kainel.kemezrp 10.09.12, 09:15 znaczy kto chciał być w Jury i dał impuls do tego tekstu? Szymuś Voldemort? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysztof Re: Lubelski Fundusz Filmowy łata dziury w budżec IP: *.vlan196.architor.lubman.net.pl 10.09.12, 10:13 Oj Pani Redaktor podkopała pod sobą dołek, nie od dziś wiadomo z plotek, że dostała propozycje szefowania komisji..żeby prawda nie ujrzała światła dziennego..oj wstyd Pani Redaktor,oj wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp znaczy Hołda? bo chyba nie pani Reszka? 10.09.12, 11:05 tak pytam dla pewności bo pewność rzecz najważniejsza w plotce ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Lubelski Fundusz Filmowy łata dziury w budżec IP: *.dynamic.chello.pl 10.09.12, 11:03 A może środowisko TeatruNN zdenerwowało to,że osoby niezwiązane bezpośrednio z nimi, a z tv robią, jak to Szymuś mówi "w Żydach"?Swoją drogą, to ciekawszych tematów już nie było, tylko ciągle trzeba wałkować Singera? Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp Singer jest ciekawy przecie 10.09.12, 11:09 z tym że o tym co w nim ciekawego to akurat nic nie zostało dofinansowane śladami Ziółkowskiej-Kurczukowej będzie przecie nie o twórczości tylko o odciskach pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp Rakowski jest zabawny 10.09.12, 11:25 Miałem pewien dyskomfort przy ocenie prac - przyznaje Tomasz Rakowski. - Wynikał z tego, że ja po prostu tych ludzi znam. Ale przecież środowisko telewizyjne i filmowe przenika się. Zwłaszcza że lubelskie jest małe nie zna Ziółkowskiej? a z kim tu niby stoi fragles link cóż starość to i altzhaimer (Linkowski) Glizdogon vel Parszywek ma natomiast rację w zdaniu "warto budować środowisko lubelskich filmowców" pewnie że warto zawsze lepiej niż budować środowisko lokalnych nekrofilów i nekromantów pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp sondaż wg Hołdy ;-) 10.09.12, 11:52 zagłosowoałem że rakowski powinien jak najbardziej być szefem jury i co? i nie zliczyło mojego głosu ;-) MBH rulez bo nie ma to jak własnoręcznie sfałszowane statystyki (sondaże) - tylko im można wierzyć pozdrowki dla redakcji Odpowiedz Link Zgłoś
kontur_szafy Szef TVP przyznał miejską kasę współpracownikom... 10.09.12, 14:07 Czyli zakladam, że pokononie "dyskomfortu" Pana Rakowskiego kosztuje 1400 zł. W promocji czy stawka standatowa ;-))) Chciałem też zauważyć pewną rzecz: miasto dało kasę, żeby te filmy promowały Lublin. Jeśli cyt. "Choć oczywiście nie wiem, czy telewizja potem je [te filmy] wyemituje." Pytanie jaki będzie efekt promocyjny niewyemitowanego filmu???? W ogóle tematyka filmów (a także ich "misyjny") charakter wskazują, że raczej specjalnie nikt tego nie będzie oglądał (ew.TFUrcy i ich krewni i znajomi) więc efekt promocyjny będzie zapewne wstrząsający. A pomysł Pani Dudy Ziętek by promować Lublin za pomocą chorych dzieci z DSK jest.....NIe znalazłem właściwego określenia :-( Jak żyć? Jak żyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ma tylko jedno pytanie: IP: *.centertel.pl 10.09.12, 14:15 czy pracownicy TVL nie mają prawa do startowania w takich konkursach? Jeżeli nie, to w jakich? Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp może w tych którymi redakcja nie jest zainteresowa 10.09.12, 14:32 wiesz 1400 zł piechota nie chodzi nawet naczelna się połasi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Ty wciąż o Wyborczej... IP: *.centertel.pl 10.09.12, 14:55 a ja o TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp bo i o to idzie 10.09.12, 15:43 by TV nie wyparła prasy z dostępu do kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re:"Miejskie" pieniadze, czy pieniadze podatnikow? IP: 173.233.204.* 10.09.12, 18:55 Obecna Polska, krok po kroku, upodabnia sie do tzw. republik bananowych... Przykre to i smutne! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.filipowicz Sam się do kapituły powołał? 10.09.12, 21:57 Nie łatwo jest powiedzieć nie kiedy porezydenta miasta powołuje do konkursowej kapituły, a na dodatek sypie groszem dla zadłużonej po uszy isntytucji. Abstrahujac od laureatów, to gdyby prezydent miasta do kapituły konkursowej dyrektora ośrodka regionalnego TVP nie powołał, to i tematu by nie było - ale być może również wywiadów i konferencji prasowych tak perfekcyjnie zmontowanych, że masz wrażanie, iż mówi z telewizora tylko do Ciebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś