Gość: Nadawca IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.09.04, 13:00 A właściwie dla Urzędu Pocztowewgo w Bumie na Wadowickiej. Bardziej leniwych pań w okienkach jeszcze nie widziałem. A do tego z reguły pracuje tylko jedno lub dwa okienka. Nadawca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajtulo Re: Nagroda dla poczty 02.09.04, 18:12 A ja zawsze myślałam, że nikt nie przebije PANI z ul. Wrocławskiej. Śpecjalnie piszę w liczbie pojedynczej, bo tylko od tej kobiety doznawałam krzywd. Była to osóbka dość młoda i ładna, taka szczupła czarnulka, może wciąż tam pracuje. Ale była tak wściekłą jędzą, że aż głowa boli. Poza tym zawsze w iście komunistycznym stylu "pouczała" klientów, często szantażowała, że "ukara", tzn nie przyjmie, nie uzna itp. WSTRĘTNA BABA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaS Re: Nagroda dla poczty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:46 A ja właśnie czekam na listonosza i czekam, i doczekać się nie mogę, aż mi już w brzuchu burczy. Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: Nagroda dla poczty 03.09.04, 11:49 Znam, znam...choroby nerwowej można w kolejce dostać. Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś