laser_ 09.09.02, 17:54 Słyszałem, że wybudowali Wam okazałą fontannę z jakimś super oświetleniem. Jak to wygląda na jawie ? Lucy_z, Ronja i inni - można Was tam spotkać ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Fontanna w Świdniku 09.09.02, 20:39 laser_ napisał: > Słyszałem, że wybudowali Wam okazałą fontannę z jakimś super oświetleniem. > Jak to wygląda na jawie ? Lucy_z, Ronja i inni - można Was tam spotkać ? Laserku, widziałam z daleka jakiś tydzień temu! Podobno pięknie rzeczywiście podświetlona. Jeszcze nie oglądałam!!! Może jutro się wybiorę!! Laser, a Ty wsadzaj maluchy w samochód i przyjeżdżaj to zobaczyć:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: Fontanna w Świdniku IP: 62.233.130.* 09.09.02, 21:21 sama fontanna podobno z bajerami, ale otoczenie jakieś kiczowate./tak mi się źle o niej myśli wiedząc,że wydali na nią prawie 1000000zł/ Ale jak już jest to się ją może polubi. Podobno oblegana przez dzikie tłumy wieczorami./ja widzialam z odległości i w dzień to nie było efektu podświetlenia/ Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Fontanna w Świdniku 11.09.02, 08:38 Wczoraj przejechałam wolniutko /na ile się dało/ koło niej. Sporo ludzi tam się kręci. Muszę się wybrać piechotką. Jakoś raziły mnie te jasne ławki ale może to pierwsze wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igła Re: Fontanna w Świdniku IP: 62.233.130.* 12.09.02, 11:10 lucy_z napisała: > Jakoś raziły mnie te jasne ławki ale może to pierwsze wrażenie. Tez się tak pocieszam. Przechodzilam piechotką i raziły mnie ławki i latarnie- totalne bezguście-zupełnie nie pasuja do niczego,wygląd i kolor be, a fontanna jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Fontanna w Świdniku 11.09.02, 09:51 W Lublinie też mogliby zrobić jakąś fontannę z prawdziewgo zdarzenia. Tylko gdzie?? i za co?? Zastanawiają się czy będą mieli kasę na oświetlenie ulic w nocy, więc z fontanny chyba nici ;) Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Fontanna w Świdniku 11.09.02, 20:17 pepperoni78 napisał: > W Lublinie też mogliby zrobić jakąś fontannę z prawdziewgo zdarzenia. Tylko > gdzie?? i za co?? Zastanawiają się czy będą mieli kasę na oświetlenie ulic w > nocy, więc z fontanny chyba nici ;) Eee, a na placu litewskim nie ma fontanny ??? Odpowiedz Link Zgłoś
pepperoni78 Re: Fontanna w Świdniku 11.09.02, 20:42 faciu napisał: > > Eee, a na placu litewskim nie ma fontanny ??? jest, ale taka... no... troche przestazala ;) przydalaby sie jeszcze jedna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Fontanna w Świdniku 13.09.02, 18:24 Ładna ta fontanna! Teren został powiększony. Jest mnóstwo ławek, nawet stoliki dla grających w szachy. Podobno świetnie wygląda fontanna wieczorem, podświetlona. Odpowiedz Link Zgłoś
faciu Re: Fontanna w Świdniku 15.09.02, 18:11 lucy_z napisała: > Ładna ta fontanna! Teren został powiększony. Jest mnóstwo ławek, nawet stoliki > dla grających w szachy. Podobno świetnie wygląda fontanna wieczorem, > podświetlona. > Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Fontanna w Świdniku 16.09.02, 13:48 Do starej fontanny???:)) Widziałam już podświetloną wczoraj ale tylko przejazdem! Pięknie wygląda z ulicy, z bliska pewnie piękniej. Wczoraj było zimno i deszczowo to mało było ludzi ale jak jeszcze będzie ciepło, w co wierzę, to będzie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś