd - jak przypuszczam przejściowy zachwyt PO. Moderacja forum patrzy łaskawym okiem na sytuację, gdyż sama jest uwikłana w poprawność polityczną i tonować prowokujące wypowiedzi jej „nie uchodzi” (każdy ma prawo wypowiadać się, a moderator nie ma obowiązku czytać wszystkich postów – i sprawa załatwiona). Tak to widzę, Leniaku. Zmian się nie spodziewam, pretensji nie roszczę; jest to forum prywatne i właściciel świadomie kształtuje taki jego obraz. A my mamy do wyboru INNE fora. Na koniec lista członków grupy prowokatorów (ale uwaga - są wyjątki): forum.gazeta.pl/forum/w,62,114164363,114164363,Palikot_ostro_o_pluciu_pisostwa.html Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Wyłącznie do Leniaka 17.07.10, 19:01 Gość portalu: piołun napisał(a): > Moim zdaniem, Leniaku - forum opanowała niezwykle aktywna grupa prowokatorów > połączona NIENAWIŚCIĄ do PiS. Jej poglądy są zbieżne z polityką gazety. N > ie przypuszczam, by grupa świadomie współpracowała z redakcją w urabianiu popra > wnych politycznie opinii. Rzeczywiście, na tym forum, jak na wielu innych aż buzuje od spamu, produkowanego przez bojówkarzy różnego politycznego "prawicowego" planktonu. Zapewne chcą skię w ten sposób dowartościować, bo doskonale sobie zdają sprawę, że są marginesem i niewielu normalnych ludzi zagląda na ich strony.:))) > U podstawy takich zachowań leżą być może osobiste lęki przed nadchodzącym (hipo > tetycznie) Pisem lub „sieroctwo” po „byłej przewodniej sile > 8221; i brak perspektyw Lewicy. Stąd - jak przypuszczam przejściowy zachwyt PO. Żartujeszsobie??? Normalni ludzie w dupach mają PiS oraz fobie i kompleksy jego naczalstwa.:D > Moderacja forum patrzy łaskawym okiem na sytuację, gdyż sama jest uwikłana w po > prawność polityczną i tonować prowokujące wypowiedzi jej „nie uchodziR > 21; (każdy ma prawo wypowiadać się, a moderator nie ma obowiązku czytać wszy > stkich postów – i sprawa załatwiona). Słusznie. Wszystkie spamery, oszołomy, politruki oraz szczekacze, szczególnie takie, jak elan13 oraz jeszcze paru "przyjemniaczków", robiące z tego forum kubeł pomyj już dawno powinne zostać zabananowane bez prawa powrotu. > Tak to widzę, Leniaku. Zmian się nie spodziewam, pretensji nie roszczę; jest to > forum prywatne i właściciel świadomie kształtuje taki jego obraz. A my mamy do > wyboru INNE fora. Otóż to! I jeszcze blogi piszcie. > Na koniec lista członków grupy prowokatorów (ale uwaga - są wyjątki): > forum.gazeta.pl/forum/w,62,114164363,114164363,Palikot_ostro_o_pluciu_pisostwa.html Nie podoba się? Bierz przykład ze mnie - ja na przykład posty Barskiej czytuję rzadko i od niechcenia, z wampirami, bosmanami, niedzielskimi itp. do spółki od czasu do czasu sobie robimy jaja, a z oszołomstwem się drażnię dla przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Wyłącznie do Leniaka 17.07.10, 19:19 A cóż jest takiego dziwnego w tym, że na forum Gazety Wyborczej pisują ludzie, którzy ją czytują i generalnie z prezentowanym przez nią punktem widzenia się zgadzają? Chyba bardziej zaskakuje obecność tu katolicko-narodowych oszołomów. Ja na przykład nie pisuję na forum Frondy, waszego szmatławca, Gazety Polskiej, bo mi się tam nie podoba. Chcesz peanów na cześć Kaczego, PiS-u i Rydzola to się przenieś na forum mediów, które tylko to gwarantują. Co, wstydzisz się tam pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos PS 17.07.10, 19:21 Pisuję także na innych, bardziej kameralnych forach, gdzie jest więcej nawiązania inteligentnego dialogu z ciekawymi ludźmi, bo oszołomstwo i spamerów stamtąd wywala się na zbite pyski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB piołun... IP: *.lublin.mm.pl 17.07.10, 19:27 Rewelacja,nigdy w zyciu nie bylam prowokatorka. Widac, ostatni czas, by zaczac! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: piołun... 17.07.10, 19:35 Cicho, babo. To było do funkcjonariusza.:P Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: PS 17.07.10, 19:41 tajnos.agentos napisał: > Pisuję także na innych, bardziej kameralnych forach, gdzie jest > więcej nawiązania inteligentnego dialogu z ciekawymi ludźmi, bo > oszołomstwo i spamerów stamtąd wywala się na zbite pyski. Nie, to nie było do Ciebie :-))) Ja też pisuję na zamkniętych, gdzie oszołomstwa się nie wpuszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piołun Re: Wyłącznie do Leniaka IP: *.enterpol.pl 17.07.10, 19:23 tajnos.agentos napisał: > Nie podoba się? Bierz przykład ze mnie - ja na przykład posty > Barskiej czytuję rzadko i od niechcenia, z wampirami, bosmanami, > niedzielskimi itp. do spółki od czasu do czasu sobie robimy jaja, a > z oszołomstwem się drażnię dla przyjemności. Sorry, utajniony kolego, to było do Leniaka więc polemiki nie podejmuję. Jedynie co do twej propozycji, która wydaje się b rozsądna odpowiem: Wybrałem opcję: nie otwierać wątków osób, których umysł wydaje się zniewolony - na podstawie dotąd przeczytanych wypowiedzi. Wyjątek stanowi bosman (którego zresztą biorę za niedzielskiego). Rozumiem, że po ciągłych utarczkach z majtkami gość musi trochę rzucić mięsem. Bawi mnie, że czasem budzi moderację. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Wyłącznie do Leniaka 17.07.10, 19:31 Gość portalu: piołun napisał(a): > Sorry, utajniony kolego, to było do Leniaka więc polemiki nie podejmuję. Tak? Więc po co odpisujesz? Flirtujesz, czy też może jeszcze jeden masochista?:D Jedyni > e co do twej propozycji, która wydaje się b rozsądna odpowiem: > > Wybrałem opcję: nie otwierać wątków osób, których umysł wydaje się zniewolony - > na podstawie dotąd przeczytanych wypowiedzi. Więc oo co czytasz "wypowiedzi" elana, ursusa, arona itd.? > Wyjątek stanowi bosman (którego zresztą biorę za niedzielskiego ). Rozumi > em, że po ciągłych utarczkach z majtkami gość musi trochę rzucić mięsem. Bawi m > nie, że czasem budzi moderację. Nie mów, to "prawiczki" od czasu do czasu się bawią? A jak się bawią?:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniak kiedyś bywało że forum lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 21:10 było jednak forum lubelskim ta czy inna partyjka nie miała istotnego znaczenia ponieważ pisali tu ludzie którzy mieli ochote pogadać czasem o Lublinie czasem o kraju czasem po pogodzie i dziwne bo sie dało jakoś watki o władzach bywały wątkami o władzach a te o szpitalalach były o szpitalach ... wampir mnie rozśmieszył tym że czyta i się zgazda z GwL zgadza się i lubi to być może z koleżanką z pracy niejaką aaa z którą pisuje o kolorze majtek w wątku o dajmy na to walacym się moście... co ma do majtek aaa GwL to nie bardzo rozumiem... zwykły troll nie jest ważne z jakiej jest partii i kto go opłaca to nie jest istotne czy lubi palikota czy kurskiego istotne jest że niszczy forum kiedy moderacja pozwala na to by jakiś troll forum zawłaszczył takie forum pada troli palikotowych jest tu bardzo wielu jak się tak zastanowić to nie bardzo wiem kto tu jeszcze poza mną pozostał z takich co umieja napisać na jakiś temat o którym cos wiedzą albo myślą Rillian - oczywiście (mimo jego sympatii do PO i Palikota trolowaniem się nie zajmuje) Folkatka, któz jeszcze? na pisanie politycznych bzdur pozwolił sobie nawet i empi i mniejsza tu o to że polityczne ale że zwyczajnie nie opinia to czy udział w dyskusji ale cegiełka w szumie jaki robią trole ... Barska ech ja ja lubie choć myślę że kobieta ta zrobiła się zwyczajnie zgryźliwą staruszką i zamiast pogadać to wkleja i wkleja i wkleja... kogos mi to przypomina z pewnego podforum szkoda bo kiedyś miewała cos do powiedzenia ... a ja wolę pogadać o majtkach aaa akurat niespecjalnie hmm wogóle o majtakch i innych takich znanych dwu jesynie rozmówcom sprawach wypadałoby gadac na privie albo choć w osobnym wątku kiedyś zresztą i takie były traktowanie jako naruszenie etykiety dziś zrobiło sie tak że mozna wszystko byleby być z MY odpowiedniego... ... mozna komuś pisac że cham? wampir moze uzywać przeleństw i wyraźnie starać się zniszcyć osobiście rozmówcę wampir to robi i reakcji żadnej moderatorów nie ma poczytajcie forum znajdziecie liczne przykłady ... mniejsza już że nie rzeczyta się tu do dawna małego czy efada i wielu innych którzy mieli coś do powiedzenia i było to wiecej niż precz z kościołem, precz z pis, i chcemy atłasowych sciezek rowerowych... dzis jest tak że jedynym co własciwie można tu znależć sa wpisy które naruszają i regulamin i tę gw-tykietę pisane przez nie tak znów zróznicowaną grupę troli z których niemal wszyscy zabrali juz głos w tym watku... nie da sie pogadać o niczym można co najwyżej poczytać głupie teksty w stylu ostrzycy nie na temat i zasadniczo o jednym w kółko ... nie wiem o co biega o to żeby miec swoje forum? takie wampirowo-barskie? ... w sumie jak spojrzeć na fora innych gazet to są one technicznie mniej przyjazne ale np Dziennik Wschodni tym moze zachecic że ma teksty do komentowania - coś czego od tak dawna brakuje GwL wiarygodne, dopracowane - nie wyssane z palca Adamaszka i nie na jedno kopyto więcej jeszcze oferuje Kurier ale obie te gazety maja niewygodne fora - słabe technicznie... na dzienniku brak jakiejkolwiek moderacji a w kurierze samo forum trudno znaleźć jednak robi się tak że tak jak z GwL da się czytać w zasadzie tylko Józefczuka i Dostatniego to na forum warto zagladac jedynie na posty Rilliana i folkatki i tu i tu raz w tygodniu wystarczy zerknąć by niczego nie stracić... ale chyba komuś się to jednak podoba pewności nie mam i dlatego pytam czy na pewno to jest fajne takie? czy milicjantce czarownicy to własnie się podoba najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: kiedyś bywało że forum lublin 17.07.10, 21:23 Kiedyś siedziało kilku smutnych panów i podobnie jak ty teraz wymyślali co w gazecie można napisać lub nie. Zapomnij o tym lub szukaj innego forum (może za moderatora się załapiesz. Czas szybko leci. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: kiedyś bywało że forum lublin 17.07.10, 21:27 Jest na tym forum jeden antypalikotowy troll. Jeden tylko, ale za to bardzo aktywny. Praktycznie wszystko kojarzy mu się z Palikotem. No, owszem ma o sobie wysokie mniemanie, sądzi, ze pisze tak interesująco, że wszyscy powinni jego posty czytać i przytakiwać jego głębokim przemyśleniom, wydaje mu się, że nikogo nie obraża, a jak mu odpowiedzieć ostrzej i z użyciem jednej z obelg, które dopiero co zaserwował rozmówcy sam personalnie atakowany nie będąc, to się oburza, obraża i zakłada kilka wątków. Trolle tak mają, zwłaszcza te niedojrzałe emocjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniak panie a kto mówi ze tego trola nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 21:59 jest dawno juz się pojawił... zaczeło sie wszystko chyba od debaty w dawnej siedzibie GwL na która z całego forum tylko ten troll przyszedł w tamtej debacie szło o dziennikarska etykę i fabrykowanie tekstów pod potrzby Palikota własnie... dawno to było i dzis tamte rozterki sa smieszne jak dziś zareagowalibyście gdyby Małgorzata Bielecka-Hołda postanowiła napisac że oto nigdy jej redakcja na zamówienie Palikota nie pisała? równie dobrze mogłaby powiedziec że nigdy tekstów Palikota nie drukowała... ... ja się umiem do swojego trolowania przyznać wampirze i nigdy go nie kryłem ba wrecz uprzedzałem że troluję nie przeszkadzało mi to jednak napisac choćby o mieszkańcach starego miasta ktorych GwL postanowiła zrównać z błotem ponieważ chcieli miec w czasie festiwalu IB mozliwość wejścia do swoich domów... albo o starym kirkucie... ... a powiedz mi no o czym to napisałes ty bo chyba niesłusznie odczówasz że tak nad tobą góruję twoja dojrzałość emocjonalna powinna chyba też wpływac ina lepszą samoocenę? powodów do czego ci zycze jak najwiecej Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: panie a kto mówi ze tego trola nie ma 17.07.10, 22:13 No w sumie to mógłbyś użyć wyszukiwarki, ja mam pamieć słabiutką, ale coś z ostatnich wpisów Ci wymienię. Zdaje mi się, że w wątku o Innych Brzmieniach też, jak Ty, pisałem, o Holy Machine i Open City pisałem, z anonsu o wystawie Pankiewicza w Kaźmirzu się ucieszyłem, ale chyba tylko ja, więc przeszło bez echa, o artykule GwL na temat inicjatyw polsko-ukraińskich made by Lublin-Lwów pisałem i objechałem panią MBH, że był na łamach tak krótko wyrażając przypuszczenie, że to dlatego, że dobrze napisany, bo nie przez Józefczuka, którego nie lubię, też nikt się nie dopisał, w wątku o nagrodach kulturalnych prezydenta Lublina pisałem, w jakichś dwóch pocztowych też i w wątku o atrakcyjności turystycznej Lubelszczyzny i takim o dojazdach z Lublina na Mazury. Tyle na szybko pamiętam. Czy jestem niedojrzały? Nie wydaje mi się, ale może. W każdym razie, gdy mi pisze, że nie ma o czym ani z kim gadać, to mu się nie narzucam. Na forach GW jest pełno rozmówców. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: kiedyś bywało że forum lublin 18.07.10, 00:06 Gość portalu: leniak napisał(a): > było jednak forum lubelskim > ta czy inna partyjka nie miała istotnego znaczenia ponieważ pisali > tu ludzie którzy mieli ochote pogadać No widzisz... A potem nazłaziło się różnych elanów, ursusów, aronów, j2, małpiarni oraz innego syfu. > czasem o Lublinie czasem o kraju czasem po pogodzie > i dziwne bo sie dało jakoś > watki o władzach bywały wątkami o władzach a te o szpitalalach były > o szpitalach > ... A dziś wątki są nie o szpitalach, tylko o ich nowych "jedynie słusznych" oraz politycznie poprawnych patronach. Tylko takie tematy odpowiadzją trollom. > wampir mnie rozśmieszył tym że czyta i się zgazda z GwL > zgadza się i lubi to być może z koleżanką z pracy niejaką aaa > z którą pisuje o kolorze majtek w wątku o dajmy na to walacym się > moście... Przeszkadza? Wolałbyś, żeby zgadzał się z Twoimi egzaltowanymi wypocinami, które przeważnie kupy się nie trzymają?:))) > co ma do majtek aaa GwL to nie bardzo rozumiem... > zwykły troll nie jest ważne z jakiej jest partii i kto go opłaca > to nie jest istotne czy lubi palikota czy kurskiego > istotne jest że niszczy forum Słusznie. Wypieprzyć z forum na zbite pyski wszystkie małpiarnie, elanów, ursusów, aronów... > kiedy moderacja pozwala na to by jakiś troll forum zawłaszczył takie > forum pada > troli palikotowych jest tu bardzo wielu O ta, ale Twoja mania prześladowcza pozwala dostrzegać tylko jednego. Innych tolerujesz, gdyż są to Twoi ziomale.:D > jak się tak zastanowić to nie bardzo wiem kto tu jeszcze poza mną > pozostał z takich co umieja napisać na jakiś temat o którym cos > wiedzą albo myślą Przemciu, Ty się naprawdę lecz...:D > Rillian - oczywiście (mimo jego sympatii do PO i Palikota > trolowaniem się nie zajmuje) Folkatka, któz jeszcze? > na pisanie politycznych bzdur pozwolił sobie nawet i empi > i mniejsza tu o to że polityczne ale że zwyczajnie nie opinia to czy > udział w dyskusji ale cegiełka w szumie jaki robią trole > ... Przemciu, tu jest forum. O tym, co jest bzdurą a co nie jest, nie Ty będziesz decydował... > Barska ech ja ja lubie choć myślę że kobieta ta zrobiła się > zwyczajnie zgryźliwą staruszką i zamiast pogadać to wkleja i wkleja > i wkleja... Mnie też przeważnie to się nie podoba, ale mam na to dobry sposób: nie czytam, bo uważam że jest monotematyczna i przynudza, ale przynajmniej nie ubliża i nie miesza z błotem. > kogos mi to przypomina z pewnego podforum > szkoda bo kiedyś miewała cos do powiedzenia > ... Twoja twórczość także coś mi przypomina...:D > a ja wolę pogadać > o majtkach aaa akurat niespecjalnie Więc nie gadaj. Mi natomiast nie podobają się Twoje tasiemcowe wątki, w których przeważnie "rozmawiasz" sam z sobą. > hmm wogóle o majtakch i innych takich znanych dwu jesynie rozmówcom > sprawach wypadałoby gadac na privie albo choć w osobnym wątku > kiedyś zresztą i takie były traktowanie jako naruszenie etykiety > dziś zrobiło sie tak że mozna wszystko byleby być z MY > odpowiedniego... Uważasz, że Ty netykiety nie naruszasz? Przeczytaj nją jeszcze raz... I nie próbuj zawłaszczyć forum wyłącznie dla Ciebie i Twoich kolesi.:P > ... > mozna komuś pisac że cham? > wampir moze > uzywać przeleństw i wyraźnie starać się zniszcyć osobiście rozmówcę > wampir to robi > i reakcji żadnej moderatorów nie ma > poczytajcie forum znajdziecie liczne przykłady > ... Przemciu, Twoja twórczość również nie wszystkim się podoba. Sam nieraz, poirytowany Twoimi dywagacjami klikałem na kosz - i nic... Gdzie są moderatorzy???:D > mniejsza już że nie rzeczyta się tu do dawna małego czy efada i > wielu innych którzy mieli coś do powiedzenia > i było to wiecej niż precz z kościołem, precz z pis, i chcemy > atłasowych sciezek rowerowych... Widzisz, Przemciu, tu właśnie najbardziej się różnimy. Ja bowiem wciąż widuję tu ludzi, którzy potrafią napisać coś interesującego, ale żeby to dotarło, należy wpierw nauczyć się słuchać - potem dopiero ewentualnie pouczać (bez przesady, ludzie tego nie lubią) i udzielać wykładów. > dzis jest tak że jedynym co własciwie można tu znależć sa wpisy > które naruszają i regulamin i tę gw-tykietę pisane przez nie tak > znów zróznicowaną grupę troli z których niemal wszyscy zabrali juz > głos w tym watku... No właśnie. Zupełnie nie rozumiem, dlaczego tolerowane tu są rzygowiny tego elana13... Tam znalazłoby się niejedno, coby nawet prokuratora zainteresowało. > nie da sie pogadać o niczym > można co najwyżej poczytać głupie teksty w stylu ostrzycy > nie na temat i zasadniczo o jednym w kółko > A o czym byś chciał pogadać: Może o tym, że Żydzi nas zalewają? A może o tym, że komuna strzelała w tył głowy i wyrywała paznokcie? Albo może że Palikot prowokuje, a zakłądy pracy padają?:D > > nie wiem o co biega o to żeby miec swoje forum? > takie wampirowo-barskie? > ... Spytaj ptasiego móżdżka. On sobie założył własne forum i tam siedzi. Pewnie jest zadowolony.:DDD > w sumie jak spojrzeć na fora innych gazet to są one technicznie > mniej przyjazne > ale np Dziennik Wschodni tym moze zachecic że ma teksty do > komentowania - coś czego od tak dawna brakuje GwL > wiarygodne, dopracowane - nie wyssane z palca Adamaszka i nie na > jedno kopyto Przemciu, nie rozśmieszaj mnie. To jest taki sam brukowiec, jak wiele innych. Poziom w twj niszy jest wyjątkowo wyrównany. > więcej jeszcze oferuje Kurier > ale obie te gazety maja niewygodne fora - słabe technicznie... > na dzienniku brak jakiejkolwiek moderacji > a w kurierze samo forum trudno znaleźć > jednak robi się tak że tak jak z GwL da się czytać w zasadzie tylko > Józefczuka i Dostatniego > to na forum warto zagladac jedynie na posty Rilliana i folkatki > i tu i tu raz w tygodniu wystarczy zerknąć by niczego nie stracić... No widzisz, jak chcesz, to potrafisz... Więc, od innych się odczep. > ale chyba komuś się to jednak podoba > pewności nie mam i dlatego pytam czy na pewno to jest fajne takie? > czy milicjantce czarownicy to własnie się podoba najbardziej? Przemciu, a co cię to obchodzi? Czy Ciebie ktoś pyta z jakiej choinki Ty się urwałeś?:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak wiesz tajnos ty chyba wśród tych żydków 18.07.10, 12:13 wyrózniasz... ba kto wie moze i masz rację niech wam będzie forum żydkowe z rodzynkami w postaci elana cód miód i przednia zabawa... ... myśle tajnos że jesteś głosem forumowego ludu a skoro roma lucuta choć chyba raczej telek-avivek a nie roma... ... naródki naródki po diabła naródki stojące na dróźce do szczęscia i zgódki... (tak mi sie przypomniała piosenka stara) no to na razie żydku polaczek mówi ci trzym sie Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: wiesz tajnos ty chyba wśród tych żydków 18.07.10, 16:15 przemyslaw-leniak napisał: > no to na razie żydku > polaczek mówi ci trzym sie Zapisałeś się do gminy gudłaja? Masz prawo, ale na wszelki wypadek sprawdź dokładnie rodowód i zamieść na publicznym forum - choć Ty, bo na gudłaja nie liczę... Mi tam osobiście obojętne kto i za kogo mnie uważa, bo swoje i tak wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak cos może i wiesz ale czytać nie umiesz 18.07.10, 18:39 i to jest ból najwiekszy ... empi tymczasem usuwa az się kurzy ;-) hmm usuwa tez i krt-czart usuwa i zoh ... w temacie humor powiedziano już co się na ten temat dało czy może ktos ma coś jeszcze do dodania? ... osbiście to wciąz jestem ciekaw zdania czerownicy w końcu milicja zawsze ma rację... czarownico z lublina napiszesz że coś? ... czekaj dam znów powód do usunięcia "żydek żydkowi posta nie skasuje" to powinno zadziałac na zasadzie odruchu pawłowa ... niestety ani sa tu jacyś Żydzi ani kto inny z dużej litery a żeby Waligórskiego pomylić z Wolskim to przecie trzeba być ... i to zagadka dla tych co lubią potaplać się w gnoju niech wam klawiatury lekkimi będą Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos I jeszcze jedno... 18.07.10, 17:04 ...Przemciu, nie jaraj już tego, bo ci szkodzi. Widać to wyraźnie po składni, logice oraz precyzji ruchów.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniak wiecie co zerknałem na wynik sondy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.10, 21:22 odliczajc mój jest 24 głosy 12 za zawłaszczeniem forum przez zwolenników Palikota i 12 przeciwko... ... hmm tak sobie myśle że znaczy to że w myśl prawa zgodnie z którym treść gorsza wypiera lepszą... forum skazane jest na marginalizację hmm za rzecz symptomatyczna uważam to znaczace milczenie dawnych moderatorów kapitanowie zdaje się opuscili juz tonacy w odmecie okręt ... ja bede sobie jeszcze zaglądał do wraku ale jakos tak czuje bezsens kopania się z koniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannabarska Re: wiecie co zerknałem na wynik sondy IP: *.lublin.mm.pl 17.07.10, 21:29 Przemek,wklejam to,co i ja mysle, a faktycznie mniej tu bezposrednio ode mnie, bo i palce szwankuja. Zobaczysz moze jeszcze,jak tom jest w sedziwym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: to jak z tym forum? 18.07.10, 10:25 Leniaku szukasz swojego miejsca na forum? Chcesz zostać opiekunem społecznym forum? Starałeś się już przecież o etat w Gazecie, nie udało się. Czy mam dać linki z innych for z Twoimi propozycjami, że chętnie zostaniesz moderatorem?. Jakieś ambicje? Sonda Twoja jest w stylu Czy Leniak bije jeszcze swoją żonę, tylko dwie alternatywy. W temacie Palikota każdy ma prawo się wypowiadać, każdy ma prawo pisać to na forum. W różnych okresach pisałeś różne bzdury na forum, obrażałeś osoby publiczne, potem jak Ci zaczęły robić koło pióra to przepraszałeś. Twoje wpisy zawierały często wulgaryzmy, obficie. Teraz sam moralizujesz i przypisujesz sobie prawo do oceniania innych. Byłeś solidnym, niewierzącym, ateistą jak na socjalistę przystało . Pamiętam Twoje wypowiedzi o tym jak to niewierzący ma prawo wziąć ślub kościelny, gdy sam się żeniłeś o czym na forum się zwierzałeś Teraz jesteś wierzącym katalikiem i chwała Ci za to. Masz prawo się zmieniać. Żegnałeś się z tym forum już kilka razy srodze obrażony na Gazetę, poobrażałeś się na forach innych portali. > skoro moderatorów ni ma dawnych > a nowi nie mają chyba odwagi żeby umieścić info że się "opiekują" Nowych nie ma. Jeśli zauważasz jakiś wakat możesz złożyć swój akces. Jestem na forum już prawie dziesięć lat. Swoje lata mam i bogaty bagaż doświadczeń życiowych, dramatów i wielkich osobistych tragedii życiowych mojej rodziny. Swoją obecność na forum łączę z wywiązywaniem się z wielkiego moralnego obowiązku wobec skutków tej tragedii. Nigdy nie było to powodem mojej frustrakcji i nie dawałem z tego powodu ujścia swoim emocjom na forum lub w życiu. Pierwszy raz tak zwierzam się na forum. Zawsze ceniłem sobie anonimowość w necie. Przez te lata naszej wspólnej znajomości na forum okazywałeś mi nawet sympatię. Ja zaś zawsze, pomimo tego, że mogłem nie podzielać wszystkich Twoich poglądów nigdy za nie nie potępiałem Ciebie. Jesteś rocznik 1972 i z tego powodu widziałem w Tobie nawet bliską osobę, nie będę wyjaśniał dlaczego. Może w życiu będziesz ojcem to zrozumiesz dlaczego. Uwierz mi, opiekowanie się forum nie zaspakaja żadnych moich ambicji. Zawsze mogę z niego zrezygnować, naprawdę robię jeszcze wiele innych pożytecznych rzeczy. Cenię sobie kontakt z ludźmi, staram się widzieć w każdym coś dobrego. Poważnie zabrzmiało? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: to jak z tym forum? 18.07.10, 10:48 empi napisał: > Swoje lata mam i bogaty > bagaż doświadczeń życiowych, dramatów i wielkich osobistych tragedii > życiowych mojej rodziny. Swoją obecność na forum łączę z > wywiązywaniem się z wielkiego moralnego obowiązku wobec skutków tej tragedii. Holokaust to wielka tragedia, ale to nie powód Empi, żebyś tu na forum stosował dwie różne miary - dla swoich i dla gojów. Jeśli tak rozumiesz wywiązywanie się z owego wielkiego moralnego obowiązku wobec skutków tej tragedii, to tak naprawdę szkodzisz swoim rodakom. Warto pamiętać, że tu w Polsce jesteście mniejszością, a ordynarne ataki na wartości Polakom bliskie, jakie na niniejszym forum tolerujesz, albo im czasem przyklaskujesz, nie przyniosą wam korzyści. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: to jak z tym forum? 18.07.10, 11:04 Czy tolerowanie na forum tego zaczadziałego polaczkowatego konusa ma na celu ośmieszanie polskiego antysemityzmu, Empi? No w sumie to taki przygłup, że przeczytanie kilku jego postów skutecznie zniechęci do tego oszołomstwa każdego w miarę rozsądnego człowieka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: to jak z tym forum? 18.07.10, 11:09 > Czy tolerowanie na forum tego zaczadziałego polaczkowatego konusa >ma na celu ośmieszanie polskiego antysemityzmu, Empi? Tak, już kiedyś o tym pisałem. Nic tak nie ośmiesza jak mądrości elana. Nawet jeden z antysemitów kiedyś tu na forum nazwał go "pożytecznym idiotą" i radził by ograniczył swoją aktywność.:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: to jak z tym forum? IP: 109.200.82.* 18.07.10, 11:07 rozumiem, ze empi ma spuscic spodnie, zeby udowodnic, ze ma prawo sie opiekowac forum? czy naprawde elanie jestes na tyle glupi, zeby sadzic, ze sami Zydzi sie tu zbiegli i przesladuja jedynych prawych Polakow? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: to jak z tym forum? 18.07.10, 11:11 Tak, polaczek jest tak głupi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak polaczek głupi a żydziaki mądrę 18.07.10, 11:44 to mnie martwi że taki lapsus staje sie kwintesencja tego forum ale skoro problemu nie ma Wampir dostaniesz chyba order od empiego Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: polaczek głupi a żydziaki mądrę 18.07.10, 16:01 Chyba zaglądasz na to forum od wystarczająco dawna, byś mógł zauważyć, że sprawy nie tylko polsko - żydowskie, ale także wiele innych do poziomu publicznego sracza (a nawet poniżej, bo tam napisy, choć ordynarne, jednak czasami nie są pozbawione sensu, a nawet swoistego uroku) sprowadziło właśnie to coś, co występuje tu pod ksywą elan13...:D Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: to jak z tym forum? 18.07.10, 11:11 elan ma problem sam ze sobą, ile razy robi siusiu to szczegółowo bada kondycję swojego napletka. ;) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: to jak z tym forum? IP: 109.200.82.* 18.07.10, 11:17 I akurat jest to jedyna prawidlowa czynnosc, jesli chodzi o zdrowie elana. Ale kontrolowanie to za malo, jeszcze nalezy to cos myc, bo inaczej wzrasta zagrozenie rakiem. A przeciez elan ma wystarczajaco duzo powodow do czucia sie zagrozonym, zeby dodawac jeszcze i ten jeden. Elanie, myj sie chlopczyno! Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: to jak z tym forum? 18.07.10, 11:28 empi napisał: > elan ma problem sam ze sobą, ile razy robi siusiu to szczegółowo > bada kondycję swojego napletka. ;) > pzdr. No i mamy odpowiedź Empiego, lokalnego moderatora forum Gazety Wyborczej, który tym krótkim wpisem wystawił sobie tak trafną cenzurkę, że lepszej nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: to jak z tym forum? 18.07.10, 11:22 Gość portalu: hm... napisał(a): > rozumiem, ze empi ma spuscic spodnie, zeby udowodnic, ze ma prawo > sie opiekowac forum? czy naprawde elanie jestes na tyle glupi, zeby > sadzic, ze sami Zydzi sie tu zbiegli i przesladuja jedynych prawych > Polakow? Istnieje taka technika manipulacji - sprowadzenie do absurdu. Chrząkacz <hm...> dodaje od siebie jakieś idiotyzmy o spuszczaniu spodni żeby udowodnić, o żydowskim zbiegowisku, czy o jedynie prawych Polakach, wszystko to żeby wykoślawić stanowisko rozmówcy. Ale Chrząkaczu, to twoje słowa, to twoje pomysły, twoje absurdy. Ale dajmy się wypowiedzieć Empiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: to jak z tym forum? IP: 109.200.82.* 18.07.10, 11:29 a wiec naprawde jestes idiota!!! co za ulga, ze juz wiecej nie trzeba bedzie upatrywac w twoich slowach czegos wiecej ponad bredzenie idioty... Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak powaznie 18.07.10, 11:31 piszesz: " Swoją obecność na forum łączę z wywiązywaniem się z wielkiego moralnego obowiązku wobec skutków tej tragedii." ja nie mam takich motywacji pisze bo chcę pogadać bo nie mam z kim wokół siebie czesto moderatorem nie chce być - podaj te wspominane linki gdzie jak rozumiem skamle o mozliwość decydowania kto ma prawo być chamem... jak powiedziałeś że umiesz podać to podaj byłem ateistą? oj chyba ci się coś poplatało spytaj padre81 - znamy się z nim ze 15 lat chyba... z PPS-u się znamy, i on ci moze powiedzieć czy kiedykolwiek choćby udawałem ateistę... nigdy tez nie byłem katolikiem z jakiegoś wzornika prawde mówiąc w wielu kwestiach zdanie mam wrecz odwrotne w stosunku do tego które się popularnie uznaje za katolickie chocby w sprawie aborcji (tu mam własne doswiadczenia) nie jestem zwolenikiem aborcji ale jestem za to przeciwnikiem jej penalizacji i prawnego jej zakazu i jak katolik ze mnie czy ateista - jak sędzio empi ocenisz? tak pisałem wiele bzdur i wiele pewnie jeszcze napisze ale ja pisanie na forum staram sie traktowac jak kazda inną rozmowę jestem szery na ile czuję ze powinienem pisze co myśle a nie co akurat pasuje mojemu szefowi kiedy z kimś rozmawiam to staram sie z nim gadać bywa ze sie wku...e bywa że nie i nie mam patentu na wszechwiedzę ty rozumiem uwazasz że masz? znaczy nadal umiesz wartosciowac trupy - sa lepsze i gorsze (hmm a ja myślałem że po latach uznasz to za głupotę) "Swoje lata mam i bogaty bagaż doświadczeń życiowych, dramatów i wielkich osobistych tragedii życiowych mojej rodziny." Empi a ty jak sadzisz że inni to co nie maja swoich lat i swojego bagażu? swoich tragedii? ... to kim oni sa według ciebie? siuśmajtkami i gnojkami? i to z nimi sobie ten kontakt tak cenisz? "Teraz sam moralizujesz i przypisujesz sobie prawo do oceniania innych." znaczy chcesz powiedzieć że się mylę? że forum nie jest opanowane przez chamstwo wzorowane na działalności Janusza Palikota? że wampir kiedy kogoś wyzywa to tak naprawdę żadnego nietaktu nie popełnia - ba że wręcz wzorowo działa... wiesz to mogłeś zatem po prostu napisać że się mylę tymczasem wolałes się zajać analizą mojego sumienia... zabrzmiało empi poważnie wrecz powiedziałbym spizowo z wysokiego cokołu przemówiłeś i obawiam się że mój słaby głosik tam nie dosiegnie zerknij sobie na to podforum gdzie cię straaszliwie tak obraziłem i przeczytaj że ja od autorytetów wymagam wiecej i pomyśl co to wiecj moze ewentualnie znaczyć bo że nie to żeby wyjaśniałyu jak sznurówki wiazać to chyba rozumiesz pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: powaznie 18.07.10, 11:46 Wielokrotnie na forum zakładałem wątek z prośbą by forumowicze określili jaki charakter ma mieć forum. Nigdy konsensusu nie osiągnięto. Ty też chyba nie za bardzo się wypowiadałeś w temacie. To co Ty uważasz za słuszne i prawidłowe inni uważają inaczej. Jestem opiekunem forum, jedynie. Sprzątam wulgaryzmy, naruszenia netykiety, wymagam stosowania się do prostego regulaminu. To jest forum otwarte, nie moderowane!. Nie mam uprawnień ani ambicji by wpływać na poziom intelektualny wypowiedzi innych forumowiczów. Nie dyżuruję na forum non-stop. Nie pouczam nikogo z wyżyn swojej mądrości, dyskutuję gdy z kimś nie chcę się niezgodzić lub zgodzić :). Twoja ocena moralna Palikota stała się wzorcem wg którego oceniasz innych. Tak w skrócie, gdyż muszę już nagle kończyć :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak Sprzątam wulgaryzmy, naruszenia 18.07.10, 11:48 acha dobrze że napisałes... nie pomyślałbym Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Sprzątam wulgaryzmy, naruszenia 18.07.10, 12:02 przemyslaw-leniak napisał: > acha dobrze że napisałes... > nie pomyślałbym I to są właśnie te dwie miary - jedna dla swoich, druga dla gojów. Wulgaryzmy skierowane przeciw Kościołowi, osobom duchownym, członkom lub zwolennikom PiS-u w oczach moderatora Empiego tracą swój atrybut wulgarności i stają się niepozbawioną ekspresji i swoistego ładunku emocjonalnego barwną wypowiedzią (np. wampira czy bosmana). Tej koszernej mentalności się chyba nie zmieni. Sądzę, że jest ona przyczyną, dla której aż tak kochają rodaków Empiego na całym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Sprzątam wulgaryzmy, naruszenia IP: *.lublin.mm.pl 18.07.10, 14:35 Kazdy mysli i pisze tu, co chce. Demokracja to trudna sztuka. Uczmy się jej nawet w paradach gejowskich czy w pielgrzymkach RM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Re: powaznie IP: *.nplay.net.pl 18.07.10, 14:40 Sprzątam wulgaryzmy, naruszenia netykiety, wymagam stosowania się do prostego regulaminu a efektów Twojej "pracy" jakoś nie widać... Dziesiątki zasyfionych wątków, takich choćby jak ten forum.gazeta.pl/forum/w,62,114283295,,zdrada_.html?v=2 tajnos, wampir, sothink, slawek... Stała ekipa. Może jedynie w nieco okrojonym składzie... Udajesz, że jesteś ślepy i jeszcze wymagasz od innych akceptacji dla własnej, nad wyraz selektywnej ślepoty... Brzydko się bawisz, empi, i tyle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: powaznie 18.07.10, 14:53 Jak się się trahtórowi nie podoba, niech się trahtór przeniesie na wasz szmatławiec albo gazetę wolską. Nikt tu trahtóra siłą nie trzyma :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: powaznie IP: *.opera-mini.net 18.07.10, 14:53 sam jestes zasyfiony,Ursusie,i to na maksimum.pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: powaznie IP: *.lublin.mm.pl 18.07.10, 15:23 Ursus klika z muzeum? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: powaznie 18.07.10, 15:28 Z muzeum IV RP :-))) www.spieprzajdziadu.com/muzeum/index.php?title=Strona_g%C5%82%C3%B3wna Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: powaznie 18.07.10, 16:08 Gość portalu: Ursus napisał(a): > tajnos, wampir, sothink, slawek... Ursus, elan, aron, j2, malpiarnia, powrut (czy jak tam się ostatnio przezwał), wielonickowiec z nplay, inne wielonickowce... Nazbierałoby się tego - co nie? Stała ekipa. Może jedynie w nieco okrojonym > składzie... No właśnie! > Udajesz, że jesteś ślepy i jeszcze wymagasz od innych akceptacji dla własnej, n > ad wyraz selektywnej ślepoty... Udajesz, że jesteś ślepy i jeszcze wymagasz, by do Twego bredzenia, pouczania, moralizowania, ubliżania, żałosnych dowcipasów akceptowano i traktowano ze zrozumieniem... > Brzydko się bawisz, empi, i tyle. A Ty, jak się bawisz? Rączki trzymasz na kołderce? > Pozdrawiam No! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczek Re: powaznie IP: 193.93.68.* 18.07.10, 16:31 Ursus to jakiś taki starotestamentowiec obrzezany...bo w Nowym Testamencie nie jest za bardzo oblatany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: powaznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.10, 23:49 Holokaust to wielka tragedia, ale to nie powód Empi, żebyś tu na forum stosował dwie różne miary - dla swoich i dla gojów. PRZEGIĄŁEŚ ELAN. WSZYSTKO MA SWOJE GRANICE. TY JE WŁAŚNIE PRZEKROCZYŁEŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak doprawdy Agatko? 19.07.10, 00:01 to jak to jest z jednych trupów sie smiejemy i fjanie i zabawnie i bijesz w łapki z całą moca a z innych nie wolno? ejże ty polaczko... robisz sie jak empi zupełnie... wartosciujesz trupy... ... a dwie miary są i beda bo tak każe imperatyw MY i do tego uzywasz za duzo wielkich liter i z tego powodu klikam na kosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: doprawdy Agatko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 00:10 Przemuś, czy przeczytałes uwaznie post empiego? Napisał on o jakiejś tragedii, która spotkala jego rodzinę. Dodał jeszcze, ze po raz pierwszy pisze o tym... Domyslam sie że to dla niego b. osobiste. Bo inaczej byc nie może. I w tym momencie elan pozwala sobie na kretyński wyskok z Holocaustem... Mnie tez zdarza sie pisac na forach rzeczy b. osobiste, moze na niniejszym mniej, bo nie chce stac się pozywką dla co poniektórych. I jestem sobie w stanie wyobrazić, jakby mi było przykro gdybym spotkała sie z taka reakcją. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak przeczytałem uwaznie Agatko 19.07.10, 00:26 ale dla mnie zadna to róznica czy ktoś sobie jaja robi z umierajacych (lub zdrowiejacych) w COZL czy z tragedi osobistej empiego... nie wartościuje trupów... a niektóre sa bardzo osobiste Agata... niektóre sa rodzicami lub dziecmi inne ledwie znajomymi jak uwazasz od jakiego stopnia bliskości mozna sobie kpić co jest fajne a co juz nie uchodzi ... rozumiem że tragedia empiego miesci sie w MY a smoleńska juz nie bo nie jest ci przykro... mnie jest i co? ... z holocaustem zdaje mi się wylatywał tez jeden taki doktor z UMCS i co odezwałas sie wtedy? zaprotestowałas czy MY zwycięzyło ... hmm wiesz tak sobie myśle że najbardziej cenionym etykiem w Polsce jest sienkiewiczowski Kali... ... myśle że Empi da sobie radę nie jedno juz widział i nie jedno słyszał ... hmm czy powinien wywalić post elana - TAK i nie tylko ten elana... ... ja bym ci proponował przeczytac ten post elana - ty nie widzisz jaki on jest prymitywny? jesli widzisz to pomyśl że inni tez widzą a teraz poczytaj wampira albo i tajnosa skoro nic o holokauście nie ma to znaczy ze w porzadku? dziewczyno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Nie rozumiem Cie Przemus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 00:33 Drogi Przemku, jestem za głupia na takie dywagacje, w odpowiedzi na jedno moje zdanie - Ty, swoim zwyczajem, zahaczasz o sprawy poboczne typu jakis dr z UMCS. Przemuś powiem krótko. Mi chodzi tylko o to, ze elan zachował się po chamsku. Piszac to, miałam na mysli tajedną, konkretna wypowiedź. Jeśli masz pretensje że nie reagowałam w innych sprawach to powiem Ci tyle że ja nie zawsze mam czas, nie musze wszystkiego czytac ani na wszystko odpisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak sprawa poboczna 19.07.10, 00:47 ten doktorz UMCS chce spowodować by z powodu tego że ktoś nie przyrównał rzezi wołyńskiej do holocaustu skazano tego co to nie przyrównał za negowanie tegoż holocaustu... ładna mi sprawa poboczna... wyrok sadu w stosunku do skasowania posta doprawdy znasz miarę Agata ... oczywiście nie musisz... nikt nie musi... dociek chciał to protstował inni nie chcieli redakcja GwL wrecz poparła absurdalne oskarżenia kazdy robi co uwaza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: sprawa poboczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 00:54 Zlituj się Przemek, dlaczego poruszasz sprawe której wogóle nie miałam na myśli? Dlaczego sie mnie czepiasz??? Co ja Ci zrobiłam??? Okazuje się, ze juz nawet na czyjeś chamstwo nie mogę zareagować, bo Ty zaraz wynajdziesz drugie dno, trzecie i dziesiąte, i napiszesz jakieś zarzuty wobec mnie. Powtarzam raz jeszcze: chodziło mi tylko o chamska uwage Elana. OK? I wszystko inne zostawmy na boku, inne tragedie i tak dalej. Czemu słuza Twoje dywagacje - nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak zasadniczo niczemu 19.07.10, 01:05 chodzi jak samo powiedziałas o to by sie pozbyć elana ... hmm jak poponujesz? moze nasłać na niego tajnosa? wampira? sothinka? albo usunąc ale tylko elana. oki jak tam chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: zasadniczo niczemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 01:09 Ależ ja nic takiego nie napisałam. Bo w słowach że przegiął, lub ze przekroczył granice, nic takiego nie ma. To, co napisałam, było moja ocena jego zachowania. Natomiast nigdy bym nie napisała zeby go usunąć. Chyba ze napisałam to kiedy indziej, a Ty zarchiwizowałeś. To możliwe - aczkowliek ja siadam do kompa na trzeźwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poniedziałek Re: zasadniczo niczemu IP: *.chello.pl 19.07.10, 01:13 > To możliwe - aczkowliek ja siadam do kompa na trzeźwo. Zaczynam miec pewność, że Leniak nie. Dziwię Ci się Agata, że się przed nim tłumaczysz. W końcu znacie sie przecież i powinnaś wiedzieć jak to się objawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: zasadniczo niczemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 01:18 Taka juz moja natura, że lubie byc dobrze zrozumiana. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak poniedziałek czyli czas spać 19.07.10, 01:23 wiesz Agata.. w sumie to faktycznie po co sie tłumaczyć nie? lepiej pogadaj z poniedziałkiem... jutro mnie nie bedzie a dziś już ide spać Trzym się dziewczyno dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: poniedziałek czyli czas spać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 11:00 Przemuś zastanów się. Sam narzekasz ze forum zeszło na psy a opierniczasz mnie za to że nie podoba mi sie chamstwo w wykonaniu Elana i dałam temu głośno wyraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poniedziałek Re: zasadniczo niczemu IP: *.chello.pl 19.07.10, 01:23 Gość portalu: folkatka napisał(a): > Taka juz moja natura, że lubie byc dobrze zrozumiana. Z takim samym efektem, możesz tłumaczyć się słupowi ogłoszeniowemu. Nie tędy droga Agato. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poniedziałek Re: zasadniczo niczemu IP: *.chello.pl 19.07.10, 01:24 Leniak potrzebuje teraz potakiwania i głaskania. Matkować mu trzeba a nie tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: zasadniczo niczemu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.10, 01:15 Przemyslawszy sprawe dogłębnie stwierdziłam że jednak nie mogłabym niczego takiego napisac. Nawet po alkoholu - bo o innych uzywkach nie mówię. Papierosy nie zaburzają swiadomości, a do czego innego mnie nie ciągnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: zasadniczo niczemu 19.07.10, 08:32 przemyslaw-leniak napisał: > chodzi jak samo powiedziałas o to by sie pozbyć elana > ... Dobry pomysł, ale jak się go pozbędzie, to z kogo wtedy będę sobie robił jaja??? Toż, będę musiał się czepić innej - może Bogu ducha winnej osoby...:P > hmm > jak poponujesz? > moze nasłać na niego tajnosa? wampira? sothinka? Jeśli chodzi, wypraszam sobie. Mnie się na nikogo nie szczuje, bo nie jestem psem łańcuchowym. Ofertę proszę skierować do występujących na tym forum etatowych ujadaczy. Za odpowiednią opłatą napewno się zgodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ursus Re: zasadniczo niczemu IP: *.nplay.net.pl 19.07.10, 09:39 jak się go pozbędzie, to z kogo wtedy będę sobie robił jaja??? He, he... Przepraszam, że się wtrącę, ale jako, że pojawiły się wątki humorystyczne, trudno powstrzymać się od komentarza... Otóż, rzeczone "jaja", to Wy kolego, ustawicznie robicie jedynie sami z siebie...:) Ku uciesze postronnych obserwatorów, naturalnie. I jeszcze jedna sprawa jestem poważnym, dojrzałym facetem, pełniącym odpowiedzialną funkcję Hmm... Zechciej proszę, drogi <tajnosku>, zdradzić forumowiczom swój sekret, a mianowicie: jak to jest możliwe, że "poważny, dojrzały facet pełniący odpowiedzialną funkcję" ma czas, aby spędzać na forum internetowych kilkanaście godzin dziennie, regularnie każdego dnia i to od wielu lat, zabierając głos wielokrotnie w niemal każdym wątku..? Zechciej zdradzić nam, niegodnym, Mistrzu, tajemnicę swej niezwykłej żywotności i przy tym jasności umysłu, będącej dla tak wielu na tym forum niewątpliwą inspiracją :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: zasadniczo niczemu 19.07.10, 10:00 Gość portalu: Ursus napisał(a): > He, he... > Przepraszam, że się wtrącę, ale jako, że pojawiły się wątki humorystyczne, > trudno powstrzymać się od komentarza... A komentuj sobie, śmiechu nigdy za dużo...:) > Otóż, rzeczone "jaja", to Wy kolego, ustawicznie robicie jedynie sami z > siebie...:) Macie prawo mieś własny prywatny pogląd w tej sprawie, kolego traktór. Mnie to wali. Ku uciesze postronnych obserwatorów, naturalnie. A ten postronny - to niby Ty jesteś?:D > I jeszcze jedna sprawa Wal śmiało. > Hmm... Zechciej proszę, drogi <tajnosku>, zdradzić forumowiczom swój se > kret, a > mianowicie: jak to jest możliwe, że "poważny, dojrzały facet pełniący > odpowiedzialną funkcję" ma czas, aby spędzać na forum internetowych kilkanaście > godzin dziennie, regularnie każdego dnia i to od wielu lat, zabierając głos > wielokrotnie w niemal każdym wątku..? A co Cię to obchodzi? Przeszkadza? Może najpierw Ty wytłumaczysz, dlaczego od tak dawna i z uporem maniaka wypisujesz na tym forum w kółko te same kocopały i w jakim charakterze tu występujesz? Płacą Ci za to? A kto, ile i w jakiej walucie?:P Zechciej zdradzić nam, niegodnym, Mistrzu > , > tajemnicę swej niezwykłej żywotności i przy tym jasności umysłu, będącej dla ta > k > wielu na tym forum niewątpliwą inspiracją :) Cóż, ma się ten iloraz inteligencji, wrodzoną ogładę, obycie w świecie, końskie zdrowie... > Pozdrawiam. A pewnie! Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 znaj proporcje Folkatko 20.07.10, 23:52 Gość portalu: folkatka napisał(a): > Holokaust to wielka tragedia, ale to nie powód Empi, żebyś tu na > forum stosował dwie różne miary - dla swoich i dla gojów. > > PRZEGIĄŁEŚ ELAN. WSZYSTKO MA SWOJE GRANICE. TY JE WŁAŚNIE PRZEKROCZYŁEŚ. Posłuchaj egzaltowana panienko, tak cię zbulwersowało moje "chamstwo"? Piszesz - "kretyński wyskok z Holokaustem"? Po pierwsze - to, że Empi stosuje na forum dwie miary, jedną dla swoich, drugą dla gojów jest faktem, trzeba być ślepym i głuchym, albo skrajnie nieinteligentnym, żeby tego nie zauważyć. Piszę o tym nie tylko ja, określenie wartościowanie trupów wydaje się tu być bardzo trafne. Przy tym Empi zdaje się tłumaczyć, że ta jego postawa na forum nie wynika z tego, że jest urodzoną kanalią, cenzorem i manipulatorem działającym w złej wierze, ale że ta jego postawa wynika z wywiązywania się z wielkiego moralnego obowiązku wobec skutków dramatów i wielkich osobistych tragedii. Zestawiając skrajnie filosemicką postawę Empiego, mając w pamięci jego własne wypowiedzi wskazujące na pochodzenie etniczne (rozmowy o gminie), logicznym było wyciągnięcie wniosku, że owe dramaty i tragedie rodzinne są związane z Holokaustem. Zresztą Empi temu nie zaprzeczył. Dostrzegając związek przyczynowo skutkowy pomiędzy postępowaniem Empiego i jego motywacją, wyraziłem pogląd, że idzie on niewłaściwą drogą, że w ten sposób nie przysłuży się swoim rodakom! Po drugie - Ty piętnujesz to moje "chamstwo" wielką literą i wyboldowaną czcionką, jednocześnie nie reagując na wpis w wątku, w którym bierzesz udział, dotyczący chyba (tak mi się wydawało) twojego przyjaciela Leniaka: może przy okazji wywiadu..... Autor: Gość: bosman IP: *.centertel.pl 19.07.10, 12:20 ta zdewociała pi...da powie ile daje zarabiać czarnej złodziejskiej bandzie i kto ją popiera. PS: Leniakowi całkiem odpierdo.... lo. Szkoda czytać jego nieortograficzne bazgroły, tym bardziej na nie odpisywać. A kiedyś go lubiłem. Stara z nim nie śpi czy ki ch..uj? Jak mawiano w dawnych czasach - znaj proporcje mocium panie. A może ty Folkatko też masz dwie miary - jedną dla członków gminy Empiego, a drugą dla gojów? Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 00:04 Wiesz co elan..."egzaltowana panienko"... No ty panienka nie jesteś, chociaż ja się w tym światku kukiełkowym nie wyznaję, ale nie zakładam wzorców negatywnych. Posrało ci się coś chłopaczku, jak bumcykcyk. Jak już zejdziesz na ziemię, to może zauważysz że holokaust to historia. Ludzie jednak umieraja na porządku dziennym i umierać będą, tak zwyczajnie, na raka, w wypadku, we śnie...boli kiedy odchodzą. To taka zwykła tragedia, bez ideologi w tle. Umiesz to sobie wyobrazić? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 00:13 _aaa_ napisała: > Ludzie jednak umieraja na porządku dziennym i umierać będą, tak zwyczajnie, na > raka, w wypadku, we śnie...boli kiedy odchodzą. > To taka zwykła tragedia, bez ideologi w tle. > Umiesz to sobie wyobrazić? Nie umnie. Polaczek zdechnie na polactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 00:23 Ja to jednak naiwna jestem. Zaskoczył mnie... Słuchaj, a może to skutek odrzucenia przez Szanowną Panią? Co ona mu napisała? Że sadziła, że jest bardziej inteligentny? No ja też taka miałam nadzieję, nie skreslam tak od razu ludzi zakładając, że kazdy może miec słabszy okres w zyciu. Może jednak zależało elanowi na jej akceptacji????:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 00:31 _aaa_ napisała: > Słuchaj, a może to skutek odrzucenia > przez Szanowną Panią? Co ona mu napisała? Że sadziła, > że jest bardziej inteligentny? No ja też taka miałam > nadzieję, nie skreslam tak od razu ludzi zakładając, > że kazdy może miec słabszy okres w zyciu. > > Może jednak zależało elanowi na jej akceptacji????:))) Hmm, Szanowna Pani... Kto tam wie, co w polaczku siedzi. Może nie tylko kukiełki mu w głowie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 00:41 wampir-wampir napisał: > > Hmm, Szanowna Pani... Kto tam wie, co w polaczku siedzi. Może nie > tylko kukiełki mu w głowie :-))) Loooooodyyyyy...duuuuuuuuuużó lodów!!! No bo gorąco jest przecież:))) www.youtube.com/watch?v=TyxFZ3fO09U Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 00:48 Wiesz co wampir, tak przy okazji upałów byłych obecnych i nadchodzących... elanowi zdecydowanie brak rozrywki innej niz internet. Może go do Sopotu wyślemy, na imprezke do Sfinksa. Ciekawe czy by przeżył?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 00:54 _aaa_ napisała: > Wiesz co wampir, tak przy okazji upałów byłych > obecnych i nadchodzących... > elanowi zdecydowanie brak rozrywki innej niz internet. > Może go do Sopotu wyślemy, na imprezke do Sfinksa. > Ciekawe czy by przeżył?:)))) A tam nie ma selekcji przypadkiem? Wąsatych, szczerbatych pokrak w białych (kiedyś) skarpetach i mokasynach chyba nie wpuszczają jednak ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 00:57 wampir-wampir napisał: > A tam nie ma selekcji przypadkiem? Wąsatych, szczerbatych pokrak w > białych (kiedyś) skarpetach i mokasynach chyba nie wpuszczają > jednak ;-))) > > Czasem jak kolega Zdzichu stoi we drzwiach, to wpuszczają...jako atrakcje extra:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 01:01 _aaa_ napisała: > Czasem jak kolega Zdzichu stoi we drzwiach, to wpuszczają...jako atrakcje extra > :))) To pewnie kaszankę tudzież kiełbasę zwyczajną z kiszonymi ogórami na pogryzkę do żytka też podają, co by "turyści" mogli oczy napaść widokiem prawdziwych Polaków katolików :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 01:08 wampir-wampir napisał: > > To pewnie kaszankę tudzież kiełbasę zwyczajną z kiszonymi ogórami na > pogryzkę do żytka też podają, co by "turyści" mogli oczy napaść > widokiem prawdziwych Polaków katolików :-))) > > Nie, nie, takie kulinaria to w knajpie góralskiej bliżej plaży. Sfink stawia na płynne przyjemności plus sałata. Do syta zato wrażeń, nazwijmy je, estetycznymi. Mocne bywają. Kiedyś do domu, czyli jakieś 1000 m od lokalu, wracałam trajtkiem przez plac Kaszubski w Gdyni. Nie wiem po co, ale było fajnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 01:16 _aaa_ napisała: > Do syta zato wrażeń, nazwijmy je, estetycznymi. > Mocne bywają. Kiedyś do domu, czyli jakieś 1000 m od lokalu, > wracałam trajtkiem przez plac Kaszubski w Gdyni. > Nie wiem po co, ale było fajnie:))) Ja zawsze lubiłem szaleńcze jazdy nocnymi tramwajami po Łodzi. Motorniczy jeździli jak nawaleni i jeszcze te klimaty :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 01:24 wampir-wampir napisał: > > Ja zawsze lubiłem szaleńcze jazdy nocnymi tramwajami po Łodzi. > Motorniczy jeździli jak nawaleni i jeszcze te klimaty :-))) > > W ramach klimatów chyba mnie ten Norbi zainekował, bo przestawiło mi się na wspomnienia. www.youtube.com/watch?v=_r0n9Dv6XnY&feature=related Dobra, ide spać, bo się rozkleję i sobie jakeś Sndrę z Marią Magdaleną puszczę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 01:32 _aaa_ napisała: > Dobra, ide spać, bo się rozkleję i sobie jakeś Sndrę z Marią Magdaleną puszczę:))) A proszę Cię bardzo w ramach klimatów, ale nie to :-))) www.youtube.com/watch?v=exjEPOby3-A&translated=1 Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 00:30 _aaa_ napisała: > Wiesz co elan..."egzaltowana panienko"... > No ty panienka nie jesteś, chociaż ja się w tym światku > kukiełkowym nie wyznaję, ale nie zakładam wzorców negatywnych. Imbecyl bosman kiedyś wymyślił jakieś "kukiełkai" i często to powtarza, naśladuje go dewiant wampir, a teraz ich tropem idziesz i Ty. > > Posrało ci się coś chłopaczku, jak bumcykcyk. Przez jakiś czas próbowałaś się tu prezentować jako osoba kulturalna. Widać ta maska zaczęła Cię uwierać i pokazujesz swą prawdziwą twarz kobiety wulgarnej i prymitywnej. > Jak już zejdziesz na ziemię, to może zauważysz > że holokaust to historia. Holokaust, to historia, która w niektórych żyje bardzo mocno i wcale się temu nie dziwię. Jednak sa tacy, którzy uważają, że fakt przeżycia Holokaustu przez ich naród, daje im specjalne prawa w traktowaniu innych, że można teraz czynić innym narodom krwawą łaźnię, zamykać je w gettach, stosować odpowiedzialność zbiorową bombardując dzielnice mieszkalne, szkoły, szpitale itd., że mozna stosować dwie różne miary - dla swoich i dla gojów. Na to zgody nie ma. I nie jest to przejaw antysemityzmu, tylko zdrowego rozsądku. > Ludzie jednak umieraja na porządku dziennym i umierać będą, tak zwyczajnie, na > raka, w wypadku, we śnie...boli kiedy odchodzą. > To taka zwykła tragedia, bez ideologi w tle. > Umiesz to sobie wyobrazić? No same prawdy objawione! Odkrycie na miarę Nobla! Może to Ty Małgorzato powinnaś zmienić dostawcę tego, co wciągasz? Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 00:35 Chyba elanie za bardzo się pod...ekscytowałeś. Może jednak wyłacz kompa, bo rano bęcie ci wstyd. A o moje maski sie nie kłopocz. Wrosły we mnie, stając się integralna częscią mojej osoby. ps. kiedy Leniak popalał noramlną, zdrowa maryśkę, zachowywał się, jak fajny, wrażliwy facet... Jak poszukasz, to tez znajdziesz taki towar:))) Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 00:52 _aaa_ napisała: > Chyba elanie za bardzo się pod...ekscytowałeś. > Może jednak wyłacz kompa, bo rano bęcie ci wstyd. > A o moje maski sie nie kłopocz. > Wrosły we mnie, stając się integralna częscią mojej osoby. To raczej Ty się nadmiernie podekscytowałaś i wreszcie przemówiłaś swym codziennym językiem (a tak się kiedyś zastanawiałem, jak się możesz tak dobrze dogadywać z takim prymitywnym pajacem jak wampir). > > ps. kiedy Leniak popalał noramlną, zdrowa maryśkę, > zachowywał się, jak fajny, wrażliwy facet... > Jak poszukasz, to tez znajdziesz taki towar:))) Leniak był fajny facet, kiedy nie artykułował oburzenia wobec parszywości, jaką cała wasza gmina pod kierownictwem Empiego prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 00:57 elan13 napisał: > To raczej Ty się nadmiernie podekscytowałaś i wreszcie przemówiłaś > swym codziennym językiem (a tak się kiedyś zastanawiałem, jak się > możesz tak dobrze dogadywać z takim prymitywnym pajacem jak wampir). He, he, he pszenno-buraczana pokraka jako arbiter elegantiarum. Zaraz umrę ze śmiechu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 01:02 elan13 napisał: > > To raczej Ty się nadmiernie podekscytowałaś i wreszcie przemówiłaś swym codziennym językiem. Rozumiem, że doskonale wiesz co, jak i kiedy mówię, podobnie jak wiesz, co Empi miał na myśli. To co, chcesz elan do Sopot?:))) > > Leniak był fajny facet, kiedy nie artykułował oburzenia wobec > parszywości, jaką cała wasza gmina pod kierownictwem Empiego > prezentuje. Aj, nie jestes przygotowany. Przeczytaj o co poszło, bo wstyd robisz. ps. tak po starej znajomości podpowiem, poszło o parszywy charakter nie o poglady. Tak to w realnym swiecie bywa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 00:52 _aaa_ napisała: > Jak poszukasz, to tez znajdziesz taki towar:))) Łono się brzydzi używkami, bo uważa, że otumaniają polaczków. Tak jakby istniał jeszcze głębszy poziom otumanienia, jaki tu prezentuje :-))) A swoją drogą - looooody, ssanie w "Nocniku" i kukiełki. Ciekawe ma zainteresowania. Czyżby chciał coś pobudzić do ruchu? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 00:55 wampir-wampir napisał: > Łono się brzydzi używkami, bo uważa, że otumaniają polaczków. No tak, wódki w naszej Umiłowanej, jako używki sie nie uznaje. To część tradycji narodowej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 00:58 _aaa_ napisała: > No tak, wódki w naszej Umiłowanej, jako używki sie nie uznaje. > To część tradycji narodowej:))) Też słyszałem, że po ślubowaniu trzeźwości w Częstochowie, żytko jednakowoż można :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 01:09 wampir-wampir napisał: > > Też słyszałem, że po ślubowaniu trzeźwości w Częstochowie, żytko > jednakowoż można :-))) > > A kartoffel? Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 01:17 _aaa_ napisała: > A kartoffel? Tem bardziej. Pędzone najzdrowsze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 01:26 wampir-wampir napisał: > > Tem bardziej. Pędzone najzdrowsze :-))) > > Znaczy wszystko zgodnie z modą - slowfood kap, kap. I tego powinnismy się trzymać, tradycji:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 01:33 _aaa_ napisała: > I tego powinnismy się trzymać, tradycji:))) Tradycji i kaszanki :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 01:13 elan13 napisał: > > Imbecyl bosman kiedyś wymyślił jakieś "kukiełkai" i często to > powtarza, naśladuje go dewiant wampir, a teraz ich tropem idziesz i > Ty. Misiu słodki, wiesz kto sie tłumaczy...:))) www.youtube.com/watch?v=9Xa79n1CdKY Cry , boy, cry... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: znaj proporcje Folkatko 21.07.10, 01:23 _aaa_ napisała: > Cry , boy, cry... O kukiełkach pokraki raz jeszcze: forum.gazeta.pl/forum/w,62,110640546,110679936,Re_to_dopiero_niezle_jaja.html Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ No to na dobranoc 21.07.10, 01:34 Stylowo co by było www.youtube.com/watch?v=YX-Ru1XkNZc&feature=related :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: No to na dobranoc 21.07.10, 01:39 _aaa_ napisała: > Stylowo co by było Jak stylowo to stylowo. Dobranoc :-))) www.youtube.com/watch?v=uFM-7uNZGqw Odpowiedz Link Zgłoś
krt_czart Re: to jak z tym forum? 19.07.10, 00:01 To że moderator głosu nie zabiera, nie znaczy że ryba, ani ze martwy. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak hmm oczywiscie ze nie znaczy 19.07.10, 00:07 rzymianie mówili ze milczenie jest oznaka zgody tak tez do milczenia moderatorów podchodze boję sie dopiero wtedy gdy ten olimp przemawia... ... znaczy ze bedzie usuwanie prawda? które MY usuniesz? retorycznie pytam oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
krt_czart Re: hmm oczywiscie ze nie znaczy 19.07.10, 00:35 Bez przesady z tym olimpem, bo to forum nie jest życiem, a moderator członkiem rodziny Zeusa. Jednak niejednokrotnie ku forum się pochylając zniechęcenie i rezygnacja dopada widząc tak powszechną miałkość, upierdliwość, a zwłaszcza kloakę. Tedy odzywać się nawet nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak hmm może i tak 19.07.10, 00:52 ja tam jakieś zaufanie do moderatorów mam łącznie z empim i pewnie dlatego się tak wnerwiam ... tymczasem kloaka sie wlewa na forum z życia gdzie ma swych admiratorów których wyraża ... żeby sie od niej uwolnić trzeba chyba naprawdę z tego nieszczęsnego kraju uciec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poniedziałek Re: hmm może i tak IP: *.chello.pl 19.07.10, 01:08 > żeby sie od niej uwolnić trzeba chyba naprawdę z tego nieszczęsnego > kraju uciec Leniaku, na razie publicznie cierpisz na łonie forum. W myśl zasady, małymi krokami do celu, mozesz zacząć od uwolnienia się od tegoz forum właśnie. Kreujesz sie od kilku dni na ofiarę. Czego? Sam nie wiesz. Wypowiedzi forumowiczów, które jeszcze niedawno Ci nie przeszkadzały, nagle stały sie powodem do podnoszenia larum. Naprawdę, nie ma nic prostrzego, niż włączyć sobie funkcję ignorowania wpisów, które Cię drażnią, bo osoby o których wspominasz, pisują jako zalogowane. Wybacz, ale popadasz w śmieszność ze swoją egzaltacją. Cięzko tak nie traktować faceta, który zachowuje się jak by miał za dużo estrogenu. Który obraża sie okresowo i kiedy dolegliwości mijają wraca niczym miesiąc w pełni. Tchnie to tandetnym melodramatem. Czyżby Twoje Słońce Cię nagle opuściło? Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak nagle? 19.07.10, 01:15 hmm troszke psychoanalizy chcesz mi zrobić? oki nie nagle mnie nie opusciło moje Słonce ale jak już pisałem potrzebuje forum akurat teraz w sumie to mogę i durnoty pisac z tajnosem skoro taka konwencja jest jedyną możliwą mówi się trudno... estrogeny? to da sie je zmiarzyć tak wirtualnie? tak jak empi sumienie tak? ciekawe... cóz melodramat nie jest chyba zakazany regulaminem? zawsze możesz wciskac kosz... hi hi zalogowane piszesz tak jak i ty zalogowane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poniedziałek Re: nagle? IP: *.chello.pl 19.07.10, 01:22 Ja tu jestem tylko gościem, który napisał o swoich wrażeniach. Piszę o Tobie, bo czasem Cie czytam. Niestety, fazy odlotu znać, nie trzeba do tego psychoanalizy. W sumie, zachowujesz się tak samo jak reszta. To tylko inna odmiana, taka bardziej mędząca. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: nagle? 19.07.10, 08:28 przemyslaw-leniak napisał: > ale jak już pisałem potrzebuje forum akurat teraz > w sumie to mogę i durnoty pisac z tajnosem skoro taka konwencja jest > jedyną możliwą mówi się trudno... Przemciu, przeceniasz mnie... Że czasem lubię się powygłupiać - to prawda, ale zdecydowanie oddzielam pisaninę na forum od życia w realu, gdyż tak naprawdę jestem poważnym, dojrzałym facetem, pełniącym odpowiedzialną funkcję. A i na forum czasami też potrafię napisać coś do rzeczy.:P Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: nagle? 19.07.10, 10:14 tajnos.agentos napisał: > Przemciu, przeceniasz mnie... Że czasem lubię się powygłupiać - to > prawda, ale zdecydowanie oddzielam pisaninę na forum od życia w > realu, gdyż tak naprawdę jestem poważnym, dojrzałym facetem, > pełniącym odpowiedzialną funkcję. A i na forum czasami też potrafię > napisać coś do rzeczy.:P To tak jak większość tu pisujących, z wyjątkiem etatowych szumowin w rodzaju polaczka, trahtóra, j2 itp. No ale żeby dotrzeć do pisaniny do rzeczy, to trzeba czytać coś więcej niż własne, niewątpliwie najbardziej interesujące i ważne wątki, aczkolwiek nie dla wszystkich. Niektórzy onanizują się głównie tym co sami napisali i wymagają tego od pozostałych, a na wątki, w których nie napisali nic albo nie mają nic do napisania nie zwracają uwagi lub krytykują je w czambuł. Ot, nastoletniość. Odpowiedz Link Zgłoś
przemyslaw-leniak sqrvysy.....ński partaczewski chamie 19.07.10, 16:29 i częśc pracy powazny dojrzały człowieku odpowiedzialna funkcja... no pasujesz jak ulał i kolega twój tez pasuje real czy forum trzeba byc człowiekiem nie da sie być swinią tylko wtedy gdy sie zalorzy maske wampira przecie ani ty ani bosman nic nie udajecie wygłupy? a może wreszcie swobodna wypowiedź tego co wam w duszy gra ja stawiam na to drugie ... innego wampira przecie nie znam ba gdybym poznał to przecie bym nie uwiezrył ludzie sie nie zmieniaja ja prawi bajarz empi Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: sqrvysy.....ński partaczewski chamie 19.07.10, 16:42 Przyłącze się do riliana: napij się tego co Ci mniej szkodzi. I nie pal. Znać ziele chemią pedzone. Odpowiedz Link Zgłoś
krt_czart Re: sqrvysy.....ński partaczewski chamie 21.07.10, 10:40 I jak moderator winien zareagować na takiż właśnie tytuł wystąpienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: sqrvysy.....ński partaczewski chamie IP: *.lublin.enterpol.pl 21.07.10, 11:16 Autor: krt_czart 21.07.10, 10:40 > I jak moderator winien zareagować na takiż właśnie tytuł wystąpienia? Jeśli moderator ma wątpliwości, powinien postąpić przyzwoicie. Zapewne moderator rozumie, że tytuł został przywołany, zacytowany przez autora wpisu nie po to, żeby epatować wulgaryzmami, tylko, żeby wam moderatorom uświadomić problem. Chodzi o tolerowanie na forum GW wpisów tych kilku prymitywów, którzy wtrącają się prawie w każdy wątek i chyba czują spełnienie mogąc wyrzucić z siebie całą wezbraną żółć z życia realnego w postaci potoku słów obraźliwych i niecenzuralnych. Nie wiem jakie relacje wiążą moderatorów z bosmanem, wampirem, tajnosem, sothinkiem, ale wygląda na to, że są tu uprzywilejowani, a wytwarzane przez nich nieczystości znajdują miejsce na forum niezależnie od stopnia obrzydliwości. Nie wiem też dlaczego moderatorzy tolerują zaśmiecające wątki, zupełnie nie na temat dialogi wampira z aaa. Żenada kompletna. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: sqrvysy.....ński partaczewski chamie 21.07.10, 11:33 Gość portalu: adam napisał(a): > Nie wiem też dlaczego moderatorzy tolerują zaśmiecające wątki, > zupełnie nie na temat dialogi wampira z aaa. Żenada kompletna. Och, kolejny obśliniony cycuś glancuś. Cóż, moderatorzy zapewne też się domyślają, czego wam w życiu brakuje. To świętoszkowate oburzenie jest przecież takie sztuczne. Czytacie z zapartym tchem i nie tylko :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość racja, adamie IP: 89.167.27.* 21.07.10, 12:09 no, może oprócz kwestii dialogów wampira i aaa - niech sobie chłopina poużywa bodaj w wirtualu:) poza tym - w zupełności się zgadzam. Po cichutku, co jakiś czas, wycofuję się stąd, bo mam dosyc chamstwa, grubiaństwaego i opinii wszystkowiedzących dyżurnych megalomanów południowo - wschodniej Polski Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: racja, adamie 21.07.10, 14:19 Gość portalu: gość napisał(a): > poza tym - w zupełności się zgadzam. Po cichutku, co jakiś czas, > wycofuję się stąd, Zjeść ciastko i mieć ciastko... Domyslam się gościu, że sześć lat skończyłes jakiś czas temu. Sugerowała bym, więcej konsekwencji w działaniu. Miedzy innymi konsekwencja charakteryzuje osoby w pełni dojrzałe, jeśli byś miał jakies watpliwości o czym piszę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość wiesz, aaa IP: 89.167.27.* 21.07.10, 20:08 to jest tak, że ja nie mam problemów z zaistnieniem w realu, więc nie mam parcia na zaistnienie na forum, gdzie każdy (oprócz leniaka) jest anonimowy; nie czuję emocjonalnej więzi z rodziną forumową,ani też nie mam potrzeby bycia wirtualnym ekshibicjonistą emocjonalnym czy intelektualnym - takie rzeczy to tutaj, po mojej stronie komputera. A konsekwencja też bardziej właściwa jest w życiu realnym. Jeśli oczywiście wiesz, o czym mowa:) przy okazji - "sugerowałabym" pisze razem każdy, kto te sześć lat był ukończył... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: wiesz, aaa 21.07.10, 20:16 Gość portalu: gość napisał(a): > przy okazji - "sugerowałabym" pisze razem każdy, kto te sześć lat > był ukończył... Z wyjątkiem dyslektyków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wiesz, aaa IP: 89.167.27.* 21.07.10, 20:56 tak, racja - dyslektyk w wieku szkolnym ma prawo do pomyłek tego typu. Któż by pomyślał, że młodzi uczniowie tez tu piszą:) Swoją drogą - ileż tu było wypowiedzi, iż dysleksja jest wymysłem leniuchów i nieuków! Ale życie, jak życie - ma to do siebie, że każdy wykorzystuje w odpowiednim momencie to, co krytytkował w przypadku przysłowiowego bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: wiesz, aaa 21.07.10, 21:06 Gość portalu: gość napisał(a): > tak, racja - dyslektyk w wieku szkolnym ma prawo do pomyłek tego > typu. Któż by pomyślał, że młodzi uczniowie tez tu piszą:) Z prawdziwej dysleksji się nie wyrasta, z tej szkolnej, często udawanej tak. > Swoją > drogą - ileż tu było wypowiedzi, iż dysleksja jest wymysłem > leniuchów i nieuków! Ale życie, jak życie - ma to do siebie, że > każdy wykorzystuje w odpowiednim momencie to, co krytytkował w > przypadku przysłowiowego bliźniego. Ty także. Leniaka jakoś nie zaczepiasz. To też dyslektyk. Ileż tu było wypowiedzi? Hmm... wybacz, ale z tego co napisałeś, widać że masz o tym forum raczej mgliste pojęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: wiesz, aaa 21.07.10, 22:07 Gość portalu: gość napisał(a): > to jest tak, że ja nie mam problemów z zaistnieniem w realu, więc > nie mam parcia na zaistnienie na forum, gdzie każdy (oprócz leniaka) > jest anonimowy; To ciekawe. Na jakiej podstawie twierdzisz, że Leniak nie jest anonimowy a reszta, w tym ja tak? Pisząc to, potierdzasz, że jesteś tu tylko gościem i to niezorientowanym. Gdyby było inaczej, wiedział byś, że akurat anonimów jest tu niewielu, co daje też odpowiedz na zarzut problemów z realnym bytowaniem:))) nie czuję emocjonalnej więzi z rodziną forumową, O, to tak jak ja. To tylko moi znajomi. Rodzina tu nie bywa. Z różnych powodów:))) ani > też nie mam potrzeby bycia wirtualnym ekshibicjonistą emocjonalnym > czy intelektualnym - takie rzeczy to tutaj, po mojej stronie > komputera. A konsekwencja też bardziej właściwa jest w życiu > realnym. Jeśli oczywiście wiesz, o czym mowa:) Wolę się nawet nie domyślać o czym piszesz. Od domysłów sa tu prawdziwi spece. Przy okazji - wchodząc na fora, mam swiadomość tego, że piszę z zywymi ludźmi, nie bytami wirtualnymi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wiesz, aaa IP: 89.167.27.* 22.07.10, 16:21 hm... takie sobie to pisanie. Rozumiem, że czujesz potrzebę "ostatniego słowa". Po osobie tak aktywnej, można byłoby spodziewać się czegoś bardziej na poziomie. Pewnie to przez te upały... Pozostanę przy swoim rodzaju aktywności na forum. Gdyby coś przeszkadzało, zawsze można zgłosić do moderatora. On chętnie wszystko powycina. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: wiesz, aaa 22.07.10, 16:35 Gość portalu: gość napisał(a): > hm... takie sobie to pisanie. Rozumiem, że czujesz > potrzebę "ostatniego słowa". Po osobie tak aktywnej, można byłoby > spodziewać się czegoś bardziej na poziomie. Pewnie to przez te > upały... > Pozostanę przy swoim rodzaju aktywności na forum. Gdyby coś > przeszkadzało, zawsze można zgłosić do moderatora. On chętnie > wszystko powycina. Może i upały... Pewnie dlatego nie odpowiedziałeś na moje pytanie:))) ps. moja aktywność na forum jest średnia...2246 posty na prawie 10 lat istnienia forum... Pomyliłeś ją chyba z moim stażem. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: sqrvysy.....ński partaczewski chamie 21.07.10, 14:23 Gość portalu: adam napisał(a): > > Nie wiem też dlaczego moderatorzy tolerują zaśmiecające wątki, > zupełnie nie na temat dialogi wampira z aaa. Żenada kompletna. Pewnie dlatego, że uważają gosci forum za osoby dorosłe i inteligentne, potrafiące użyć funkcji "blokuj uzytkownika". Obydwoje z wampirem pisujemy jako osoby zalogowane, więc nic nie stoi na przeszkodzie bys nas zablokował. Znikniemy wówczas jako ten sen złoty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Specjal for elan jeszcze 21.07.10, 01:42 www.youtube.com/watch?v=1Sl5mm91qUI&NR=1 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość leniak nie może zostać moderatorem! IP: 89.167.27.* 21.07.10, 11:06 Sorry, mimo szacunku, jaki żywię do jego osoby, leniak nie może zostać moderatorem z dwóch prostych względów: 1. jest niestały i niestabilny w uczuciach - przypomina mi dziecko, które w momencie, gdy zabawa nie idzie po jego myśli, rzuca zabawki i woła "nie będę się z tobą bawić!". Nie wyobrażam sobie, by dwa razy w roku puszczał tekst "żegnam się z tym forum; zawiodłem się na was; szukajcie sobie innego moderatora"; 2. Forma wypowiedzi leniaka pasuje na forum dla filozofów - humanistów, tu zaś od wiek wieków jest miejsce na wymianę zdań w formie pyskówki, co spowodowane jest ogólnym rozdrażnieniem biednego społeczeństwa z Polski D, które nie umie się pogodzić z tym, gdzie mieszka i ile zarabia. Mimo regulaminu i w y b i ó r c z e j selekcji postów, etykiety dworskiej nigdy tutaj nie będzie. Sorry, jesli leniak poczuł się urażony - może tu naprawdę nie jest miejsce dla Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leniak dziękuję za komplement IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.10, 20:34 moderatorem nie zostane bo nie chcę a nie chce bo wiem ze sie nie nadaję ... Odpowiedz Link Zgłoś