Gość: observator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 23:59 Ten news powinien dobić Pisowców. Dobrze, że pojawił się przed wyborami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siis Re: Marcinkiewicz odszedł z PiSu !!!!! IP: *.chello.pl 18.10.07, 01:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stawros Re: Marcinkiewicz odszedł z PiSu !!!!! IP: *.chello.pl 18.10.07, 08:02 Marcinkiewicz wróci do polityki na białym koniu z karuzeli podmiejskiej. Dostanie PO wyborach propozycje w Tańcu z Gwiazdami. Bo co on może jeszcze zrobić , popierając taką łachudrę jak Sikorski , albo tego apolicjanta od wieśmaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Marcinkiewicz odszedł z PiSu !!!!! IP: *.globalconnect.pl 18.10.07, 08:41 A kto normalny wytrzyma w PIS ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędny było to dla mnie jasne juz dwa lata temu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 08:24 Powołanie Marcinkiewicza uznałem jako błąd kadrowy PiSu (mój nick Galoty) , a wyszło na moje : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=36414986&a=36415176 Tutejszym szczecińskim błędem jest Duklanowski, z tego samego środowiska ZChNu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysior Re: było to dla mnie jasne juz dwa lata temu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 08:38 A któż to taki dla PiS, skoro nie pełni żadnych funkcji w RP i dużą grzecznością było zafundowanie mu, na rachunek podatników wczasów w WB. Jako premier, miał dobre notowania wizulane i tyle w tym było treści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re: było to dla mnie jasne juz dwa lata temu IP: *.chello.pl 18.10.07, 08:52 Premier z Gorzowa . Wyszedł na małomiasteczkowego nauczyciela, zabrakło kindersztuby i kręgosłupa . Wysłał poufny list i go nie zakleił. Wykonał zadanie dla PO, ale zaraz po wyborach Kaziu zostanie kopnięty w D.. , bo dla takich Komorowskich i Schetynów to tylko Kaziu. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: było to dla mnie jasne juz dwa lata temu 18.10.07, 09:00 Może i on dla nich tylko Kaziu ale dla milionów Polaków to jednak jakaś marka, kojarzy się pozytywnie, więc na pewno się przyda i w przyszłości. A to że odszedł od tego żałosnego stada, było wiadomo już od miesiąca. Bardzo dobrze zrobił, tylko krowa nie zmienia poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysior Re: było to dla mnie jasne juz dwa lata temu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 09:14 Krowa to raczej nie ma poglądów, lub bardzo niewidoczne, a niektóre krasule są przesympatyczne. Uważanie go za markę to duża przesada i rodacy traktuja go raczej jako sympatycznego 'chipsa'z reklamy, niż kogoś z jakimikolwiek poglądami. Bład, ma poglądy, ale dotyczą jedynie kogo teraz popiera i widać PO obiecało bardziej na zielono pomalowaną trawkę. W takich okolicznościach nawet krowa by sie ruszyła. W końcu TRAWA RULEZZZZ YES YES YES !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxtoja Re: było to dla mnie jasne juz dwa lata temu IP: *.chello.pl 18.10.07, 09:17 Ale jest jedno pytanie, kto ujawnił pismo Marcinkiewicza Dziennikowi - który sprzyja PiSowi.Wszystko jest socjotechnicznie rozgrywane, a po co - aby skołować wyborcę, a o programach ni słychu ni widu, i za czym głosować, kto ma rację w kłótni?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bysior Re: plebiscyt populraności / tabloid IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 09:45 Dziś wybory moim zdaniem, to pokrętny plebiscyt popularności z określoną (głupią) ustawą w tle, a nie programy. Dlatego transfery i kto z kim jest ważniejsze od merytorycznych treści. Należy sobie zadać pytanie, kto odpowiada, że traktujemy politykę na zasadzie tabloidu, czyli patrzymy na człowieka i nam to wystarcza, lub patrzymy i słuchamy jego kilku zdań i już wszystko wiemy o całym ugrupowaniu. Potem mamy pretensje, że nie dostajemy w zamian Hollywood lub przynajmniej Irlandii. Jak PO wygra to już widze jak ich rozlicza za tą Irlandie. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: było to dla mnie jasne juz dwa lata temu 18.10.07, 09:49 bysior, primo: powiedzenie z krową jest w kanonie polszczyzny, więc nie bądż moderatorem dziedzictwa narodowego :) secundo: to, że poparł zarówno przedstawicieli PO jak i PiS, to jasny sygnał, że optuje za koalicją PO-PiS ale bez Kaczyńskich. To prosty przekaz. Nie zauważyłeś ? Nie wierzę.... tertio: moim zdaniem (choć nigdy za nim nie przepadałem, również go postrzegałem jako nijakiego i raczej dyspozycyjnego premiera) w tzw. szerokim społeczeństwie ma pozytywną markę. Tyle, gwoli wyjaśnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Buhahahaha IP: *.kalisz.mm.pl 18.10.07, 09:36 Tak mnie ten news dobił że teraz spokojnie nie będę mógł spać po nocach. Zamknij swoją POmarszczoną gębę i spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Marcinkiewicz odszedł z PiSu !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 10:01 Nie pytajcie się go skąd przychodzi, ale dokąd zmierza. W moim przekonaniu, razem z Marią utworzą POPiS o nowej nazwie i będzie totalnie po PO i trochę po PiSe. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Marcinkiewicz odszedł z PiSu !!!!! 18.10.07, 10:17 i tak długo z dyktaturą ciemniaków wytrzymał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: Marcinkiewicz odszedł z PiSu !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 10:28 Daleko odszedł. Na ciepłą, dobrze płatną posadkę w Londynie którą dostał od PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Marcinkiewicz odszedł z PiSu !!!!! 18.10.07, 10:38 są takie radne co chca od PiS ciepłej posadki w senacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Re: Marcinkiewicz odszedł z PiSu !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 10:47 Nie od PIS ale od wyborców. ale to są osoby co mają ciepłą posadkę we własnej firmie i te osoby w związku z tym są niezależne i konfidenta to boli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glu Rozumiem że zwróci posadę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 10:53 Rozumiem że zwróci posadę. Odpowiedz Link Zgłoś