Dodaj do ulubionych

dlaczego nasze pogodynki są tak fatalnie ubrane?

• rilian 9 XI znów żakiecik, spodnie i odrosty... 09.11.05, 18:35
      pani Marto! bardzo ładnie prosimy o założenie kiedyś jakiejś spódnicy, na pewno
      wyglądałaby Pani ślicznie i nie tak banalnie jak w do znudzenia zakładanych
      żakiecikach!... choć dzisiejszy czarny ładnie komponował się z Pani sylwetką,
      trzeba to przyznać. i gdyby Pani fryzjerka zechciała coś jednak zrobić z tymi
      odrostami, chyba, że to ma właśnie tak wyglądać, jakby to były wieczne odrosty...
      • Gość: senna_łabędzica Re: 9 XI znów żakiecik, spodnie i odrosty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 04:08
        alez panie, to nie mozliwe

Grzesio tak lubi odrosty
    • Gość: baton Re: dlaczego nasze pogodynki są tak fatalnie ubra IP: *.krasnystaw.net 10.11.05, 11:23
      tak, tak wyglądają jak cmentarne baby
    • rilian 10 XI - kupić żelazko? 10.11.05, 18:26
      pani marto, ja pani kupię żelazko! oddam nawet moje stare, nieużywane, dobre,
      tradycyjne! tylko niech pani wreszcie wyprasuje te spodnie!!!!!!!!!!

żakieciki pani obrzydną mi niedługo do końca życia, ale coż. dziś spodnie były
      białe, wymiętoszone do nieprzyzwoitości, do tego żakiecik brązowawy, w jakieś
      dziwne plamy, ja tam się nie znam, co one miałyby przedstawiać, albo z czego
      być. idę wziąć coś na żołądek.
      • Gość: wisia Re: 10 XI - kupić żelazko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 20:24
        Moze ja jednak wlacze TV...? Kiedy te panie wystepuja? I na ktorym kanale...?
        • sonnenkinder Re: 10 XI - kupić żelazko? 10.11.05, 22:14
          Moze dajmy im troche spokoju, w koncu sadze, ze ubior jest wybierany przez
          kogos innego, a nie przez same zainteresowane. Po drugie oferta firmy je
          ubierajacej nie prezentuje sie szczegolnie rewelacyjnie. Do tego przestazrala
          technika bluboksu...Gdyby ja choc na jedna pogodynke wsadzic do tvn sadze, ze
          wuierzylibyscie, ze to te same osoby:)
    • Gość: Kojka Re: dlaczego nasze pogodynki są tak fatalnie ubra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 18:03
      ALEŻ TO JEDNE Z NAJLEPSZYCH LUBELSKICH MODELEK !!! DOBRZE ŻE PROWADZĄ
      POGODĘ !!! ŁADNIE WYGLĄDAJĄ! A WIDZIELIŚCIE JE W PIANIE NA TRAJTKACH W
      REKLAMIE "NAŁĘCZÓW SPA" ? BOSKIE! :)
      • appril Re: dlaczego nasze pogodynki są tak fatalnie ubra 12.11.05, 20:46
        Najlepszych? A w czym, jesli mozna zapytac? Ladnie? Aha.. ladnie na
        tramwajach.. hmm.. Najlepsze lubelskie modelki "na trajtkach".. no to
        rzeczywiscie racja. Poza tym mizerota w sensie doslownym i w przenosni.
        Niestety to nie zlosliwosc, to gorzka prawda. Kolejna rzecz, w ktorej
        lubelszczyzna jest daleko za..
      • sonnenkinder Re: dlaczego nasze pogodynki są tak fatalnie ubra 12.11.05, 21:33
        A ja ciagle wzdycham za letnia sukienka pani z cisowianki..choc ona czesciej
        goscila na autobusach:)
        • zbigniew_z Re: dlaczego nasze pogodynki są tak fatalnie ubra 13.11.05, 23:07
          sonnenkinder napisał:

> A ja ciagle wzdycham za letnia sukienka pani z cisowianki..choc ona czesciej
          > goscila na autobusach:)
          Sukienka była najlepsza w dolnych partiach (nie mylić z PIS i SAMOOBRONĄ)...
    • rilian 12 XI = 6 i 7 XI 12.11.05, 18:26
      dziś był ten sam żakiecik, co 6 i 7 XI. tragizm. pod nim żółtawa bluzeczka.

jaka reklama spa? serio?
      • Gość: mdła_dama Re: 12 XI = 6 i 7 XI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 21:30
        i znowu się cieszę, że mnie to minęło...
        no są, są na tych "trajtkach" naszych... jak zobaczysz mdły niebieski, a na nim
        (w nim?!) blondynkę i brunetkę - to one. tylko jakieś takie niepodobne do
        siebie nieco ;)
    • rilian 13 XI. pani Dorota: nowy żakiecik, wymięte spodnie 13.11.05, 18:28
      żakiecik nowy. czarnawy. wąziutki. pod nim różowa bluzeczka. nowa. ale jak
      zwykle żakiecik. wymięte spodnie. czarne. jak zwykle.

obserwowałem wczoraj pogodynkę chyba w "panoramie" na dwójce. nie była wcale
      ładniejsza od pani Doroty. jednak ubrana zwyczajnie, oświetlona na ciepło, bez
      "blue boxu", swobodnie ruszająca się i zarzucająca włosami wyglądała
      fenomenalnie...
      • Gość: mdła_dama Re: 13 XI. pani Dorota: nowy żakiecik, wymięte sp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.05, 20:24
        no, dzisiaj to nawet nie było bardzo źle...
        i Pani Dorota z sensem mówiła, no nie poznaję Pogodynki ;P
        ech, po tygodniu niobecności miło mi było nawet...
        generalnie pozytywnie, takie pełne -4.
        • Gość: Liliannek Re: 13 XI. pani Dorota: nowy żakiecik, wymięte sp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.05, 20:51
          No i nie wyglądała dziś tak przeraźliwie szkapowato-chudo jak zwykle ;-)
        • zbigniew_z Re: 13 XI. pani Dorota: nowy żakiecik, wymięte sp 13.11.05, 22:53
          Ludzie, trochę tolerancji dla prowincji. Gdyby te panie, wzorem innych
          telewizji występowały nago nie byłoby problemu żakiecików, a oglądalność
          wzrosłaby 660%. Tylko co na to ks. Dyrektor ?
          • Gość: Lilianek Re: 13 XI. pani Dorota: nowy żakiecik, wymięte sp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 16:10
            Sorry, ale wtedy wyglądałyby jak żywcem wzięte z Majdanka :-( Zdecydowanie za
            chude. Brzydko wyglądają na wizji w krótkich spódniczkach-wtedy widać straszną,
            dużą dziurę między udami, tir spokojnie się zmieści tamtędy ;-)
    • rilian 14 XI = 5 XI 14.11.05, 18:30
      znów ten sam żakiecik, który widziałem 5 XI. tym razem założyła go nie pani
      Marta, ale pani Dorota.

a gdyby go nie było? pod spodem i poniżej panowały czernie - gdyby ta bluzeczka
      była na jakichś ramiączkach (nawet obszernych) byłoby o niebo lepiej!...
    • rilian 15 Xi - nie uwierzycie!!!!! 15.11.05, 18:26
      Pani Marta miała dziś pastelowozielone spodnie - biodrówki! i pasiastą bluzeczkę
      obcisłą z długimi rękawkami! Super! tak trzymać! o niebo lepiej, niż w żakiecikach!
      • Gość: senna labedzica Re: 15 Xi - nie uwierzycie!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 04:46
        i bardzo dobrze, juz wkrotce bedzie na co popatrzec
    • rilian 17 XI pulowerek!!! 17.11.05, 19:13
      pani Marto! jest dla Pani nadzieja! pulowerki mogą być przyszłością! tylko boję
      się, że przyćmią je spodnie. nic, że wymiętoszone i nieprasowane od miesięcy.
      boję się, że niedługo pojawią się na nich plamy od nieprania...
      • Gość: ryża małpa Re: 17 XI pulowerek!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 20:29
        Za każdym razem gdy oglądam Panią Martę zastanawiam się, do czegóż tu sie
        Rilian przyczepi.
        dzis obstawiałm prawidłowo :D
        • rilian Re: 17 XI pulowerek!!! 17.11.05, 20:36
          ale nie wydawało Ci się, że na wewnętrznych stronach jej wątłych ud są już
          cienie plam od potu, pudru, kurzu?...
          • Gość: karekius spodenki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.05, 10:10
            Może miała okres i jej przeciekało? ;-)
            Wg mnie pogodynki zawsze mają fajne ubranka, tylko są trochę za chude
            dziouchy :)
          • ryza_malpa1 Re: 17 XI pulowerek!!! 19.11.05, 20:44
            Nieee...żadnych plam nie widziałam. Ino zmarszczki z przysiedzenia , hihi....
      • Gość: mdla_dama Re: 17 XI pulowerek!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 22:12
        okropne to bylo... fuj!
        za krótki pulowerek, o-kro-pne spodnie...
        bleh
    • rilian 18 XI - jestem pod wrażeniem 19.11.05, 10:11
      Jeśli w weekend okaże się, że pani Marta założy sweterek, a techncy zmienią
      minimalnie barwę światła, realizatorzy zaś wrzucą jakieś ciepłe tło zamiast tych
      wsiowych prostokątów niebieskich, uwierzę, że ten wątek na Obrońców Pokoju
      znalazł czytelników!

W piątek pani Marta była ubrana w różową koszulkę i czarne spodnie. Wyglądała
      naprawdę miło i przyjemnie!
    • rilian 19 XI - świat się zmienia 19.11.05, 18:55
      pani Marto! było cudnie! proszę trzymać tak dalej!
      • ryza_malpa1 Re: 19 XI - świat się zmienia 19.11.05, 20:43
        O tak, mi też sie podobało :)
        A zastanawiałam się do czego sie przypniesz i jakoś nie było do czego :)
        Znów odgaduje Twe mysli, Tato Muminka :)
        • Gość: mdła_dama Re: 19 XI - świat się zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 11:49
          no cudnie było...
          pełne +4 jak dla mnie...
          jeszcze logopeda i będzie jak na tvnie ;)
          • Gość: ala Re: 19 XI - świat się zmienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.05, 12:33
            Rilianie, pomniki papieża też komentowałeś w podobnym stylu w swojej słynnej
            pracy doktorskiej? Ten niemadry wątek rodem z magla to szkic do habilitacji?
            • rilian Re: 19 XI - świat się zmienia 20.11.05, 12:50
              nie, dokładnie odwrotnie. ale chętnie przeczytam coś więcej o mojej pracy i
              mojej przyszłości!... wątek z magla? z pewnością lepiej pluć na siebie
              (anonimowo) przy okazji sporów politycznych?...
    • rilian 21 XI - początek przełomu? 21.11.05, 18:27
      wczoraj niestety nie mogłem oglądać... a dzień dzisiejszy potwierdził moje
      obserwacje z końca ubiegłego tygodnia: jest coraz lepiej. moherowe żakiety
      zostały schowane (może już na dłużej?) do szafy! dziś pani dorota odziana była
      w ładną koszulkę koloru pomarańczowego (z okazji rocznicy pomarańczowej
      rewolucji?), pod spodem czerń plus wymięte spodnie czarne, ale góra! pięknie,
      pięknie, z niecierpliwością czekam na kolejne wydania programu, którego treści
      jakoś nigdy nie udaje i się zapamiętać!...
      • Gość: ryża malpa Re: 21 XI - początek przełomu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.05, 21:18
        Przygotuj sie więc na śniezycę.
        ma sypac cała noc.
        Przez ostatnie dwie godziny jeździlam po mieście i widziaam 4 stłuczki
        natomiast ani jednej piaskarki....Zima znów zaskakuje.
        Moze drogowcy też patrzą na Pogodynki i nie potrafią sie skupic na prognozie :)
        • rilian Re: 21 XI - początek przełomu? 21.11.05, 21:21
          zapewne,,, :)))
    • mali_bu A dziś to co? 22.11.05, 19:25
      Nie było prognozy pogody?
      • rilian Re: A dziś to co? 22.11.05, 21:00
        patrz, jaki cwaniak... no nie oglądałem. może ktoś widział, jak tam było?...
        • Gość: Qfel Re: A dziś to co? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:51
          Było tragicznie, badziewia pasiasta bluzeczka, spodnie czerne wymięte te co
          zwykle standard.
          A, i jak koścista Pani Dorota stanęła lekko bokiem, to taki jakiś dziwny profil
          mi się ukazał... hm... jakaś taka zgarbiona, tyłek,znaczy się miednica wypięty
          (cofnięta, miednica;) do tyłu... może mi się wydawało...
    • rilian 23 XI - normalnie wymiękłem... czytały?... 23.11.05, 18:28
      nie wiem, czy to nie przypadek, jakiś spisek ;) , ale dziś pani Dorota była
      ubrana w: białą bluzeczkę z długimi, obcisłymi rękawami i ciekawym dekoltem, na
      niej zaś miała czarną koszulkę na ramiączkach. połączenie oryginalne i całkie
      całkiem interesujące. tak trzymać! dziś zasłużona czwórka z plusem!...
      • mali_bu Re: 23 XI - normalnie wymiękłem... czytały?... 23.11.05, 19:08
        To nie był spisek. To była jedyne czyste ubrania jakie miała. Resztę będzie
        prała a reszta suszy się już drugi dzień na balkonie.:)
    • rilian 24 XI - zmian ciąg dalszy! 24.11.05, 18:30
      dziś subtelne połączenie czerni i różu, na pani dorocie wygladało bardzo
      przyjemnie i sama pani dorota wyglądała bardzo ładnie. ale odpowiedzialny za
      oświetlenie chyba za bardzo przejął się moimi sugestiami ocieplenia tegoż... tak
      żółte światło daje efekt zieleni na twarzy, zwłaszcza w zderzeniu z różem
      bluzeczki i tragicznym tłem... oczywiście powiecie, że przypisuję sobie zasługi
      tam, gdzie rządzi przypadek, ale macie taką pewność?... ;)
      • Gość: mdła_dama Re: 24 XI - zmian ciąg dalszy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 21:16
        no i znowu nie mogłam oglądać...
        ech...
        ale... ale ja też zauważyłam, że odkąd pojawił się ten wątek, to Nasze
        Pogodynki stopniowo zaczynają coraz lepiej wyglądać...
        no i Pani Marta zaczęła z sensem mówić, za co serdecznie dziękuję :)
        nawet moja Mama twierdzi, że "oni" czytają te posty i wnioski wyciągają...
        jakby to pięknie było :)
        i może zaczęłabym płacić abonament w końcu, bo przynajmniej byłoby za co ;)
        pozdrawiam
      • Gość: SuperGluś Re: 24 XI - zmian ciąg dalszy! IP: *.top.net.pl 24.11.05, 22:01
        Bez zlikwidowania tego ochydnego blue boxa te panie nigdy nie beda dobrze
        wygladac. Nasz osrodek mial jakoby byc najnowoczesniejszym w Polsce. A tu co?
        Odnajdujemy technologie, ktora swoja siwetnosc ma juz daaawno za soba niestety.
    • rilian 25 XI - kontynuacja 25.11.05, 18:29
      pani Marto! bardzo ładna była dziś ta różowa bluzeczka! naprawdę! dziękuję i
      wdzięczny jestem, a wraz ze mną wielu widzów naszej TVL! gdyby tak jeszcze te
      odrosty... a może jakiś nowy odcień włosów? byłoby jeszcze piękniej!...
    • rilian 26 XI - powrót żakiecików 26.11.05, 19:59
      dziś pani Marta ubrała komplecik - żakiecik + spodnie. novum był fakt
      komplecikowatości, przez co ubranie zyskało na świeżości, spodnie nie były
      jeszcze wygniecione, delikatne pionowe paseczki odejmowały kilogramów i tak już
      nielicznych. rozumiem, że zbyt pięknie byłoby bez żakiecików w ogóle, więc
      czasem będą musiały się pojawiać, niczym pryszcze...
      • Gość: mdła_dama Re: 26 XI - powrót żakiecików IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 08:39
        oj, rilianie, przesadzasz troszkę...
        Pani Marta wyglądała bardzo dobrze (nic nie błyszczało, nic nie odstawało, nic
        nie wisiało bez sensu), i mimo że przez moment coś zabełkotała (logopeda!
        foniatra! i myślenie w trakcie mówienia)i powrócił nieśmiertelny "biomet", to
        ja jestem pełna uznania.
        naprawdę, aż sie wczoraj zdziwiłam, no prawie jej nie poznałam.
        i o "supkach" nie było ani słowa, ach ach :)
        słowem: pełne +4
        zdecydowanie.
    • rilian 27 XI - pani Doroto, padłem na kolana!... 27.11.05, 18:35
      Nie uwierzysz, mdła_damo!... Jeśli nie widziałaś, masz szansę zobaczyć to w
      panoramie o 21.45. Warto!... Aż z wrażenia zacząłem pisać z wielkimi literami!...

Pani Dorota wystąpiła dziś w:

- czarnej spódniczce do kolan (niestety ujęcie operatora nie pozwalało na
      dojrzenie jej nóg, które z rzadka pojawiały się w wycinkowej formie)

- ciemnografitowym, obcisłym swetrze z cudownym golfem, który miał dwie,
      kwadratowe "kieszenie"

- ślicznej, prostej, ale nieco innej fryzurze (a może tak zadziałał ten golf?)

Wyglądała po prostu bosko! Na nasze dzisiejsze warunki - walki z
      przyzwyczajeniami, jak również klimatyczne daję jej pełną, zasłużoną i piękną
      szóstkę!
      • Gość: mdła_dama Re: 27 XI - pani Doroto, padłem na kolana!... IP: 212.182.32.* 29.11.05, 09:41
        no niestety, nie mogłam oglądać...
        no, ale zdaję się całkowicie na Twój gust i na opinię znawcy-estety, heh.
        to i ode mnie pełne +5, baba (i to w dodatku niedouczona jeszcze) zawsze musi
        się do czegoś przyczepić...
        aż się boję, co będzie dzisiaj.
        ale i tak pewnie nie będę mogła oglądać, zajęcia, niestety...
        pozdrawiam :)

p.s. a jeśli Nasze Pogodynki Jedyne już zreformowane zostały, to może poruszymy
        problem Pani Bożeny Wróbel, allbo wogóle prezenterów tvp3 (poza Panem Arturem
        Kalickim, który mężczyzną jest uroczym i niesłychanie wręcz szarmanckim... i o
        Nim złego słowa powiedzieć nie mogę.)
        eeeeeeech.
        • Gość: koleżanka Re: 27 XI - pani Doroto, padłem na kolana!... IP: *.am.lublin.pl 30.11.05, 09:39
          Pani Bożenka - osoba niezwykle ciepła, taktowna i o bardzo wysokim morale. Jej
          dziennnikarstwo, którego jeszcze długo muszą się uczyć inni współpracownicy
          Panoramy jest nienaganne. Jest niezwykle atrakcyjną prezenterką. Wspaiale się
          wysławia, ma piękną dykcję i wogóle jest urocza. Jest kogo oglądać i słuchać!!!
    • rilian 29 XI - znów pięknie 30.11.05, 11:18
      niewiele pamiętam z ostatnich dni (egzamin i obrona), ale oglądałem panoramę i
      28 i 29 XI. panie trzymają nowy poziom. bardzo ładnie!...
    • rilian 30 XI - no i co? coraz lepiej! 30.11.05, 18:31
      Pani Marta Hałas miała dziś na sobie śliczne jasne spodnie - niby biodrówki, ale
      wcale nie zsuwały się za nisko, w stonowanym kolorze, niezbyt wymięte, ale nawet
      gdyby... Bluzeczka obcisła, zielona, bardzo ładnie prezentowała się na naszej
      blond pogodynce!...

czyżbym powinien założyć nowy wątek: "nasze pogodynki ubierają się coraz
      lepiej!!!" - co o tym sądzicie?...
      • Gość: mdła_dama Re: 30 XI - no i co? coraz lepiej! IP: 212.182.32.* 01.12.05, 07:56
        najserdeczniejsze gratulacje, Panie Doktorze :)

a co do Pani Marty...
        widziałam! gapiłam się w ekran i oczom nie wierzyłam. Pani Marta wyglądała
        świetnie, młodzieńczo, świeżo, bardzo zgrabnie. śliczne spodnie, ładna bluzka
        podkreślająca figurę (albo mi się wydawało, albo przez to ubranie Pani Marta
        wyglądała bardziej kobieco, a nie jak zamorzona 13-to latka), naprawdę nie mam
        się do czego przyczepić. pełne 5.
        co do kwestii 'językowych', to jakies niezręczności się zdarzyły, ale nawet one
        mi nie przeszkadzały. no no... jestem pełna uznania...
    • e_emka 6 XII powrót białych spodni 07.12.05, 11:01
      cóż, spodnie wróciły. A już było znośnie
    • Gość: teddy Re: dlaczego nasze pogodynki są tak fatalnie ubra IP: *.net.autocom.pl 23.02.24, 12:08
      to ze te pogodynki sa fatalnie ubrane to jest jeden aspekt ale to ze sie prezentuja w tych kusych spodniczkacktoreh pokazujac w miare zgrabne lub mniej nogi a juz pokazujac proste nogi z lydka grubsza od uda to nie przystoi na wizji, nie mowiac otych wszystkich, moze to taka maniera ktore tak jak gorniak majac szpilki wykrzywiaja lewa noge w kostce, poco to jest zenujace, czy to ma swiadczyc o ulomnosci tej plci czy tych ktorzy wypuszczaja je na plan. uzywajcie glowy i luser, ogladaja was rzesze wnikliwych obserwatorow. shame on you.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka