terraincognita 19.12.04, 14:47 www.nie.com.pl/ Nie wypowiadam sie, nie reklamuję, ale numer wydaje mi sie ciekawy, zwłaszcza ten zapowiadany tekst o Ukrainie i Ukraincach-widzę po sasiedzie, to sama prawda! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mały Re: Lektura na święta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 15:06 Przed świętami raczej zachęcam do długich spacerów i głębokich oddechów (właśnie zaczął padać śnieg)...zamiast wyżej proponowanej lektury. No chyba, że to zamierzona prowokacja do kolejnej jałowej kłótni na forum, to przepraszam! Pozdrawiam Czytelników gadzinówek wszelkiej barwy! Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Pod kołdra przy latarce? 19.12.04, 15:36 Widzę,ze "terra" i "mały" to raczej baby,bo klikano w czasie skokow narciarskich,choc może nie wszystkich to rajcuje. Mnie tak. 5. miejsce Małysza jest calkiem,całkiem!!! Co do "małego". Gadzinówki? Bez przesady! Na "NIE" się pluje,ale pod kołdrą przy latarce czytuje,choć zapewne pod kołdrą czyni się i co innego,hehe.Urban jest zawsze sobą,urody mu nie przybędzie,raczej odwrotnie,ale nie o to w jego przypadku chodzi ( często okazuje sie,ze to własnie on mial racje,a nie zapiekli działacze spod roznych sztandarów)! A o Ukrainkach pracujacych u nas na czarno i traktowanych jak biale niewolnice moznaby tu pisac ,i to niemało, a dyskusja na pewno nie bylaby jałowa,co prorokuje "mały". Prorokow mamy w Polsce jak mrowków.Zawsze chyba tak bylo i wywracali sie na polskim lodzie lub wpadali w polskie bagienko.U nas glupota jest nie do zdarcia!To najtrwalsze w narodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Pod kołdra przy latarce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 15:52 Są naprawdę ciekawsze pisemka pod kołdrę!Ale oczy już nie te.Pozdrawiam i nie przeszkadzam więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: USAczek Re: Pod kołdra przy latarce? IP: *.lublin.mm.pl 19.12.04, 15:53 www.virtualbartender.beer.com/beer_usa.htm $$$$$$$$ "terra","mały" i Ty bez ziemi moze to dla relaksu?, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: TO CHYBA BABY... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 15:59 Cholera przegapiłam Małysza a to prawie mój imiennik. Mały( BEZ ..SZ!) Pozdrawiam janasherlockabezziemi tropiciela bab! Odpowiedz Link Zgłoś
janbezziemi Tylko dla w miarę dorosłych! 19.12.04, 16:01 Gość portalu: USAczek napisał(a): > www.virtualbartender.beer.com/beer_usa.htm $$$$$$$$ "terra","mały" > i Ty bez ziemi moze to dla relaksu?, hejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!Dokoncz,tam sie wpisuje komendy,np.beer,kiss,fuck,lick,boobs,dance,drink beer itd,macie wiedze lub słowniczki,bo to nie koniec polecen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: Tylko dla w miarę dorosłych! IP: *.lublin.mm.pl 19.12.04, 16:52 www.virtualbartender.beer.com/beer_usa.htm I czego chcecie od Urbana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brzęczykowski Re: Tylko dla w miarę dorosłych! IP: *.lublin.mm.pl 20.12.04, 00:31 tomaszlis.wp.pl/archiwum.html?wid=6339220&_err=1&ticket=2204835274000659EKkfBoXnFcrYrNHdBPYFjFqyWF% 2B7ObXtMIKVNAU6Plv1%2FdkzhoPWQwFXsLT3bF% 2BVC7mlxiTt2g8M8k5PyT08zrJ4CCZJQQNOZQPQMB18hLG04cWZokasDioi7k5cRWa%2B Własnie - czego? Leje równo! Odpowiedz Link Zgłoś