Dodaj do ulubionych

nordic walking

IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 17:44
kupiło mi dziecię na imieniny kije do uprawiania nordic walking, bo nie mogło już patrzeć na leniwego spaślucha...
Może mogłabym się podłączyć do jakiejś grupy WCZESNOPOCZĄTKUJĄCEJ, za którą nie musiałabym biec z językiem na brodzie? Ruch generalnie lubię, ale preferuję ten czterokołowy...
Obserwuj wątek
    • Gość: leniwiec Re: nordic walking IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.12, 09:14
      noooo....lepiej niech się ktoś odezwie, bo stale i niezmiennie zawyżam statystykę wśród kobiet z potężną nadwagą...
      • Gość: lubelak Re: nordic walking IP: *.nplay.net.pl 12.08.12, 20:13
        spróbuj tutaj :
        nwalk.pl/groups/nordic-walking-lublin/
        niech aktywna próba kontaktu będzie początkiem walki z nadwagą :)
        • Gość: leniwiec Re: nordic walking IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.12, 22:33
          dziękuję:) znam tę stronę, choc dopiero teraz odkryłam, że w wakacje też są treningi.
          Jeśli udałoby się podłączyć do jakiejś nieformalnej grupy, gdzie nie trzeba płacić za wyciskanie z siebie resztek sił (czyt. wytapiać długo hodowanej słoniny ), chętnie skorzystam.
          • Gość: gosc Re: nordic walking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.12, 16:31
            Warto zainwestowac w nauke wlasciwego chodzenia. Ja takie cos przeszlam (platne) i jestem bardzo zadowolona. 80% osob, ktore widuje z kijkami robi to zle. Czyli idzie podpierajac sie kijkami. Tez dobrze, bo ida, a nie siedza lub leza, ale to nie jest nordic walking. Ja w tej chwili ze wzgledow zdrowotnych mam przerwe. Pozdrawiam
            • Gość: leniwiec Re: nordic walking IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.12, 19:11
              dzięki za wypowiedź:) Pierwsze spotkania odbędę pod opieką fachowca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka