Dodaj do ulubionych

Lubelski Fundusz Filmowy łata dziury w budżecie...

10.09.12, 09:15
znaczy kto chciał być w Jury i dał impuls do tego tekstu?
Szymuś Voldemort?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof Re: Lubelski Fundusz Filmowy łata dziury w budżec IP: *.vlan196.architor.lubman.net.pl 10.09.12, 10:13
      Oj Pani Redaktor podkopała pod sobą dołek, nie od dziś wiadomo z plotek, że dostała propozycje szefowania komisji..żeby prawda nie ujrzała światła dziennego..oj wstyd Pani Redaktor,oj wstyd.
      • kainel.kemezrp dobry numer 10.09.12, 10:19
        tekst autopromocyjny?
        hi hi
      • kainel.kemezrp znaczy Hołda? bo chyba nie pani Reszka? 10.09.12, 11:05
        tak pytam dla pewności
        bo pewność rzecz najważniejsza w plotce ;-)
    • Gość: Anka Re: Lubelski Fundusz Filmowy łata dziury w budżec IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.12, 11:03
      A może środowisko TeatruNN zdenerwowało to,że osoby niezwiązane bezpośrednio z nimi, a z tv robią, jak to Szymuś mówi "w Żydach"?Swoją drogą, to ciekawszych tematów już nie było, tylko ciągle trzeba wałkować Singera?
      • kainel.kemezrp Singer jest ciekawy przecie 10.09.12, 11:09
        z tym że o tym co w nim ciekawego to akurat nic nie zostało dofinansowane
        śladami Ziółkowskiej-Kurczukowej będzie przecie nie o twórczości tylko o odciskach
        pzdr.
    • kainel.kemezrp Rakowski jest zabawny 10.09.12, 11:25
      Miałem pewien dyskomfort przy ocenie prac - przyznaje Tomasz Rakowski. - Wynikał z tego, że ja po prostu tych ludzi znam. Ale przecież środowisko telewizyjne i filmowe przenika się. Zwłaszcza że lubelskie jest małe

nie zna Ziółkowskiej? a z kim tu niby stoi fragles link

cóż starość to i altzhaimer

(Linkowski) Glizdogon vel Parszywek ma natomiast rację w zdaniu "warto budować środowisko lubelskich filmowców"
      pewnie że warto
      zawsze lepiej niż budować środowisko lokalnych nekrofilów i nekromantów
      pzdr.
    • kainel.kemezrp sondaż wg Hołdy ;-) 10.09.12, 11:52
      zagłosowoałem że rakowski powinien jak najbardziej być szefem jury i co?
      i nie zliczyło mojego głosu ;-)
      MBH rulez
      bo nie ma to jak własnoręcznie sfałszowane statystyki (sondaże) - tylko im można wierzyć
      pozdrowki dla redakcji
    • kontur_szafy Szef TVP przyznał miejską kasę współpracownikom... 10.09.12, 14:07
      Czyli zakladam, że pokononie "dyskomfortu" Pana Rakowskiego kosztuje 1400 zł. W promocji czy stawka standatowa ;-)))

Chciałem też zauważyć pewną rzecz: miasto dało kasę, żeby te filmy promowały Lublin. Jeśli cyt. "Choć oczywiście nie wiem, czy telewizja potem je [te filmy] wyemituje." Pytanie jaki będzie efekt promocyjny niewyemitowanego filmu???? W ogóle tematyka filmów (a także ich "misyjny") charakter wskazują, że raczej specjalnie nikt tego nie będzie oglądał (ew.TFUrcy i ich krewni i znajomi) więc efekt promocyjny będzie zapewne wstrząsający. A pomysł Pani Dudy Ziętek by promować Lublin za pomocą chorych dzieci z DSK jest.....NIe znalazłem właściwego określenia :-(

Jak żyć? Jak żyć?

• Gość: bosman ma tylko jedno pytanie: IP: *.centertel.pl 10.09.12, 14:15
      czy pracownicy TVL nie mają prawa do startowania w takich konkursach? Jeżeli nie, to w jakich?
      • kainel.kemezrp może w tych którymi redakcja nie jest zainteresowa 10.09.12, 14:32
        wiesz 1400 zł piechota nie chodzi nawet naczelna się połasi ;-)
        • Gość: bosman Ty wciąż o Wyborczej... IP: *.centertel.pl 10.09.12, 14:55
          a ja o TVP.
          • kainel.kemezrp bo i o to idzie 10.09.12, 15:43
            by TV nie wyparła prasy z dostępu do kasy
    • Gość: Maxx Re:"Miejskie" pieniadze, czy pieniadze podatnikow? IP: 173.233.204.* 10.09.12, 18:55
      Obecna Polska, krok po kroku, upodabnia sie do tzw. republik bananowych...
      Przykre to i smutne!
    • andrzej.filipowicz Sam się do kapituły powołał? 10.09.12, 21:57
      Nie łatwo jest powiedzieć nie kiedy porezydenta miasta powołuje do konkursowej kapituły, a na dodatek sypie groszem dla zadłużonej po uszy isntytucji.

Abstrahujac od laureatów, to gdyby prezydent miasta do kapituły konkursowej dyrektora ośrodka regionalnego TVP nie powołał, to i tematu by nie było - ale być może również wywiadów i konferencji prasowych tak perfekcyjnie zmontowanych, że masz wrażanie, iż mówi z telewizora tylko do Ciebie ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka