ryza_malpa1 12.01.06, 08:52 Oni sie ganiają a ja nadal musze sie przedzierać przez chabuzie...:( Zła jestem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: urz. IDENTYCZNIE JAK Z PROJEKTEM CENTRUM KULTURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 09:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=22607772 Ten przetarg też przygotowywał dyr.H.Korczewski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kto Re: IDENTYCZNIE JAK Z PROJEKTEM CENTRUM KULTURY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 15:20 A słynnym tunelem to niby kto sie zajmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
krara Re: Wciąż nie wiadomo, co z parkiem na Czubach 12.01.06, 10:59 a mi tam te chabyzie nie przeszkadzają ,wole to niz stado emerytów na ławeczkach i tabuny rozwrzeszczanych bachorow na boisku które i tak zdewastuje młodziez :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Pawłowski Re: Wciąż nie wiadomo, co z parkiem na Czubach IP: *.pronet.lublin.pl 12.01.06, 11:19 Wąwóz niezagospodarowany jest miejscem niebezpiecznym. Ja tu mieszkam i wiem ze mieszkańcy boją się wawozu gdzie biega pełno psów, które nie sa na uwięzi. To bardzo nieładnie gdy ktoś przyjedzie z innego miasta i widzi takie miejsce. Przeciez to jest już miejsce pomiędzy osiedlami. Jerzy Pawłowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LU Re: Wciąż nie wiadomo, co z parkiem na Czubach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 11:22 lubelska.iarp.pl/peowiakow.html Gdzie prezydent Pruszkowski ma prawo i opinie fachowców!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytanie podstawowe CO NA TO IZBA ARCHITEKTÓW ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 19:07 A czy na projekt parku to przypadkiem ustawa o zamówieniach publicznych nie nakazuje zorganizowania konkursu architektoniczno-urbanistycznego? Co na to Lubelska Izba Architektów i Urbanistów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Wciąż nie wiadomo, co z parkiem na Czubach IP: *.resetnet.pl 31.01.06, 13:38 A ja pisze pracę magisterską na ten temat - więc może ktoś weźmie moje pomysły po uwagę :) mój mail saintjoseph22@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: Wciąż nie wiadomo, co z parkiem na Czubach IP: *.toya.net.pl 05.02.06, 03:32 hm, co znaczy chabuzie??? pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Re: Wciąż nie wiadomo, co z parkiem na Czubach IP: *.Zensol / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 08:38 Skosić na wiosnę i jes OK! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Wciąż nie wiadomo, co z parkiem na Czubach 06.02.06, 15:40 Ten park buduje się już circa 30 lat. Za t. zw "szczenięcych lat" sam tam raz "robiłem" w t. zw. "czynie społecznym" (pamięta ktoś co to było?), "robiła" też młodzież z NRD i inni... Cierpliwości!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
box12 Na co czekasz ryża małpo? 06.02.06, 16:08 Skrzyknij swoich sąsiadów, rady osiedli usytuowanych nad wąwozem. Wynajmijcie traktor do wykoszenia i zaorania wąwozu. Część drobnych prac wykonacie własnoręcznie. Na co czekasz? Odpowiedz Link Zgłoś