Dodaj do ulubionych

Dutkiewicz rozdaje kolesiom

IP: *.crowley.pl 22.01.03, 20:10
Słucham sobie radia Z i co słysze!
Nasz kolejny geniusz zaczął urzedowanie od rozdawania kolesiom darmowych
miejsc do parkowania w centrum miasta.
Czy to dziadowstwo które korzysta z tych przywilejów nie stac na 2 zł na
opłacenie parkingu?(40 min wystarczy na wypicie kawki z kolesiem)
WSTYD WSTYD okradacie coraz biedniejsze społeczeństwo wrocławia.
W sumie na 250 tyś zł.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kxx Re: Dutkiewicz rozdaje kolesiom IP: *.inet.polhost.pl 23.01.03, 11:07
      Dokładnie!!! każdy myśli jak nachapać dla siebie i swoich koleżków. Mi już ręce
      opadają... eh szkoda gadać.
    • Gość: mr_pope Re: Dutkiewicz rozdaje kolesiom IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 12:56
      A ja się cieszę. Przynajmniej raz wiadomo co się dzieje z pieniędzmi.
      • Gość: jaru Re: ja jestem ciekaw IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.03, 20:45
        kto jest właścicielem alfa romeo wr/c ? / 33333 który bezczelnie parkuje prawie
        codzinnie na chodniku przed urzędem miejskim przy placu nowy targ - podobno
        należy on do jarocha byłego wice prezydenta - jeszcze mu wolno ?
    • Gość: marucha Re: Dutkiewicz rozdaje kolesiom IP: *.dip.t-dialin.net 23.01.03, 21:03
      A to wszystko wynika z tego,ze politycy i ci co sie za takich uwazaja nie boja
      sie.Oni musza zaczac sie bac.
      • Gość: Stefano Re: Dutkiewicz rozdaje kolesiom IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.03, 23:39
        Gość portalu: marucha napisał(a):

> A to wszystko wynika z tego,ze politycy i ci co sie za takich uwazaja nie
        boja
        > sie.Oni musza zaczac sie bac.
        Masz dobry pomysl , czyli co ? Bomba ?

Faktem jest , ze czuje sie zazenowany tym co robi Dutkiewicz .
        Glosowalem na niego i czuje sie srednio.
        Po tym co wyprawiaja politycy i biznesmeni poraz pierwszy pomyslalem sobie , ze
        dobrym pomyslem jest nie glosowac . Nieglosowanie ma dobra strone gdyz uwalnia
        mnie z wyrzutow sumienia , a sumienie mna targa z powodu wielu politycznych
        wyborow . Zawodza ludzie z prawa i lewa . Podlosc , glupota , syf i... hasla
        (czytaj klamstwa ).
        To , ze nas przyjma do Unii musi miec bardzo duze powody gospodarcze - zysk dla
        Unii . Nikt normalny nie chcialby brac gowna do domu , a Unia nas chce , gdzie
        jest ten hak ?
        PS. Pozostaje UPR
    • Gość: Janek Re: Dutkiewicz rozdaje kolesiom IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.01.03, 00:01
      Przesada z tym rozdawaniem. Precież budżet Wrocławia ma już 8oo mln zł długu,
      a to jest ponad 50% rocznych dochodów. Po przekroczeniu 60% grozi zarząd
      komisaryczny i trzeba zwijać manatki. No kto by podcinał własną gałąź.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka