martimax 19.10.06, 11:06 Witam i pozdrawiam jestem nowym forumowiczem hihihihi chyba można tak powiedzieć co służę radą jeśli będzie potrzebna Marcin Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_beret Re: Witam wszystkich 19.10.06, 12:40 A witaj witaj! jaką radą mógłbyś posłużyć w "razie czego"? Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Witam wszystkich 19.10.06, 13:45 w miarę moich możliwości chyba każdą :)np. gdzie kupić dobre oświetlenie w Białej Podlaskiej lub dostać dobry kredyt, od tak takie tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Witam wszystkich 19.10.06, 14:01 I już jest dobrze! a gdybyś znał się jeszcze na szydełkowaniu..... Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Witam wszystkich 19.10.06, 14:35 hahahahaha wyobraż sobie że to akurat umiem robić może nie jak koniakowskie koronczarki ale zawsze tz. umiem trzymać szydełko :) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Witam wszystkich 19.10.06, 14:52 A szyć na maszynie?! trzeba mi firaneczki podszyć:> Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Witam wszystkich 19.10.06, 16:47 kurczę tego akurat nie umiem hihihi ale mogę popytać jak chcesz :) ... a jaka jest Twoja profesja jeśli można wiedzieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Witam wszystkich 19.10.06, 17:27 maingot, witaj, witaj. Na długo wpadłeś do nas? Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Witam wszystkich 19.10.06, 17:48 hej mam nadzieję że na długo fajnie tak porozmawiać z ludzmi ze swojego miasteczka ostatnio bardzo zakorkowanego :) Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Witam wszystkich 19.10.06, 17:57 Teraz jest zakorkowane, a co będzie 1 i 2 listopada? Nawet nie chcę o tym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Witam wszystkich 19.10.06, 18:05 dokładnie... najgorsze jest codzienne przebijanie się z okolic kopernika na drugą stronę Białej np. na sidorską udręka już szybciej rowerkiem hahahaha no ale coś za coś jak we wszystkim zresztą . Bardzo by było dobrze gdyby te modernizacje dróg służyło na jakiś dłuższy czas oby nie poddało się pierwszej zimie :):) Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Witam wszystkich 19.10.06, 18:26 Nie licz na to, że wyremontowane drogi długo pobędą nowe, na drugi rok będzie to samo, robią to byle jak, materiał beznadziejny, i tak co rok remont dróg szumnie ogłaszany. Interes musi się kręcić, jak to w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
coll_age Re: Witam wszystkich 24.10.06, 18:21 jeśli w Białej są korki to co powiesz na Warszawę.... bo ja chętnie się zamienię Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Witam wszystkich 24.10.06, 18:50 ...jakie miasto takie korki, duże miasto duże korki małe miasto też duże korki. Zamieniłabys się na korki czy na miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Witam wszystkich 25.10.06, 11:24 buuuu...dlaczego? nie podoba Ci się nasze miasto ? Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Witam wszystkich 25.10.06, 14:44 miasto,jak miasto. Tylko alkoholu czasem brak...ech jak brak. Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Witam wszystkich 26.10.06, 10:16 :) mówisz poważnie :) podaj adres zaraz Ci przywiozę, mówisz i masz ... Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Witam wszystkich 26.10.06, 11:03 :PP i się upijemy??? tak w biały dzień??? :PPP jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Witam wszystkich 19.10.06, 18:30 martimax napisał: > kurczę tego akurat nie umiem hihihi ale mogę popytać jak chcesz :) > ... a jaka jest Twoja profesja jeśli można wiedzieć ;) Gotuję,piorę,sprzątam,remontuję,wkręcam,wykręcam,zakręcam,dokręcam,przekręcam. ufff... ale szydełkować ni pieruna nie umiem. Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: Witam wszystkich 19.10.06, 18:32 może jakiś kurs szydełkowania? Nerwy skołatane podreperujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Witam wszystkich 19.10.06, 18:42 hahahaha kiedyś sprzedawałem na allegro takie wyroby więc się nauczyłem ale nie ma problemu mogę kilka porad udzielić hihihihi przede wszystkim to trzeba mieć szydełko np. nr10 i jakaś molinka Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Witam wszystkich 20.10.06, 07:49 negev56 napisała: > może jakiś kurs szydełkowania? Nerwy skołatane podreperujesz. Neg ..nerwy to mnie się podreperują, jak nastaną "lepsze dni".Bo teraz strzelam do każdego z kałacha.Jesteś kobietą, więc rozumiesz :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Witam wszystkich 19.10.06, 18:48 Zielony Bereciku bardzo fajniuśkie zdjęcie na Twoim profilu fiu fiu coś też muszę pomyśleć nad edycją swojego Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Witam wszystkich 20.10.06, 07:45 martimax napisał: > Zielony Bereciku bardzo fajniuśkie zdjęcie na Twoim profilu fiu fiu coś też > muszę pomyśleć nad edycją swojego starałam się jak mogłam,żeby wypaść na zdjęciu jak najlepiej:D Dziękuję ,że nareszcie ktoś to docenił:D Dawaj ten swój profil,to może dowiem sie czegoś więcej na Twój temat oprócz tego, że lubisz szydełkować:PP A chociaż gwoździa w scianę...umiesz wbić? Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Witam wszystkich 20.10.06, 09:59 no pewnie że umiem i to jak hahahaha właśnie ładuję już swoją buźkę na serwer gazety Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: Witam wszystkich 20.10.06, 10:41 martimax napisał: > no pewnie że umiem i to jak hahahaha właśnie ładuję już swoją buźkę na serwer > gazety no dobra..buźka jest.A reszta?? wiek,zainteresowania,stan cywilny,numer buta,numer konta,PIN,stan konta,posiadane samochody itd. Szybciutko nam tu! Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: Witam wszystkich 20.10.06, 13:08 ok nie ma problemu hihihihihi no ale ja Ciebie też chcę zobaczyć no i całą resztę paczki fajnie że Puławy są już daleko w tyle hhihihi Odpowiedz Link Zgłoś
kaaatia Re: Witam wszystkich 19.10.06, 18:38 szydełkowanie hmmmmm to ja sie na tym znam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
martimax szydełkowanie:):) 19.10.06, 18:43 hej zatem może założymy jakąś spółkę i będziemy udzielać porad hihi jak tam mija czwartkowy wieczór ? Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: szydełkowanie:):) 19.10.06, 18:57 zdecydowanie nie na szydełkowaniu, chociaż kiedyś słupki umiałam robić i na drutach szaliki, hehehehe zaczynałam od oczek pięćdziesięciu a kończylam na np.80. A w wieczór czwartkowy myślami jestem w wieczór piątkowy /łykend/ i obłożona jestem super fajnymi książkami, one mnie kiedyś zabiją. Odpowiedz Link Zgłoś
martimax Re: szydełkowanie:):) 19.10.06, 19:14 więc może dzisiaj książeczka na bok i gdyby tak jakiś dobry film hmmmm jakaś dobra komedia, oczęta trochę odpoczną jutro laba ? czy praca :) Odpowiedz Link Zgłoś