Dodaj do ulubionych

Lubelacy na obczyznie.

• Gość: Gural Re: Lubelacy na obczyznie. IP: *.ipt.aol.com 12.01.03, 07:08
      Waszyngton
    • Gość: gosia_t Re: Lubelacy na obczyznie. IP: *.oslo-ost.alfanett.no 12.01.03, 18:36
      Oslo
      • Gość: ted Re: Lubelacy na obczyznie. IP: *.035-48-73746f21.cust.bredbandsbolaget.se 12.01.03, 19:15
        Sztokholm
        • lucy_z Re: Lubelacy na obczyznie. 12.01.03, 19:17
          To juz drugi lubelak w Sztokholmie:)
          Pozdrawiam:))
          • Gość: ted Re: Lubelacy na obczyznie. IP: *.035-48-73746f21.cust.bredbandsbolaget.se 12.01.03, 19:20
            Tez pozdrawiam!
            A pierwszy lubelak w Sztokholmie kto? Ty, Lucy?
            • lucy_z Re: Lubelacy na obczyznie. 12.01.03, 20:22
              Nie, nie! To Eor!:))
    • pepperoni78 Re: Lubelacy na obczyznie. 12.01.03, 21:03
      Nasuwa mi się jedna myśl: wszędzie nas pełno;)
    • Gość: paveua Re: Lubelacy na obczyznie. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.01.03, 21:43
      Hej!
      Jakby się ktoś pytał albo miał wątpliwości, to sam 5.5 roku temu wybrałem sie
      na studia do Warszawy. I tak mi do dziś zostało. Zatem chyba podpadam
      pod "mieszkającego poza granicami Lublina". W tzw. międzyczasie znalazła się
      jakaś praca jedna i druga i trzecia i obecnie czwarta. Podobnie było z
      kobietami zresztą :) I niestety coraz mniej czasu zostało na odwiedzanie
      Lublina, który ze względu na ukształtowanie powierzchni zawsze będę nazywał
      najkrzywszym z najpiękniejszych miasteczek.
      pozdrawiam
      • Gość: andrzej Re: Lubelacy na obczyznie. IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 02:19
        Jestem z Montrealu,od 22 lat,urodzony i wychowany w Lublinie ,na ulicy
        Narutowicza.
    • usmiechnietakaska Re: Lubelacy na obczyznie. 17.01.03, 09:36
      i co? to wszyscy Lubelacy na obczyźnie już się wpisali???????
      • Gość: joan Re: Lubelacy na obczyznie. IP: *.bis.czestochowa.pl 22.01.03, 20:04
        od 10-ciu lat tułam się po Polsce.Mieszkam w Częstochowie,z przerwą na Gliwice.
        Absolwentka KUL-U.
    • velvet0 Up! 21.02.03, 08:00
      to wszyscy się już wpisali?
      • rena_gd jeszcze ja;))) spóźnialska;)) 21.02.03, 10:21
        velvet0 napisała:

> to wszyscy się już wpisali?

Ja, jeszcze ja.... co prawda nie spoza granic kraju, ale miało być spoza granic
        Lublina... A mnie wymiotło na wybrzeże, mieszkam od 12 lat 10 km od Gdańska,
        ale tęsknię... Lucy ty wiesz najlepiej jak bardzo;))) I bywam w moim kochanym,
        rodzinnym mieście przynajmniej 3 razy do roku...

Może tak w wakacje jakiś mały zjazd obecnych i byłych mieszkańców..

Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia, gdziekolwiek się znajdujecie...

Rena
        • Gość: ryza małpa Re: jeszcze ja;))) spóźnialska;)) IP: *.lublin.mm.pl 21.02.03, 10:32
          Rychło w czas :-)))
          • lucy_fair Re: jeszcze ja;))) spóźnialska;)) 21.02.03, 10:58
            Gość portalu: ryza małpa napisał(a):

> Rychło w czas :-)))

Nas spóźnialskich jest więcej, ja też gdańsko-lubelski, pozdrawiam
            • rena_gd konsternacja gdańsko-lubelska;)) 21.02.03, 19:03
              lucy_fair napisał:

> Nas spóźnialskich jest więcej, ja też gdańsko-lubelski, pozdrawiam

czy lucy_fair i lucy_z to tylko zbieżność imion, czy ja znowu o czymś nie
              wiem??;))

• lodbrok Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 21.02.03, 19:32
                Renka, to zupełnie dwie różne osoby... O tym już było!! Dogadaj sie z
                lucy_fair. Może się znacie?:-))
                • lucy_z Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 21.02.03, 20:55
                  Renia:) Tylko zbieżność, a właściwie to on ukradł mi połowę nicka, hi, hi:)
                  I pisze jeszcze, że ma nasze korzenie. Hmm, nie rozumiem.....
                  • rena_gd Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 21.02.03, 23:55
                    lucy_z napisała:

> Renia:) Tylko zbieżność, a właściwie to on ukradł mi połowę nicka, hi, hi:)
                    > I pisze jeszcze, że ma nasze korzenie. Hmm, nie rozumiem.....

Ale dlaczego wziął sobie ten kawałek... hmmm kobiecy?? lubi się przebierać??
                    A jak jest z gdańska to może chciałby na "nasze" forum?? lucy, on ma dobre
                    referencje?? bo jakoś się nie doczytałam...;))
                • rena_gd Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 22.02.03, 00:11
                  lodbrok napisał:

> Renka, to zupełnie dwie różne osoby... O tym już było!! Dogadaj sie z
                  > lucy_fair. Może się znacie?:-))

hmmm ja mam pierwsza do menszczyzny?? ja?? ech... wstydzem siem bardzo;))
                  • lucy_fair Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 24.02.03, 08:33
                    Poczułem się w obowiązku wyjaśnić wątpliwości związane z moją skromną osobą.
                    Nie zwędziłem pół nicka i nie lubię się przebierać, moja 100% męskość wyprasza
                    sobie:) lucy_fair to nic innego, jak pospolity lucyfer, tyle że zakamuflowany.
                    Chyba nikt nie ma wątpliwości, że jest rodzaju męskiego (tak mówią:). Zresztą
                    jeśli ktoś lubi Lecha Janerkę to od razu wie o co chodzi.
                    Z lubelsko-nadmorskim pozdrowieniem :)
                    • rena_gd Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 24.02.03, 13:00
                      lucy_fair napisał:

> Chyba nikt nie ma wątpliwości, że jest rodzaju męskiego (tak mówią:).

A czy to da się jakoś sprawdzić??;))

> Zresztą jeśli ktoś lubi Lecha Janerkę to od razu wie o co chodzi.

Nooo pamiętam zespół Klaus Mitffoch, nawet błądziłam w necie poszukując tego
                      sławetnego lucy_fair'a hmmm i nic....
                      Lucy_fair'ku... zaśpiewaj mi... zanim umrę z ciekawości;))
                      • lucy_fair Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 24.02.03, 13:36
                        rena_gd napisała:

> Lucy_fair'ku... zaśpiewaj mi... zanim umrę z ciekawości;))

Lepiej nie, bo będzie się Pani jeszcze bardziej śmiała, niż przed chwilą do
                        kompa :) Pozdrowienia z forum publicum
                        • rena_gd Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 24.02.03, 14:11
                          lucy_fair napisał:

> Lepiej nie, bo będzie się Pani jeszcze bardziej śmiała, niż przed chwilą do
                          > kompa :) Pozdrowienia z forum publicum

Hmmm co by wyjaśnić zainteresowanym i niezainteresowanym tudzież.... pan
                          lucy_fair rozmawia ze mną od prawie miesiąca na gg... hmmm no comments;))
                          Zaplułam ze śmiechu monitor;))

pozdrawiam
                          rena zapluta, pęknieta i prawie nieżywa ze śmiechu
                          • Gość: ryża małpa Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) IP: *.lublin.mm.pl 24.02.03, 14:21
                            Heh, miesiąc gadasz z człiowiekiem na gg i dopiero teraz dowiadujesz sie że to
                            facet?
                            I że to wcale nie jest lucy _z ;-)
                            • rena_gd sprawdzono;)) 24.02.03, 15:01
                              Gość portalu: ryża małpa napisał(a):

> Heh, miesiąc gadasz z człiowiekiem na gg i dopiero teraz dowiadujesz sie że
                              to facet?
                              > I że to wcale nie jest lucy _z ;-)

ech ryża, ryża.... hmmmm toż ja sprawdziłam, że lucy_z to kobieta hmm
                              namacalnie....
                              a na gg gadałam od początku z facetem, ale skąd mogłam wiedzieć, że to lucyfer
                              ups lucy_fair... swej diabelskiej duszy nie ujawnił;))
                  • lucy_fair Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 24.02.03, 09:35

>
                    > hmmm ja mam pierwsza do menszczyzny?? ja?? ech... wstydzem siem bardzo;))

A ja jestem menszczyznom nieśmiałem i tyż siem wstydze ;)
                • rena_gd Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 24.02.03, 10:25
                  lodbrok napisał:

> Dogadaj sie z lucy_fair. Może się znacie?:-))

No i jak tu siem dogadać, jak on krzyczy, że nieśmiały... Nieśmiały menszczyzna
                  i nieśmiała kobieta (to ja!! jakby któś miał wontpliwości) się dogadajom, ale w
                  innym wcieleniu chyba;)) A na dodatek diabełek i aniołek;))
                  • lucy_z Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 24.02.03, 11:18
                    Reniu, tak skromnie spytam, czy ten aniołek to ja???;))

Ze słonecznym pozdrowieniem:)))
                    • rena_gd sielsko anielsko..... 24.02.03, 12:24
                      lucy_z napisała:

> Reniu, tak skromnie spytam, czy ten aniołek to ja???;))
                      >
                      > Ze słonecznym pozdrowieniem:)))

Hmmm skromnie odpowiadam, że miałam na myśli jedną panią R... ale sądzę, że
                      takich anielskich jest więcej, lucy... też się łapiesz kochana;))

A nieśmiały diabełek milczy... ech... a ja miałam nadzieję na wspólną kawkę
                      piekielnie czarną anielskim popołudniem;))
    • brookie Re: Lubelacy na obczyznie. 22.02.03, 02:00
      Pozdrawiam z Perth w zach.Australii. Bardzo mi brakuje Lublina, a szczegolnie
      lubelskich dyskotek i klubow. Nie zapominam tez o Perelce z browaru na
      Bernardynskiej. Jej smak pamietam do dzis.
    • Gość: misio/ narutowicza Re: Lubelacy na obczyznie. IP: *.dyn.optonline.net 24.02.03, 00:47
      Pozdrawiam wszystkich z Nowego Jorku
    • velvet0 Re: Lubelacy na obczyznie. 15.05.03, 08:31
      i ten był fajny...;o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka