Gość: Paul IP: *.proxy.aol.com 24.06.02, 16:11 ....jak w tytule. Uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paul Re: A kuku......powiedzialem!!! No i co?;-) IP: *.proxy.aol.com 24.06.02, 16:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisia Re: A kuku......powiedzialem!!! No i co?;-) IP: 217.97.175.* 24.06.02, 16:49 Oooo ... qqłka kuka... a mnie portfel dziurawy... pedzę do banku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrobelek Re: A kuku......powiedzialem!!! No i co?;-) IP: *.proxy.aol.com 24.06.02, 18:52 Gość portalu: Paul napisał(a): Kukulko kukaj, tylko jajek nie podrzucaj.........innym ptaszkom;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: A kuku......powiedzialem!!! No i co?;-) IP: *.proxy.aol.com 24.06.02, 19:02 Gość portalu: Wrobelek napisał(a): > Gość portalu: Paul napisał(a): > > > Kukulko kukaj, tylko jajek nie podrzucaj.........innym ptaszkom;) Lepsza wisia w garsci, niz wrobelek na dachu....kuku, kuku..... Uszanowanie. Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulowa Re: A kuku......powiedzialem!!! No i co?;-) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.02, 19:29 Ku, ku aaaaaaaa. Nudzi Ci sie co???? Caluje mocno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Ha...ha.....ha......;-)))) IP: *.proxy.aol.com 24.06.02, 19:43 Gość portalu: Paulowa napisał(a): > Ku, ku aaaaaaaa. Nudzi Ci sie co???? Caluje mocno! Czesc kochanie. Nudzi "misie" okrotnie skarbie, ale widzisz ten demon intelektu wisia najpierw naplula mi w oko i mowi ze to deszcz pada, a potem do jakiejs krawcowej swoje dupsko dumne zabrala, o. I mnie biednego, nierozgarnietego jak dupe z raczka wziela i ostawila na zmarnowanie, amen;-). Juz kochanie, biore sie do pisania do ciebie, pa, pa.... Pawelek-Diabelek;-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: A kuku......powiedzialem!!! No i co?;-) IP: *.extern.kun.nl 24.06.02, 23:21 ooo, Gosia Paulowa zawitala, witam, witam :-) ale jestem wredna, tak sie ftroncac w czyjac rozmowe :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: A kuku......powiedzialem!!! No i co?;-) IP: *.ipt.aol.com 25.06.02, 03:41 Gość portalu: Pola napisał(a): > ooo, Gosia Paulowa zawitala, witam, witam :-) > ale jestem wredna, tak sie ftroncac w czyjac rozmowe :-( Moja droga, daruj sobie. Tu na forum "u nas w Lublinie", to jak jedna wielka, po......a rodzinka;-). Pozdrawiam, uszanowanie, Paul Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulowa Re: A kuku......powiedzialem!!! No i co?;-) IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 12:54 Witam, witam. Ja tak z pewna taka niesmialoscia od czasu do czasu sie odezwe. Musze miec mojego chlopa pod kontrola i poznawac powoli znojomych (tych wirtualnych, tez;-))) A kochanie, od kiedy to "osiolki" kukaja?;-))) Mam nadzieje, ze dzisiaj bedziesz mial spokojny dzien Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: A kuku......powiedzialem!!! No i co?;-) IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 16:51 Gość portalu: Paulowa napisał(a): > Witam, witam. Ja tak z pewna taka niesmialoscia od czasu do czasu sie odezwe. > Musze miec mojego chlopa pod kontrola i poznawac powoli znojomych (tych > wirtualnych, tez;-))) A kochanie, od kiedy to "osiolki" kukaja?;-))) > Mam nadzieje, ze dzisiaj bedziesz mial spokojny dzien Pozdrawiam wszystkich Kochanie ja ostatnio zawsze miewam "spokojne dni";-). Jest tak "spokojnie", ze rzygac sie chce. Poza tym osiolek osiolkowi nie rowny;-). A Tobie podoba sie Twoj "osiolek"?;-) Poza tym jak widzisz staram sie byc co raz bardziej "grzeczny", wyrozumialy i spolegliwy, nawet na zacnym forum GW..... no moze tylko nie zagladaj do sekcji "dla polonii";-)))))). Ale tam wiekrzosc takich popaprancow jak ja. Jak tam "zjazd rodzinny", zyjesz jeszcze, a wogole, tom napisz cos do mnie, bo z pracy juz dzwonic hmmm "nie wypada", a jak ja dotre do domu to Ty juz spisz w najlepsze;-). To "znaczy" tak jak umawialismy sie, caluje, pa, pa.... Pawelek-Diabelek;-> Odpowiedz Link Zgłoś
ziedrzec Re: A kuku...... 25.06.02, 07:15 usznowanie, sznowny miłośniku militariów i złotego trunku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: A kuku...... IP: *.proxy.aol.com 25.06.02, 16:53 ziedrzec napisał(a): > usznowanie, sznowny miłośniku militariów i złotego trunku :-) Uszanowanie ...... jak najbardziej. To my sie znamy?;-). Pozdrawiam. Paul Odpowiedz Link Zgłoś