Dodaj do ulubionych

czytaliscie Metro dzis? SKANDAL!!!!!!

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.05, 21:58
to jest po prostu oburzajace!!!! nareszcie pani Jaruga Nowacka wzieła sie do
roboty!Brawo pani Izo! Słyszeliscie ze w Ikei na instrukcjach montazu mebli
nigdy nie ma kobiet?? na tych obrazeczkach zawsze sa faceci!jakby tylko oni
skladali meble...w koncu mamy rownouprawnienie i to do czegos
zobowiazuje.Ikea niby tlumaczy sie ze to moze byc zle przyjete w krajach
arabskich ale JA sadze ze pani I.J.N. powinna sie zajac problemami kobiet
takze tam. Kto sie ze mna zgadza???? :D
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Buahahahahahahahha IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 14.03.05, 22:01
      Ja pier****!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juz sie nie maja czym zajac w tym Sejmie...
      ............................
      • Gość: bez przesady Buahahahahahahahha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 22:07
        normalnie chyba nie masz sie czyms zajac dziewczyno,wez sie za cos pozytecznego,
        co by moglo innym pomoc nie zajmuj sie takimi glupotami bo naprawde szkoda zycia.
        • kleszczo Re: Buahahahahahahahha 14.03.05, 22:38
          Nie ma sie co dziwic obuzeniu autorki tego watku. Prawdopodobnie skladanie
          mebli jest jej hobby, dlatego wlasnie wiec poczula sie urazona brakiem kobiet
          na "obrakach":)

Kleszczo K. Kleszczowski

P.S. A w sejmie faktycznie juz chyba nie maja co robic. Tylko czekac, kiedy
          powstanie komisja sledcza ds. kobiet na obrazkach w Ikei :)
    • shawman Żądamy "komórków"! 15.03.05, 00:27
      A ja żądam odmiany nazwy telefonu komórkowego również w rodzaju męskim. Wszyscy
      tylko "komórka", "komórka"... To dyskryminacja! Żądamy "komórków"!
      • Gość: power Re: Żądamy "komórków"! IP: *.speed / 217.153.237.* 15.03.05, 10:54
        ja nie wiem czy prawdziwe kobiety rwały by się do składania mebli Tylko te
        feministki mają jakieś sprane mózgi, i twierdzą tak jak Żydzi, że sa wiecznie
        krzywdzone. Ostatnio widziełem na jednej stacji jak kobieta z obsługi tankowała
        GAZ do samochodu-macie wasze równouprawnienie.
        A pani Jaruga może sama wystąpi na tych zdjęciach z instrukcją składania mebli?
    • zo_h Re: czytaliscie Metro dzis? SKANDAL!!!!!! 15.03.05, 11:23
      A ja zgłaszam sprzeciw, bo ... nie każda osoba robiąca pranie to kobieta ...
      zresztą tak samo jak i osoba pracująca w aptece ... a właśnie tak sugeruja
      reklamy. Dlaczego przy okazji protestów w służbie zdrowia mówiono o strajku
      pielęgniarek ... pielęgniarze nie protestowali?

Ps.
      Dla IKEA'i mam bardzo dobrą radę, przy schematach prezentujących sposób
      składania elemntów proponuję stosować obrazki w których elementy płciowości
      zostaną zatarte ... postaciom najlepiej nadac formę na wzór
      metroseksualności ... ni chłopczyk ni dziewczynka :d.
    • empi Re: czytaliscie Metro dzis? SKANDAL!!!!!! 15.03.05, 12:16
      Wreszcie konkretna inicjatywa. Ciągle było u równouprawnieniu mężczyzn w
      temacie prania, gotowania, zmywania, prasowania itd.. Jestem za pomysłem Jarugi-
      Nowackiej. Wreszcie mężczyzna będzie mógł poczytać w spokoju gazętę, obejrzeć
      telewizję, pójść na piwo gdy małżonka w tym czasie zajmie się minn. pracami
      remontowymi.
      pzdr.
    • polimerr Re: czytaliscie Metro dzis? SKANDAL!!!!!! 15.03.05, 13:11
      Pranie, zmywanie, składanie mebli. Podły ten ludzki żywot

Niech mi jaki prikaz zabroni!
      • folkatka Re: czytaliscie Metro dzis? SKANDAL!!!!!! 15.03.05, 20:55
        A ja żądam by na znakach drogowych typu "zakaz wjazdu rowaerów" "droga tylko
        dla rowerów" etc. były umieszczane DAMKI !! To że są tam wyłacznie jednoslady z
        męską ramą zakrawa na straszną dyskryminację!! Jestem oburzona i żądam
        przeprosin.
    • hm` A w Szwecji... 15.03.05, 23:18
      .....feministki.... "Ostatnio wniosły o... zlikwidowanie pisuarów. W specjalnej uchwale współtworzonej przez pełnomocnika ds. równości napisały, że mężczyźni, sikając na stojąco, chełpią się swoją męskością, z oczywistym zamiarem poniżenia w ten sposób kobiet."
      pozdr. hm` ;]
      • shawman Re: A w Szwecji... 15.03.05, 23:33
        Żartujesz?! :P
    • Gość: lutzke Re: No, prawdziwy skandal, na skalę światową :),eh IP: *.escom.net.pl 16.03.05, 02:25
      Skoro jest równouprawnienie, to może wpadniesz do mnie i naprawisz mi pralkę, zacementujesz dziury we framudze drzwi wejściowych, wymienisz uszczelkę w kranie, naprawisz drzwi od zmywarki, podłączysz dobrze głośniki w wieży bo mi charczą i jeszcze kilka innych drobnych napraw wykonasz, bo przecież jako równouprawniona kobieta pewnie doskonale znasz się i na hydraulice, mechanice, i murarce.

Aaa, i zawsze jeszcze otwieraj mi drzwi wejściowe na klatkę schodową, przepuszczaj mnie przy wchodzeniu do windy, ustępuj mi miejsce w tramwaju.

Stuknij się w głowę "kobicino" i wylecz się z tych kompleksów związanych ze swoją płcią. Próbując obiektywnie ocenić, kto jest we współczesnym świecie dyskryminowany, wskazywałbym na mężczyzn, a jednak nie pieprzę takich głupot jak Ty i nie bulwersuję się tym choćby faktem, że w większości spraw sądowych o przyznanie opieki rodzicielskiej mężczyzna stoi z góry na straconej pozycji.

lutzek
    • Gość: sdh Re: czytaliscie Metro dzis? SKANDAL!!!!!! IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 16.03.05, 06:43
      p. Jaruga Nowacka powinna się też zająć tym że w Playboyu nie ma zdjęć gołych facetów. DYSKRYMINACJA!!!!!
      w końcu płacimy jej pensję i zwroty za kolacje w eleganckich restauracjach żeby szukała przejawów dyskryminacji

aha - jeszcze inna dyskryminacja - nigdy nie widziałem kobiety - kierowcy busa albo autobusu PKS
      • Gość: doodie Re: czytaliscie Metro dzis? SKANDAL!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 16.03.05, 08:27
        no to przejedź się kiedyś busem o 9.25 z nałęczowa do lublina. prowadzi go bardzo sympatyczna młoda laseczka. ZTCW jeździ też na trasie lublin-lubartów. poza tym większość kierowców trajtków to kobiety.
    • Gość: abel Re: lutzkeTy masz hemoroidy na mozgu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 12:45
      Wez sie do roboty i zreperuj sobie sam klamociarnie.... Kazdy robi
      co potrafi ....a jak nie to placi za robote..... twoje argumenty sa
      typu z lomem na agrafke...... Rownouprawnienie nie znaczy przejecie
      meskich obowiazkow ,gornika drwala hydraulika . Juz nikt sie nie
      dziwi jak przy lozku chorego jest pielegniarz ,w gorseciarni
      koronkowe cudenka szyje mlody chlopak ,za kierownica ciezarowki krucha
      kobietka . Istnieje prawo wyboru i wolnosc ,a miedzy nimi cienka
      linia rozsadku i rozwagi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka