rilian 06.12.10, 06:47 mam mieszane odczucia, podobnie jak w opolu. niby wygrywa moja opcja, ale wcale mnie to nie cieszy. ktoś ma podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aron Re: gratulować lublinowi? IP: 91.200.94.* 06.12.10, 06:54 weź ty idź już z tą swoją opcją. Na pocieszenie odzyskaliśmy Łuków i Lubartów, a Parczew utrzymaliśmy choć akurat w Parczewie było to oczywiste że wygra PiS. Parczew semper fidelis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: gratulować lublinowi? IP: 91.200.94.* 06.12.10, 06:57 o i jeszcze Kraśnik odzyskaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: gratulować lublinowi? 06.12.10, 07:55 Jak "ście" odzyskali, to wypitalajcie tam, gdzie wam dobrze i nie róbcie smrodu. Polska jest krajem demokratycznym i przedstawicieli społeczeństwa się wybiera w demokratycznych wyborach a nie na wojnie. Macie to uszanować, a jak się nie podoba to won. Odpowiedz Link Zgłoś
sothink dla aronka 06.12.10, 13:42 allegro.pl/jezyk-perski-dla-poczatkujacych-cz-1-2cd-iran-fv-i1326136163.html Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: gratulować lublinowi? 06.12.10, 15:36 Scie wygrali i scie odzyskali? To scie zalozyli Polska Partie Busiarzy Malorolnych? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OnLbn Gratulować IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.10, 15:54 Gość portalu: aron napisał(a): > weź ty idź już z tą swoją opcją. > Na pocieszenie odzyskaliśmy Łuków i Lubartów, a Parczew utrzymaliśmy choć akura > t w Parczewie było to oczywiste że wygra PiS. Nie znam burmistrzów tych miast, być może są to porządni gospodarze. Za to Lublin po 8 latach z Pruszkowskim skutecznie się z PiSuarczyków wyleczył. Chwała mieszkańcom za wybór dr Krzysztofa Żuka - wybitnego ekonomisty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: gratulować lublinowi? IP: *.lublin.enterpol.pl 06.12.10, 07:48 Musiałeś wybierać między dżumą a cholerą więc normalne że zdrów się nie czujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: gratulować lublinowi? 06.12.10, 07:56 Jest mi to obojętne. Jeden kandydat był wart drugiego, więc różnica minimalna. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.leniak za 4 lata bedziemy znali odpowiedź 06.12.10, 08:57 bo tak to już w tych sprawach jest, że to czy gratulować czy składać kondolencje okazuje się po czasie... tymczasem z matką nas głupich - nadzieją pobądźmy chwilę... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: za 4 lata bedziemy znali odpowiedź 06.12.10, 09:19 Zarówno PO i PiS zaserwowały nam w Lublinie polityczne danie główne, czyli danie dup* przez swoich dotychczasowych przedstawicieli na stołku prezydenta. Jestem pełen obaw z powodu totalnej niewiary, że cokolwiek ruszy ku lepszemu w systematycznie dewaluowanym przez kolejne władze naszym grodzie. Taka gmina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman jestem zdania leniaku... IP: *.centertel.pl 06.12.10, 09:49 że za rok o tej porze będziemy już co nieco wiedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: gratulować lublinowi? IP: *.lublin.mm.pl 06.12.10, 13:52 czasem ludzie myślą o tym, że wspierali i współpracowali ze złodziejami, bandytami i mafią. Wtedy przychodzi zwątpienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman jeszcze wieksze... IP: *.centertel.pl 06.12.10, 14:12 gdy dowiadują się, że z idiotami, j(ołopami)2 itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: jeszcze wieksze... IP: *.lublin.mm.pl 06.12.10, 16:03 wolę być idiotą, niż złodziejem i szmatą moralną jak ci eurofaszyści co niszczą ludzkie życie Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: jeszcze wieksze... 07.12.10, 11:06 Gość portalu: j2 napisał(a): > wolę być idiotą, niż złodziejem i szmatą moralną jak ci eurofaszyści co niszczą > ludzkie życie ojojoj:))) wykipiała egzaltacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: jeszcze wieksze... IP: *.lublin.mm.pl 07.12.10, 11:18 gdy pokazuje się jak faszystowskim tworem jest unia, jak wiele w niej zamordyzmu, złodziejstwa, korupcji, to wasze odpowiedzi nigdy nie zawierają żadnych faktów. Bawi mnie jeszcze jedna rzecz, że zwolennicy piss i po, partii proeuropejskich, socjalistycznych i niszczących ludzką wolność, cały czas okładają się po ryju. Inna rzecz to zmiana poglądów i wzorów, zupełnie jak za prl. Niesiołowski był dla zwolenników tuska, katopojebem, śmieciem, mocherem etc, bo był zchn, teraz jest wzorem. Okropne. A w moim odrzuceniu złodziejstwa eurobolszewików nie ma żadnej egzaltacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman fakt j(ołopku)2, egzaltacji nie ma... IP: 46.134.63.* 07.12.10, 12:17 jest za to: www.csk.lodz.pl/depresja/Choroba_afektywna_dwubiegunowa.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j2 Re: fakt j(ołopku)2, egzaltacji nie ma... IP: *.lublin.mm.pl 07.12.10, 15:25 bosman, ja wiem że ty lubisz złodziejstwo, dlatego kochasz prl i boszewików z unii, bo oni premiują miernoty i złodziei. Gdybyś miał dzieci starałbyś się im zostawić coś wartościowego a nie tylko długi Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: jeszcze wieksze... 08.12.10, 17:05 j2 napisal: [...] zwolennicy piss i po, partii proeuropejskich [...] PiS partia proeuropejska ;D J2 ty to zawsze wiesz jak mnie ubawic setnie... Zycie byloby bardzo nudne bez twoich wynurzen swiatopogladowych. Bo to nie wazne ktora prawda jest mojsza a ktora najmojsza, bo nawet jesli moja jest mojsza to twoja jest mojsza od mojej a wiec namojsza! pzdr Odpowiedz Link Zgłoś