fla 02.03.12, 07:19 "Ręczymy" za kogoś, nie za kimś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bleee... Re: Policjanci ręczą za kolegą, który prawie zaka IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.12, 07:56 ...jedna litera... :-)... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
polska_to_dziki_kraj qrwa qrwie łba nie urwie 02.03.12, 08:10 ot polska rzeczywistość. a tak na marginesie dać im podwyżki, oni biedni mało zarabiają, możne dlatego był sfrustrowany i katował żonę, bo na ulicy do łysego karczycha bał by się wyskoczyć, poza tym państwo się sypie w posadach ale przywileje emerytalne rzecz święta i tego ruszać nie wolno bo będą jeszcze bardziej sfrustrowani i jeszcze więcej żon ucierpi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozecie mi skoczyc oczywiscie,ze"bendom" coraz bardziej IP: *.dynamic.mnet-online.de 02.03.12, 09:38 sfrustrowani,bo teraz nawet najwiekszych bandziorow puszczaja wolno a przesluchania III stopnia sa zakazane,to kogo maja napi.dalac ? kobita jest pod reka,to dostaje pierwsza, koledzy "remczom" bo tez "som" ozenione i "tesz" im nerwy poscic "mogom"(jak za szefow maja kretynow) drzewniej to mozna sie bylo w gorzale wykapac,a koledzy odwozili takiego sfrustrowanego i spal do rana chrapiac jak traktor,i nikomu nic nie robil,,,tylko wody na kaca wypil ze dwa wiadra,,,,,,a dzisiaj kazdy musi trzezwy jak noworodek byc,to skutki widac i "jusz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wc czyżby bandyta = policjant? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 08:44 jakie ręczenie? co to znaczy? bandyta jest bandyta a ci co za niego ręczą są tacy sami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moxi Re: czyżby bandyta = policjant? IP: 173.233.203.* 02.03.12, 16:53 W obecnej Polsce roznica pomiedzy bandytami i policjantami jest doprawdy znikoma! P.S. Lista przestepstw i wystepkow dokonanych przez policjantow jest bardzo, bardzo dluga... Odpowiedz Link Zgłoś
forseek Policjanci ręczą za kolegę, który prawie zakato... 02.03.12, 09:00 Jaki policjant? Zwykły frajer bez honoru, damski bokserek. Pewnie go koledzy lali przez całą szkołę to się teraz na kobiecie odegrał. A tych co poręczyli też się powinno wziąć pod lupę. Skoro za takiego gościa poręczyli to znaczy dla niech jest to normalne, że się żonę katuje. Psia solidarność... Odpowiedz Link Zgłoś
marvysia Kolega zaproponował zamieszkanie u siebie........ 02.03.12, 09:01 Może też ma denerwującą starą,a sam boi się jej odezwać????Wtedy kolega pomoże. A może Gey. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Trudno ocenić sytuację tylko z opisu redaktora IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.12, 09:14 ale wiem na 100 % , że przemoc w rodzinie jest niedopuszczalna i niemoralna. Rodzina ta , jeżeli jeszcze będą razem powinna pójść na terapię, ale wątpię, że coś się zmieni. Ale zawsze można spróbować dla dobra dzieci.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba dla dobra dzieci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 09:28 dla dobra dzieci to żony sie nie katuje... tylko kulturalnie rozchodza sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozecie mi skoczyc "cus" smierdzi jak ze sracza IP: *.dynamic.mnet-online.de 02.03.12, 10:01 "jusz" wiem co tak jedzie jak z kibla w bialym kolnierzyku !!!!! to jedzie tak ze smrodem,,, ta fundacja,,,przeciwko przemocy lubomirskich-lanckoronskich-kulczykowych,,, niech "siem" lepiej "uspokojom"i sraja w cedes,a nie obok,bo arystokraty to moja specjalnosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moxi Re: Trudno ocenić sytuację tylko z opisu redaktora IP: 173.233.203.* 02.03.12, 16:56 ... a moze nieco latwiej sytuacje ocenic jezeli uwzgledni sie fakt, iz to nie byl pierwszy tego rodzaju "wyskok" ze strony tego zalosnego pseudo-policjanta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tynjus Policjanci ręczą za kolegę, który prawie zakato... 02.03.12, 12:04 A czy lubelscy policyjni związkowcy poręczyli również za wysokiego oficera z założoną niebieską kartę, który zostaje komendantem powiatowym? Odpowiedz Link Zgłoś
osa102 Re: Policjanci ręczą za kolegę, który prawie zaka 02.03.12, 13:22 a ktorz to taki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Policjanci ręczą za kolegę, który prawie zaka IP: *.vlan367.corcoran.lubman.net.pl 02.03.12, 13:38 Dla jasności: koledzy poręczyli jedynie, że ten damski bokser nie będzie mataczył, ukrywał się itd. do czasu wyroku. Areszt jest jedynie środkiem zapobiegawczym. Dziwi mnie tylko, że żona wycofała oskarżenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moxi Re: Policjanci ręczą za kolegę, który prawie zaka IP: 173.233.203.* 02.03.12, 16:58 "Dziwi mnie tylko, że żona wycofała oskarżenie..." Strach jednak silniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wb Re: Policjanci ręczą za kolegę, który prawie zaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.12, 12:23 moja sąsiadka wycofywala 4 razy...nie zabil bo sam poszedlo do innej Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Niech siedzi i gnije w pierdlu 03.03.12, 19:43 za chwilę i tak przestanie być policjantem . 10 lat za pobicie - jako policjant niech podwójnie będzie ukarany . Odpowiedz Link Zgłoś