Dodaj do ulubionych

Contbus- tragedia

IP: *.pronet.lublin.pl 26.03.06, 17:28
Witam,
czy wy tez macie takie problemy?
ile razy staram sie zadzwonic zrobic rezerwacje zawsze jest zajete, maja tylko
jeden numer (porazka) a jak juz sie uda dodzwonic to prosze sie nie zdziwic
jak dostanie sie kwiecista wiazanke slowna do ucha!
pomijam juz ze jesli ktos chce sie wydostac z wawy po 21szej ma male szanse
,musi czekac na busa do 22giej(ale to juz chwala dla jakiejs innej firmy
przewozowej)
Czy ta firma nie ma szefa, kogos komu zalezy na zyskach!?
Za podejscie do pasazerow ktos im powinnien odebrac licencje!
pzdr,
Obserwuj wątek
    • Gość: aron Re: Contbus- tragedia IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 26.03.06, 21:01
      są jeszcze inne firmy : Antrans, Misura, Panorama, Big Star.
      • pep-per Re: Contbus- tragedia 27.03.06, 10:30
        PKP, PKS, Polski Ekspress ;)

Gość portalu: aron napisał(a):

> są jeszcze inne firmy : Antrans, Misura, Panorama, Big Star.
        • Gość: Kadafi Re: Contbus- tragedia IP: 212.182.109.* 22.04.06, 08:24
          pep-per napisał:

> PKP, PKS, Polski Ekspress ;)

PKP - najwieksza wygoda
          PEx - czas jazdy dostosowany do przepisów drogowych (co nie dotyczy busow)
          PKS - ewentualna alternatywa na powyzszych
          • Gość: aron Re: Contbus- tragedia IP: *.pl / *.enterpol.pl 22.04.06, 08:48
            Gość portalu: Kadafi napisał(a):

> PKP - najwieksza wygoda

żeby jeszcze nie śmierdziało

> PEx - czas jazdy dostosowany do przepisów drogowych (co nie dotyczy busow)

i zwiedzanie Puław po drodze, nie wiadomo po co

> PKS - ewentualna alternatywa na powyzszych

he he
            • Gość: Pawlik Re: Contbus- tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 00:08
              PEx - czas jazdy dostosowany do przepisów drogowych??? ... a to ciekawe -
              prędkość autobusów PExu 90-100 km/h (busy jeżdżą z podobną prędkością) na trasie
              gdzie wolno tylko 70 km/h jest zgodna z przepisami?????
    • Gość: polinka Re: Contbus- tragedia IP: *.pronet.lublin.pl 05.05.06, 06:54
      potwierdzam, zdecydowanie,
      maja naprade dobry rozklad ale jesli mam do wyboru inna firme wybieram bez
      mrugniecia okiem, tutaj podejscie do klijenta jest naprawde mierne, no i jeszcze
      jezdza jak popaprancy, wyprzedzanie na trzeciego itp....
    • leniak Re: Contbus- tragedia 12.05.06, 23:51
      Końbus już jakoś wrósł w krajobraz ale piszecie tylko żle a mnie sie zdarzyło
      kiedyś że kierowca odwiózł mnie pod sam dom co sam zaproponował! To co by się
      przydało tak naprawdę to zwyczajnie więcej busów i może jakieś lepsze miejsce
      na przystanek np. ten teren obok targowiska pod zamkiem bo choć pod Cerkwią
      jest milutko to jakby nieco ciasno.
      • Gość: aron Re: Contbus- tragedia IP: *.pl / *.enterpol.pl 13.05.06, 07:10
        od niedawna odwożenie pod dom jest niielegalne - kara 3000 zł.
        • Gość: niunia Re: Contbus- tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.14, 12:52
          Pewnie jeszcze na kawe ten kierowca zaszedł,żenada z nimi banda marnych cwaniaków i żałosnych podrywaczy.
          • Gość: niuniek Re: Contbus- tragedia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.14, 14:50
            Niunia, nie grzeb w martwych watkach, nekrofilko.
            • Gość: gość Re: Contbus- tragedia IP: *.static.ip.netia.com.pl 18.02.15, 12:03
              Martwe watki to slabe określenie,rzekłaby m ze to juz tradycja i codzienność Panów z ContBus na szczęście ich żenujące i marne podrywy nie robią na nikim wrażenia jedyne co to wzbudzają śmiech i litość,biedne zdesperowane chlopaki😊😂
    • kochaniec2.08.1973 Re: Contbus- tragedia 20.01.15, 17:46
      ja jestem zadowolona z przewozu firmy AGA BS bo zawsze można się dodzwonić i zrobić rezerwację również w internecie. Polecam AGA BUS, w Lublinie
    • Gość: kierowca Re: Contbus- tragedia IP: *.dynamic-ra-4.vectranet.pl 19.04.15, 11:25
      powiem tak masakra ja jako kierowca zawodowy pracujący jako kierowca w przewozie osób nie tylko na stalej trasie ale i na miedzynarodowce bałem się z kierowca jechac. od wyjazdu spod mariota z warszaway 2 godziny lbn dworzec pks. za przeproszeniem samobojcy!! tak sie ludzi nie wozi!!
      • Gość: Gościnnie Re: Contbus- tragedia IP: 212.2.126.* 23.04.15, 15:59
        Jeżdżę regularnie z tą firmą od dłuższego czasu i jak dotąd byłam zadowolona, ale dzisaj podróżuje ostatni raz, ponieważ kierowca nie jest w stanie wytrzymać 2-3 godzin bez papierosa i robi sobie przerwę w trasie, żeby sobie zapalić, tłumacząc się, że za każdym razem jakiś pasażer prosi o taką przerwę a on nie może odmówić - halo ja też siedzę w tym samym busie i widzę co się dzieje, a to jest po prostu chamskie robienie ze mnie głupka - także, sorry w takim razie będę jeździła z osobami, które mają poważniejsze podejście do pracy i swoich klientów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka