Gość: KIENKA Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.kom / *.os1.kn.pl 30.06.06, 22:52 Nie macie już kogo się czepić, człowieka, który zrobił tyle dla naszego kraju, szukajcie winy u tych, którzy dopuszczają się prawdziwych oszustw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aradian Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 01.07.06, 04:11 Oczywiście, że zrobił KIENKA tyle,że przeklinać go będą jeszcze długo kolejne pokolenia Polaków tułające się po świecie za chlebem. Z UB-e do UE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BoB Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.116.193.191.debica193.tnp.pl 30.06.06, 23:02 Ulubione słowo Kaczyńskich - ZEMSTA!!!!!!!!!!!!!!!!! dziwne że prokuratura tak wnikliwie nie bada wszystkich przekrętów rydzyka ale czego wymagać od blizniaków którzy trzymają sztamę z przestępcami dopuszczając ich do rządu a swoją partię dla przekory nazwali prawo i sprawiedliwość obrażając tym samym wszystkich ludzi którzy w pojecie prawa i sprawiedliwości jeszcze wierzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BB Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.116.193.191.debica193.tnp.pl 30.06.06, 23:04 Kaczyński - PRAWIE JAK PREZYDENT Odpowiedz Link Zgłoś
lavojtek Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 30.06.06, 23:04 NARESZCIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana Re:co zrobił dobrego Kwaśniewski ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:13 tylko nie piszcie o UE i NATO. On jedynie nie przeszkadzał wejść Polsce do tych organizaji .Nawet nie wie kiedy się urodził. Myśli ,że w momencie jak został prezydentem. Jego prezydentura to stracony czas. Kreował się na króla a Jola na królową .Popierdzieliło się im w tych komuszych głowach. Tak to bywa jak zwolennik totalitaryzmu zostaje prezydentem w wolnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola.... Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:06 cienki olek Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 30.06.06, 23:13 > cienki olek Gruba jola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gojotwr Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: 217.153.7.* 30.06.06, 23:11 Ha.Ha.Ha.bo to jest najważniejsze w dzisiejszesz rzeszywistoszci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaLgosia 20062 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:24 To już jest nudne, zostawcie Kwaśniewskeigo w spokoju i zajmijcie się Jarosławem Kaczyńkim i jego bratem. Są ciekawe wątki.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klisza Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:28 co cię nudzi ? Przeciz jeszcze Kwachu nie prześwietlony a zdjęcia nie odczytane? Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 30.06.06, 23:34 oszołomstwo triumfuje. Ze ta chołota nie zajmie się sprawami ważnymi dla kraju tylko ciągle jakieś igrzyska.Zamknąć lotniska i do dzieła . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klisza Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:48 wszystko jest ważne. Szkoda że dla ochlapusa tylko liczyły sie jego profity a nie obchodził go kraj.To było oszołomstwo towarzyszu. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 30.06.06, 23:57 Gość portalu: klisza napisał(a): > wszystko jest ważne. Szkoda że dla ochlapusa tylko liczyły sie jego profity a > nie obchodził go kraj.To było oszołomstwo towarzyszu. Czy mozna wiedzieć o jakich profitach piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 01:45 To ważne żeby Kwacha zapuszkować. Nieuchronność kary odstraszy innych przestępców! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 sclavus i uu1 zdaja sie naprawde bardzo lubic 30.06.06, 23:51 www.bookcrossing.com/journalpics/3362926.jpg?date=1/19/2005+4:29:32+PM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 30.06.06, 23:58 Idiotyzm wyzszego rzedu w wykonaniu prokuratury.Wzić się do stropienia mafii,zwiazków przestepczych,korupcji,naduzyć itp a nie zajmować się TAK BŁCHYMI SPRAWAMI.Gdy czytam ytego rodzaju komunikaty to nie wiemczy się smiać czy płakać ze tyle idiotyzmów w tej polsce mamy.Kogo to dzisaij interesuje czy Kwasniewski mógł powiedzieć że ma wyzsze wykształcenie (studia ukonczył tylko pracy nie napisął) i jakie to ma w ogole znaczenie dla spraw Polski.Szkoda nawet klawiatury by ten watek ciągnąc.Kupa zawistnych miernot nie ma co robić to durnoty wymysla i zajęcie sobie daje.Oj biedna Polsko dokad zmierzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 00:02 > Oj biedna Polsko dokad zmierzasz. Do Czwartej RP. PS. Czwarta Brygada. Czwarta Rzesza. Czwarty wymiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zetorg Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.dsl.bell.ca 01.07.06, 00:42 Mnie sie widzi, ze juz niedlugo w Polsce wszyscy beda siedziec - byly Rzad, obecny, obecny Prezydent i poprzedni, ach i ich rodziny i znajomi oczywiscie, hehehehehehe co za groteska, a i Walesa tez... z Rydzykiem pod cela. A reszta bedzie lustrowana i przeswietlana. I wogole bedzie bardzo wesolo bo nikt juz nioe bedzie pamietal ani o takich blachych sprawach jak ekonomia czy budownictwo. Slowa takie jak "droga", "emerytura", "praca", "edukacja", "szpital", "lekarz" wyjda z obiegu. Beda uzywane tylko przez historykow. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: dedykacja dla jednego trola 30.06.06, 23:59 To nie miś. To wiejski przygłup tyle, że złośliwy. I cholernie brudny. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: dedykacja dla jednego trola = sclavusa 01.07.06, 00:00 uu1 napisała: > To nie miś. To wiejski przygłup tyle, że złośliwy. I cholernie brudny. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dedykacja dla trola z Monachium 01.07.06, 00:03 To nie miś. To wiejski przygłup tyle, że złośliwy. I cholernie brudny. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Dedykacja dla trola z Monachium 01.07.06, 00:09 Nie musisz mi sie uu1 przedstawiac; a teraz to juz wiem, ze w zwiazku ze sclavusem to Ty jestes "kobieta"; widac to po Twoim jezyk (ciagle "feminizujesz"); a tak wogole to ladnie na tym zdjeciu zer sclavusem wygladacie . www.bookcrossing.com/journalpics/3362926.jpg?date=1/19/2005+4:29:32+PM. widac, ze ten staruch sclavus musial wydac kupe kasy na charakteryzacje uu1 napisała: > To nie miś. To wiejski przygłup tyle, że złośliwy. I cholernie brudny. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 00:05 przykro mi sclavusie ale poza uwielbieniem dla fizjologii chamstwem pospolitym i płytkością wypowiedzi nie znalazłem nic w twoich postach co wskazywałoby że warto z tobą gadać o intelekcie nie wspominając nawet Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 00:10 Przeczytałem wszystkie Twoje posty na tym forum i podejrzewam, że Twoje wyobrażenie o własnym intelekcie jest triumfem wyobraźni nad rzeczywistością. Ale mogę się mylić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 00:14 odezwal sie kochanek sclavusa; czegoz innego mozna bylo od niego oczekiwac, jak tylko niskiego autoramentu sofistyki w obronie tego kloszarda, zyjacego gdzies na francuskich smietnikach, ktory "wypial" sie na swoje wlasne dzieci; ot, komuch zwyczajny, zas uu1 tegoz komucha kochanek uu1 napisała: > Przeczytałem wszystkie Twoje posty na tym forum i podejrzewam, że Twoje > wyobrażenie o własnym intelekcie jest triumfem wyobraźni nad rzeczywistością. > Ale mogę się mylić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: :)) :))) :))))) 01.07.06, 00:35 a swoja drogą czy to ty ostatnio twierdziłeś że na białorusi panuje ład i ogólnie jest dobrze, tylko Polacy przeszkadzają... ciekawy z ciebie człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: :)) :))) :))))) 01.07.06, 00:42 Pytasz czy to twierdziłem czy stwierdzasz? Bo jeżeli pytasz, to odpowiadam - nie. I nie postępuj w myśl tekstu J. Korwina-Mikke, bo mój nick wyjatkowo łatwo zapamiętać. Tak łatwo, że pewien monachijski trol budzi się z krzykiem gdy mu sie przyśni. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: :)) :))) :))))) 01.07.06, 00:54 pytam komkretnie to o te wypowiedzi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=39453837&a=39497685 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=39453837&a=39499587 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=39453837&a=39501204 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=39453837&a=39503748 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=39453837&a=39505577 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=39453837&a=39506848 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=39453837&a=39506918 podpisane uu1 wydaje mi się że podobnie do twojego nicka ale może zwidy mam? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: :)) :))) :))))) 01.07.06, 00:59 Mógłbyś wskazać w którym poście pochwaliłem sytuację na Białorusi? Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: :)) :))) :))))) 01.07.06, 01:01 jak zaznaczyłem pytam bo jako chwalenie rozumiem te posty i ich usytuowanie ale skoro nie chwalenie to co i przede wszystkim wasze to czy podrobione? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: :)) :))) :))))) 01.07.06, 01:10 Jeżeli chcesz uznać, że 2 x 2 = 7, nie mam możliwości przekonania Cię, że jesteś w błędzie. Pisałem o tym, że należy szanować cudze zwyczaje, zwłaszcza jak się jest gościem i nie uszczęśliwiać nikogo na siłę. Skoro rozumiesz to inaczej - Twoja sprawa. PS. Od długiego czasu nie mogę przekonać pewnego monachijskiego trola, że jego mizeria umysłowa mnie nudzi. Co jakiś czas przyjmuje się do mnie jak pies do milicjanta i obrzuca stekiem wymyśnych (w jego przekonaniu) obelg. Biedny gość. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: :)) :))) :))))) 01.07.06, 09:36 leniak napisał: > pytam komkretnie to o te wypowiedzi: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=39453837&a=39497685 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=39453837&a=39499587 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=39453837&a=39501204 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=39453837&a=39503748 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=39453837&a=39505577 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=39453837&a=39506848 > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=62&w=39453837&a=39506918 > podpisane uu1 wydaje mi się że podobnie do twojego nicka ale może zwidy mam? Ty naprawdę jesteś przekonany o "wielkości" własnego intelektu.... ... jedni rodzą się wielkim, inni dochodzą do wielkości... a ty jesteś z tej trzeciej kategorgii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: :)) :))) :))))) 04.07.06, 15:13 tak jedynie intelekt taki jak twój taki bardziej fizjologiczny jest wart twej uwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski0 Re: :)) :))) :))))) 01.07.06, 00:54 ogladam cie czasami na tym forum, samozwanczy "guru" forumowego lewactwa (bo niektoryh nie udalo ci sie chyba przekonac), i przyznac musze, ze z biegiem czasu twoje komentarze staja sie coraz bardziej glupsze; kiedy nie masz juz argumentow, uciekasz sie do wyzwisk typu: "nazista", "faszyta", "brudas", etc; slowem: tracisz grunt pod nogami, i nadrabiasz "madra" mina; ani twoj nick, ani ty sam ("kobieta" rodzaju meskiego) jakos mi sie nie sni; co wiecej: w tej chwili wyjatkowo zasmiecam sobie moj umysl, formulujac zdania w tym poscie, odnoszace sie do takiego uciekiniera z Tworek, jakim ty niewatliwie juz jestes; polecalbym kazdemu, kto nie chce tracic czasu na jalowe dysputy z prawdziwym forumowym trollem, czyli uu1, zeby mu zwyczajnie nie odpowiadac; zaiste, wielkim grzechem jest rzucanie perel przed swinie; zeby tego nie kontynuowac, koncze juz; a kto chce, niech sobie z trollem uu1 dalej gaworzy (prawda, ze udany ten jego akt ze sclavusem? www.bookcrossing.com/journalpics/3362926.jpg?date=1/19/2005+4:29:32+PM) uu1 napisała: > Pytasz czy to twierdziłem czy stwierdzasz? Bo jeżeli pytasz, to odpowiadam - > nie. I nie postępuj w myśl tekstu J. Korwina-Mikke, bo mój nick wyjatkowo łatwo > zapamiętać. Tak łatwo, że pewien monachijski trol budzi się z krzykiem gdy mu > sie przyśni. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Błędny wniosek, funkcjonariuszu. 01.07.06, 01:28 Wy, <leniak> jak na faceta z (podobno) wyższym wykształceniem jesteście mało bystrzy. Po prostu wsciekłość monachijskiego trola mnie bawi ale nie do tego stopnia aby z nim wymieniać posty. Więc się śmieję. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Błędny wniosek, funkcjonariuszu. 01.07.06, 01:30 to silek jeszcze dycha ?? ostatnio czytalem ze zachlystna sie kadzidlem ?? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Błędny wniosek, funkcjonariuszu. 01.07.06, 01:38 Zachłystnął się ale wrodzona skromność i staranne wychowanie odebrane w dzieciństwie nie pozwala mi napisać czym. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Błędny wniosek, funkcjonariuszu. 01.07.06, 01:41 jakos on nie bawi sie w wersal ciec monachijski tylko wali radiomaryjna miloscia blizniego !! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Błędny wniosek, funkcjonariuszu. 01.07.06, 01:49 Przypomnij sobie, co w takich razach mawiał J.O. Zagłoba? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Błędny wniosek, funkcjonariuszu. 01.07.06, 01:52 jakos nie pamietam !! co on tam mowil,ale pewno dowcipnie i celnie czego nie mozna powiedziec o milosnikach watykanu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Błędny wniosek, funkcjonariuszu. 01.07.06, 01:55 Jan Onufry Zagłoba mawiał - cham chamem, na wieki wieków. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Błędny wniosek, funkcjonariuszu. 01.07.06, 01:59 no tak !! bydle pozostanie bydlenciem na zawsze!! Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Błędny wniosek, funkcjonariuszu. 01.07.06, 01:31 ech cóż przykrzy jesteście uu1... Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: wieczny odpoczynek, funkcjonariuszu uu1. 01.07.06, 01:35 zatem dołaczym was do brunera... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Room with you, son. 01.07.06, 01:40 Popraw swoją wizytówkę bo się ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: wieczny odpoczynek, funkcjonariuszu uu1. 01.07.06, 09:52 leniak napisał: > zatem dołaczym was do brunera... uu1 ma rację!!! Poza tym, weź do ręki słownik języka polskiego i popoprawiaj błędy ortograficzne, których wstydziłby się trzecioklasista.... na szybko: nie "z przed" tylko "sprzed".... chyba jednak jesteś prawnikiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: wieczny odpoczynek, funkcjonariuszu uu1. 04.07.06, 15:16 nie ma racji tylko jest matołkowatym i zakompleksionym małolatem, piszącym głównie o sobie... co tu jest ciekawego jego autorstwa o Kwaśniewskim? a że poprawnie ortograficzny no brawo tyle że bzdety nawet poprawne ortograficznie to madal bzdety a mitomania to nadal mitomania... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: uu1 01.07.06, 02:35 Dlaczego niestety. Przecież możesz być równie inteligentny i ... jak monachijski trol. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: uu1 01.07.06, 02:47 Zwykle byla dosc kulturalna, ale teraz przegielas pale za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: uu1 01.07.06, 02:54 > Pytasz czy to twierdziłem czy stwierdzasz? Bo jeżeli pytasz, to odpowiadam - > nie. I nie postępuj w myśl tekstu J. Korwina-Mikke, bo mój nick wyjatkowo łatwo > zapamiętać. Tak łatwo, że pewien monachijski trol budzi się z krzykiem gdy mu > sie przyśni. To co przeczytałeś to była odpowiedź trola monachijskiego na post nie do niego skierowany (patrz wyzej). Nie znasz sprawy ale wydajesz wiążącą opinię. Ale to charakterystyczne. PS. Gdzie jest przegięcie? Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Zle z kolega... 01.07.06, 01:59 Wyjatkowo dlugie zdanie, wlasciwie bez poczatku i konca, dygresje rozbiegajace sie w roznych kierunkach. Coz to za substancja robi dzis furore w miescie narodzin nazizmu Silesiusie? Amfetamina? Extasy? (epatowanie homoseksualna erotyka wskazywaloby na ten drugi specyfik wlasnie - moze jak dasz upust swoim fantazjom w realu, ulzy Ci troche). A moze tylko portugalskie winka i glowa "cinka"? Odnoszac sie do tresci i pomijajac forme, ladu i skladu tu nie widze. Zarzuty z pierwszego akapitu, mozliwie jeszcze malo belkotliwie sformulowanego, sa jak najbardziej zasadne tyle ze do Ciebie, czyli autora postu w zasadzie sie odnosza - oczywiscie po odpowiednich podstawieniach slow miedzy apostrofami. Ogolnie rzecz ujmujac, w ciagu mojej polrocznej bytnosci na forum obserwuje zjazd w dol, jezeli chodzi o Twoje posty. Z jednej strony cieszy mnie to, bo to pewien, maly ale jednak, wskaznik degrengolady i upadku szowinistycznej formacji ktorej jestes przedstawicielem. Z drugiej jednak smuci, bo swiadczy o wyjatkowej kruchosci ducha krytycyzmu, obiektywizmu i racjonalnosci, ktory Twoja Alma Mater od wiekow stara sie zaszczepic w swych wychowankach. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zle z kolega... 01.07.06, 09:57 apoplaws napisał: > Wyjatkowo dlugie zdanie, wlasciwie bez poczatku i konca, dygresje rozbiegajace > sie w roznych kierunkach. Coz to za substancja robi dzis furore w miescie > narodzin nazizmu Silesiusie? Amfetamina? Extasy? (epatowanie homoseksualna > erotyka wskazywaloby na ten drugi specyfik wlasnie - moze jak dasz upust swoim > fantazjom w realu, ulzy Ci troche). A moze tylko portugalskie winka i glowa > "cinka"? > Odnoszac sie do tresci i pomijajac forme, ladu i skladu tu nie widze. Zarzuty z > pierwszego akapitu, mozliwie jeszcze malo belkotliwie sformulowanego, sa jak > najbardziej zasadne tyle ze do Ciebie, czyli autora postu w zasadzie sie odnosz > a > - oczywiscie po odpowiednich podstawieniach slow miedzy apostrofami. > Ogolnie rzecz ujmujac, w ciagu mojej polrocznej bytnosci na forum obserwuje > zjazd w dol, jezeli chodzi o Twoje posty. Z jednej strony cieszy mnie to, bo to > pewien, maly ale jednak, wskaznik degrengolady i upadku szowinistycznej formacj > i > ktorej jestes przedstawicielem. Z drugiej jednak smuci, bo swiadczy o wyjatkowe > j > kruchosci ducha krytycyzmu, obiektywizmu i racjonalnosci, ktory Twoja Alma Mate > r > od wiekow stara sie zaszczepic w swych wychowankach. ... on to wszystko wie... klikając na google.... Stąd i czesto przestarzałe i nieaktualne wiadomości.... filozof to on jest... - chłopski :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: :)) :))) :))))) 01.07.06, 09:47 silesius.monachijski0 napisał: > ogladam cie czasami na tym forum, samozwanczy "guru" forumowego lewactwa (bo > niektoryh nie udalo ci sie chyba przekonac), i przyznac musze, ze z biegiem > czasu twoje komentarze staja sie coraz bardziej glupsze; kiedy nie masz juz > argumentow, uciekasz sie do wyzwisk typu: "nazista", "faszyta", "brudas", etc; > slowem: tracisz grunt pod nogami, i nadrabiasz "madra" mina; ani twoj nick, ani > > ty sam ("kobieta" rodzaju meskiego) jakos mi sie nie sni; co wiecej: w tej > chwili wyjatkowo zasmiecam sobie moj umysl, formulujac zdania w tym poscie, > odnoszace sie do takiego uciekiniera z Tworek, jakim ty niewatliwie juz jestes; > > polecalbym kazdemu, kto nie chce tracic czasu na jalowe dysputy z prawdziwym > forumowym trollem, czyli uu1, zeby mu zwyczajnie nie odpowiadac; zaiste, > wielkim grzechem jest rzucanie perel przed swinie; zeby tego nie kontynuowac, > koncze juz; a kto chce, niech sobie z trollem uu1 dalej gaworzy (prawda, ze > udany ten jego akt ze sclavusem? > www.bookcrossing.com/journalpics/3362926.jpg?date=1/19/2005+4:29:32+PM) > uu1 napisała: > > > Pytasz czy to twierdziłem czy stwierdzasz? Bo jeżeli pytasz, to odpowiada > m - > > nie. I nie postępuj w myśl tekstu J. Korwina-Mikke, bo mój nick wyjatkowo > > łatwo > > zapamiętać. Tak łatwo, że pewien monachijski trol budzi się z krzykiem gd > y mu > > sie przyśni. Zdecyduj się, ty chłopski filozofie z ujotu, co jest "bardziej głupsze": czy nazywanie mnie "staruchem", "starym kloszardem" czy też pokazywanie "aktu sclavusa z uu1" gdzie sa dwaj mlodzi chłopcy.... Gubisz się cholernie w tej swojej zaplutej nienawiści.... - czyżby ąż tak bardzo dopiekło ci kilka słów prawdy, czy twoje (popieprzone) ego ąz tak mocno zostało zranione przez te kilka słów prawdy??? A może najbardziej boli cię olanie totalne, bo też i cóż robić z kimś takim jak ty - frustratem, najzwyklejszym w świecie frustratem..... :(((( A fe! Mimo wszystko myślałem, że stać cię na coś "wyższego", że na "takie" dno mie upadniesz... nawet cieszę się, że się pomyliłem.... I to już ostatnie moje odezwanie się nie tylko do ciebie ale i o tobie.... Pozostań sobie ze swoimi frustracjami na zawsze... i z chorą wyobraźnią.... Odpowiedz Link Zgłoś
block_custer Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 02:31 silesius.monachijski0 napisał: > odezwal sie kochanek sclavusa; czegoz innego mozna bylo od niego oczekiwac, jak > > tylko niskiego autoramentu sofistyki w obronie tego kloszarda, zyjacego gdzies > na francuskich smietnikach, ktory "wypial" sie na swoje wlasne dzieci; ot, > komuch zwyczajny, zas uu1 tegoz komucha kochanek Znowu dostałem bana, prawdopodobnie za używanie słowa "gej"!!! No to walcie się geje z GW-na. I pies was gejował. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 00:24 doprawdy uuuuu1 to był wysiłek prawda? może i triumf może i sie mylisz.... kto wie. biorąc pod uwagę że przed czasem kiedy poszukiwałem błysków intelektu sclavusa było ich ze 4 (które zawierały coś poza zaznaczeniem że intelekt sclavusa badam) napracowałeś się i za to was towarzyszu lubimy... a wnioski oczywiście przepracujemy... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 00:38 Jesteście zbyt skromni, funkcjonariuszu <leniak>. Z rosnącym zainteresowaniem przeczytałem Wasze 20 (słownie: dwadzieścia) postów na tym forum. Bogate słownictwo, celność wygłaszanych sądów i opinii, kultura wypowiedzi mogą zaimponować Członkom Największej Koalicji. Jedna uwaga, jeśli można. Musicie popracować nad stylem, bo zdradza usiłującego się przefarbować komucha. Reszta w normie...kiepskiej. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 01:00 och uu1 doprawdy gdybyście byli nieco bardziej dociekliwi i klikneli w mój nick zobaczylibyście że na komucha za młody jestem nieco a poza tym cóż 8 lat w PPS zatem lewicowy jak najbardziej, niestety dowiedzieć sie o was niczego nie sposób widać tajemniczy z was uu1 ale skoro wiedza wasza jest taka ogromna to czego mianowicie mam być funkcjonariuszem uu1 z satysfakcją poznam swoje dossier proszę pisać, z umiejętności liczenia do 20 wnoszę że intelekt jest wyższy niż u sclavusa zatem chętnie zobaczę co tam macie na mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 01:19 Ja bym na Twoim miejscu tak bardzo wiekiem się nie zasłaniał. W siedemnastym roku życia, pewien pan z TVP za wielkiego redaktora noefaszystów robił. Czyli... A czyim funkcjonariuszem? Np. Największej Koalicji. Widzisz, na Zachodzie uczeni przeprowadzają eksperymenty na prawnikach, nie na szczurach z trzech powodów: - jest ich znacznie więcej, - uczeni sie do nich tak nie przywiązują, - szczur nie wszystko zrobi. I jeszcze jedna prośba. Wejdź na wyższy poziom złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 01:29 miałem nadzieję że liczenie do 20 o czymś świadczy, a wy tu co mi prezentujecie? Żenada uu1! gdybym nie przypuszczł że może kompleksy jakieś wami kierują tobym zapytał o inne objawy Największej koalicji w waszym życiu a tak to daję wam spokój... ale zawiedliście mnie uu1 okropnie... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 01:33 Przepraszam ale schodzisz do poziomu trola monachijskiego. Może jednak zrób maturę zamiast pisać o wyższym wykształceniu. Pensję pewnie tez masz taką małą....jak poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
leniak Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 01:50 funkcja aby nie pokazywać troli jest niesamowita był uu1 i nie ma uu1... i co ciekawe żadna strata dla forum... uu1 jesteś drugą po piewcy izraelskich metod "humanitarnego" postępowania z palestyńczykami - brunerem4, osobą którą sobie dla zdrowia wyłączyłem... wieczny ci odpoczynek ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leming Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.aster.pl 01.07.06, 00:07 Moze by tak komisje sledcza? Ciemny lud znow mialby uciechy po pachy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.07.06, 00:08 Nareszcie ktoś się wziął za tego złodzieja, oszusta i pijaka, kumpla Ałganowa, Sobotki, Pęczaka i innych, który tyle razy z nas skompromitował. Mam nadzieję, że ten złodziej trafi do w więzienia. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 00:13 Jeżeli wiesz, że coś ukradł, zgłoś do organów ścigania bo odpowiesz za ukrywanie przestępstwa. Jeżeli nie - pomyśl co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 01:03 uu1, znany wielbiciel Cimoszewicza i Kwacha znów na forum? Nie powinieneś wyprowadzać Ciri i Falki w Kazimierzu? Albo siedzieć z Cimoszewiczem w lesie? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 01:21 Nie. Jesteś zawiedziony? > Nie powinieneś wyprowadzać Ciri i Falki w Kazimierzu? Naprawdę błędny trop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 01:25 No to już świństwo... Opuściłeś Twoich Ukochanych Przywódców w potrzebie. Nieładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 01:30 Poważnie tak sądzisz? Może masz rację. A w jakiej potrzebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 01:42 W potrzebie obrony i wsparcia moralnego. Przecież do pierdla ich chcą wsadzić! Ty co prawda walczysz tu na liście, ale czy to wystarczy abu ocronić Kwacha? A co będzie z Cimoszewiczem Twoim ukochanym gdy wróci już z wykładów w USA? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 01:47 > Przecież do pierdla ich chcą wsadzić! Kiedyś ktoś napisał na płocie doopa. Gostek c h c i a ł pogłaskać i wbił sobie drzazgę. > A co będzie z Cimoszewiczem Twoim ukochanym gdy wróci już z wykładów w USA? Niezbyt uważnie przeczytałeś moje posty w sprawie p. W. Cimoszewicza. Przestrzegałem, że k..e postępowanie PO odbije im się czkawką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smierdzacy kwach Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: 213.219.169.* 01.07.06, 00:12 Czy w koncu dobiora sie do przestepcy nr. 1 w Polsce ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 00:19 moze dopiero jak przestanie byc prezydentem rozlicza tego nr 1 za telegraf!! oczywiscie tego miałes na mysli piszac o nim przestepca nr 1?? Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Kwasniewski 01.07.06, 00:23 na ktorego (nawiasem) nigdy nie glosowalem, mial wiecej klasy i pojecia o tym czego sie podjal niz maly, zawistny, niedouczony i beznadziejny przedstawiciel brata, idei laczenia sie w lustracji i kota. Mali ludzie. Male umysly. Brak klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re:Kwasniewski 01.07.06, 00:34 rmstemero napisał: > na ktorego (nawiasem) nigdy nie glosowalem, mial wiecej klasy i pojecia o tym > czego sie podjal niz maly, zawistny, niedouczony i beznadziejny przedstawiciel > brata, idei laczenia sie w lustracji i kota. > Mali ludzie. Male umysly. Brak klasy. ------------------------ I wlasnie dlatego nie daruja Kwasniewskiemu. Wiedza ze tej klasy nigdy nie osiagna to postaraja sie sciagnac Kwasniewskiego w dol. Beda procesy. Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl Re: Kwasniewski 01.07.06, 00:37 rmstemero napisał: > na ktorego (nawiasem) nigdy nie glosowalem, mial wiecej klasy i pojecia o tym > czego sie podjal niz maly, zawistny, niedouczony i beznadziejny przedstawiciel > brata, idei laczenia sie w lustracji i kota. > Mali ludzie. Male umysly. Brak klasy. Rywin, kolega Kwaśniewskiego, podobno też miał klasę. A skończył w kryminale. Sobotka Zbyszek z SLD, kolega Kwaśniewskiego, podobno też miał klasę. A skończył z wyrokiem 3,5 roku więzienia. Małżonka Kwaśniewskiego - tutaj czuję pewne zakłopotanie, bo nie jestem psychiatrą, aby obiektywnie zdiagnozować jej osobę. Jolka bowiem dużo mówi, nawet wtedy gdy nie ma nic do powiedzenia! Kiedyś stwierdziła w programie TVP ze śmiertelnie poważną miną, że "jej małżonek jest pomazańcem bożym".. Puk! Puk! .. zastałem Jolkę?? W dodatku Jolka tak pięknie zaciąga ruskim gdy mówi po polsku.. Jak widzisz, o klasie nie świadczy to w jakie piórka się delikwent wystroii, ale to jak się w życiu zachowuje. A komuniści wiadomo jak się zachowują. Tamten system tępił inteligencję (dosłownie mordując ludzi), a promował prostaków ze wsi, którzy dzisiaj zaciągają w dodatku ruskim akcentem. -- www.upadloscian.org.pl - kolejna afera kryminalna z czasów rządów SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Re: Kwasniewski 01.07.06, 00:44 prawopl napisała: >... > Rywin, kolega Kwaśniewskiego, podobno też miał klasę. A skończył w kryminale. > Sobotka Zbyszek z SLD, kolega Kwaśniewskiego, podobno też miał klasę. A > skończył z wyrokiem 3,5 roku więzienia...... ------------------------------- Teraz rozumiem ze podejrzenie o klase bedzie rownoznaczne z wyrokiem ... tak jak pochodzenie szlacheckie za poczatkow komuny. Postawa Prezydenta, Brata, ich swity jest wreszcie dla mnie zrozumiala. Precz z klasa .... Odpowiedz Link Zgłoś
rmstemero Re: Kwasniewski 01.07.06, 01:49 prawopl napisała: > rmstemero napisał: > > > na ktorego (nawiasem) nigdy nie glosowalem, mial wiecej klasy i pojecia o > tym > > czego sie podjal niz maly, zawistny, niedouczony i beznadziejny przedstaw > iciel > > brata, idei laczenia sie w lustracji i kota. > > Mali ludzie. Male umysly. Brak klasy. > > Rywin, kolega Kwaśniewskiego, podobno też miał klasę. A skończył w kryminale. > Sobotka Zbyszek z SLD, kolega Kwaśniewskiego, podobno też miał klasę. A > skończył z wyrokiem 3,5 roku więzienia. Wytlumaczysz mi moze zwiazek przyczynowo skutkowy? Bo ja mam kolege ktory uwielbia pornografie i oglada ja zawsze w trakcie sluchania radia marysia. Czy posiadanie kolegi posiada juz w najjasniejszej RP znamiona dzialanosci przestepczej? > Małżonka Kwaśniewskiego - tutaj czuję pewne zakłopotanie, bo nie jestem > psychiatrą, aby obiektywnie zdiagnozować jej osobę. Z cala pewnoscia nie. Po przeczytaniu Twego postu razem z kolega psychiatra tez mamy co do tego pewnosc. Calkowita. Ale zaklopotanie - jako uczucie zblizone do empatii jest dobre. Jolka bowiem dużo mówi, > nawet wtedy gdy nie ma nic do powiedzenia! NAreszcie rozumiem co byly prezydent naprawde w twych oczach nabroil. Masz calkowita racje. To niewybaczalne i nalezy pania Kwasniewska (zwana przez Ciebie z jakichs niezrozumialych powodow Jolka) rowniez zaciagnac przed trybunal. Szczegolnie za akcent . Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kwasniewski 01.07.06, 12:11 prawopl napisała: > rmstemero napisał: > > > na ktorego (nawiasem) nigdy nie glosowalem, mial wiecej klasy i pojecia o > tym > > czego sie podjal niz maly, zawistny, niedouczony i beznadziejny przedstaw > iciel > > brata, idei laczenia sie w lustracji i kota. > > Mali ludzie. Male umysly. Brak klasy. > > > Rywin, kolega Kwaśniewskiego, podobno też miał klasę. A skończył w kryminale. > Sobotka Zbyszek z SLD, kolega Kwaśniewskiego, podobno też miał klasę. A > skończył z wyrokiem 3,5 roku więzienia. > Małżonka Kwaśniewskiego - tutaj czuję pewne zakłopotanie, bo nie jestem > psychiatrą, aby obiektywnie zdiagnozować jej osobę. Jolka bowiem dużo mówi, > nawet wtedy gdy nie ma nic do powiedzenia! Kiedyś stwierdziła w programie TVP > ze śmiertelnie poważną miną, że "jej małżonek jest pomazańcem bożym".. Puk! > Puk! .. zastałem Jolkę?? W dodatku Jolka tak pięknie zaciąga ruskim gdy mówi > po polsku.. > > Jak widzisz, o klasie nie świadczy to w jakie piórka się delikwent wystroii, > ale to jak się w życiu zachowuje. A komuniści wiadomo jak się zachowują. Tamten > > system tępił inteligencję (dosłownie mordując ludzi), a promował prostaków ze > wsi, którzy dzisiaj zaciągają w dodatku ruskim akcentem. > -- > www.upadloscian.org.pl - kolejna afera kryminalna z czasów rządów SLD. Masz dużo racji.... dzisiaj "najwyższa klasa" wystroiła się w piórka kacze... a jednak gołym kuprem świeci.... A o tej Jolce i pomazańcu bożym to gdzie słyszałeś???? Na oddziele psychiatrycznym ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr x Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 00:43 jakiego ku.. meza stanu??? do paki z nim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJacco Za co się wstydzę Pana Prezydenta IP: *.bsk.vectranet.pl 01.07.06, 00:55 Ja się wstydze za Waszyngton - Prezio Kaczor nie wiedział o czym się mówi, a wyglądał jak przestraszony Palant, - za Watykan, kiedy Kaczyński nie wiedział jak się zachować w obecności Papieża, - za Kijów i Charków, gdy zawaljąc na złą pogodę nie odwiedził grobów Polskich Oficerów, - za Paryż, gdy go olali i nie zorganizowali wspólnej konferencji po wizycie, - za Berlin, gdzie go Pani Kanclerz olała w sprawie rurociągu, - za Londyn, gdzie Kaczyńskiego nie chcieli widzieć podczas obchodów Urodzin Królowej, - za Warszawę, gdzie ganiał Prezydenta Ukrainy 3 razy w koło placu i nie wiedział co zrobić,' - za reklamówkę pani Prezydentowej Kaczyńskiej wnoszonej na pokład samolotu, - za występy w TV, gdzie nie ma nic do powiedzenia, a tylko sapie i dyszy, a wypowiedzi ma jakkby zawodówki nie skończył, - za 'mondre' wypowiedzi pani prezydentowej Kaczyńskiej, - za jej wygląd i zachowanie niegodne żony głowy Państwa Polskiego, - za hymn IV RP, - za wszystkie wystąpienia TV p. Kaczyńskiego, - za flagę czerwono-białą na samochodzie Prezia Kaczyńskiego, - za to, że podczas uroczystości 3 Maja, przed Pomnikiem Nieznanego Żołnierza p. Prezydentowa cały czas żuła gumę, - za bełkot, sapanie i mowę jak po paru głębszych, - za to, że nigdy nic sensownego w sprawach Państwa nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Prześwietlany goguś! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 01:05 Prześwietlajmy gogusia co tydzień, a stanie się jasnym punktem ciemnej rzeczywistości. zobacz: www.narodowy.eblog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Przyszłość naszą przeszłością !!!!!!!!!!!! 01.07.06, 01:05 Mamy w dupie przyszłość. Będziemy żyli przeszłością do usranej śmierci. Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl po pierwsze: nie kradnij 01.07.06, 01:25 kozaczek3 napisał: > Mamy w dupie przyszłość. > Będziemy żyli przeszłością do usranej śmierci. > Jeśli nakradłeś, to będziesz. prędzej czy później złodzieja dopada przeszłość. To się nazywa sprawiedliwość. -- www.upadloscian.org.pl - kolejna afera kryminalna z czasów rządów SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: po pierwsze: nie kradnij 01.07.06, 12:22 prawopl napisała: > kozaczek3 napisał: > > > Mamy w dupie przyszłość. > > Będziemy żyli przeszłością do usranej śmierci. > > > > Jeśli nakradłeś, to będziesz. > prędzej czy później złodzieja dopada przeszłość. > To się nazywa sprawiedliwość. > > -- > www.upadloscian.org.pl - kolejna afera kryminalna z czasów rządów SLD. > .... a jest jeszcze "Prawo".... a nawet "i"... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Kwach-spaśluch do pierdla! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 01:06 Dać mu Jolkę do celi, niech się męczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 01.07.06, 01:14 Zajmijcie się Lepperem i panią Beger! W następnych wyborach przyjdzie chyba głosować na SLD! Dość mamy PiSu, lustracji, narastajacej faszyzacji życia. Za Kwaśniewskiego było po prostu normalnie. Poza tym jednak za prezydentury Kwaśniewskiego Polska weszła do NATO i Unii Europejskiej. Ja osobiście trochę liczyłem na ministra Ziobrę i bardziej zdecydowaną walkę z przestępczością kryminalną. Niebezpiecznie jest jak było, za to zafundowano nam wszelkiego rodzaju polowania na czarownice. Odpowiedz Link Zgłoś
w0man29 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 01:49 a LFO, a ustawa dot. gruntów (sprawa pól golfowych) a plany sprzedaży Rafinerri Gdańskiej ?? jest kupa innych spraw o które należy ścigać prezia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 01.07.06, 02:21 Zajmijcie się Lepperem i panią Beger! W następnych wyborach przyjdzie chyba głosować na SLD! Dość mamy PiSu, lustracji, narastajacej faszyzacji życia. Za Kwaśniewskiego było po prostu normalnie. Poza tym jednak za prezydentury Kwaśniewskiego Polska weszła do NATO i Unii Europejskiej. Ja osobiście trochę liczyłem na ministra Ziobrę i bardziej zdecydowaną walkę z przestępczością kryminalną. Niebezpiecznie jest jak było, za to zafundowano nam wszelkiego rodzaju polowania na czarownice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliver Tomek Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego IP: *.sympatico.ca 01.07.06, 02:31 W Polsce nigdy nie bedzie dobrze, poniewaz zawsze znajduja sie glupcy zarowno w lawach poselskich jak rzadzie i spoleczenstwie, ktorzy chca rozliczac kogos za cos co zupelnie nie ma znaczenia np. wyksztalcenie Kwasniewskiego, kogo to obchodzi.Bierzcie sie do pracy bo zostaniemy na ostatnim miejscu na swiecie. Zachod sie smieje, wstyd sie przyznac, ze sie jest Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 02:39 Gość portalu: Oliver Tomek napisał(a): > W Polsce nigdy nie bedzie dobrze, poniewaz zawsze znajduja sie glupcy zarowno w > > lawach poselskich jak rzadzie i spoleczenstwie, ktorzy chca rozliczac kogos za > cos co zupelnie nie ma znaczenia np. wyksztalcenie Kwasniewskiego, kogo to > obchodzi.Bierzcie sie do pracy bo zostaniemy na ostatnim miejscu na swiecie. > Zachod sie smieje, wstyd sie przyznac, ze sie jest Polakiem. Moze mi powiesz jakiej gamy muzycznej uzyles do twego spiewu. Muzykiem nie jestem, ale brzmi to jak piszczenie slepej Gieni na trabce. Kvasmana miejsce jest tylko i wylacznie w pudle! Pracowal na to ciezko jako komuch psujacy nasza mlodziez, a koronacja byla jego prezydentura. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Prokuratura prześwietla Kwaśniewskiego 01.07.06, 02:42 Rzeczywiście masz wiele wspólnego z trolem monachijskim. Nawet język. Ale to teraz trendy. Odpowiedz Link Zgłoś