Dodaj do ulubionych

Netoperek napisał 8770 postów

08.04.11, 17:11
Czyli więcej niż Empi, który w ciągu dziesięciu lat napisał 7381 postów. Jednak wszystkich i tak przebił Dociek, który spłodził 12230 postów (słównie: dwanaście tysięcy dwieście trzydzieści) i zajęło mu to zaledwie 8 lat. Czyli, innymi słowy, co myślicie o nowych profilach? Wczesniej taki profil trzeba było sobie specjalnie założyć, teraz tworzy się sam, dobrze że jeszcze zdjęcia sam nie wyszukuje na twardym dysku i nie wkleja automatycznie. Oczywiście mojej skromnej osoby ten problem nie dotyczy, ponieważ jako byt forumowy jestem dość nietrwały. Są jednak na forum prawdziwe dęby - Bartki, których twórczość od tej pory będzie widoczna jak na widelcu. Jak się zatem czujecie z tą transparentnością?
Obserwuj wątek
    • qqbek Re: Netoperek napisał 8770 postów 08.04.11, 17:14
      accipiter_gentilis napisał:

> Jak się zatem czujecie z tą transparentnością?

Całkiem fajnie... gdyby Ciebie, ptaśku, podsumować z wszystkich nicków, to wyszłoby zapewne, że więcej spłodziłeś w rok, niźli ja w lat 7.
      • wampir-wampir Re: Netoperek napisał 8770 postów 08.04.11, 17:35
        Transparentność mi wisi, jak kto chce, niech sprawdza, analizuje, wyciąga wnioski. Jak będzie wytrwały to dogrzebie się może nawet do dawniejszych nicków ;-))) Profile są natomiast beznadziejne. Niepotrzebne posty na 3/4 objętości, i tak można je znaleźć w wyszukiwarce, rozjechane fotki gdzieniegdzie - zobacz misia Empiego, nieczytelne wpisy znajomych, wszystko przekomponowane, czili zamysły autorskie trafił szlag. Lepsze jest wrogiem dobrego, ale nie traćmy nadziei - Gazeta długo bez dłubania w tym, do czego niechętnie się przyzwyczaimy nie wytrzyma. Jak już zaczęli przy profilach majstrować, to pójdzieeeee, kwestia czasu i może coś ciekawego jednak wymodzą.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka