Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog z krasnickich

12.07.04, 13:32
szukam dobrego ginekologa z krasnickich prosze o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: misianio Re: dobry ginekolog z krasnickich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.04, 10:11
      może być Gustaw Chołubek- młody i dobrze robi usg
      • Gość: nike18 Re: dobry ginekolog z krasnickich IP: 212.182.32.* 19.07.04, 19:38
        Tak doktor Chołubek jest bardzo dobrym lekarzem, przyjmuje w poniedziałki w
        przychodni na al. kraśnickich albo w swoim gabinecie na Baśniowej. acha a USG
        to robi w Euromedzie.
      • Gość: Tomek Re: dobry ginekolog z krasnickich IP: *.pronet.lublin.pl 28.07.04, 16:01
        Przed ponad dwoma laty moja żona poroniła po raz drugi i dostała się pod opiekę
        lekarzy-ginekologów z "Kraśnickich". Poprzednio miała nieszczęście zaliczyć
        oddział na "Lubartowskiej" (tam trzeba było płacić pielęgniarkom i salowym za
        zwrócenie uwagi na swoje problemy...). Żona była przyjmowana przez wielu
        lekarzy, którzy - krótko mówiąc - wykazali się wysoką kulturą, kompetencją
        zawodową i nienaganną etyką. Dość powiedzieć, że cieszę się z obecności
        czternastomiesięcznego Michała, dziecka radosnego i zdrowego. Dlatego mogę
        śmiało powiedzieć: "Na Kraśnickich są tylko bardzo dobrzy i znakomici
        ginekolodzy. Z czystym sumieniem mogę ich polecić!"
    • libusza78 Re: dobry ginekolog z krasnickich 28.07.04, 17:23
      To prawda, że na Krasnickich jest wielu dobrych lekarzy. Ja polecam dra
      Sławomira Taczałę, tel. na Krasnickich 537-43-26 lub zaraz obok, na Ulanów
      przyjmuje prywatnie - rejestracja 607664911. Wizyta pryw. 60 zl. Wspanialy
      lekarz.
    • Gość: mazienu Re: dobry ginekolog z krasnickich IP: *.lublin.mm.pl 28.07.04, 22:40
      Polecam doktora Mazurka, młody, bardzo sympatyczny lekarz, prowadził moją ciążę
      i przyjmował poród, a w chwilę wcześniej na moich oczach uratował dzieciaczki
      moich dwóch koleżanek ze szkoły rodzenia - obaj chłopcy byli pozawijani w
      pępowiny i gdyby nie jego błyskawiczna reakcja to skończyło by się kiepsko.
      Dr Mazurek przyjmuje na ul. Jutrzenki 10/16a w poniedziałki i czwartki,
      tel.4426200 po 15.
    • Gość: Kociakicia Re: dobry ginekolog z krasnickich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.04, 18:07
      Czy ktos wie gdzie przyjmuje dr Ewa Jagniatkowska? tez ginekolog
      • Gość: Ania01 Re: dobry ginekolog z krasnickich IP: *.pronet.lublin.pl 30.07.04, 20:20
        Dr Jagniątkowska przyjmuje w ,,Profeminie" ul. Hempla 3 tel.532 11 15
        • Gość: Kociakicia Re: dobry ginekolog z krasnickich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 00:14
          wielkie dzieki! wiedzialam ze sie przeniosla i nijak nie moglam jej nowego
          gabinetu zlokalizowac!
          • Gość: Ania01 pytanie do Kociakicia IP: *.pronet.lublin.pl 02.08.04, 13:56
            Z tego co napisałaś wywnioskowałam, że byłaś już pacjentką dr Jagniątkowskiej.
            Możesz napisać czy wg. Ciebie jest dobrym lekarzem?. Ja byłam raz w jej
            gabinecie i muszę przyznać,że mam na jej temat mieszane odzczucia. Teraz chodzę
            do faceta- lekarza,ale zastanawiam się, czy do niej nie wrócić.
            pozdrawiam!
            • Gość: mika Re: pytanie do Kociakicia IP: *.lublin.mm.pl 02.08.04, 18:13
              Aniu a w jej gabinecie można zrobic usg czy nie?:)???
              • Gość: Ania01 Re: pytanie do Kociakicia IP: *.pronet.lublin.pl 02.08.04, 18:36
                Tam gdzie teraz przyjmuje można wykonać szereg specjalistycznych badań, więc
                prawdopodobnie jest także USG. Ale nie wiem na 100%, ponieważ w Profeminie
                jeszcze nie byłam, byłam jej pacjentką jeszcze jak pracowała w Pro Vivo.
                Pozdrawiam,
                • Gość: .................. Re: pytanie do Kociakicia IP: *.pronet.lublin.pl 05.08.04, 13:22
                  up
                • Gość: mika Re: pytanie do Kociakicia IP: *.lublin.mm.pl 06.08.04, 09:56
                  dzięki Ania 01:)
    • Gość: Anka Re: dobry ginekolog z krasnickich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 20:38
      musze powiedziec ze jestem pacjetka lekarzy z krasnickich o jednej pani mam
      dosyc mieszane uczucia ale nie bede jej tu robila antyreklamy prowadzila moja
      ciaze fajna jako osoba ale malo konkretna jako lekarz.przy porodzie byl doktor
      cholubek --moje pierwsze spotkanie z nim-okazal sie swietnym doradca i
      specjalista i wlasnie teraz postaram sie do niego przeniesc polecam go .opinie
      na temat lekarzy z krasnickich sa rozne wiec najlepiej samemu "przetestowac"
      • Gość: Hakri Re: dobry ginekolog z krasnickich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 20:34
        Ja jestem fanka lekarzy z Krasnickich. Zwlaszcza panow lekarzy ;-)
        Polecam z calego serca doktora Mazurka.
        A z pan doktor polecam Betae Gedek-Gulanowska.

Baaaardzo NIE polecam za to dr Marzeny Stasiak.
    • katiuszka78 Re: dobry ginekolog z krasnickich 09.08.04, 19:47
      Ja też jestem pacjentką dra Ch i również gorąco go polecam, prowadził moją
      ciąże (ur. 23 maja), to naprawdę wspaniały gin
    • agnespaw Re: dobry ginekolog z krasnickich 13.08.04, 12:59
      Mój poród odbierał dr G.CHołubek. Bardzo gorąco polecam. Całą ciąże prowadził
      dr P.Zych. Polecam.
      • Gość: pacjentka Re: dobry ginekolog z krasnickich IP: *.lublin.mm.pl 16.08.04, 15:04
        Dr Zych-TAK,dr.Chołubek-NIE!!!
        • dolores12 Re: dobry ginekolog z krasnickich 16.08.04, 17:25
          Gość portalu: pacjentka napisał(a):
          Dr.Chołubek - NIE.
          Tez mam mieszane uczucia co do w/w lekarza. Byl mily i owszem,kiedy robilam u
          niego usg za prywatne pieniadze; kiedy natomiast lezalam kilka dni na patologii
          ciazy, to od niego ani wiekszosci pozostalych lekarzy nie mozna bylo nawet
          uzyskac informacji o stanie zdrowia, nie mowiac juz o jakimkolwiek
          zainteresowaniu. Moze mialam pecha, bo rowniez wczesniej slyszalam dobre opinie
          o ginach z Krasnickich.
    • Gość: jolak Re: dobry ginekolog z krasnickich IP: *.lublin.mm.pl 19.08.04, 22:37
      ani dr chołubek ani lek mazurek to nie ginekolodzy z powołania tylko
      karierowicze i kasa jest najwzniejsza dr włodarczyk i urban to prawdziwi
      lekarze gdzie kasa nie jest najważniejsza polecam
      • Gość: Cynamoon Re: dobry ginekolog z krasnickich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 09:49
        Popieram, dr Dariusz Urban to wspanialy lekarz i czlowiek.
        Ale Mazurek tez jest bardzo bardzo Ok.
        Jolu, moze Mazurek pomylil Ci sie z Mazurkiewiczem?
        • Gość: Marta Re: dobry ginekolog z krasnickich IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 22.08.04, 01:41
          Kobietki,wybieram sie do gin. pierwszy raz,czytam Wasze opinie i wkoncu nie
          wiem...dr Mazurek,Urban?Bardzo sie boj etej wizyty i zalezy mi ,abym wybrala
          odpowiedniego lekarza.
          • Gość: Pit Re: dobry ginekolog z krasnickich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.04, 09:44
            Dr Mazurek ostatnio "dokonczyl" prowadzenie ciazy mojej zony. Tydzien przed
            terminem 'wystawil' nas lekarz z jaczewskiego i przenieslismy sie na krasnickie
            wlasnie do Mazurka. POLECAM!!! Wspanialy czlowiek - nastepna ciaza na 1000000%
            u niego! Dodam ze jestem lekarzem na jaczewskiego - wybralismy krasnickie!
            • Gość: Mikado Re: dobry ginekolog z krasnickich IP: 212.160.135.* 02.09.04, 20:19
              Gość portalu: Pit napisał(a):
              > Tydzien przed terminem 'wystawil' nas lekarz z jaczewskiego

Pit, napisz który lekarz Was wystawił. Niech w takich wątkach będzie wszystko
              szczerze. To naprawdę ważne dla potencjalnych pacjentek. po co mamy trafić na
              takiego co "wystawia" przed porodem? Litości dla nas !!!
    • Gość: xx Re: dobry ginekolog z krasnickich IP: *.lublin.mm.pl 02.09.04, 18:34
      pomylka
    • agawka2 Re: dobry ginekolog z krasnickich 04.09.04, 17:55
      dr Surmacz podobno dobry, ale całą ciążę chodziłam do przychodni, RAZ mnie
      zbadał jak poprosiłam, niewiele się odzywał, po porodzie poszłam prywatnie ( 70
      zł ) nie ten człowiek: rozmowny, miły, nawet antykoncepcje proponował, dzięki
      Bogu synek zdrowy, poród odbierał Mazurek, niezbyt delikatnie mnie badał a na
      moje protesty, że boli i aby delikatniej odpowiedział "Ależ pani rodzi!Ma
      boleć", Chołubek robił USG - polecam, on też mnie przyjmował do szpitala-
      delikatnie zbadał, zawołał męża, wszystko wyjaśnił, następna ciąża u niego,
      pozdrawiam Agnieszka
    • Gość: Asia A doktor Pawłowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 19:45
      Czy ktos leczył się u doktor Anny Pawłowskiej? Wydaje mi się byc sympatyczną i
      kompetentną osobą, ale to była dopiero pierwsza wizyta, szukam lekarza do
      poprowadzenia ciaży.

Asia
    • Gość: anka A dr.Surmacz? IP: *.telprojekt.pl 25.09.04, 00:50
      Co o nim myslicie,bo ja słyszałam,ze bagatelizuje duzo waznych rzeczy,ale tez i
      dobre opinie słyszałam
    • Gość: Jolanta Re: Dr n. med. Mazurek - znakomity lekarz IP: *.pronet.lublin.pl 25.09.04, 12:01
      Dr Mazurek jest znakomitym lekarzem!!! Potrafi dodać otuchy kobiecie, pocieszyć
      używając odpowiednich słów, czasami wziąć za rękę. Jest bardzo uczuciowy.
      Przyjmował mnie do szpitala po moim drugim poronieniu, i tak sugestywnie
      rozmawiał ze mną, że od razu nabrałam otuchy i wiary. W kilkanaście miesięcy
      póżniej dr Mazurek był obecny przy porodzie mojego dziecka. Okazał się świetnym
      psychologiem, wprowadzając swoją osobą spokój i zaufanie. A syn ma już 16
      miesięcy i czuje się świetnie.
      P.S. Powyższe potwierdza mąż Tomek będący obecny przy porodzie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka