andrzej.filipowicz 04.04.13, 16:45 Porównanie systemów ordynacji wyborczej Konferencja zwolenników JOW/Zmieleni.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajnos.agentos Wiem. 04.04.13, 16:52 Ciebie na pewno nie wybrałem i nie wybiorę w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Narutowicza czy ulice przyległe IP: 89.167.0.* 06.04.13, 10:31 tajnos.agentos napisał: > Ciebie na pewno nie wybrałem i nie wybiorę w przyszłości. W przeciwieństwie do polityków cieszę się, że oddałeś głos na kogoś innego. Jeżeli oglądałeś wystąpienie red. S. Michalkiewicza i słyszałeś podane przez niego statystyki związane z ul. Narutowicza i przyległościami, to wiesz dlaczego cieszę się, że Twojego głosu nie dostałem. Ps. Wybrałeś fantastycznie i tak wspaniale, że wybrańcy w trosce o swój i zapewne Twój los zabiegają o możliwość zbrojnej interwencji obcych służ specjalnych i porządkowych, bo pod ich rządami jest tak pięknie i rewelacyjnie, że już nawet w posłuszeństwo narodowych sił specjalnych nie wierzą... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Zdziwiłbyś się 06.04.13, 11:14 ale nie Narutowicza i okolice. Jesteśmy dość bliskimi sąsiadami. Gość portalu: andrzej.filipowicz napisał(a): > W przeciwieństwie do polityków cieszę się, że oddałeś głos na kogoś innego. Ja też. > Jeżeli oglądałeś wystąpienie red. S. Michalkiewicza i słyszałeś podane przez ni > ego statystyki związane z ul. Narutowicza i przyległościami, to wiesz dlaczego > cieszę się, że Twojego głosu nie dostałem. Nie oglądałem i wisi mi to. > Ps. Wybrałeś fantastycznie i tak wspaniale, że wybrańcy w trosce o swój i zapew > ne Twój los zabiegają o możliwość zbrojnej interwencji obcych służ specjalnych > i porządkowych, bo pod ich rządami jest tak pięknie i rewelacyjnie, że już nawe > t w posłuszeństwo narodowych sił specjalnych nie wierzą... Kogo ja wybrałem, to jest moja sprawa, tobie psycholu nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Mnie to w ogóle nie dziwi IP: 89.167.0.* 06.04.13, 11:38 tajnos.agentos napisał: > Kogo ja wybrałem, to jest moja sprawa, tobie psycholu nic do tego. Oczywiście, że nic mi do tego kogo wybrałeś na swojego przedstawiciela, bo to Twój wolny wybór. Jeżeli oznaką psycholstwa jest fakt, że jeżeli ma mnie bić czy też strzelać do mnie policjant, to wolę żeby był z orłem w koronie na czapce, a nie z takim, którego używało gestapo to jestem psycholem i to do kwadratu. Ps. Nawet ludziom pokroju J. Różańskiego, J. Światło, B. Bieruta czy W. Jaruzelskiego do głowy nie przyszło zgłaszać inicjatywę ustawodawczą umożliwiającą obcą interwencję przeciwko organizowanym w kraju manifestacjom i demonstracjom, że o innych sytuacjach nadzwyczajnych nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Mnie to w ogóle nie dziwi 06.04.13, 15:18 Gość portalu: andrzej.filipowicz napisał(a): > Jeżeli oznaką psycholstwa jest fakt, że jeżeli ma mnie bić czy też strzelać do > mnie policjant, to wolę żeby był z orłem w koronie na czapce, a nie z takim, kt > órego używało gestapo to jestem psycholem i to do kwadratu. Osobiście, jest mi to bez różnicy. Bo absolutnie nie życzę sobie, żeby ktokolwiek do mnie strzelał, czy też mnie bił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Rzecz cała w tym, że w swoich juz nie wierzą... IP: 89.167.0.* 06.04.13, 16:32 dociek napisał: > Gość portalu: andrzej.filipowicz napisał(a): > > > > Jeżeli oznaką psycholstwa jest fakt, że jeżeli ma mnie bić czy też strzel > ać do > > mnie policjant, to wolę żeby był z orłem w koronie na czapce, a nie z tak > im, kt > > órego używało gestapo to jestem psycholem i to do kwadratu. > > Osobiście, jest mi to bez różnicy. Bo absolutnie nie życzę sobie, żeby ktokolwi > ek do mnie strzelał, czy też mnie bił. Myślę, że nie życzysz sobie być bitym czy też ostrzeliwanym przez swoich czy też obcych jak większość z nas i przedstawicieli innych nacji. Szkopuł cały w tym, że inne nacje nawet myśli nie dopuszczają, że mógłby to czynić obcy... Nasz problem polega na tym, że władza już nie raz kazała strzelać do własnego narodu czy też katować obywateli w celach lub ścieżkach zdrowia na ulicach. Ta nowo-stara władza doskonale teraz wie, że nawet po tylko kilku bardzo łagodnych wyrokach na jej byłych funkcjonariuszach - nie będzie już łatwo tłumić niezadowolenia wewnętrznymi siłami... Doskonale wiem, że bardziej boli od osoby bliskiej niż obcej ale jak to mówi red. S. Michalkiewicz - wolisz żeby cię we własnym kraju znowu katował "gestapowiec" czy jednak żeby był to policjant albo jaki inny funkcjonariusz po cywilnemu choćby nawet był w kominiarce? Pamiętaj, że po skatowaniu przez tajniaka jednego z uczestników Marszu Niepodległości i kopniakach w twarz bezbronnego człowieka widocznych w obiektywach kamer - funkcjonariusze krajowych służb specjalnych już nawet w kominiarkach nie chcą już służyć swojemu panu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: Rzecz cała w tym, że w swoich juz nie wierzą. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.04.13, 16:38 "...jak to mówi red. S. Michalkiewicz - wolisz żeby cię we własnym kraju znowu katował "gestapowiec" czy jednak żeby był to policjant albo jaki inny funkcjonariusz po cywilnemu choćby..." ...przyznać muszę, że słowa red. M. budzą grozę... czyżby chciał wstąpić do onych służb i ganiać za mną z pałką krzycząc, że od niego - mniej boli?... a fuj... co za logika... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzof10 ja też wiem IP: *.dynamic.mm.pl 04.04.13, 17:04 I aż się boję, bo znowu zgadzam sie z Agentosem... Ale dlaczego Filipowicz podejrzewa forumowiczów o debilizm, hmmm........___ Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ja też wiem 04.04.13, 18:29 Gość portalu: marzof10 napisał(a): > Ale dlaczego Filipowicz podejrzewa forumowiczów o debilizm, hmmm........___ No jak to? Mierzy wszystkich swoją miarką :-))) Ja też wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzof10 Re: ja też wiem IP: *.dynamic.mm.pl 04.04.13, 20:22 Oooooooooooooooo! Tej obelgi Filipowicz Ci nie daruje ;)))). Pojedynek jak nic :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman jaki oręż? IP: *.dynamic.lte.plus.pl 04.04.13, 22:13 paradygmat czy prokrastynacja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Re: ja też wiem IP: 89.167.0.* 06.04.13, 11:52 wampir-wampir napisał: > Gość portalu: marzof10 napisał(a): > > > Ale dlaczego Filipowicz podejrzewa forumowiczów o debilizm, hmmm........_ > __ > > No jak to? Mierzy wszystkich swoją miarką :-))) > Ja też wiem. Mieszkasz również przy tej samej ulicy co oni czy tylko w kwadracie miasta wymienionym przez jednego z uczestników rzeczonej konferencji? Debil i psychol w jednym żyli domu i bardzo często oglądali ten sam kanał TV, a w nim wybitnych polityków, którym zdarzało się być sądzonym za pospolity bandytyzm i wybranych przez wybitnie zrównoważonych psychicznie wyborców, do których właśnie sama się zaliczyłaś, a ja ten pogląd w pełni podzielam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Oni również IP: 89.167.0.* 06.04.13, 11:45 Gość portalu: marzof10 napisał(a): > I aż się boję, bo znowu zgadzam sie z Agentosem... > > Ale dlaczego Filipowicz podejrzewa forumowiczów o debilizm, hmmm... W przeciwieństwie do Ciebie większość z forumowiczów uważam za osoby niezmiernie inteligentne i uczciwe - nawet jeżeli również zamieszkują ul. Narutowicza i jej najbliższe okolice. Skoro zgadzasz się z "Agentosem" to już wiemy komu jeszcze miedzy innymi będziemy wkrótce zawdzięczać uzbrojonych niemieckich czy włoskich policjantów na ulicach polskich miast oraz jednolitych patentów i rozpatrywaniem spraw obywateli RP przed obcojęzycznymi dla nich sądami... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Oni również 06.04.13, 11:55 Gość portalu: andrzej.filipowicz napisał(a): > Skoro zgadzasz się z "Agentosem" to już wiemy komu jeszcze miedzy innymi będzie > my wkrótce zawdzięczać uzbrojonych niemieckich czy włoskich policjantów na ulic > ach polskich miast oraz jednolitych patentów i rozpatrywaniem spraw obywateli R > P przed obcojęzycznymi dla nich sądami... Towarzyszu, skoro już wiecie to się już nie unoście, tylko przyjmijcie leki i mimo że na dworze syf, idźcie na spacerek trochę przewietrzyć się. Będzie dobrze. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Wzajemnie! IP: 89.167.0.* 06.04.13, 15:32 tajnos.agentos napisał: > Gość portalu: andrzej.filipowicz napisał(a): > > > Skoro zgadzasz się z "Agentosem" to już wiemy komu jeszcze miedzy innymi > będzie > > my wkrótce zawdzięczać uzbrojonych niemieckich czy włoskich policjantów n > a ulic > > ach polskich miast oraz jednolitych patentów i rozpatrywaniem spraw obywa > teli R > > P przed obcojęzycznymi dla nich sądami... > > Towarzyszu, skoro już wiecie to się już nie unoście, tylko przyjmijcie leki i m > imo że na dworze syf, idźcie na spacerek trochę przewietrzyć się. Będzie dobrze > . :))) Zacząłeś chociaż tym razem od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzof10 Re: Oni również IP: *.dynamic.mm.pl 06.04.13, 13:37 Do porady Agentosa :-))), chcę dorzucić tylko, ku pokrzepieniu, że na spacerze nie spotkasz jeszcze obcojęzycznych policjantów, więc ruszaj śmiało bez tłumacza... i bez obaw. No może patrz pod nóżki, bo na Narutowicza można fiknąc na nierównym bruku i aż strach pomyśleć co będzie jak się znów w uderzysz w główkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: Oni również IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.04.13, 13:52 ...zakładasz, że wszyscy, którzy mają inne zdanie, są psycholami... eee tam, nie wierzę... a jeśli chodzi o pomoc obcojęzycznych służb, A. F. ma rację... jest projekt takiej ustawy... określa ona okoliczności i czas trwania ewentualnej pomocy... i nie wiem, czemu media milczą na ten temat... :)))... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzof10 Re: Oni również IP: *.dynamic.mm.pl 06.04.13, 14:19 Znajdź mi mój wpis, z którego wynika, że wszystkich, którzy mają inne zdanie uważam za psycholi... Wręcz przeciwnie, powiem za Voltairem, że oddam życie, żeby mogli głosić swoje poglądy.. :-)))... W retoryce psychiatrycznej spieram się sporadycznie w ramch rewanżu... A co do tej ustawy, owszem powstała "w bólach", gazety o niej pisały, i po krytyce właśnie, jako oczywisty bubel, została wycofana do dalszych prac. Po to między innymi, aby wykluczyć możliwość takiej interpretacji ustawy, która umożliwi interwencję obcych służb w sytuacji o której pisze AF. Zatem w tej chwili sprawa jest bezprzedmiotowa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Nie kolportuj kłamstw IP: 89.167.0.* 06.04.13, 15:56 Gość portalu: marzof10 napisał(a): > Znajdź mi mój wpis, z którego wynika, że wszystkich, którzy mają inne zdanie uw > ażam za psycholi... Wręcz przeciwnie, powiem za Voltairem, że oddam życie, żeby > mogli głosić swoje poglądy.. :-)))... W retoryce psychiatrycznej spieram się s > poradycznie w ramch rewanżu... > > A co do tej ustawy, owszem powstała "w bólach", gazety o niej pisały, i po kry > tyce właśnie, jako oczywisty bubel, została wycofana do dalszych prac. Po to mi > ędzy innymi, aby wykluczyć możliwość takiej interpretacji ustawy, która umożliw > i interwencję obcych służb w sytuacji o której pisze AF. Zatem w tej chwili spr > awa jest bezprzedmiotowa.... Fakt jest taki, że projekt ustawy uzyskał pozytywną opinię Sądu Najwyższego i sejmowych ekspertów. Biuro Analiz Sejmowych stwierdziło zaś, że projekt nie budzi zastrzeżeń natury legislacyjnej. Wiesz dlaczego ta ustawa zostanie przyjęta? Ustawa ta zostanie przyjęta podobnie jak "jednolity patent", bo jej autorów bronią ludzie tacy jak Ty. Bronią ich ludzie, którzy każdemu przypną etykietę psychicznie chorego jeżeli tylko odważy się publicznie powiedzieć o bezeceństwie i narodowej zdradzie tych, którzy dzięki takim jak Ty mogą robić to co robią. Władza, która nie wierzy już nawet własnym siłom zbrojnym i służbom specjalnym może polegać tylko na osobach przewyższających wszystkich swoją inteligencją - czuj się przez tę władzę wyróżniona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Oni również 06.04.13, 14:55 Gość portalu: bleee... napisał(a): > e wierzę... a jeśli chodzi o pomoc obcojęzycznych służb, A. F. ma rację... jest > projekt takiej ustawy... określa ona okoliczności i czas trwania ewentualnej p > omocy... i nie wiem, czemu media milczą na ten temat... :)))... bleee... Rzeczywiście, jej autorem jest Macierewicz Jantoś. Chodzi mu o to, żeby lewactwo nie mogło już patrzeć mu na ręce, gdy znów wybierze się z Fotygą żebrać o pomoc obcego państwa w załatwianiu wewnętrznych politycznych spraw Polski. Naprawdę jest? No to, może zamiast plotkować i konfabulować zacznij poważną rozmowę na ten temat, wklej jakiś link do druków sejmowych na przykład... Przecież te materiały nie są tajne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: Oni również IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.04.13, 16:05 "...może zamiast plotkować i konfabulować zacznij poważną rozmowę na ten temat, wklej jakiś link do druków sejmowych na przykład... Przecież te materiały nie są tajne..." ...zawsze sugerujesz, że masz to w d. albo wiesz lepiej... i podobno żyjesz świadomie... więc sam sobie poszukaj, jeśli potrafisz... a może ty z "onych", co na talerzu wszystko chcą mieć podane?... to ćwicz samodzielność, zamiast bluzgów... a potem - plotkuj i konfabuluj... a nawet - pofantazjuj... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Oni również 06.04.13, 17:07 Gość portalu: bleee... napisał(a): > ...zawsze sugerujesz, że masz to w d. albo wiesz lepiej... i podobno żyjesz świ > adomie... więc sam sobie poszukaj, jeśli potrafisz... a może ty z "onych", co n > a talerzu wszystko chcą mieć podane?... to ćwicz samodzielność, zamiast bluzgów > ... a potem - plotkuj i konfabuluj... a nawet - pofantazjuj... bleee... Rozumiem. Ciocia słyszała że dzwonią ale że ciocia przygłucha, to nie wie w którym kościele. Nie przeszkadza jej to sie wymandrzać. :))) Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... ...ciocia ulicznica... IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.13, 18:31 ...właśnie ciociu - ciocia nie dosłyszy, to niech kupi aparat słuchowy... bo od cioci argumentów bolą zęby... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Ty, który kochasz konfabulacje i Google... IP: 89.167.0.* 06.04.13, 16:15 tajnos.agentos napisał: > Gość portalu: bleee... napisał(a): > > > e wierzę... a jeśli chodzi o pomoc obcojęzycznych służb, A. F. ma rację.. > . jest > > projekt takiej ustawy... określa ona okoliczności i czas trwania ewentua > lnej p > > omocy... i nie wiem, czemu media milczą na ten temat... :)))... bleee... > > Rzeczywiście, jej autorem jest Macierewicz Jantoś. Chodzi mu o to, żeby lewactw > o nie mogło już patrzeć mu na ręce, gdy znów wybierze się z Fotygą żebrać o pom > oc obcego państwa w załatwianiu wewnętrznych politycznych spraw Polski. > Naprawdę jest? No to, może zamiast plotkować i konfabulować zacznij poważną roz > mowę na ten temat, wklej jakiś link do druków sejmowych na przykład... Przecież > te materiały nie są tajne... Ty, który kochasz konfabulować i Googlować w każdym niemal temacie masz jakiś problem z dotarciem do projektu ustawy dopuszczającej interwencję obcych służb specjalnych? Do umiłowania konfabulacji dodasz jeszcze totalną ignorancję? Pytam, bo o problemy natury psychiatrycznej wszak ja Ciebie nie posądzam. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Ty, który kochasz konfabulacje i Google... 06.04.13, 17:03 Gość portalu: andrzej.filipowicz napisał(a): > Ty, który kochasz konfabulować i Googlować w każdym niemal temacie masz jakiś p > roblem z dotarciem do projektu ustawy dopuszczającej interwencję obcych służb specjalnych? Psycholku, skoro nie jesteś ignorantem takim, na jakiego wyglądasz więc zapewne wiesz, że ustawy produkuje Sejm, natomiast projekty ustaw do uchwalenia mogą Sejmowi przedkładać wszyscy - nie tylko Minister Spraw Wewnętrznych ale nawet Ty (oczywiście jeśli uda ci się pod twoim projektem zebrać wymaganą prawem ilość podpisów) a czy Sejm je przyjmie, odrzuci czy skieruje do komisji, to już jest sprawa Sejmu. Poczytaj sobie to: prawo.legeo.pl/prawo/rozporzadzenie-prezesa-rady-ministrow-z-dnia-20-czerwca-2002-r-w-sprawie-zasad-techniki-prawodawczej/ I już nie wyjeżdżaj z polityką prosto spod (nomen-omen) wiejskiego sklepu, bo nudny jesteś. > Do umiłowania konfabulacji dodasz jeszcze totalną ignorancję? Pytam, bo o probl > emy natury psychiatrycznej wszak ja Ciebie nie posądzam. To twoja sprawa, mi to wisi. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos PS 06.04.13, 17:09 Do Konstytucji RP też warto czasem zajrzeć zanim zacznie się kłapać gębą dyrdymały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Mają w tym osobisty interes IP: 89.167.0.* 06.04.13, 15:31 Gość portalu: bleee... napisał(a): > ...zakładasz, że wszyscy, którzy mają inne zdanie, są psycholami... eee tam, ni > e wierzę... a jeśli chodzi o pomoc obcojęzycznych służb, A. F. ma rację... jest > projekt takiej ustawy... określa ona okoliczności i czas trwania ewentualnej p > omocy... i nie wiem, czemu media milczą na ten temat... :)))... bleee... Dzięki za międzyludzką solidarność i to nawet z czasami inaczej... myślącymi. Projekt ustawy umożliwiającej zbrojną obcą interwencję jest bez precedensu nie tylko w krajach UE ale nawet w WNP, że o przyklepaniu przez rząd regulacji oddających obywateli własnego państwa pod jurysdykcję obcych patentowych sądów nie wspomnę. One zresztą myślą, że niemiecki czy jaki inny uzbrojony policjant wykonując rozkazy na terenie RP, ich pominie, bo one przecież za PO czy PSL są i piszą tak, jak im te partie na fakturach grają... Prawda jest taka, że dla niemieckiego uzbrojonego policjanta będzie bez żadnego znaczenia czy otworzy na rozkaz ogień do dziecka opozycjonisty czy też wyborcy koalicji... Jako jeden z tych, którzy doświadczyli patentowych działań gigantów ekonomicznych mogę jedynie jeszcze dodać, że gdyby moja sprawa odbywała się zgodnie z przyjętą przez rząd RP dyrektywą jednolitego patentu UE na ten przykład w wielkiej brytfance, to miałbym ZERO szans i to tylko ze względów finansowych... One wszystkie panicznie boją się zmian, a przede wszystkim wariantu Islandii, której statystyki gospodarczo-ekonomiczne nie pozostawiają złudzeń, że nie trzeba być w UE żeby mieć lepszą sytuacje od krajów wspólnotowych. Wystarczyło odciąć skorumpowanych polityków od wpływu na kraj, za bankierami rozesłać listy gończe, a naczelnym redaktorom mediów kreujących nieograniczone publiczne wydatki i życie na kredyt dać bilety... wilcze. Koncesjonowane media RP nie tylko nie piszą o procedowaniu w parlamencie ustawy powstałej z inicjatywy koalicji PO-PSL, a dopuszczającej możliwość obcej zbrojnej interwencji na terytorium Polski wobec jej obywateli, ale również milczą w większości jak zaklęte w sprawie "jednolitego patentu". One się łudzą, ze tylko prawicowy dziennik można zablokować wyrokiem sądowym, bo pewnie zapominają, że każda rewolucja zaczyna od pożarcia swoich własnych dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Zasada NR. 1 IP: 89.167.0.* 06.04.13, 15:45 Gość portalu: marzof10 napisał(a): > Do porady Agentosa :-))), chcę dorzucić tylko, ku pokrzepieniu, że na spacerze > nie spotkasz jeszcze obcojęzycznych policjantów, więc ruszaj śmiało bez tłumacz > a... i bez obaw. > > No może patrz pod nóżki, bo na Narutowicza można fiknąc na nierównym bruku i aż > strach pomyśleć co będzie jak się znów w uderzysz w główkę.... Zasad NR. 1 - jak brakuje argumentów, a szczególnie jak druga strona operuje faktami - zlekceważyć i próbować ośmieszyć. Pisz sobie co chcesz ale to Ty dałaś mandat do wprowadzenia ustawy o możliwości zbrojnej interwencji obcych służb specjalnych w związku ze zgromadzeniami, imprezami masowymi lub podobnymi wydarzeniami. Ustawy, która w swoim projekcie jest bez precedensu w całej UE i po części sąsiadującą z nami WNP... To Ty dałaś mandat, żeby polska policja i wojsko zostały zrównane z niemiecką policją i wojskiem w prawach użycia broni palnej na terytorium RP, a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzof10 Re: Zasada NR. 1 IP: *.dynamic.mm.pl 06.04.13, 18:15 Każdy człowiek jest w stanie przyswajać nowe wiadomości, interpretować je, a kiedy to jest uzasadnione, rewidować swój ogląd świata. Ty nie!! Ty starasz się epatować wszystkich sucharem zapodanym jakiś czas temu. Tymczasem już w lutym, niezależna.pl, a więc dla Ciebie chyba wiarygodny portal, podała, że MSW wycofuje się z tego projektu i przekazuje go do prac w podkomisji nadzwyczajnej, a więc oko na nią będą mieli wszyscy posłowie, także z opozycji. Ale tego od Michalkiewicza już się nie dowiedziałeś, więc kwilisz smętnie i plujesz dookoła jadem. Tak wyglądają Twoje fakty i argumenty... Dlatego dyskusja z Tobą jest bezporduktywna. Sprawdź co na ten temat mówią najnowsze doniesienia Twoich kolegów, jedynie sprawiedliwych, uczciwych i do tego mających certyfikat patriotyzmu, a potm dawaj głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman filipku - załóż klubik... IP: *.dynamic.lte.plus.pl 04.04.13, 19:57 "zmymlani przez własną durnotę". Pod Kukiza nie podwieszaj się, nie pasujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Czy wiesz kogo wybrałeś? 06.04.13, 15:23 Nie zostali wybrani ci na których stawiałem, a to dlatego, że wybierałem ludzi mądrych, rozsądnych, doświadczonych, świadomych ciężaru służby publicznej i odpowiedzialności przed wyborcami. A tacy ludzie, nawet, jeżeli są kandydatami, to nie wygrywają. Cóż, jaki elektorat, taka władza. Przykładem niech będą wybrańcy miasta Lublina. Prezydent i radni. Odpowiedz Link Zgłoś