20.05.04, 16:06
Nie palę już prawie od 2 lat... A ostatnio straaaaaasznie ciągnie do dymka...
I do tego ta sesja.... Ale postaram się wytrzymać... ;)
Obserwuj wątek
    • zo_h Re: Ech...... 20.05.04, 16:16
      Pepper trzymam kciuki żebyś potrafił utrzymac dystans od dymka ... a może
      metodą Ryżej (tak nie do końca bo ty niestety jesteś facet, ale jakas urojona
      ciąża) to podobno bardzo pozytywnie wpływa jesli chodzi o abstynecję nikotynową

Pozdrawiam.
    • Gość: hm` Re: Ech...... IP: *.retwilan.pl / 217.153.156.* 20.05.04, 16:39
      Rzucilem ostatecznie alkohol nizli papierosy. ;]
      pozdr. hm`
    • empi Re: Ech...... 20.05.04, 17:03
      i umnie mija dwa lata. Dzięki temu obok snów erotycznych mam jeszcze
      nikotynowe. Zbieżność dziwna, te pierwsze są niezależne od abstynencji a te
      drugie pojawiły się na skutek takowej. Cepper, jak u Ciebie ten problem się
      przedstawia?
      pzdr.
      • ceper_pepper Re: Ech...... 23.06.04, 11:21
        Trzymam się ;) Nadal nie palę. Za niewiele ponad miesiąc - miną dwa lata. :)
        • kojako1979 Re: Ech...... 24.06.04, 14:36
          He he. U mnie za miesiac tez 2 lata:-) Cos duzo ludzi rzucalo wtedy fajki.
          • empi Re: Ech...... 24.06.04, 14:46
            13 czerwca roku pamiętnego...(2002) palenie mnie rzuciło. Ze względów
            zdrowotnych zaprzestałem samozniszczenia. Teraz jestem antynikotynowym neofitą.
            Nic mi tak nie sprawia radości jak nawracanie innych. Każda podwyżka cen
            papierosów wprowadza mnie w samouwielbienie, proszę jaki jestem mądry. Tak
            naprawdę nigdy bym nie rzucił palenia bez tej komplikacji zdrowotnej. Teraz
            korzystam z tej szansy i jak ognia boję się nawet spróbować zapalić.Wiem, że
            zdradziłbym sam siebie. Wszyscy rzucający palenie muszą się wspierać o co
            niniejszym proszę i udzielam innym wsparcia moralnego.
            pzdr.
            • ryza_malpa1 Re: Ech...... 24.06.04, 15:41
              A ja po okresie abstynencji wymaganym dla dobra dziecka zamierzam z pełną
              świadomościa wrócic do procederu czyli znów zacząć nieregularnie popalać.
              Lubie tę robotę....
              a jak widać wcale nie muszę - nie zapaliłam od pól roku i jak dotąd nie
              doświadczyłam ani ssania w żołądku, ani nerwowości nadmiernej, ani
              nieprzemożonej ochoty wielkiej.
              • hm` Re: Ech...... 24.06.04, 17:48
                Taaaa. I nigdy wielce szacownemu osobnikowi, nie napisalas... "ale bym sobie
                zajarala"... ;]]]]]
                pozdr. hm`
    • hm` Re: Ech...... 24.06.04, 15:29
      Za trzy dni znowu rzucam. ;]]]]]]
      pozdr. hm`
      • empi Re: Ech...... 24.06.04, 16:38
        rzucić jest bardzo łatwo, sam to wiele razy robiłem.
        pzdr.
        • hm` Re: Ech...... 24.06.04, 17:46
          Heh, a ile ja razy, ale teraz jest sprawa priorytetowa, uklad. Choc zalozenia
          tego ukladu wydawaly sie niemozliwe do spelnienia, ale jednak...
          pozdr. hm`

• Gość: Paul Czesc stary.....;-} IP: *.nwrk.east.verizon.net 24.06.04, 19:29
            Odstawiles alkohol? Nie wierze. Pewnie ty tez nie;-}. Co tam z Pania `hm?
            Zla kobieta byla, czy twoj rozwiazly i nikczemny tryb zycia doprowadzil
            do "tragedii";-}? Pozdrawiam, uszanowanko,
            Paul
            • hm` Re: Czesc stary.....;-} 24.06.04, 20:38
              Heh, oczywiscie musze odpowiedziec dyplomatycznie, bo kto wie, czy aby ona
              tych slow nie czytac bedzie. ;]]] Nie wiem jak, ale wytropila mnie na
              Militariach... Wiec sam rozumiesz Paul.
              A wiec owijajac w bawelne, nie byla to zla kobieta, ale tez nigdy nie
              prowadzilem nikczemnego trybu zycia. ;]]]]]] Kiedys moze Ci to jakos dosadniej
              przedstawie.
              A teraz ide na mecz, wydac ostatnie pieniadze, na piekny zlocisty trunek. O
              juz Szpakowski zaczal nawijac.
              pozdr. hm`

• Gość: Paul Re: Czesc stary.....;-} IP: *.nwrk.east.verizon.net 24.06.04, 21:17
                Jak to mowia "Stella wi";-}. Obejrzyj mecz, napij sie piwa i trzym sie cieplo.
                Sam zaswiadczyc moge ze nie prowadziles nikczemnego trybu zycia;-}}}}}.
                Uszanowanie,
                Paul
                • hm` Re: Czesc stary.....;-} 25.06.04, 00:13
                  Obejrzalem.... ;]]]] No bo nie prowadzilem, a ze jam pierwszy reke podnosil,
                  kiedy Ty niedyskretne pytanie zadales na dzialce to czysty przypadek... ;]]]]]]
                  A jakbys byl w Polsce, to koniec lipca, poczatek sierpnia... Dzialka i takie
                  tam..
                  pozdr. hm`
    • Gość: Z:Đ Re: Ech...... IP: *.resetnet.pl 24.06.04, 21:14
      starj się staraj ... trzymam kciuki za Twoja silną (mam nadzieję) wolę :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka