Dodaj do ulubionych

Policjanci ręczą za kolegą, który prawie zakato...

02.03.12, 07:19
"Ręczymy" za kogoś, nie za kimś.
Obserwuj wątek
    • Gość: bleee... Re: Policjanci ręczą za kolegą, który prawie zaka IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.12, 07:56
      ...jedna litera... :-)... bleee...
    • polska_to_dziki_kraj qrwa qrwie łba nie urwie 02.03.12, 08:10
      ot polska rzeczywistość.
      a tak na marginesie dać im podwyżki, oni biedni mało zarabiają, możne dlatego był sfrustrowany i katował żonę, bo na ulicy do łysego karczycha bał by się wyskoczyć, poza tym państwo się sypie w posadach ale przywileje emerytalne rzecz święta i tego ruszać nie wolno bo będą jeszcze bardziej sfrustrowani i jeszcze więcej żon ucierpi
      • Gość: mozecie mi skoczyc oczywiscie,ze"bendom" coraz bardziej IP: *.dynamic.mnet-online.de 02.03.12, 09:38
        sfrustrowani,bo teraz nawet najwiekszych bandziorow puszczaja wolno
        a przesluchania III stopnia sa zakazane,to kogo maja napi.dalac ?
        kobita jest pod reka,to dostaje pierwsza, koledzy "remczom"
        bo tez "som" ozenione i "tesz" im nerwy poscic "mogom"(jak za szefow maja kretynow)

drzewniej to mozna sie bylo w gorzale wykapac,a koledzy odwozili
        takiego sfrustrowanego i spal do rana chrapiac jak traktor,i nikomu nic nie robil,,,tylko wody na kaca wypil ze dwa wiadra,,,,,,a dzisiaj
        kazdy musi trzezwy jak noworodek byc,to skutki widac i "jusz"
    • Gość: wc czyżby bandyta = policjant? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 08:44
      jakie ręczenie? co to znaczy? bandyta jest bandyta a ci co za niego ręczą są tacy sami
      • Gość: moxi Re: czyżby bandyta = policjant? IP: 173.233.203.* 02.03.12, 16:53
        W obecnej Polsce roznica pomiedzy bandytami i policjantami jest doprawdy znikoma!

P.S. Lista przestepstw i wystepkow dokonanych przez policjantow jest bardzo, bardzo dluga...
    • forseek Policjanci ręczą za kolegę, który prawie zakato... 02.03.12, 09:00
      Jaki policjant? Zwykły frajer bez honoru, damski bokserek. Pewnie go koledzy lali przez całą szkołę to się teraz na kobiecie odegrał. A tych co poręczyli też się powinno wziąć pod lupę. Skoro za takiego gościa poręczyli to znaczy dla niech jest to normalne, że się żonę katuje. Psia solidarność...
    • marvysia Kolega zaproponował zamieszkanie u siebie........ 02.03.12, 09:01
      Może też ma denerwującą starą,a sam boi się jej odezwać????Wtedy kolega pomoże.
      A może Gey.
      • Gość: paula Trudno ocenić sytuację tylko z opisu redaktora IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.12, 09:14
        ale wiem na 100 % , że przemoc w rodzinie jest niedopuszczalna i niemoralna. Rodzina ta , jeżeli jeszcze będą razem powinna pójść na terapię, ale wątpię, że coś się zmieni. Ale zawsze można spróbować dla dobra dzieci.Pozdrawiam.
        • Gość: wiejska baba dla dobra dzieci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 09:28

dla dobra dzieci to żony sie nie katuje... tylko kulturalnie rozchodza sie
          • Gość: mozecie mi skoczyc "cus" smierdzi jak ze sracza IP: *.dynamic.mnet-online.de 02.03.12, 10:01
            "jusz" wiem co tak jedzie jak z kibla w bialym kolnierzyku !!!!!

to jedzie tak ze smrodem,,, ta fundacja,,,przeciwko przemocy lubomirskich-lanckoronskich-kulczykowych,,,

niech "siem" lepiej "uspokojom"i sraja w cedes,a nie obok,bo arystokraty to moja specjalnosc
        • Gość: moxi Re: Trudno ocenić sytuację tylko z opisu redaktora IP: 173.233.203.* 02.03.12, 16:56
          ... a moze nieco latwiej sytuacje ocenic jezeli uwzgledni sie fakt, iz to nie byl pierwszy tego rodzaju "wyskok" ze strony tego zalosnego pseudo-policjanta!!!
    • tynjus Policjanci ręczą za kolegę, który prawie zakato... 02.03.12, 12:04
      A czy lubelscy policyjni związkowcy poręczyli również za wysokiego oficera z założoną niebieską kartę, który zostaje komendantem powiatowym?
      • osa102 Re: Policjanci ręczą za kolegę, który prawie zaka 02.03.12, 13:22
        a ktorz to taki?
        • Gość: karol Re: Policjanci ręczą za kolegę, który prawie zaka IP: *.vlan367.corcoran.lubman.net.pl 02.03.12, 13:38
          Dla jasności: koledzy poręczyli jedynie, że ten damski bokser nie będzie mataczył, ukrywał się itd. do czasu wyroku. Areszt jest jedynie środkiem zapobiegawczym.
          Dziwi mnie tylko, że żona wycofała oskarżenie...
          • Gość: moxi Re: Policjanci ręczą za kolegę, który prawie zaka IP: 173.233.203.* 02.03.12, 16:58
            "Dziwi mnie tylko, że żona wycofała oskarżenie..."

Strach jednak silniejszy?
            • Gość: wb Re: Policjanci ręczą za kolegę, który prawie zaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.12, 12:23
              moja sąsiadka wycofywala 4 razy...nie zabil bo sam poszedlo do innej
    • angrusz1 Niech siedzi i gnije w pierdlu 03.03.12, 19:43
      za chwilę i tak przestanie być policjantem .
      10 lat za pobicie - jako policjant niech podwójnie będzie ukarany .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka