Gość: kiwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 17:34 Czy wie ktoś jak można wyłączyć opcję "pobierania ode mnie" plików w programie Emule przez innych użytkowników? Ewentualnie jak mozna ją jeszcze bardziej zmniejszyć? Link Zgłoś Obserwuj wątek
camilla3 Re: emule 18.04.05, 17:46 Jak nic nie bedziesz udostepnial(a), to i nic nie sciagniesz. P2P dziala na zasadzie wymiany plikow miedzy uzytkownikami, nie leza one na serwerach. Link Zgłoś
neder Re: emule 18.04.05, 18:37 jak nie chcesz udostepniać to zmień sobie program... w emule im więcej udostepniasz tym lepiej dla Ciebie - nie udostepniasz to Ci sie jedna mp3 będzie ściagała tydzień. O ile w ogóle ją ściągniesz. Ale jak chcesz możesz spróbować - po prostu w opcjach udostępnianych folderów nie zaznaczaj nic. Powodzenia... Link Zgłoś
Gość: weldon Re: emule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 20:21 To nic nie da. Temp i Incoming są, z założenia, udostępnione ogółowi. (udostępnia się przecież ściągnięte fragmenty). Można je usunąć w opcji Ustawienia > Pliki, nie podając folderów zastępczych, ale oznacza to emułkowe samobójstwo. Szczerze mówiąc, najlepszym rozwiązaniem dla kogoś, kto w procesie >>wymiany<< chce tylko pobierać, a nie chce udostępniać jest wyinstalowanie emułka. pzdr Link Zgłoś
Gość: xxx Re: emule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 01:46 Moze i ci od ktorych sciagasz tez sobie wylacza upload?? Zeby bylo sprawiedliwie? Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: emule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 12:33 Wiem, wiem o co biega. Zdaję sobie sprawę z tego - żeby coś ściągać ktoś musi to przecież udostępnić. Ale sami zrozumcie jak to jest, jak ma się limitowane łącze :/. Aż szkoda tego wypływającego z mojego modemiku strumienia danych :/. Link Zgłoś
Gość: xxx Re: emule IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 14:15 Zobacz sobie P2mail www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=26535&hl=p2m www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=26092&hl=p2m ewentualnie jakis serwer warezowy np. sw.team. Link Zgłoś