Dodaj do ulubionych

Wciąż nie wiadomo, co z parkiem na Czubach

12.01.06, 08:52
Oni sie ganiają a ja nadal musze sie przedzierać przez chabuzie...:(
Zła jestem!
Obserwuj wątek
    • Gość: urz. IDENTYCZNIE JAK Z PROJEKTEM CENTRUM KULTURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:45
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=22607772
      Ten przetarg też przygotowywał dyr.H.Korczewski!
      • Gość: kto Re: IDENTYCZNIE JAK Z PROJEKTEM CENTRUM KULTURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 15:20
        A słynnym tunelem to niby kto sie zajmuje?
    • krara Re: Wciąż nie wiadomo, co z parkiem na Czubach 12.01.06, 10:59
      a mi tam te chabyzie nie przeszkadzają ,wole to niz stado emerytów na
      ławeczkach i tabuny rozwrzeszczanych bachorow na boisku które i tak zdewastuje
      młodziez :-)
    • Gość: Jerzy Pawłowski Re: Wciąż nie wiadomo, co z parkiem na Czubach IP: *.pronet.lublin.pl 12.01.06, 11:19
      Wąwóz niezagospodarowany jest miejscem niebezpiecznym. Ja tu mieszkam i wiem ze
      mieszkańcy boją się wawozu gdzie biega pełno psów, które nie sa na uwięzi.
      To bardzo nieładnie gdy ktoś przyjedzie z innego miasta i widzi takie miejsce.
      Przeciez to jest już miejsce pomiędzy osiedlami. Jerzy Pawłowski
      • Gość: LU Re: Wciąż nie wiadomo, co z parkiem na Czubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:22
        lubelska.iarp.pl/peowiakow.html
        Gdzie prezydent Pruszkowski ma prawo i opinie fachowców!!!!
        • Gość: pytanie podstawowe CO NA TO IZBA ARCHITEKTÓW ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:07
          A czy na projekt parku to przypadkiem ustawa o zamówieniach publicznych nie
          nakazuje zorganizowania konkursu architektoniczno-urbanistycznego? Co na to
          Lubelska Izba Architektów i Urbanistów???
    • Gość: Paweł Re: Wciąż nie wiadomo, co z parkiem na Czubach IP: *.resetnet.pl 31.01.06, 13:38
      A ja pisze pracę magisterską na ten temat - więc może ktoś weźmie moje pomysły
      po uwagę :)

mój mail saintjoseph22@o2.pl
    • Gość: hm` Re: Wciąż nie wiadomo, co z parkiem na Czubach IP: *.toya.net.pl 05.02.06, 03:32
      hm, co znaczy chabuzie???
      pozdr. hm`
    • Gość: ZZZ Re: Wciąż nie wiadomo, co z parkiem na Czubach IP: *.Zensol / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 08:38
      Skosić na wiosnę i jes OK!
    • tajnos.agentos Re: Wciąż nie wiadomo, co z parkiem na Czubach 06.02.06, 15:40
      Ten park buduje się już circa 30 lat. Za t. zw "szczenięcych lat" sam tam
      raz "robiłem" w t. zw. "czynie społecznym" (pamięta ktoś co to było?), "robiła"
      też młodzież z NRD i inni... Cierpliwości!:)))
    • box12 Na co czekasz ryża małpo? 06.02.06, 16:08
      Skrzyknij swoich sąsiadów, rady osiedli usytuowanych nad wąwozem.
      Wynajmijcie traktor do wykoszenia i zaorania wąwozu.
      Część drobnych prac wykonacie własnoręcznie.
      Na co czekasz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka