Gość: Gural Re: Lubelacy na obczyznie. IP: *.ipt.aol.com 12.01.03, 07:08 Waszyngton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia_t Re: Lubelacy na obczyznie. IP: *.oslo-ost.alfanett.no 12.01.03, 18:36 Oslo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Lubelacy na obczyznie. IP: *.035-48-73746f21.cust.bredbandsbolaget.se 12.01.03, 19:15 Sztokholm Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Lubelacy na obczyznie. 12.01.03, 19:17 To juz drugi lubelak w Sztokholmie:) Pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ted Re: Lubelacy na obczyznie. IP: *.035-48-73746f21.cust.bredbandsbolaget.se 12.01.03, 19:20 Tez pozdrawiam! A pierwszy lubelak w Sztokholmie kto? Ty, Lucy? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Lubelacy na obczyznie. 12.01.03, 21:03 Nasuwa mi się jedna myśl: wszędzie nas pełno;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paveua Re: Lubelacy na obczyznie. IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 12.01.03, 21:43 Hej! Jakby się ktoś pytał albo miał wątpliwości, to sam 5.5 roku temu wybrałem sie na studia do Warszawy. I tak mi do dziś zostało. Zatem chyba podpadam pod "mieszkającego poza granicami Lublina". W tzw. międzyczasie znalazła się jakaś praca jedna i druga i trzecia i obecnie czwarta. Podobnie było z kobietami zresztą :) I niestety coraz mniej czasu zostało na odwiedzanie Lublina, który ze względu na ukształtowanie powierzchni zawsze będę nazywał najkrzywszym z najpiękniejszych miasteczek. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Lubelacy na obczyznie. IP: *.proxy.aol.com 13.01.03, 02:19 Jestem z Montrealu,od 22 lat,urodzony i wychowany w Lublinie ,na ulicy Narutowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
usmiechnietakaska Re: Lubelacy na obczyznie. 17.01.03, 09:36 i co? to wszyscy Lubelacy na obczyźnie już się wpisali??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joan Re: Lubelacy na obczyznie. IP: *.bis.czestochowa.pl 22.01.03, 20:04 od 10-ciu lat tułam się po Polsce.Mieszkam w Częstochowie,z przerwą na Gliwice. Absolwentka KUL-U. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd jeszcze ja;))) spóźnialska;)) 21.02.03, 10:21 velvet0 napisała: > to wszyscy się już wpisali? Ja, jeszcze ja.... co prawda nie spoza granic kraju, ale miało być spoza granic Lublina... A mnie wymiotło na wybrzeże, mieszkam od 12 lat 10 km od Gdańska, ale tęsknię... Lucy ty wiesz najlepiej jak bardzo;))) I bywam w moim kochanym, rodzinnym mieście przynajmniej 3 razy do roku... Może tak w wakacje jakiś mały zjazd obecnych i byłych mieszkańców.. Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia, gdziekolwiek się znajdujecie... Rena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryza małpa Re: jeszcze ja;))) spóźnialska;)) IP: *.lublin.mm.pl 21.02.03, 10:32 Rychło w czas :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_fair Re: jeszcze ja;))) spóźnialska;)) 21.02.03, 10:58 Gość portalu: ryza małpa napisał(a): > Rychło w czas :-))) Nas spóźnialskich jest więcej, ja też gdańsko-lubelski, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd konsternacja gdańsko-lubelska;)) 21.02.03, 19:03 lucy_fair napisał: > Nas spóźnialskich jest więcej, ja też gdańsko-lubelski, pozdrawiam czy lucy_fair i lucy_z to tylko zbieżność imion, czy ja znowu o czymś nie wiem??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lodbrok Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 21.02.03, 19:32 Renka, to zupełnie dwie różne osoby... O tym już było!! Dogadaj sie z lucy_fair. Może się znacie?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 21.02.03, 20:55 Renia:) Tylko zbieżność, a właściwie to on ukradł mi połowę nicka, hi, hi:) I pisze jeszcze, że ma nasze korzenie. Hmm, nie rozumiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 21.02.03, 23:55 lucy_z napisała: > Renia:) Tylko zbieżność, a właściwie to on ukradł mi połowę nicka, hi, hi:) > I pisze jeszcze, że ma nasze korzenie. Hmm, nie rozumiem..... Ale dlaczego wziął sobie ten kawałek... hmmm kobiecy?? lubi się przebierać?? A jak jest z gdańska to może chciałby na "nasze" forum?? lucy, on ma dobre referencje?? bo jakoś się nie doczytałam...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 22.02.03, 00:11 lodbrok napisał: > Renka, to zupełnie dwie różne osoby... O tym już było!! Dogadaj sie z > lucy_fair. Może się znacie?:-)) hmmm ja mam pierwsza do menszczyzny?? ja?? ech... wstydzem siem bardzo;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_fair Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 24.02.03, 08:33 Poczułem się w obowiązku wyjaśnić wątpliwości związane z moją skromną osobą. Nie zwędziłem pół nicka i nie lubię się przebierać, moja 100% męskość wyprasza sobie:) lucy_fair to nic innego, jak pospolity lucyfer, tyle że zakamuflowany. Chyba nikt nie ma wątpliwości, że jest rodzaju męskiego (tak mówią:). Zresztą jeśli ktoś lubi Lecha Janerkę to od razu wie o co chodzi. Z lubelsko-nadmorskim pozdrowieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 24.02.03, 13:00 lucy_fair napisał: > Chyba nikt nie ma wątpliwości, że jest rodzaju męskiego (tak mówią:). A czy to da się jakoś sprawdzić??;)) > Zresztą jeśli ktoś lubi Lecha Janerkę to od razu wie o co chodzi. Nooo pamiętam zespół Klaus Mitffoch, nawet błądziłam w necie poszukując tego sławetnego lucy_fair'a hmmm i nic.... Lucy_fair'ku... zaśpiewaj mi... zanim umrę z ciekawości;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_fair Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 24.02.03, 13:36 rena_gd napisała: > Lucy_fair'ku... zaśpiewaj mi... zanim umrę z ciekawości;)) Lepiej nie, bo będzie się Pani jeszcze bardziej śmiała, niż przed chwilą do kompa :) Pozdrowienia z forum publicum Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 24.02.03, 14:11 lucy_fair napisał: > Lepiej nie, bo będzie się Pani jeszcze bardziej śmiała, niż przed chwilą do > kompa :) Pozdrowienia z forum publicum Hmmm co by wyjaśnić zainteresowanym i niezainteresowanym tudzież.... pan lucy_fair rozmawia ze mną od prawie miesiąca na gg... hmmm no comments;)) Zaplułam ze śmiechu monitor;)) pozdrawiam rena zapluta, pęknieta i prawie nieżywa ze śmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryża małpa Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) IP: *.lublin.mm.pl 24.02.03, 14:21 Heh, miesiąc gadasz z człiowiekiem na gg i dopiero teraz dowiadujesz sie że to facet? I że to wcale nie jest lucy _z ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd sprawdzono;)) 24.02.03, 15:01 Gość portalu: ryża małpa napisał(a): > Heh, miesiąc gadasz z człiowiekiem na gg i dopiero teraz dowiadujesz sie że to facet? > I że to wcale nie jest lucy _z ;-) ech ryża, ryża.... hmmmm toż ja sprawdziłam, że lucy_z to kobieta hmm namacalnie.... a na gg gadałam od początku z facetem, ale skąd mogłam wiedzieć, że to lucyfer ups lucy_fair... swej diabelskiej duszy nie ujawnił;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_fair Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 24.02.03, 09:35 > > hmmm ja mam pierwsza do menszczyzny?? ja?? ech... wstydzem siem bardzo;)) A ja jestem menszczyznom nieśmiałem i tyż siem wstydze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 24.02.03, 10:25 lodbrok napisał: > Dogadaj sie z lucy_fair. Może się znacie?:-)) No i jak tu siem dogadać, jak on krzyczy, że nieśmiały... Nieśmiały menszczyzna i nieśmiała kobieta (to ja!! jakby któś miał wontpliwości) się dogadajom, ale w innym wcieleniu chyba;)) A na dodatek diabełek i aniołek;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: konsternacja gdańsko-lubelska;)) 24.02.03, 11:18 Reniu, tak skromnie spytam, czy ten aniołek to ja???;)) Ze słonecznym pozdrowieniem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd sielsko anielsko..... 24.02.03, 12:24 lucy_z napisała: > Reniu, tak skromnie spytam, czy ten aniołek to ja???;)) > > Ze słonecznym pozdrowieniem:))) Hmmm skromnie odpowiadam, że miałam na myśli jedną panią R... ale sądzę, że takich anielskich jest więcej, lucy... też się łapiesz kochana;)) A nieśmiały diabełek milczy... ech... a ja miałam nadzieję na wspólną kawkę piekielnie czarną anielskim popołudniem;)) Odpowiedz Link Zgłoś
brookie Re: Lubelacy na obczyznie. 22.02.03, 02:00 Pozdrawiam z Perth w zach.Australii. Bardzo mi brakuje Lublina, a szczegolnie lubelskich dyskotek i klubow. Nie zapominam tez o Perelce z browaru na Bernardynskiej. Jej smak pamietam do dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio/ narutowicza Re: Lubelacy na obczyznie. IP: *.dyn.optonline.net 24.02.03, 00:47 Pozdrawiam wszystkich z Nowego Jorku Odpowiedz Link Zgłoś