Dodaj do ulubionych

LUBLIN:NAJLEPSZY DWORZEC I DEPTAK!!!!

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 20:46
Witam
Bylem w Lublinie tylko dwa dni, ale dwie rzeczy sa naprawde super: dworzec
kolejowy (w przeciwienstwie do tego w Poznaniu) oraz szeroki, ladny i czysty
deptak. Poza tym miasto wyglada na spokojnie, a i ludzie bardzo fajni. A do
tego FORSZMAK i CEBULARZ, ktorych na oczy wczesniej nie widzialem i nie
probowalem. Pozdrawiam wszystkich mieszkancow tego fajnego miasta

Poznaniak
Obserwuj wątek
    • lucy_z Re: LUBLIN:NAJLEPSZY DWORZEC I DEPTAK!!!! 21.04.02, 00:26
      Gość portalu: krzycho napisał(a):

> Witam
      > Bylem w Lublinie tylko dwa dni, ale dwie rzeczy sa naprawde super: dworzec
      > kolejowy (w przeciwienstwie do tego w Poznaniu) oraz szeroki, ladny i czysty
      > deptak. Poza tym miasto wyglada na spokojnie, a i ludzie bardzo fajni. A do
      > tego FORSZMAK i CEBULARZ, ktorych na oczy wczesniej nie widzialem i nie
      > probowalem. Pozdrawiam wszystkich mieszkancow tego fajnego miasta
      >
      > Poznaniak

Jak to miło przeczytać. Dworzec, nie wiem czy najlepszy ale jest ładnie
      odremontowany to prawda. Jeszcze remont dalej trwa i jeszcze myślę, że będzie
      super wyglądał. Sam budynek pięknie się też prezentuje.
      Tak, rzeczywiście Lublin jest miastem chyba spokojnym, choć może tak nie do
      końca;)) Cebularze jadłeś????? Toż to chluba Lublina!!!
      Pozdrawiam również:)))
      • Gość: Casey Re: LUBLIN:NAJLEPSZY DWORZEC I DEPTAK!!!! IP: *.proxy.aol.com 21.04.02, 06:01
        lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: krzycho napisał(a):
        >
        > > Witam
        > > Bylem w Lublinie tylko dwa dni, ale dwie rzeczy sa naprawde super: dworzec
        >
        > > kolejowy (w przeciwienstwie do tego w Poznaniu) oraz szeroki, ladny i czys
        > ty
        > > deptak. Poza tym miasto wyglada na spokojnie, a i ludzie bardzo fajni. A d
        > o
        > > tego FORSZMAK i CEBULARZ, ktorych na oczy wczesniej nie widzialem i nie
        > > probowalem. Pozdrawiam wszystkich mieszkancow tego fajnego miasta
        > >
        > > Poznaniak
        >
        > Jak to miło przeczytać. Dworzec, nie wiem czy najlepszy ale jest ładnie
        > odremontowany to prawda. Jeszcze remont dalej trwa i jeszcze myślę, że będzie
        > super wyglądał. Sam budynek pięknie się też prezentuje.
        > Tak, rzeczywiście Lublin jest miastem chyba spokojnym, choć może tak nie do
        > końca;)) Cebularze jadłeś????? Toż to chluba Lublina!!!
        > Pozdrawiam również:)))

Skoro tak chwalicie lubelskie cebularze, trzeba bedzie tam przyjechac.......
        i pokosztowac;)))))
      • Gość: krzycho Re: LUBLIN:NAJLEPSZY DWORZEC I DEPTAK!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.02, 09:34
        >
        > Jak to miło przeczytać. Dworzec, nie wiem czy najlepszy ale jest ładnie
        > odremontowany to prawda. Jeszcze remont dalej trwa i jeszcze myślę, że będzie
        > super wyglądał. Sam budynek pięknie się też prezentuje.

No slyszlem, ze jeszcze niedawno dworzec wygladal nieciekawie, ale mi akurat
        udalo trafic sie juz po remoncie. Mowie glownie o budynku glownym, bo perony
        takie jak wszedzie, ale jak wspomnialem we wczesniejszym poscie-dworzec super
        PZDR
    • spik Re: LUBLIN:NAJLEPSZY DWORZEC I DEPTAK!!!! 21.04.02, 10:31
      Lublinianie, pierwszy raz usłyszałem o istnieniu cebularza.Wnioskuję ,że jest
      to coś do jedzenia i niebiańsko smakuje.Jak ów cebularz wygląda ,z czego się go
      przygotowuje i jaka forma obróbki termicznej jest stosowana przy jego wyrobie ?
      Czy są wersje light i wegetariańska ? Oświećcie błagam spożywcę śledzi i
      paprykarza.Jeżeli wirtualnie mi posmakuje obiecuję wybrać się do Was
      Pozdrawiam ze Szczecina
      Ps. Podoba mi się wasze forum
      • Gość: ryżymałp Re: LUBLIN:NAJLEPSZY DWORZEC I DEPTAK!!!! IP: *.lublin.mm.pl 21.04.02, 11:35
        Cebularz to jest taka płaska bułkao średnicy 15-20 cm , cos w stylu bułki
        pizzowej tylko lepsza. Na wierzchu ma toto ppodsmarzaną cebulkę i posypane jest
        makiem. Może nie brzmi zachęcająco ale pachnie i smakuje BOSKO!!!
        • spik Re: LUBLIN:NAJLEPSZY DWORZEC I DEPTAK!!!! 21.04.02, 12:08
          Gość portalu: ryżymałp napisał(a):

> Cebularz to jest taka płaska bułkao średnicy 15-20 cm , cos w stylu bułki
          > pizzowej tylko lepsza. Na wierzchu ma toto ppodsmarzaną cebulkę i posypane jest
          >
          > makiem. Może nie brzmi zachęcająco ale pachnie i smakuje BOSKO!!!

> Mmmmmmmmmmm, pycha.Jadę do Lublina .Słyszałem, że ładnie tam u was.
          > Aha przywiozę wam trochę pasztecików .
          > Pozdrówka
          • eor Re: LUBLIN:NAJLEPSZY DWORZEC I DEPTAK!!!! 21.04.02, 20:51
            Cebularz dobrze sie konsumuje na sucho i z odrobina masla, a do tego mozna
            sobie wypic piwo. Niech mi ktos przysle cebularza, co?
            • usmiechnietakaska Same superlatywy..... 22.04.02, 08:41
              Ale miło się zrobiło... Dworzec i deptak się podoba, cebularze smakują, nawet
              co niektórzy chcą je dostać chyba pocztą lotniczą(?)....
              Miód na serce;-)))))))
              • eor Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 09:12
                A jak jeszcze zagospodaruja plac po Farze i Litewski, to juz bedzie jak w
                bajce:)))

Cebularz w przesylce lotniczej moglby sie zbytnio zasuszyc. Kurierem lepiej,
                albo przez jakiegos umyslnego:)))))
                • usmiechnietakaska Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 09:15
                  A kuriera masz już wybranego?
                  Bo ja taki jeden cebularz mam na oku.........
                  ;-))))
                  • eor Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 09:27
                    Skoro juz masz go upatrzonego, to obawiam sie, ze nie nadaje sie wysylki:)))

Kuriera nie wybralem, ale moze byc kazda wieksza firma przesylkowa. Najlepiej
                    bedzie, jak wsiadziesz w samolot i przywieziesz:)))))))) Takiego swiezutkiego,
                    pyszniutkiego......
                    • usmiechnietakaska Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 09:30
                      eor napisał(a):

> Skoro juz masz go upatrzonego, to obawiam sie, ze nie nadaje sie wysylki:)))
                      >
                      > Kuriera nie wybralem, ale moze byc kazda wieksza firma przesylkowa. Najlepiej
                      > bedzie, jak wsiadziesz w samolot i przywieziesz:)))))))) Takiego swiezutkiego,
                      > pyszniutkiego......

Czego ty Eor wybrzydzasz? Ja miałam na myśli świeżego, z rannej dostawy, z dużą
                      ilością cebulki.....
                      Nie, to nie...
                      (Chyba się obrażę;-)))))
                      • eor Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 09:34
                        Ja nie wybrzydzam. Nie, nie, nie. Taki z porannej i z duza iloscia jest jak
                        najbardziej pozadany. Tyle, ze trzeba by go dzisiaj wyslac:)))) Wyslij juz
                        dzisiaj, co? DHLem, czy UPSem. Bedzie tu jutro. Jak sie dobrze opakuje, to
                        nawet sie nie zasuszy:)))
                        • usmiechnietakaska Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 09:37
                          Prywatną awionetką z podaniem na stół może być?
                          • eor Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 09:45
                            Bardzo prosze. Zapraszam na sniadanie.:))) Przywieziesz sobie cebularza, czy
                            wolisz tutejsze specyjaly - slodkawy chlebek, kulki miesne, parowki.....
                            • usmiechnietakaska Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 09:50
                              Czekaj Eor....... Ja się nigdzie nie wybieram-)))) Pilota z cebularzem ci
                              przyślę tą awionetką, może być?
                              • eor Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 09:53
                                No moze byc, moze.... w ostatecznosci. Wolalbym miec jakies towarzystwo przy
                                sniadaniu. Chociaz z drugiej strony rzucilbym sie na tego cebularza z taka
                                lapczywoscia, ze jeszcze moglabys cos zlego sobie o mnie pomyslec:))))
                                • usmiechnietakaska Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 09:56
                                  eor napisał(a):

> No moze byc, moze.... w ostatecznosci. Wolalbym miec jakies towarzystwo przy
                                  > sniadaniu. Chociaz z drugiej strony rzucilbym sie na tego cebularza z taka
                                  > lapczywoscia, ze jeszcze moglabys cos zlego sobie o mnie pomyslec:))))

Ciekawa jestem, coż takiego złego miałabym o tobie Eor pomyśleć.....?
                                  Coś sugerujesz?
                                  • eor Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 10:03
                                    No, ze zachlanny, ze wyglodzony, ze nie potrafi sie przy stole zachowac,
                                    ciamka, mlaska, wydaje pomruki..:))))))))))))))))

A co mialbym sugerowac?
                                    • usmiechnietakaska Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 10:13
                                      To ja wysyłam awionetkę.
                                      Z cebularzem.
                                      I może skonczmy temat, bo znowu odezwą się głosy oburzenia, że prywatne rozmowy
                                      na forum publicznym, że nie wypada itd. ......
                                      • eor Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 10:32
                                        To ja czekam. Mozemy skonczyc temat cebularzy. Proponuje porozmawiac o czyms
                                        innym. Podjac jakis problem, ktory najwiekszych nawet leni wciagnie do
                                        dyskusji. Cos waznego i powaznego. Wybory we Francji, sytuacja na Bliskim
                                        Wschodzie, przyszlosc malych i srednich przedsiebiorstw, szanse i zagrozenia
                                        dla rolnictwa, przyszlosc cywilizacji zachodu, jak pomoc Afryce, kiedy koniec
                                        Ziemi......

A moglabys moze ze 3-4 cebularze przyslac? Wrzucilbym sobie do zamrazalnika.:))
                                        • usmiechnietakaska Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 10:35
                                          To dorzućmy jeszcze do tego efekt cieplarniany, czy Pola nie będzie musiała
                                          wracać, jak to się ma do naszego sierpniowego spotkania......

Nie ma problemu, mogą być ze cztery, dołożę jeszcze wodę Nałęczowiankę;-))
                                          • eor Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 10:42
                                            Bardzo slusznie. Efekt cieplarniany to wazny temat - redukujmy wydalanie
                                            dwutlenku wegla! Proponuje oddychac co drugi raz:)

Tylko, zeby cebuli bylo na nich duzo. Oj, juz nie moge sie doczekac. I piwo
                                            Perla mozesz dorzucic. I pyzy mrozone z miesem:))))))))
                                            • usmiechnietakaska Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 10:46
                                              Oddychać co drugi raz i ognisk mniej palić;-)

To ja ci może po prostu wyślę mały sklep Społemowski, to problemu z zamawianiem
                                              mieć nie będziesz;-)
                                            • usmiechnietakaska Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 10:51
                                              Oddychać co drugi raz i ognisk mniej palić;-)

To ja ci może po prostu wyślę mały sklep Społemowski, to problemu z zamawianiem
                                              mieć nie będziesz;-)
                                            • usmiechnietakaska Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 10:52
                                              Oddychać co drugi raz i mniej ognisk palić;-))

To ja ci po prostu wyślę mały sklep Społemowski, co?
                                            • usmiechnietakaska Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 10:54
                                              Oddychać co drugi raz i mniej ognisk palić;-))

To ja ci po prostu wyślę mały sklep Społemowski, co?
                                              • usmiechnietakaska Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 10:57
                                                Bardzo dosadnie powiedziane;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                • eor Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 11:02
                                                  Wyglada na to, ze bardzo chcesz komus upchnac ten sklep spolemowski:)))))
                                                  Biore:)
                                                  • usmiechnietakaska Re: Same superlatywy..... 23.04.02, 08:00
                                                    eor napisał(a):

> Wyglada na to, ze bardzo chcesz komus upchnac ten sklep spolemowski:)))))
                                                    > Biore:)

I jak?
                                                    Przesyłka dotarła?
                                          • Gość: Pola Re: Same superlatywy..... IP: *.extern.kun.nl 22.04.02, 11:03
                                            czy Pola nie będzie musiała wracać, jak to się ma do
                                            naszego sierpniowego spotkania......
                                            >
                                            ??????????????????????????? to o mnie ???? a o co chodzi???
                                            • usmiechnietakaska Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 11:13
                                              Generalnie o cebularze, ale przy okazji wyszła sprawa efektu
                                              cieplarnianego......
                                              • Gość: Pola Re: Same superlatywy..... IP: *.extern.kun.nl 22.04.02, 11:14
                                                a Pola wracajaca?
                                                • usmiechnietakaska Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 11:33
                                                  Efekt cieplarniany wiąże się z topnieniem lodowca, tak?
                                                  Podniesie się poziom wody, tak?
                                                  Prawdopodobnie zaleje NL, tak?
                                                  Więc co zrobi Polcia???????????
                                                  ;-)))))))))))))))))
                                                  • Gość: Pola Re: Same superlatywy..... IP: *.extern.kun.nl 22.04.02, 12:00
                                                    czyli, ze ... gadacie o mnie na stronie :)))))))))00

Oj, mogloby zalac, moglo, przynajmniej nie mialabym tych
                                                    rozterek wszystkich tutaj :(
                                                  • usmiechnietakaska Re: Same superlatywy..... 22.04.02, 12:07
                                                    No na to wygląda, że trochę o Tobie gadamy;-))
                                            • Gość: Pola Re: Same superlatywy..... IP: *.extern.kun.nl 22.04.02, 11:13
                                              czy ktos mi powie uprzejmie o co chodzi z tym wracaniem Poli?
                                              • lucy_z Pola :))))) 22.04.02, 11:46
                                                Och, POla!!!!! Dziękuję, wiesz za co!!! Poprawiłaś mi humor na cały dzień;)))))
                                                Proponowałabym to wysłać.....Eorowi, hi, hi:)))))
                                                • Gość: Pola Luciu... IP: *.extern.kun.nl 22.04.02, 11:58
                                                  A co Ci tak poprawilo, humor, he? Bo ja tyle tego
                                                  rozsylam, ze sie nie lapie :) Spokojnie, co Tobie to i
                                                  Eorkowi:)
                                                • Gość: Pola Re: Pola :))))) IP: *.extern.kun.nl 22.04.02, 12:04
                                                  juz wiem, chodzi o to ... mokre paskudztwo! :))
                                                  • lucy_z Re: Pola :))))) 22.04.02, 13:27
                                                    Gość portalu: Pola napisał(a):

> juz wiem, chodzi o to ... mokre paskudztwo! :))

O to to;))))) Kiedy mężczyznom to się hmm bardzo podoba, ha, ha;))
                                                  • Gość: Pola Re: Pola :))))) IP: *.extern.kun.nl 22.04.02, 13:49
                                                    o cholera, ja o kocie mowie, Lucy :)))))))))))))
                                                    A Ty o tej...pani??? ;)))))))
                                                    No to smy se pogadaly ;)))))))))))00
                                                    Ale zastoj tutaj znowu...
                                                    A szkoda....
                                                    Bo to chyba koncowka mojego pobytu na forum....czuje to w
                                                    kosciach ;)
                                                  • eor Re: Pola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 14:06
                                                    Gość portalu: Pola napisał(a):

> Bo to chyba koncowka mojego pobytu na forum....czuje to w
                                                    > kosciach ;)

POLA!!!! Ty mnie lepiej nie denerwuj, bo zlapie za puszke coli, czy czymkolwiek
                                                    ta pani zonglowala:)))) Jak cos w kosciach czujesz to zrob sobie oklad, a nie
                                                    wkurzaj ludzi.........:)

• Gość: Pola Re: Pola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 22.04.02, 14:49
                                                    :)))))
                                                    Eorku, nie denerwuj sie, nie odejde bez pozegnania ;))
                                                    Niech tylko we mnie ta decyzja dojrzeje, a moj luby z
                                                    pracy wroci, to poprosze Go, zeby mi haslo na gazete
                                                    zalozyl...
                                                  • freon Re: Pola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 15:00
                                                    Pola, podpadłaś mi na całego. Jak możesz tak się wypisywać z towarzystwa? I to
                                                    już teraz zaraz, jak tylko luby z pracy wróci? Daj spokój, Pola. Popraw się,
                                                    popraw:o))

Co się stało, że nie chcesz już z nami gadać, co? Co takiego znowu Eor
                                                    zrobił;o)))
                                                  • usmiechnietakaska Re: Pola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 15:07
                                                    A czy ty przypadkiem Pola nie przebywasz za dużo z koleżanką Silver, która
                                                    podobno wypisała się z forum?
                                                    Czy ktos wie, czy całkowicie?
                                                  • freon Re: Pola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 15:21
                                                    Epidemia jakaś? Powariowali z tym wypisywaniem się z forum? Wiosna źle na ludzi
                                                    wpływa:o(((( Do bani z takim poniedziałkiem. To ja też się zniknę. Wszyscy
                                                    zniknijmy. Zamykamy forum! Do widzenia.
                                                  • usmiechnietakaska Re: Pola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 15:23
                                                    Ciekawa jestem, z jakiego materiału Valdi zrobi spotkanie, no z jakiego????
                                                  • Gość: Pola Re: Pola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 22.04.02, 15:27
                                                    Nie przebywam za duzo z Silver, jesli chcesz sie
                                                    dowiedziec,czy odeszla z forum na dobre, napisz do Niej
                                                    maila.
                                                    Jak juz wczesniej pisalam, ta mysl dojrzewala we mnie od
                                                    dosyc dlugiego czasu...
                                                  • Gość: Pola Re: Pola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 22.04.02, 15:23
                                                    Tym razem Eor nic nie zrobil :)))))))) Byl grzeczny :)))

Musze przyznac, ze spory wplyw na moja decyzje mial,
                                                    Freonko, Twoj post na temat spotkania w realu, na ktorym
                                                    to zdecydowalas sie nie pojawic :)
                                                    Ok, uciekam, bo musze przygotowac mowe pozegnalna hehe ;)))
                                                  • Gość: Ronja Re: Pola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.244.252.* 22.04.02, 15:31
                                                    Porąbało dzisiaj wszystkich całkowicie.
                                                    Człowiek wraca z Lublina po weselu, niewyspany i zmęczony, a tu wszystko sie
                                                    żegna.
                                                    Wiecie co możecie sobie w takim przypadku z forum zrobić...?:)
                                                    No...!
                                                  • Gość: lucy_z Re: Pola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.com / 192.168.0.* 22.04.02, 16:20
                                                    Gość portalu: Ronja napisał(a):

> Porąbało dzisiaj wszystkich całkowicie.
                                                    > Człowiek wraca z Lublina po weselu, niewyspany i zmęczony, a tu wszystko sie
                                                    > żegna.
                                                    > Wiecie co możecie sobie w takim przypadku z forum zrobić...?:)
                                                    > No...!

No, wreszcie jakiś głos rozsądku!!!;)))))

• freon Re: Pola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 15:36
                                                    No i teraz wszystko będzie na mnie. A jaki związek miała moja decyzja z Twoim
                                                    zaprzestaniem pisania na forum. Nie rozumiem za bardzo i na razie nie mam
                                                    poczucia winy.
                                                  • Gość: Pola Re: Pola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 22.04.02, 15:38
                                                    > No i teraz wszystko będzie na mnie. A jaki związek
                                                    miała moja decyzja z Twoim zaprzestaniem pisania na
                                                    forum. Nie rozumiem za bardzo i na razie nie mam poczucia
                                                    winy.

---Bo i nie bylo to moim zamiarem. Wrecz przeciwnie,
                                                    jestem Tobie wdzieczna Freonko za tamten post! :)
                                                  • freon Re: Pola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.02, 15:41
                                                    Ale ja nie jestem wdzięczna. Wkurza mnie to wszystko i już. Po jakiego było mi
                                                    przyłazić na to forum, to ja już nie wiem sama.
                                                  • Gość: krzycho Re: Pola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.04.02, 21:07
                                                    Zalozylem ten watek, aby wychwalac Lublin no i stalo sie: ludzie naprawde mili
                                                    i potrafia ze soba gadac bez ublizania. Rzadkie zjawisko
                                                    Pozdrowienia dla wszytskich
                                                  • eor Krzychu!!!! 23.04.02, 10:38
                                                    Dzieki za mile slowa.:))) Zawsze serdecznie witamy sympatycznych ludzi z
                                                    kazdego zakatka kraju. Zagladaj wiec do nas czasem, jesli przyjdzie Ci ochota.

A co do deptaka - podobno juz wkrotce macie miec najpiekniejszy deptak w kraju,
                                                    po tym jak Wam Polwiejska przykryja szklanym dachem.

Gorace pozdrowienia dla mojego ulubionego Poznania:))))))
                                                  • Gość: krzycho Re: Krzychu!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 19:35
                                                    Nasz deptak moga przykryc dachem, oswietlic go, zbudowac fontanny i co jeszcze
                                                    mozna wymarzyc a i tak nic mu nie pomoze. Po prostu jest za waski, a przeciez
                                                    budynkow nikt nie przestawi :-(
                                                    A jak nazwa wskazuje deptak jest po to by po nim chodzic a nie sie przeciskac.
                                                    Na cale szczescie udalo mi sie pospacerowac u was, wiec na razie musi mi
                                                    starczyc. Ale moze w przyszlym roku moze do was zawitam, wiec bede chodzil w ta
                                                    i z powrotem po deptaku
                                                    Pozdrawiam
    • usmiechnietakaska Zamykamy dworzec i deptak! 23.04.02, 11:08
      Idąc za ciosem...... Czy deptak i dworzec są gorsze?
      Zamykamy i już!!!!!!
      • Gość: Paul Zamykamy dworzec i deptak-zasmiewajac sie do lez IP: *.proxy.aol.com 23.04.02, 11:14
        • usmiechnietakaska Re: Zamykamy dworzec i deptak-zasmiewajac sie do lez 26.04.02, 08:43
          Paul, podesłac ci zapas chusteczek?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka