agnieszkach 15.11.06, 10:00 mam pyatnie dosc nietypowe jak na to forum, poszukuje miejsca gdzie mozna zrobic buty na zamowienie kozaczki skorzane, Dzieki bardzo za jakiekolwioek rady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SoS Re: agniesia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:02 U jakiegoś szewca :D Odpowiedz Link Zgłoś
xsenia1 Re: agniesia 15.11.06, 11:11 uszycie butów na miare to juz wyzsza szkola jazdy a wiekszosc lubelskich szewcow to partacze , ktorzy czesto nie potrafią zmienic obcasow nie wiem jak inni,ale mam nieciekawe doswiadczenia... ale moze sie myle i gdzies zyje w naszym miescie jakis geniusz szewstwa,co piekne buty szyje... Odpowiedz Link Zgłoś
folkatka Re: agniesia 15.11.06, 12:08 Myślę że mogę Ci pomóc. Zajrzyj tutaj: www.obuwiehistoryczne.com/ NIe zrax sie tym ze firma ta kieruje sie głównie do rekonstruktorów. Zwykłe buty tez szyją. Widziałam ich wyroby i mogę zareczyc co do ich jakosci i wyglądu. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszkach Re: agniesia IP: *.lublin.enterpol.pl 15.11.06, 12:27 mi nie chodzi o zrobienie calych butków od podstawy na zamówienie tylko jestem w stanie wybrac sobie jakis model a trzeba mi tylko albo az cholewke poszerzyc: (( Odpowiedz Link Zgłoś