prezu 27.06.05, 09:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: am Re: Najlepszy lubelski student IP: 212.182.31.* 27.06.05, 14:04 Alma Mater to nie czasopismo naukowe, a czasopismo wydawane przez Akademię Medyczną i popularyzujace ją, nie ma żadnych punktów KBN, a już tym bardziej IF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo alma mater? IP: *.top.net.pl 28.06.05, 16:04 Czy Alma Mater to pismo naukowe? wątpię. To pismo informacyjne AM Lublin. A jakie warunki należało spełnić, by przystąpić do konkursu? Czy wystarczyła śrdenia ocen i przynależność do Duszasterstwa? 4 z ogonkiem to chyba nie za wysoko? Dobr uczeń to naprawdę pojęcie względne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amlublin alma mater a czasopismo naukowe IP: *.am.lublin.pl / *.am.lublin.pl 28.06.05, 22:30 szczerze gratuluje zwyciestwa studentowi, a cieszy mnie to tym bardziej, iż wywodzi sie z mojej uczelni, musze jednak zwrocic uwage na dwa fakty: 1. alma mater to broszura, pismo wewnątrzuczelniane, informacyjne itp. Na pewno nie zalicza sie do pism naukowych!!! Wszystkie zawarte w nim tresci nie podlegają zadnej ocenie merytorycznej!!! a jest to warunek podstawowy kazdego magazynu naukowego lub chociażby popularnonaukowego. 2. odnośnie udziału w konferencjach - mozna brac udział czynny, tzn, wygłaszać referat, prezentować poster, ale mozna tez uczestniczyc biernie, tzn. wyłacznie sluchac. Warto zatem byloby wspomniec o formie udzialu w przytoczonych "kilkunastu" konferencjach. pozdrawiam wszystkich medykow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mój komentarz-dobre IP: *.am.lublin.pl 01.07.05, 10:31 znam Patryka, w konferencjach brał jak najbardziej czynny udzial i zdobywał tam bardzo wysokie miejsca( nagrody i wyróżnienia), publikował też w wielu innych czsopismach NAUKOWYCH o czym w artykule mowy nie ma, ale można to sobie sprawdzić chociażby na stronach www AM. to tyle choc mógłbym napisać więcej, pozdrawiam wszystkich medyków Odpowiedz Link Zgłoś