06.03.06, 19:20
No! Nie ma to jak stać w korku na Sowińskiego, szanowne MPK! Czas wymyśleć coś lepszego dla mieszkańców Czubów! A może szanowne MPK podciągnie 26 bliżej Tesco?
Obserwuj wątek
    • mali_bu Re: 26 06.03.06, 19:33
      Sam se podciągnij.
    • Gość: lutzek A może zaproponujesz przebieg trasy? IP: *.escom.net.pl 06.03.06, 19:49
      Skoro masz uwagi i zastrzeżenia do jednego z lepszych połączeń Czubów i LSM-u z Miasteczkiem Akademickim, to może sam coś konstruktywnego zaproponujesz? Liczę na PRZEMYŚLANĄ propozycję.

pzdr.
      lutzek
      • Gość: aron Re: A może zaproponujesz przebieg trasy? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 06.03.06, 20:42
        ja proponuję busa który by jeździł Filaretów - Głęboka - ten wjazd do Ikara -
        Langiewicza - Sowińskiego - Radziszewskiego - MC Skłodowskiej - Hempla - pl.
        Litewski. No ale to wieśniackie rozwiązanie.
        • Gość: lutzek A kto się pytał Ciebie ??? n/txt IP: *.escom.net.pl 06.03.06, 20:57
          • aron2004 Re: A kto się pytał Ciebie ??? n/txt 07.03.06, 07:49
            a co, hrabia nie udzielił mi głosu?
            • Gość: lutzek Widzisz... i to odróżnia... IP: *.escom.net.pl 07.03.06, 11:44
              ... chama od zwykłego kulturalnego człowieka, że ten pierwszy nie proszony zawsze ma wiele do powiedzenia, a ten drugi potrafi uszanować, że do niego "nie piją" i nie odzywa się, gdy go nie pytają. Będziesz więc Henryczku na wieki chamem, choćbyś osiadł na stałe nawet w okolicach pl.Litewskiego.

lutzek
              • aron2004 Re: Widzisz... i to odróżnia... 09.03.06, 16:03
                Gość portalu: lutzek napisał(a):

> ... chama od zwykłego kulturalnego człowieka, że ten pierwszy nie proszony
                >zaws ze ma wiele do powiedzenia, a ten drugi potrafi uszanować, że do
                >niego "nie pij ą" i nie odzywa się, gdy go nie pytają.

bzdura. W takim razie musiałbyś uznać, że arystokracja z Lubartowskiej od
                pokoleń mieszkająca w Lublinie to chamy, bo to oni do mnie zagadują na dworcu
                prosząc o 50 gr mimo że ja z nimi w ogóle nie chcę rozmawiać.
    • Gość: nelly Re: 26 IP: *.131.102-84.rev.gaoland.net 08.03.06, 22:26
      a czy dalej taki scisk w 26 w godzinach porannych?
      Pamietam jak jezdzilam o 7:35 czy cos takiego...o jeny,jeszcze na czybach mozna
      bylo sie jakos "wepchnac",ale co z tego,jak sie stalo w korkach po 20 min.No i
      nie licze trzech piatkow pod rzad jak sie 26 psulo (w zimie),zadna nauczycielka
      nie mogla w to uwierzyc...ja sama tez nie :)
      Chyba sie ciesze,ze juz nie jestem uzalezniona od autobusow...a tym bardziej od
      lubelskiego mpk.Kurde,tylko co ja zrobie jak przyjade na kilka dni "do mamy":(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka