Dodaj do ulubionych

Błąd na bilecie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.12, 21:53
witam zamawiałam dzisiaj bilet z wizz air i w danych kontaktowych chciałam wpisać literkę ś w nazwię ulicy zostalo to jednak pominięte i jest teraz Kociuszki .. będę miała przez to problemy na lotnisku? oraz mojej mamie w zwrot grzecznościowy wpisałam Ms.. zamiast Mrs . przejdzie to na lotnisku? lot mam już w piątek.
jestem naprawdę zdenerwowana. bardzo proszę o rady
z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • osiek Re: Błąd na bilecie 14.03.12, 21:57
      Nie przejmuj się niczym. Nikt nawet nie będzie świadomy tego błędu. Miłej podróży.
      • Gość: lot.nick Przejezyczenie:) IP: *.phil.east.verizon.net 15.03.12, 00:30

Witaj,

Lec absolutnie spokojnie. Nie ma sprawy. Do danych kontaktowych linie lotnicze
        zagladaja przy innej okazji:) Podawanie danych kontaktowych jest tez opcja.

Zwrot grzecznosciowy Mrs. odchodzi w niebyt. Tak jak odeszlo francuskie
        Mademoiselle. Obecnie demokratycznie stosuje sie powszechnie wlasnie Ms.
        okreslajacy wylacznie plec pasazera a nie przynaleznosc kobiety. Feministki
        to sobie wywalczyly:).

Spoko wiec i bon voyage - l.
    • Gość: Piotr Re: Błąd na bilecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.12, 19:48
      W tego typu formularzach nie wpisuje się polskich znaków, powinnaś była napisać "Kosciuszki". Nie będzie to jednak żadnym problemem, oby imię i nazwisko się zgadzały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka