larrykowalsky 10.07.14, 22:18 Znacie w Lublinie lub okolicach dobre miejscówki, gdzie można połowić coś ciekawego? Pomijam Zalew Zemborzycki, bo tam nic nie ma oprócz skarłowaciałego leszcza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczupak Re: Wędkarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.14, 13:32 Tutaj widziano pare grubych ryb w metnej wodzie: www.lublin.eu/Ratusz_Urzad_Miasta_Lublin_dawny_kosciol_pw_Matki_Bozej_Szkaplerznej_-18-2096.html Odpowiedz Link Zgłoś
larrykowalsky Re: Wędkarstwo 12.07.14, 14:38 Gość portalu: szczupak napisał(a): > Tutaj widziano pare grubych ryb w metnej wodzie: > www.lublin.eu/Ratusz_Urzad_Miasta_Lublin_dawny_kosciol_pw_Matki_Bozej_Szkaplerznej_-18-2096.html Dowcipny jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: Wędkarstwo IP: *.adsl.inetia.pl 11.07.14, 14:01 ...lub Tinca tinca... :-)... bleee... lehardi.wordpress.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Wędkarstwo 11.07.14, 14:46 Podobno kiedyś w jez. Białym pod Włodawą można było trafić na krokodyla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Wędkarstwo IP: *.lublin.hypnet.pl 12.07.14, 16:02 W Zalewie Zemborzyckim szwagier jakiś czas temu sandacze wyciągał, więc chyba nie tak źle tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
larrykowalsky Re: Wędkarstwo 13.07.14, 10:18 Gość portalu: lolek napisał(a): > W Zalewie Zemborzyckim szwagier jakiś czas temu sandacze wyciągał, więc chyba n > ie tak źle tam jest. Jaki czas temu? Ja właśnie w tym sezonie nastawiłem się na sandacze i po wielokrotnych próbach nic się siadło. Odpowiedz Link Zgłoś
larrykowalsky Re: Wędkarstwo 17.12.14, 08:17 Odkopuje temat. Przygotowałem podsumowanie mojej przygody z drapieżnikiem na Zalewie Zemborzyckim. Opracowanie zawiera mapkę miejsc, w których zostały złowione ryby przeze mnie lub sąsiada po kiju. Ponadto zawiera szczegółową mapkę zaczepów. Mam nadzieję, że dla wielu taka informacja będzie pomocna - wedkarstwo-lublin.pl/zz-w-poszukiwaniu-drapieznika/ Odpowiedz Link Zgłoś