Dodaj do ulubionych

Zlote klapsy

27.03.02, 12:14
Ustanawia sie niniejszym nagrode zlotego klapsa, dla osob, ktore w danym
tygodniu popelnia najwieksze faux pas czy "wykroczenie", lub palna najwieksza
glupote. Nominacje wraz z uzasadnieniem mozne skladac przez caly tydzien.

Oto dotychczasowe nominacje:
Julia - za nienawisc do Lublina podszyta na dodatek spora doza kompleksow
wyzierajacych z jej postu (nominacja Eora)
Eor - za wymigiwanie sie od pisania na forum (nominowala Lucy w watku Mea
culpa:))

Klapsy rozdawane beda pod koniec tygodnia z charakterystycznym "plasnieciem":)))
Obserwuj wątek
    • laser_ Re: Zlote klapsy 27.03.02, 12:26
      ...no, to dobre eor. (:o)
      • Gość: Kaska Re: Zlote klapsy IP: *.devs.futuro.pl 27.03.02, 12:30
        Ja nie mam żadnych nominacji z tego tygodnia.
        Z dawien dawna to dryfulec by się nadawał, ale ostatnio przycichł jakoś.......
        • Gość: Misia Re: Zlote klapsy IP: *.devs.futuro.pl 27.03.02, 12:31
          Dla Eora:-)
          Ze już tyle czasu szuka i nie znalazł.........
        • eor Re: Zlote klapsy 27.03.02, 12:35
          Mozna takze od razu glosowac - nie trzeba nominowac nikogo nowego. Ostatecznie
          to liczba glosow przewazy o przyznaniu klapsa szczesliwemu/-ej
          zwyciezcy/zwyciezczyni. Glosowac moze kazdy, kto ukonczyl 7 lat i wie co
          oznacza termin faux pas:)))))

Kasia - nie wywoluj Dryfulca z lasu, lepiej. Dobrze jest jak jest:))))
          • Gość: Kaska Re: Zlote klapsy IP: *.devs.futuro.pl 27.03.02, 12:36
            Ale można go nominować, czy nie?
            • eor Re: Zlote klapsy 27.03.02, 12:38
              Mozemy go nominowac do przyznawanej raz na miesiac nagrody za caloksztalt
              tworczosci:))))))))
              • Gość: Kaska Re: Zlote klapsy IP: *.devs.futuro.pl 27.03.02, 12:42
                Eor, co ty nam te nagrody tak dawkujesz, jak lekarstwa jakieś?
                Nic nie było mowy o nagrodzie miesięcznej.......
                • eor Re: Zlote klapsy 27.03.02, 12:54
                  O nagrodach miesiecznych nie wspominano, bowiem ich istnienie zalezy od
                  popularnosci nagrod tygodniowych. To nasi czytelnicy, sluchacze i widzowie
                  zadecyduja czy chca aby nagrody rozdawano, czy nie. To ich glosy przewaza o
                  losie tej fantastycznej inicjatywy ;)))))

Glosujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oto stan na teraz:
                  Eor 2 glosy
                  Julia 1 glos

(przyjdzie mi okladac siebie samego.......:)))))))
                  • lucy_z Re: Zlote klapsy 27.03.02, 13:07
                    eor napisał(a):

Głosujemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    >
                    > Oto stan na teraz:
                    > Eor 2 glosy
                    > Julia 1 glos
                    >
                    > (przyjdzie mi okladac siebie samego.......:)))))))

Nie musisz sam;)))))) Daję Ci największego!!!!! A dlaczego, to ja już sama
                    wiem!!! Reszta też dostaje, nie mam czasu tutaj wymieniać:(
                    Kaska usprawiedliwiona, chyba że mnie ocyganiła ;)))
                    • eor Re: Zlote klapsy 27.03.02, 13:13
                      No i wlasnie kwestia egzekutora klapsow pozostaje otwarta... Proponuje wersje
                      kompromisowej sprawiedliwosci - w przypadku przyznania zlotego klapsa, nagrode
                      wrecza nominujacy.

Ciagle jednak mam nadzieje, ze nie wygram.... Glosujemy!!!!!!!
                      • lucy_z Re: Zlote klapsy 27.03.02, 13:17
                        eor napisał(a):

> No i wlasnie kwestia egzekutora klapsow pozostaje otwarta... Proponuje wersje
                        > kompromisowej sprawiedliwosci - w przypadku przyznania zlotego klapsa, nagrode
                        > wrecza nominujacy.
                        >
                        > Ciagle jednak mam nadzieje, ze nie wygram.... Glosujemy!!!!!!!

Jak wczoraj inni albo inne przyszły to Ty się zmyłeś!!! Nawet jedna, piękna,
                        młoda, przeurocza dama Cię wzywała a Ty co??????? No nic, muszę wyjść.....
                        • silverstone nominacja 27.03.02, 13:47
                          Eor - za niewiedze na temat cudownych wlasciwqosci rzezuchy :))))))))
                          Eor - za niewliczenie sie we wczorajszym poscie do kategorii fajnych chlopakow,
                          a przeciez jest fajny cokolwiek to oznacza :))

A teraz anuluje te nominacje za milosc do slodyczy i ogolny urok osobisty :))))

KLAMALAM HAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!! (masz dwie niminacje :))))

Siebie nominuje za ignoracje i niewiedze bo nie wiem kto to jest Kaska!!!!
                          Znaczy sie silver - jedna nominacja
                          • Gość: Kaska Re: nominacja IP: *.devs.futuro.pl 27.03.02, 13:54
                            silverstone napisał(a):

> Siebie nominuje za ignoracje i niewiedze bo nie wiem kto to jest Kaska!!!!
                            > Znaczy sie silver - jedna nominacja

No to ja nominuję siebie, za to, że nie wytłumaczyłam Silver, kim jestem....
                            • silverstone Re: nominacja 27.03.02, 13:58
                              To masz i ode mnie za wyrzuty sumienia zamiast konkretnej dzialalnosci
                              przejawiajacej sie oswiecaniem silver na temat wlasnej osoby :))))

kaska -dwie nominacje :)))

Gość portalu: Kaska napisał(a):

> silverstone napisał(a):
                              >
                              > > Siebie nominuje za ignoracje i niewiedze bo nie wiem kto to jest Kaska!!!!
                              > > Znaczy sie silver - jedna nominacja
                              >
                              > No to ja nominuję siebie, za to, że nie wytłumaczyłam Silver, kim jestem....

• Gość: Ronja Idąc tym tropem IP: 212.244.252.* 27.03.02, 14:13
                                nominumy wszystkich za to że nie uświadomili Silwer, kto to jest Kaska...
                              • Gość: ryżymałp Re: nominacja IP: 195.116.167.* 27.03.02, 14:14
                                To ja nominuje siebie za nałogowe wciskanie entera po tytule wątku , tak, że
                                sie wysyła puste pole.Kiedy ja to z siebie wyruguję?
                                • eor STUK, STUK, STUK!!!!! 27.03.02, 14:52
                                  Spooookoj na sali. Komisja sie pogubila. Wydaje sie, ze sytuacja wyglada
                                  nastepujaco:

Eor - 2 glosy
                                  Kaska - 2 glosy
                                  Silver - 2 glosy
                                  Julia - 1 glos
                                  Ryza - 1 glos

Pobiezna analiza nominacji wskazuje na to, ze wszyscy chca dostac klapsa i to
                                  od siebie samych.....
                                  • eor Re: STUK, STUK, STUK!!!!! 27.03.02, 15:01
                                    Przepraszam, raz jeszcze podliczylem i okazalo sie, ze poprzednia punktacja
                                    byla niepoprawna (NIESTETY)

Eor 4 glosy (no, koszmar!!!!!!!!!)
                                    Kaska 2
                                    Silver 1
                                    Julia 1 (nawet z nia przegrywam....... chlipu-chlip...)
                                    Ryza 1
                                    (jesli liczyc nominacje Ronji, to powyzsze maja o jeden wiecej, a wszyscy
                                    pozostali po 1)

PS. A czy krazy gdzies jakas wiedza na temat tego kim jest Kaska, bo tez
                                    chetnie bym sie dowiedzial:))
                                    • Gość: Kaska Re:Ludzie! IP: *.devs.futuro.pl 27.03.02, 15:13
                                      Nie macie większych zmartwień?
                                      • silverstone Re:Ludzie! 27.03.02, 15:14
                                        nie :)))) pomoz nam wyjsc z dola i obnaz sie publicznie :)))

Gość portalu: Kaska napisał(a):

> Nie macie większych zmartwień?

• Gość: Kaska Re:nominacja IP: *.devs.futuro.pl 27.03.02, 15:21
                                          silverstone napisał(a):

> nie :)))) pomoz nam wyjsc z dola i obnaz sie publicznie :)))
                                          >
                                          Nominacja dla Silver za nakłanianie do obnażeń publicznych.
                                  • silverstone Re: STUK, STUK, STUK!!!!! 27.03.02, 15:13
                                    ja bym tam wolala od kogo innego hihihihihi...!!!!

eor napisał(a):

> Spooookoj na sali. Komisja sie pogubila. Wydaje sie, ze sytuacja wyglada
                                    > nastepujaco:
                                    >
                                    > Eor - 2 glosy
                                    > Kaska - 2 glosy
                                    > Silver - 2 glosy
                                    > Julia - 1 glos
                                    > Ryza - 1 glos
                                    >
                                    > Pobiezna analiza nominacji wskazuje na to, ze wszyscy chca dostac klapsa i to
                                    > od siebie samych.....

• lucy_z Re: Wyjaśnienie!!!!!!!!! 27.03.02, 15:32
                                      Kaśka to jest nasza koleżanka, prawda Ronja?????? Ze Świdnika, ha,
                                      ha!!!!!!:))))))
                                      • eor Re: Wyjaśnienie!!!!!!!!! 27.03.02, 15:53
                                        Ja sie dlatego dopytywalem, ze podobno Raj niedaleko od Kasi sie miesci.... Jak
                                        go znajde to jedna nominacja mniej:)))

Eor 4
                                        Silver 2
                                        Kaska 2
                                        Julia 1
                                        Ryza 1

Glosowanie TRWA!!!!!
                                        • silverstone Re: Wyjaśnienie!!!!!!!!! 27.03.02, 15:56
                                          masz zamiar szukac raju u Kaski??????? nominacja za swinstwa!!!!! :)))

Eor - 5 hihihi...!!!

eor napisał(a):

> Ja sie dlatego dopytywalem, ze podobno Raj niedaleko od Kasi sie miesci.... Jak
                                          >
                                          > go znajde to jedna nominacja mniej:)))
                                          >
                                          > Eor 4
                                          > Silver 2
                                          > Kaska 2
                                          > Julia 1
                                          > Ryza 1
                                          >
                                          > Glosowanie TRWA!!!!!

• eor Re: Wyjaśnienie!!!!!!!!! 27.03.02, 16:01
                                            Ale nie mozna tak non-stop nominowac. Nominacja jest jedna. Potem mozna tylko
                                            glosowac. Naturalnie do kazdego glosu mozna dolaczyc ktorkie uzasadnienie...
                                            (byle nie wziete z sufitu, kolezanko Silver:))))

Niech Wam bedzie:

Eor 5
                                            Silver i Kaska 2
                                            Julia i Ryza 1

(ale super konkurs wymyslilem, choroba jasna!!!! pupsko bede mial cale sine...)
                                            • lucy_z Re: Wyjaśnienie!!!!!!!!! 27.03.02, 16:11
                                              eor napisał(a):

> Ale nie mozna tak non-stop nominowac. Nominacja jest jedna. Potem mozna tylko
                                              > glosowac. Naturalnie do kazdego glosu mozna dolaczyc ktorkie uzasadnienie...
                                              > (byle nie wziete z sufitu, kolezanko Silver:))))
                                              >
                                              > Niech Wam bedzie:
                                              >
                                              > Eor 5
                                              > Silver i Kaska 2
                                              > Julia i Ryza 1
                                              >
                                              > (ale super konkurs wymyslilem, choroba jasna!!!! pupsko bede mial cale sine...)

Julia tylko 1??????? Ja bym dała z 10!!!

Freon też się należy za nieobecność obecnie;)) A Ronja była tylko się chowała
                                              tak jak Eor!!!!! A jaki ma być ten klaps????? Ze złota a w środku może baranek????
                                              • silverstone KLAPSY 27.03.02, 16:13
                                                klaps ma byc celny,wymierzony i bolesny :))))) Jesli klapsowac bedziemy panow to
                                                ja sie tym zajme, a jesli panie to proponuje eora (tylko wczesniej trzeba bedzie
                                                go jakos sil pozbawic bo jak bedziemy w krotkich kieckach wygladac :)))

lucy_z napisał(a):

> eor napisał(a):
                                                >
                                                > > Ale nie mozna tak non-stop nominowac. Nominacja jest jedna. Potem mozna ty
                                                > lko
                                                > > glosowac. Naturalnie do kazdego glosu mozna dolaczyc ktorkie uzasadnienie.
                                                > ..
                                                > > (byle nie wziete z sufitu, kolezanko Silver:))))
                                                > >
                                                > > Niech Wam bedzie:
                                                > >
                                                > > Eor 5
                                                > > Silver i Kaska 2
                                                > > Julia i Ryza 1
                                                > >
                                                > > (ale super konkurs wymyslilem, choroba jasna!!!! pupsko bede mial cale sin
                                                > e...)
                                                >
                                                > Julia tylko 1??????? Ja bym dała z 10!!!
                                                >
                                                > Freon też się należy za nieobecność obecnie;)) A Ronja była tylko się chowała
                                                >
                                                > tak jak Eor!!!!! A jaki ma być ten klaps????? Ze złota a w środku może baranek?
                                                > ???

• silverstone UWAGA UWAGA UWAGA 27.03.02, 16:11
                                              z ekranu je wzielam kolego eor, z ekranu:))) w koncu nikt nie powiedzial ze
                                              uzasadnienie nie moze byc subiektywne :))))))))
                                              Glosuje na Ciebie i zadam wysuniecia mnie na stanowisko wreczajacego klapsy :)))))

eor napisał(a):

> Ale nie mozna tak non-stop nominowac. Nominacja jest jedna. Potem mozna tylko
                                              > glosowac. Naturalnie do kazdego glosu mozna dolaczyc ktorkie uzasadnienie...
                                              > (byle nie wziete z sufitu, kolezanko Silver:))))
                                              >
                                              > Niech Wam bedzie:
                                              >
                                              > Eor 5
                                              > Silver i Kaska 2
                                              > Julia i Ryza 1
                                              >
                                              > (ale super konkurs wymyslilem, choroba jasna!!!! pupsko bede mial cale sine...)

• eor Re: UWAGA UWAGA UWAGA 27.03.02, 16:17
                                                Lucy - Julia ma tylko 1, bo nikt na nia nie glosuje. Nawet Ty sie zdziwilas i
                                                nie zaglosowalas..... Zamiast tego na mnie wszyscy....:((

Silver - sadystko.........

Eor - 5
                                                Silver i Kaska 2
                                                Julia, Freon, Ronja i Ryza - 1
                                                • silverstone Re: UWAGA UWAGA UWAGA 27.03.02, 16:19
                                                  no coz Eor - jaka sadystka taki masochista :)))) nie rycz - na pewno Ci sie
                                                  spodoba! ha ha ha....

eor napisał(a):

> Lucy - Julia ma tylko 1, bo nikt na nia nie glosuje. Nawet Ty sie zdziwilas i
                                                  > nie zaglosowalas..... Zamiast tego na mnie wszyscy....:((
                                                  >
                                                  > Silver - sadystko.........
                                                  >
                                                  > Eor - 5
                                                  > Silver i Kaska 2
                                                  > Julia, Freon, Ronja i Ryza - 1

• eor Re: UWAGA UWAGA UWAGA 27.03.02, 16:21
                                                    To ja zaglosuje jednak na Silver - za bezkompromisowe dazenie do pobicia
                                                    przychylnej jej osoby:)))))

Eor 5
                                                    Silver 3
                                                    Kaska 2
                                                    Julia, Freon, Ronja i Ryza - 1
                                                  • silverstone Re: UWAGA UWAGA UWAGA 27.03.02, 16:50
                                                    wlepiam sobie karne trzy nominacje za obrazanie eora, wstretne insynuacje i
                                                    brzydkie mysli(ale tylko jak wlepiac bedzie eor :))))))))

silver - 6 nominacji :)))

eor napisał(a):

> To ja zaglosuje jednak na Silver - za bezkompromisowe dazenie do pobicia
                                                    > przychylnej jej osoby:)))))
                                                    >
                                                    > Eor 5
                                                    > Silver 3
                                                    > Kaska 2
                                                    > Julia, Freon, Ronja i Ryza - 1

• laser_ Re: UWAGA UWAGA UWAGA 27.03.02, 18:28
                                                    Ludzie ,ludzie, prawo nie działa wstecz to i niech konkurs zacznie się od dziś.
                                                    Może wielu w tym czasie się poprawi...
                                                    Tak to na każdego znajdzie się jakiś haczyk wyciągnięty z dalekiej
                                                    przeszłości. (:o)
                                                  • lucy_z Re: UWAGA UWAGA UWAGA 27.03.02, 18:44
                                                    laser_ napisał(a):

> Ludzie ,ludzie, prawo nie działa wstecz to i niech konkurs zacznie się od dziś.
                                                    > Może wielu w tym czasie się poprawi...
                                                    > Tak to na każdego znajdzie się jakiś haczyk wyciągnięty z dalekiej
                                                    > przeszłości. (:o)

Jakie wstecz?????? Nie ma wstecz Laserku!!!!! Widzę, że raczej Ty chcesz klapsa
                                                    bo tyle tych wątków natworzyłeś?????
                                                  • freon Gdzie ja mam w koncu glosowac? 27.03.02, 19:43
                                                    Nie wiem juz sama. Dobra powtorze - glosuje na Julie. Nie bedzie Sopot pluc nam
                                                    w twarz:o)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka