Dodaj do ulubionych

Król polskich orchidei. Premier Tusk aż przysia...

• zzziutek60 Król polskich orchidei. Premier Tusk aż przysia... 25.08.13, 19:18
      To był poważny błąd!
      Dzisiaj premier, a jutro odwiedzi pana skarbówka. I następną firmę szlag trafi :/
    • cezar85 Król polskich orchidei. Premier Tusk aż przysia... 25.08.13, 19:24
      dzisiaj Tusk, jutro NIK
    • abw12300 Król polskich orchidei. Premier Tusk aż przysia... 25.08.13, 19:30
      Pracowałem w RPA w Durbanie. Pomiędzy Durbanem, a Maputo /okolice Swazilandu/ rozciągają się wielohektarowe pola różane. Kwiaty te wykorzystuje się w przemyśle kosmetycznym. Co za zapach...
    • marimax Król polskich orchidei. Premier Tusk aż przysia... 25.08.13, 19:44
      gdyby Tusk ze swoja ekipa zawital na mojej posesji to poszczul bym ich moimi rotweilerami
      • Gość: jacek_x Re: Król polskich orchidei. Premier Tusk aż przys IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 25.08.13, 19:59
        marimax napisał:

> gdyby Tusk ze swoja ekipa zawital na mojej posesji to poszczul bym ich moimi ro
        > tweilerami

Biznesmenie Jarosławie Ptaszku!
        Nie paraduj z takimoi gośćmi, bo ludzie przestaną towar kupować.
    • jans31 Król polskich orchidei. Premier Tusk aż przysia... 25.08.13, 20:16
      Tusiu , Gieruś byłby z ciebie dumny

a Gó...ana to wierna kopia Trybuny

hhh łezka w oku się kręci, a wspomnienia jakby nagle odżywały

brrr, mam nadzieję, że to tylko zły sen, nieee to mi się tylko śni

• kotgrzeska facet narazie chroniony przed mafią z finansówki 25.08.13, 20:17
      ale syn Tuska stracił prace w Amber Gold i jak mu się kwiaty spodobają to można oczekiwać akcji komornika, prok, US
    • woryprokopa świat wg adama 25.08.13, 20:37
      demotywatory.pl/4193065/Sprawiedliwosc-spoleczna
    • edd.y Polskie podbijanie swiata 25.08.13, 20:45

U was, zalosni pismacy gazeciani, co tydzień Polska podbija swiat.
      Z czestotliwoscia jaka piszecie o zakompleksionym podbijaniu swiata
      (przez Polske, oczywiście) swiat powinien być dawno podbity.
    • zyks Czemu żurnaliści nie napisali... 25.08.13, 20:49
      Przecież wiadomo czemu: zajmują się katastrofą naszej gospodarki i w ogóle Polski pod rządami żałosnego Tuska, którego interesuje co najwyżej ciepła woda w kranie, pyskowaniem Gowina, zegarkami Nowaka, zbrodniczą policją i smoleńską tragikomedią Prezesa. Sukcesów przecież w ogóle nie ma, więc jak o nich pisać ?
      • drzejms-buond Re: Czemu żurnaliści nie napisali... 26.08.13, 09:42
        ten artykuł jest pod tytułem ( ukrytym)
        POLACY BIERZCIE KREDYTY ! Temu się udało i jest teraz Pan nad Pany.
    • Gość: jaowkorz Re: Król polskich orchidei. Premier Tusk aż przys IP: *.bb.online.no 26.08.13, 06:15
      Naprawdę najistotniejsze jest to,że premier przysiadł z wrażenia? Po tytułach ich poznacie...
    • drzejms-buond Re: Król polskich orchidei. Premier Tusk aż przys 26.08.13, 09:40
      pamiętam z lekcji historii...
      za Gierka też odbywały się takie
      ROBOCZE WIZYTY
      -tu przynajmniej nie trzeba trawy malować na zielono...
      • Gość: bosman to do jakiejś strasznie... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.13, 20:48
        gó...anej szkoły chodziłeś, że o nauczycielu nie wspomnę.
    • totyczyja Piękny przykład. 26.08.13, 10:16
      To powinni pokazywać dziennikarze ludziom.
      Można się uczyć od tych przedsiębiorców.
      Nie narzekali, tyrali po 12-14 godzin, ale mają sukces.
      Gratulacje.
    • ukrai-niec Król polskich orchidei. Premier Tusk aż przysia... 26.08.13, 10:30
      To jakieś niedopatrzenie - gdzie był urząd skarbowy, gdzie miejscowe władze? Jak mogły dopuścić do sytuacji, że na ich terenie ktoś odniósł sukces? Czas najwyższy to zmienić!
    • Gość: donisiciel Ptaszek oszust IP: 195.42.249.* 26.08.13, 12:41
      Panie Redaktorze zapomniał pan dodać informacji o przeszłości pana Ptaszka.
      Jak za bezcen kupił i wypompował środki z firmy CORA GARWOLIN doprowadzajac do jej upadłości...
      premier ma fajnych znajomych wszyscy kradna ale w końcu do jedna banda ("by żyło sie lepiej" naszym) czysta reklama dla Tuska jeszcze wtrącony kawałek o paprykach...
      • Gość: bosman aleś ty durny! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.08.13, 20:50
        chciałeś kapitalizmu? To go masz, z całym dobrodziejstwem inwentarza. Uważasz, że Ptaszek popełnił przestępstwo/ - pisz do prokuratury. Nie masz dowodów? - to stul pysk nieudaczniku.
    • spadzista Re: Król polskich orchidei. Premier Tusk aż przys 26.08.13, 14:26

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka