dociek 06.04.11, 07:34 O tym akurat gazeta napisała. Ale o ilu "lewuchach" na szczytach władzy nic nie wiemy. Ręka rękę myje, a koryto pod ręką. Po co by się tam pchali, gdyby nic z tego nie mieli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standard 06.04.11, 07:36 Zastanawia mnie, czy to nie jest artykuł na czyjeś polityczne zlecenie... Dziennikarze też ludzie i zarobić muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku "na zlecenie". A co, popierasz złodziei? 06.04.11, 07:49 napiętnowano ewidentną sprzeczność interesów - publicznego i kolesiowskiego partyjniactwa gdzie tu niewłaściwe postępowanie prasy? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: "na zlecenie". A co, popierasz złodziei? 06.04.11, 08:00 Źle mnie zinterpretowałeś. Bywa i tak, że wskazuje się pismakowi określone osoby i sytuacje chcąc wykorzystać media, z reguły te, które "ma się w kieszeni" albo "kupuje okazjonalnie", do zrobienia wokół jakiejś osoby lub osób prasowej kampanii anty. Nie wnikam akurat w tę sprawę, bo mam w całkowicie głębokiej "pogardzie" (czytaj bardziej dosadnie) rządy zarówno PO jak i PiSu. Opluty w mediach, oplutym w społeczności pozostaje, mimo niekiedy zamieszczonego drobnym drukiem sprostowania. Redaktorzy tego tekstu, a zwłaszcza pierwszy wypisywał nie raz takie rzeczy, że trudno mu do końca wierzyć. I stąd mój komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku zrozumiałem, oczywiście masz rację... 06.04.11, 10:59 lecz co do tych cwaniaczków: w przypadku podpadania pod prawo kończy się możliwość bycia obiektem nagonki a zaczyna uprawniony sezon polowań na tych cwaniaków Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku bardzo dobrze, od tego jest prasa 06.04.11, 07:42 od wykrywania i piętnowania takich brzydkich postępków a nie od pudelków i pierdół Odpowiedz Link Zgłoś
q-ku a "chłopcy" już wylecieli z partii? 06.04.11, 07:43 czy "dobrzy to chłopczynowie byli" i pogłaszcze się ich tylko po główce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julja Re: a "chłopcy" już wylecieli z partii? IP: *.wodr.konskowola.pl 06.04.11, 12:16 po dupci masełkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisman Re: Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standard IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 08:01 Widzę ze najlepiej wyszedł na tym Pan Stec : ani pól miliona ani stołka dyrektorskiego Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.odrin Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standardach 06.04.11, 08:13 Polska to kraj, w którym prokuratura ściga za opinie w sprawie Śląska. Czekamy, aż posłowie PO w tej sprawie złożą doniesienie do 3. władzy. Obawiam się, że kolejny raz wykpią się. Odpowiedz Link Zgłoś
dl.s Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standardach 06.04.11, 08:28 Tacy młodzi ,a już nygusy,przywłaszczają dla siebie społeczne pieniądze.A co będzie gdy dostaną się do parlamentu.? Odpowiedz Link Zgłoś
mar_kra3 Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standardach 06.04.11, 08:39 "Prestige Solutions, mimo piątego miejsca w rankingu najlepszych pomysłów, dostaje najwyższe dofinansowanie - prawie pół miliona złotych." To ile wnioskodawca dostanie na projekt nie zalezy od miejsca na liscie rankingowej ale fakt, ze wniosek sie na niej znajdzie. Teoretycznie ostatni wniosek na liscie moze otrzymac najwyzsza dotacje, poniewaz tylko z taka wysokoscia dofinansowania moze byc zrealizowany (z nizsza nie). Wiec nie jest to kolejny argument podpierajacy cala sytuacje, w ktorej ewidantnie doszo do konfliktu interesow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standard IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.11, 08:49 Krzynio z Michałkiem podrzucili kaszalotka i teraz zacierają ręce. Jak ktoś uważa,że ta sprawa wypłynęła sama to jest z błędzie, zawsze w takim przypadku pojawia się ktoś życzliwy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martini Re: Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standard IP: 212.244.34.* 06.04.11, 08:54 Uwaga, jak wypłukać pieniądze z powietrza, poniżej przepis (można też bardziej zuchwale, jak pani dyr.Teatru Starego, wykonać "ekspertyzę" za 30 tys.): Staje do konkursu z pomysłem pt. "Opracowanie Strategii Rozwoju Prestige Solutions jako instytucji otoczenia biznesu i transferu wiedzy". Pod tą skomplikowaną nazwą kryje się badanie przedsiębiorczości na Lubelszczyźnie i stworzenie specjalnego portalu internetowego. Teraz szczypta hipokryzji: Majka wniosek już po ocenach zatwierdza. - To należało do moich obowiązków. Nie mogłem nie podpisać. O tym, że jest to spółka panów Markiewicza i Steca dowiedziałem się dopiero jak zobaczyłem dokumenty do podpisania - mówi dziś. Oczywiście, okazuje się,że tacy naciągacze są niezbędni, żeby nasz grajdołek został dalej grajdołkiem, bo że, jako miasto, nie podskoczymy wyżej d..py, to jestem pewien: I tak w marcu Majka odchodzi z LAWP na stanowisko zastępcy dyrektora wydziału funduszy europejskich ratusza. Konkursu nie ma, bo prawo pozwala przechodzić urzędnikom między samorządami . - Jest mi potrzebny, aby usprawnić nadzór nad projektami europejskimi - tłumaczy nam prezydent Żuk. Z kolei Markiewicz po zwycięskiej kampanii zostaje zastępcą dyrektora kancelarii prezydenta, a Żuk szykuje mu już dyrektorski fotel. Także Piotr Stec planuje karierę w magistracie. Choć obecnie jest pracownikiem urzędu marszałkowskiego, to prezydent poprosił o jego przeniesienie - na wicedyrektora wydziału strategii i obsługi inwestorów w ratuszu. - Nie znam pana Steca, ale znam jego doświadczenie w budowaniu strategii samorządów - wyjaśnia prezydent. Pozostawiam to bez komentarza, choć jak czytam o tym że "Staje do konkursu z pomysłem(...)" albo że "O tym, że jest to spółka panów Markiewicza i Steca dowiedziałem się dopiero jak zobaczyłem dokumenty do podpisania" oraz że "Jest mi potrzebny, aby usprawnić nadzór nad projektami europejskimi", to krew człowieka zalewa - za tę ich zuchwałość. Odpowiedz Link Zgłoś
janow5 PO: złodzieje w białych kołnierzykach? 06.04.11, 08:48 Czy zdobycie w ten sposób dużych pieniędzy publicznych to nie złodziejstwo? Dziś białe kołnierzyki nie muszą obrabiać kioski ale kasę zdobywa sie tak jak tutaj opisano. Tak jak wojen nie wygrywa sie teraz na polach bitew ale gospdarczo. Odpowiedz Link Zgłoś
wnaja Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standardach 06.04.11, 08:51 Rosół idolem peowskiej młodzieży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman oj joj joj!!! IP: *.centertel.pl 06.04.11, 09:09 to się narobiło! "młodzi chłopcy" tacy biedni, nieświadomi ze robią przekręt! Chłopaki - na co czekacie?! Biegiem szukać sku...ela który was podpie...ł! On musi być wśród was! Złodziejska banda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman wczoraj napisałem, dzisiaj powtarzam... IP: *.centertel.pl 06.04.11, 09:31 i będę powtarzał: "Nie pierwszy to przykład urzędniczej ale i samorządowej samowoli w mieście. Tym miernym ludzikom wydaje się, że Lublin dano im w zarządzanie "na zawsze", że ich, czy to mandat radnego czy umowa o pracę z urzędem, legitymizuje do swobodnego szarogęszenia się, do dokonywania nieodwracalnych zmian mających wpływ czy to na środowisko, czy warunki życia mieszkańców, czy też choćby nazewnictwo ulic, placów. Możemy sobie protestować, słać petycje tudzież inne "wnioski i zażalenia". Miernoty u waaadzy mają nas w dupie a przekaziory węszą wyłącznie za swoimi interesikami i wspierają pupili politycznych - właśnie te miernoty które wykreowały, te miernoty które zatrudniają kolejne miernoty - tzw. "fachowców". Podobna sytuacja ma miejsce w całej Polsce - posły-osły z kanapek partyjnych i wyłaniane przez te kanapki "rzundy" dbają wyłacznie o własne dupy a ludziki ze świecznika staraja się zapewnić wszawy dostatni byt sobie i swojej progeniturze . Dlatego z kolei ja mam w dupie wszelkie wybory - nie będę dawał głosu żadnej miernocie usiłującej mi wmówić że działa dla mojego i mojej Ojczyzny dobra. Na dzisiaj nie widzę osoby godnej mojego zaufania, mojego głosu, która miała by szanse przebić się przez zalew prywaty, partyjniactwa, wszechobecnego kolesiostwa". Odpowiedz Link Zgłoś
carrera4 Re: Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standard 06.04.11, 09:46 Kolejna pseudo afera ujawniona przez naszego lokalnego agenta Tomka, a właściwie agenta Karola. Gdyby sprawę opisała inna gazeta to bym uwierzył. Już wybiórcza znalazła aferę w NFZ. Ochlapano ludzi błotem i tyle. Tutaj pewnie będzie podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hydrograf Kleptokracja... 06.04.11, 10:40 Nic nowego - było jest i będzie. Ważne są tylko proporcje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość POlska dla POlaków? IP: *.ssp.dialog.net.pl 06.04.11, 10:48 Zarabiać to my! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Mieli takie dobre wzrory IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 11:05 Obecnie eurodeputowany Jacek Saryusz-Wolski, wypłacił kiedyś w fundacji której szefował sobie samemu kilkaset tysięcy zł robiąc zlecenie na badania które sam sobie zlecił i sam je wykonał. WOLNO IM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozebrać Typowy euroboszewizm IP: *.lublin.mm.pl 06.04.11, 12:55 Jacek Saryusz-Wolski - jako ówczesny sekretarz Komitetu Integracji Europejskiej przekazał fundacji Centrum Europejskie „Natolin” której szefował 900 tysięcy złotych. Centrum było jedynym beneficjentem tego grantu. Następnie rada fundacji, (czyli też Wolski), uchwałą zobowiązała zarząd do zawarcia z Wolskim umów zlecenia. Chodziło o zorganizowanie i prowadzenie prac badawczych w zakresie integracji europejskiej. Saryusz-Wolski sam podpisał tę uchwałę. Potem coś tam nabazgrał i przyjął kilkaset tysięcy. A ludzie podają mu rękę i kłaniają się i wybierają do eurbolszewickiego parlamentu. A prezydent wszystkich ubeków nagradza go Orderem Odrodzenia Polski Pusty Śmiech Odpowiedz Link Zgłoś
luzopo Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standardach 06.04.11, 11:23 Dziwie się Żukowi że daje się wodzić za nos koteriom partyjnym, Ci trzej młodzi ludzie to zwykłe cwaniaczki bez żadneych kompetencji.Żuk wygrał wybory bo był zdecydowanie lepszy od konkurenta. Ci gównairze w żaden sposób mu w tym nie pomogli i nie mieli żadnego wpływu na odbiór kandydata żuka wśród mieszkańców - Jeżeli PAn Żuk tego nie zrozumie to i nie oderwie się od podszeptów kolesi z PO (SObczaka itp.) to poleci na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupert Re: Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standard IP: *.nplay.net.pl 06.04.11, 11:38 Najgorsze w tym wszystkim, że w perspektywie kilku miesiecy najbardziej poszkodowany będze, wtłoczony w mechanizmy partyjne, Żuk. Na chwile obecną wokoło ratusza będą trwać wojenki dwóch grup. Łątkowcy, którzy są w defensywie będą podkładać nogę ekipie Markiewicza, która weszła do ratusza z nowym prezydentem i pokazywać, że to oni byli lepsi. Po dzisiejszej akcji, nalezy się spodziewać kontry grupy Markiewicza. To jest nieuniknione. Taka partia, takie mechanizmy, takie głębokie zadry jeszcze z czasów Zyty czy też Zaleskiego. Szkoda tylko miasta. Jeśli Żuk nie zrozumie, że tak funkcjonuje TA partia i będzie w tym tkwił, część swojego czasu będzie musiał poświęcać na gaszenie pożarów. Może lepiej więc iść drogą Dudkiewicza czy Ferenca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewel Re: Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standard IP: 31.63.61.* 06.04.11, 19:26 na Dudkiewicza i Ferenca tez pracują ludzie. nie robi się sukcesów w pojedynkę. sukcesy sa tylko w zespole Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standardach 06.04.11, 11:36 Co w tym dziwnego?. To że prezydent chce się odwdzięczyć za kampanię wyborczą? Że młodzi?. To musiało dopiec starym złodziejom. To oni i tylko oni mają monopol na wyciąganie kasy. Konkurencję trzeba tępić w zarodku i to chyba im się udało. Nie ważna przynależność partyjna, tylko układy i układziki. Jakoś te nazwiska kojarzą mi się ze znanymi starymi politykami miasta. Tradycje rodzinne?. Lublin od kilkunastu lat ma "styropianową" władzę ale układy kolesiowskie twardsze od betonu. Mafia Sycylijska to pikuś. Może tak na UMCSie lub KULu otworzyć nowy wydział?. Kasa z tych "studentów" będzie i to ogromna no i "wykładowcy legalnie?" zarobią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standard IP: *.szczecin.mm.pl 06.04.11, 11:50 "Graliśmy uczciwie. Ja oszukiwałem. Ty oszukiwałeś wygrał lepszy" (Wielki Szu). Młodzi platformiarze podcinają gardziołka starym? Spory w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda PO sie troszke kruszy :) 06.04.11, 12:30 www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.tvn24.pl%2F-1%2C1698385%2C0%2C1%2Cbyly-wiceprezydent-warszawy-zatrzymany-przez-cba%2Cwiadomosc.html&h=9dbb8 pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
jakmutam Re: PO sie troszke kruszy :) 06.04.11, 20:06 pogarda napisał: > www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.tvn24.pl%2F-1%2C1698385%2C0%2C1%2Cbyly-wiceprezydent-warszawy-zatrzymany-przez-cba%2Cwiadomosc.html&h=9dbb8 > pzdr Ale cuś mi się widzi , że to wiceprezydent Lecha K. . Więc kruszy się coś innego. > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozebrać Na t ym polega uniobolszewizm i jego kleptokracja IP: *.lublin.mm.pl 06.04.11, 12:48 Znowu forum płacze, że kolesie sami sobie etc. Ale nie potrafi przełknąć prostej informacji, że na tym polega system eurokomuny - socjalizm. Na propagandę prounijną w budżecie mamy 5 miliardów złotych. Pieniądze te mają skorumpować polityków i urzędników, którzy będą brali kasę na fundacje, programy, projekty a niewolnicy mają słuchać i patrzeć z podziwem na tyranię która nimi rządzi i krzyczeć z obrzydzeniem na ludzi którzy powiedzą, że to system jest zły a nie ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman kruchtowi robią to samo... IP: 31.60.102.* 06.04.11, 12:54 tyle że już 2000 lat i nauczyli się robić to "w rękawiczkach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozebrać Re: kruchtowi robią to samo... IP: *.lublin.mm.pl 06.04.11, 13:00 Klechy robią to samo od początku powstania religii więc dłużej niż 2000 lat, bo złodziejstwa chrześcijańskich klech nie są czymś wyjątkowym. A wiara że socjalizm wszystko wyleczy, że urzędnicy zapewnią wszystkim dobrobyt i wiara w dobro eurokomuny też jest wiarą, tak jak wiara w boga i tak samo opiera się na wymysłach i nadziejach, które sie nie spełniają oraz na przewodnictwie cwaniaków którzy okradają innych wmawiając im że całe swoje życie oddali dla dobra innych Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Standardy PO... 06.04.11, 12:49 Jak na razie klinicznym przykladem takich standardow jest PiS. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
hurdy-gurdy Kasa PO. leming głosują... 06.04.11, 12:54 ...........a świstak zawija g......na w sreberka Trzymajcie tak dalej. na ścieżce i na kursie................... Odpowiedz Link Zgłoś
yar369 Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standardach 06.04.11, 13:02 Kretyni PiSowscy, praktycznie każdy wyborca PO - ja też - potępia prywatę i nieuczciwość. Nie p..cie bzdur. Bardzo dobrze, że sprawa została nagłośniona i wyjaśniona. PO na prawdę nie popiera złodziejstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standard IP: *.nplay.net.pl 06.04.11, 13:12 Młodzi Degeneraci i co teraz powiecie o swoim liderze oraz tym drugim -waszym wieloletnim utrzmywaczu asystencie europosła, który co jakiś czas zrzucał Wam drobne ze stołu swojego szefa. Teraz już wiecie jak zarobić pół bańki? Pracujcie dalej dla dobra braci degeneraci wierzcie w wasze "ideały" i Waszczych liderów. W końcu one są takie piękne, szczególnie za pół bańki :) Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standard 06.04.11, 13:28 Gość portalu: stary napisał(a): > Młodzi Degeneraci i co teraz powiecie o swoim liderze oraz tym drugim -waszym w > ieloletnim utrzmywaczu asystencie europosła, który co jakiś czas zrzucał Wam dr > obne ze stołu swojego szefa. Teraz już wiecie jak zarobić pół bańki? Pracujcie > dalej dla dobra braci degeneraci wierzcie w wasze "ideały" i Waszczych liderów. > W końcu one są takie piękne, szczególnie za pół bańki :) Jacy degeneraci?. To w lubelskim świecie polityki i biznesu bardzo dobrze zapowiadający się ludzie. Jednak rodzinna tradycja nie zginie skoro mamy tak zdolnych naśladowców. Teraz chłopcy nie będą mogli odpędzić się od propozycji pracy. Wielki sukces mają za sobą, drugi prawie im się udał, ale jeszcze wszystko przed nimi. Może wojewoda będzie starał się o następną kadencję ?. Pracy dla takich cudotwórców w Lublinie jak widać nie brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asmall4 bydlęta z PO IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.11, 13:34 jak można głosować na te hołotę ?! Odpowiedz Link Zgłoś
carrera4 Re: Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standard 06.04.11, 19:25 Nie ma to jak współczucie kolegów z partii. Na nich zawsze zawsze można liczyć, tzn. na cios z ich strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standard IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.11, 14:42 Dowcip roku: yar369 napisał: > Kretyni PiSowscy, praktycznie każdy wyborca PO - ja też - potępia prywatę i nie > uczciwość. Nie p..cie bzdur. Bardzo dobrze, że sprawa została nagłośniona i wyj > aśniona. PO na prawdę nie popiera złodziejstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kok Re: Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standard IP: *.lublin.mm.pl 06.04.11, 16:22 Jeżeli to dla ciebie jest "wyjaśnienie sprawy" to napisz mi swój adres przyjdę w nocy okradnę ci dom a jak mnie złapiesz to przeproszę i będzie ok. Tak czy nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standard IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 13:36 Paweł Majka? czy to jest były członek SLD bodajże koło młodzieżowe? hm....jak to świat się zmienia...teraz w PO.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman takich wszędobylskich ... IP: 31.60.85.* 06.04.11, 13:45 łachów są stada. Koniunkturalistyczne gnidy. Wzorzec - Czarnecki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pisman Re: takich wszędobylskich ... IP: *.nplay.net.pl 06.04.11, 14:33 Chłopcy ze Szkoły Palikota. Przespali tylko lekcje, jak zacierać po sobie ślady. Nie dało się tego jakoś upchnąć przez spółkę z Cypru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozebrać Śmieszni jesteście IP: *.lublin.mm.pl 06.04.11, 14:53 sami żeście sobie tę hołotę wybierali, i nie ma znaczenia która partia przy korycie bo każda robi to samo. Trzeba ZLIKWIDOWAĆ KORYTO a nie ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Śmieszni jesteście 06.04.11, 15:22 Wszystko zlikwidowac i pozamykac! Zlikwidowac i tyle! A potem zlikwidowac likwidowanie! Ech ty Jozebr2ac... wez ty chlopie wyjedz do afryki. Kup dom w jakiejs bananowej republice i razem z Korwinem zrobcie tam raj! Tylko jak sami bedziecie u wladzy to na kogo bedziesz narzekal? Przeciez na samego siebie nie bedziesz! Albo wytrwaj w swoich przekonaniach i zlikwiduj sam siebie. W ramach protestu, albo zwyklej ludzkiej przyzwoitosci. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozebrać Re: Śmieszni jesteście IP: *.lublin.mm.pl 06.04.11, 16:39 Nie przeinaczaj swoim bolszewickim stylem tego co napisałem. Żyjesz pasożycie z cudzej pracy i wprowadzasz politycznie poprawne g.o w szkołach to się ciesz. Nie dziwę się że jesteś przeciwny likwidowaniu złodziejstwa, co byś zrobił gdyby to ludzki wybór miał decydować o tym czy szkoły mają być nawiedzane przez oszołomów finansowanych przez ukradzione podatnikom pieniądze. Jesteś typowym przedstawicielem pasożytniczej części tego systemu jakim jest eurobolszewia i jako taki próbujesz siać jej propagandę. Szkoda tylko dzieci i podatników, którzy muszą oddawać pod groźbą więzienia swoje zarobki by utrzymywać przeróżne fundacje podłączone politycznie do koryta. Widzę też u ciebie syndrom choroby jaką ma pare osób na tym forum a która objawia się łażeniem za moimi postami i pisaniem bzdur Tak jak typowy komuch ciągle proponujesz mi wyjechać, cóż, tak działa lewactwo : barska żałowała, że żyję a bosman życzył mi śmierci, urzedas tajnos kazał wyjechać, urzędas wampir też. A ja wam nie każę wyjeżdżać, chcę tylko by przestano mnie okradać. Mnie i innych co dają ludziom pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman lecz się na nogi... IP: *.lublin.mm.pl 06.04.11, 20:16 bo na głowę już za późno Odpowiedz Link Zgłoś
lato-zima takich spraw jest setki na przykład: 06.04.11, 14:29 to jak piszemy o takich sprawach to może ktoś wkońcu wyjasni jak to jest, że taki pełnomocnik prezydenta do spraw party... z pewnej fundacji zawsze realizuje liczne projekty z funduszy unijnych i ogólnie zarabia na administracji ogromne pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standardach 06.04.11, 16:04 Prawdziwe pieniadze robi sie na drogich, słomianych inwestycjach Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Kasa PO. Młodzi chłopcy zapomnieli o standard 06.04.11, 16:28 Wiem, ze bylo ciezko! 20 filmow mi bylo ciezko! CIOCIA?!?! - no to teraz ja byde liczyl tak jak mi pan prezes kazal.... 121.... 122.... - 138 osob w kolejce! Czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś