25.10.11, 12:47
dzień dobry,
odnośnie Pani wątku,pisze Pani o dzieciach w za małych ubrankach
mam ubranka (ładne, firmowe) po szczuplutkim chłopcu na 140-160 cm, ponieważ nie stac mnie za bardzo na wysyłanie paczek do ludzi niesprawdzonych wolałabym te ciuszki wysłać do naprawdę biednej, sprawdzonej rodziny. znajdę tez ciuchy r 36, 38 na nastolatkę.

Proszę o adres na: agniesia331@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • bajba76 Re: do lea 26.10.11, 11:56
      ja również poproszę o adres -mam mnóstwo ubranek po mojej córki (0-12 m-cy) i chetnie oddam potrzebującym
      • foretka Re: do lea 27.10.11, 19:57
        Dziewczyny,
        nie wiem kiedy Lea tu zagladnie wiec wysle Wam adres Edytki na priva.
        Mozna do niej slac paczki, ona to swietnie i sensownie zagopodaruje.

Pozdrawiam ~ foretka ~
        Urodziny dla Dzieci - Szczecin i okolice!
        • l.e.a Re: do lea 28.10.11, 10:22
          Ogromnie sobie cenię Wasze zaufanie, ogromnie. Mam kilkanaście rodzin, głownie z wiosek i nie wiem czy chcecie słać do konkretnych rodzin czy do mnie i mam rzeczy rozdzielić ?
          Jeszcze raz bardzo dziękuję za zaufani, a Tobie Foretko za pamięć kiss
    • agniesia331 Re: do lea 01.11.11, 20:07
      nie wiem, moze proszę bezposrednio o adres rodzinki ze szczupłym chłopczykiem ok. 140-155.
      może być tam mama lub córka r. 26, 38 ok. 160-168 cm wzrostu, takie znajdę rzeczy
      • lubinianka24 Re: do lea 05.11.11, 14:10
        l.e.a witaj wózek jest super, jeszcze raz Ci dziękuje, mały rośnie tylko zaczął mi chorować sad w ciągu miesiąca 2 raz, pewnie przez pogodę. Jeszcze raz dziękuję gdyby nie Ty, nie wiem co bym zrobiła...
      • l.e.a agniesia 331 i lorek80 05.11.11, 17:59
        W tygodniu wyślę Wam adres rodziny, w której są dzieci w tym 4l niepełnosprawny chłopczyk
        ( powikłania po zap. opon mózgowych ) dzieci i tatę dzieci mama opuściła, mieszkają w bardzo złych warunkach. Dziękuję za zainteresowanie.
        • lorek08 Re: agniesia 331 i lorek80 05.11.11, 23:38
          Na 4 letnie dziecko nie będę nic mieć sad wolałabym Twój adres. wysłać Ci paczkę a Ty byś to podzieliła. Ja mam różne ubrania,przedmioty. I wolałabym to w jednej paczce wysłać
    • lorek08 Re: do lea 05.11.11, 14:47
      masz tam może jakieś dzieci od 0-12 miesięcy ? I napisz mi proszę na pocztę gazetową swój adres. Na razie nic nie wyślę ale może w ciągu miesiąca uda mi się coś zoorganizowac
      • czytalniada Re: do lea 07.11.11, 10:11
        Lea odezwij się do mnie na gazetowego.
        Strasznie mnie poruszyły historię staruszków...
        Mam nadzieję, ze będę mogła jakoś pomóc!

czytalniada@gazeta.pl
        • l.e.a czytalniada 07.11.11, 10:35
          ok. w wolnej chwili napiszę, dziękuję smile
      • l.e.a lorek80 07.11.11, 10:31
        Mam potrzebującą ciężarną, kto ra b. będzie potrzebować ubranek.
        Tak jak prosiłaś wysyłam Ci adres na priva gazetowego.
        jeszcze raz bardzo Ci dziękuję
        lea
        • lorek08 Re: lorek80 07.11.11, 12:34
          nie dostałam maila z adresem
        • melancho_lia Lea 07.11.11, 17:14
          Ja bym coś znalazła dla 4latka (jestem aktualnie w trakcie porządkowania szafy mojego starszaka). Jaki rozmiar ma ten chlopiec, o ktorym wspominałaś?
          • zapominajka83 Re: Lea 12.11.11, 19:24
            lea mam pytanie o tą ciężarną. Będzie chłopczyk czy dziewczynka bo jakieś ubranka mam. I czy ciężarna nie potrzebuje ubrań?bo ja za 2 tygodnie rodzę i będę miała ciuchy ciążowe na zbyciu ( spodnie r. 36- nieużywane, bo na mnie za małe, bluzki cos w stylu 38-40).
            Mam tez rożne spódnice rozmiar 40 do oddania nie ciążowe, ale nie wiem czy komus sie przydadzą, a głupio mi ciebie zawalać paczką z ciuchami, które sie nikomu nie przydadzą... Sama nie wiem, daj znać czy to potrzebne czy nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka