Dodaj do ulubionych

Biorą kredyty, kupują domy i nie mają jak do ni...

11.04.13, 23:16
to zapraszam na wieś okolice lublina zobaczysz szanowny panie/pani "dziennikarzu" co znaczy dojazd 5km/h , co to za artykuł ? temat na dział co się dzieje w Lublinie ?
kupuje biorę kredyt to chyba oglądam pytam ...
rozwój infrastruktury w mieście to jest temat ale z całym szacunkiem za ciężki na Pan/Panią redaktor
aż się nie chce czytać tych lokalnych wypocin ... żal
ale mam rozwiązanie dla "sponsora" artykułu weź se Pan/Pani połóż asfalt i po problemie
roszczeniowy charakter tego ... "artykułu" mogę skomentować wyłącznie tak :
A ja chciałbym żeby był pokój na Świecie

Obserwuj wątek
    • Gość: leszeke Nie budują też np. śmietników ... IP: *.vlan421.dengo.lubman.net.pl 12.04.13, 07:37
      Nie budują też np. śmietników ...
      I kto zatwierdza takie plany ? Gdzie nadzór budowlany, odbiór robót, ... ?
    • Gość: reqmqm re: IP: *.ennet.pl 12.04.13, 08:42
      Zgadzam się z przedmówcą. Gdyby artykuł był o tym, że był sobie piękny asfalt, a nagle okazuje się że w nocy zwinęli, to jeszcze by przeszło. Ale pisać o tym że ktoś patrzył na drogę której nie ma, wziął kredyt, zrobił kuchnię pod zabudowę, położył piękną tapetę w pokoju dziecięcym i... drogi dalej nie ma?

Tak wiem, że moja wypowiedź to lekki bełkot ale chciałem aby korespondowała z komentowanym tekstem.
    • 7masa Biorą kredyty, kupują domy i nie mają jak do ni... 12.04.13, 08:45
      Co po 20 latach takiego stanu jakiś dziennikarz lub kolega dziennikarza kupił domek i ma problem. A gdzie byli dziennikarze przez ostatnie lata? a może sezon ogórkowy się rozpoczyna.
    • Gość: ho ho ha Ponikwoda - Rudnik IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.13, 09:06
      Ten rejon jest strasznie zaniedbany pod względem infrastruktury. Wprawdzie miasto ma w planach na najbliższe 4 lata budowę kilku ulic w tym rejonie (przedłużenie Strzembosza do Dożynkowej, budowę ul.Strzeszewskiego, połączenie Czumy z Jagodową, itp.) ale plany planami, a realizacji póki co nie widać. Dobrze przynajmniej, że po wielu latach walki powstało przedłużenie ul.Węglarza. A najśmieszniejsze jest to, że największą przeszkodą są.... ludzie, którzy mieszkają tam od lat. To właśnie oni protestują i blokują, ślą pisma, składają pozwy do sądu. Dla nich droga to najgorsze zło, jakie może ich spotkać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka